tematica verif.2013 3014

2
TEMATICA VERIFICARE 2013/2014 1. Enumerati formele de organizare a asamblarii si evidentiati specificul si domeniul de utilizare al acestora. 2. Prezentati ce reprezinta figura 1 si explicati-o. 3. Prezentati ce reprezinta figura ce reprezinta fiecare pozitie si explicati-o.2, scrieti 4. Prezentați ce reprezintă figura 3, denumiți ce reprezintă fiecare poziție și explicați-o 5. Definiti ce reprezinta figura 4 si explicati-o 6. Prezentati ce reprezinta figura 5, denumiti ce reprezinta fiecare pozitie si explicati-o 7. Prezentati ce reprezinta figura 6, denumiti ce reprezinta fiecare pozitie si explicati-o 8. Care sunt datele inițiale necesare elaborării procesului tehnologic de asamblare 9. Reprezentați schema lanțului de dimensiuni pentru subansamblul din fig.7 si scrieti formulele de calcul a valorii nominale a elementului de închidrere și a dispersiei acestuia 10. Reprezentați schema lanțului de dimensiuni pentru subansamblul din fig.8 si scrieti formulele de calcul a valorii nominale a elementului de închidere și a dispersiei acestuia si explicati sensul funcțional al elementului de închiere 11. Enumerați metodele prin care se poate asigura precizia elementului de închidere al lanțului de dimensiuni și evidențiați domeniul? de utilizare al fiecărei metode. 12. Ce reprezintă schița din fig.9. Reprezentați schema lanțului de dimensiuni și scrieți ecuația acestuia 13. Ce reprezintă schița din figura10 ? Intocmiți schema lanțului de dimensiuni , scrieți ecuația acestuia și explicați utilizatrea soluției din figură. 14.Care sunt aspectele generale care trebuiesc soluționate la alegerea sistemului de asamblare,? 14. Care sunt recomandările generale la stabilirea ordinii de asamblare a produselor ? 15. Ce trebuie să conțină fișa tehnologică de asamblare și planul de operație?

Upload: cosmin-ghirisan

Post on 18-Dec-2015

212 views

Category:

Documents


0 download

DESCRIPTION

cursuri TEA

TRANSCRIPT

TEMATICA

TEMATICAVERIFICARE 2013/2014

1. Enumerati formele de organizare a asamblarii si evidentiati specificul si domeniul de utilizare al acestora.2. Prezentati ce reprezinta figura 1 si explicati-o.

3. Prezentati ce reprezinta figura ce reprezinta fiecare pozitie si explicati-o.2, scrieti 4. Prezentai ce reprezint figura 3, denumii ce reprezint fiecare poziie i explicai-o5. Definiti ce reprezinta figura 4 si explicati-o

6. Prezentati ce reprezinta figura 5, denumiti ce reprezinta fiecare pozitie si explicati-o

7. Prezentati ce reprezinta figura 6, denumiti ce reprezinta fiecare pozitie si explicati-o

8. Care sunt datele iniiale necesare elaborrii procesului tehnologic de asamblare9. Reprezentai schema lanului de dimensiuni pentru subansamblul din fig.7 si scrieti formulele de calcul a valorii nominale a elementului de nchidrere i a dispersiei acestuia10. Reprezentai schema lanului de dimensiuni pentru subansamblul din fig.8 si scrieti formulele de calcul a valorii nominale a elementului de nchidere i a dispersiei acestuia si explicati sensul funcional al elementului de nchiere11. Enumerai metodele prin care se poate asigura precizia elementului de nchidere al lanului de dimensiuni i evideniai domeniul? de utilizare al fiecrei metode.12. Ce reprezint schia din fig.9. Reprezentai schema lanului de dimensiuni i scriei ecuaia acestuia13. Ce reprezint schia din figura10 ? Intocmii schema lanului de dimensiuni , scriei ecuaia acestuia i explicai utilizatrea soluiei din figur.14.Care sunt aspectele generale care trebuiesc soluionate la alegerea sistemului de asamblare,?14. Care sunt recomandrile generale la stabilirea ordinii de asamblare a produselor ?15. Ce trebuie s conin fia tehnologic de asamblare i planul de operaie?16. Care sunt metodele prin care se poate determina norma de timp la asamblare ?

17. Care sunt unitile de msur principale la determinarea timpului operativ prin metoda MTM ?18. Care sunt operaiile principale de asamblare ?

19. n cazul asamblrii mobile, dup care considerente trebuie ales , echipamentul de manipulare ?20. Ce reprezint aparatul din figura 11 ?. Explicai funcionarea acestuia.21. Ce reprezint cele trei variante din figura 12 ? Explicai-le.

22. Ce reprezint schemele din figura 13. ?Explicai-le.

23. Ce reprezimt figura 14 ? Explicai-o

24. Definii notiunea de asamblabilitate si enumerati avantajele care se pot obtine prin reproiectarea produsului25. Care sunt criteriile restrictive care se pun la reproiectarea produsului?

26. Ce reprezint figura 15 ? Explicai cele trei variante.

27. Enumerai i clasificai condiiile constructiv-tehnologice care se pun la proiectarea pieselor i produselor pentru asamblare mecanizat sau automatizat

28. Ce reprezint figura 15? Explicai fiecare poziie i soluie.29. Ce reprezint figura 16 ? A se explica fiecare poziie.

30. Care sunt sistemel principale de aprovizionare a liniilor de asamblare i evideniai domeniul de utilizare al acestora.

31. Ce reprezint figura 17 ? Explicai-o.

32. Ce reprezint figura 18 ? Explicai-o.

33. Care este domeniul de utilizare al rzurii i cum se aprecieaz precizia acestuia ?

34. Care sunt fazele operaiei de depozitare i menionai cteva utilaje specifice?

35. Care sunt condiiile depozitrii mecanizate ? Scriei expresia factorului de ngrmdire.