how to - tutorial aplicare spray vopsea biodur

of 15 /15
Obiecte vechi din lemn Le aruncam? Sau… le reconditionam?

Author: adrian-gheorghe

Post on 14-Feb-2017

61 views

Category:

Lifestyle


0 download

Embed Size (px)

TRANSCRIPT

Obiecte vechi din lemn Le aruncam sau le reconditionam?

Obiecte vechi din lemn

Le aruncam? Sau le reconditionam?

Un cuier vechi si ruginit, ratacit in pod sau in fundul curtii printre alte obiecte inutile, poate deveni iar un obiect decorativ util pentru holul tau.Acum reconditionarea devine o activitate placuta si usor de realizat cu spray vopsea Biodur, disponibil in multe nuante conforme standardului RAL.

?

Pentru o reconditionare reusita, cea mai importanta etapa este pregatirea suprafetei:- se va sterge bine de praf- se vor indeparta urmele de vopsea veche sau lac, apoi se va degresa

Suprafetele metalice se vor slefui bine cu smirghel: trebuie sa indepartati atat pelicula de vopsea veche, cat si urmele de rugina.

Aplicati un strat subtire de vopsea, tinand spray-ul la o distanta de aproximativ 25 30 cm.

Este preferabil sa aplicati mai multe straturi subtiri, decat un strat gros de vopsea.Astfel veti obtine un strat de vopsea de calitate ridicata inclusiv in punctele inaccesibile sau pe obiectele cu forme complexe in acest caz, carligele pentru haine.

Lasati sa se usuce 15 20 de minute dupa aplicarea fiecarui strat de vopsea, apoi... cuierul este ca nou si puteti sa-l asezati la locul lui pe perete.

In continuare va prezentam si alte obiecte vopsite cu aceasta nuanta superba: Albastru Cer RAL 5015.

Va multumim si va uramSpor la decorat!