fisa tehnica...• alb ambalare • tub spray 400 ml termen de valabilitate super color spray efect...

Click here to load reader

Post on 05-Mar-2020

8 views

Category:

Documents

0 download

Embed Size (px)

TRANSCRIPT

 • Super Color Spray Efect Portelan (Epoxy)Spray retus vopsea decorativa efect portelan

  Fisa Tehnica

  Den Braven Romania Comex SRLStrada Rasaritului, nr. 51 (DN7) | Buftea, Ilfov | 070000 | RomaniaT +40 (372) 833 300 | E [email protected]

   

  2017-02-07 08:29:27 UTC

  Descrierea ProdusuluiSpray retus vopsea decorativa de calitate superioara (lac denitroceluloza), pentru infrumusetarea si repararea produselor ceramicesi a suprafetelor emailate.

  Beneficii• Acoperire excelenta, Culoare rezistenta si stralucire de durata,

  Corecteaza zgarieturile si este rezistenta la uzura, Excelentastabilitate pe verticala.

  AplicatiiPentru aplicatii casnice, pe suprafete emailate.

  Metoda de lucruSuprafata trebuie sa fie curata, uscata, fara urme de uleiuri sau grasimi.Tubul trebuie sa fie aclimatizat la temperatura camerei. Temperaturaoptima de aplicare este intre +15 si +25 grade Celsius. Inainte deutilizare, agitati tubul timp de 2 minute, apoi pulverizati pe un osuprafata mica. Distanta fata de suprafata tratata va fi de aproximativ25 – 30 de centimetri. Consum specific: in functie de tipul de suprafata,numarul de straturi de vopsea si de culoare (a se vedea casetatehnica).

  Specificatii tehnice

  Temperatura de aplicare +5°C till +25°C

  Baza Acrylic resin

  Timp de intarire complete drying ca. 2 hours

  Rezistenta la inghet in timpultransportului Till -15°C

  Recoatable after [hrs] ca. 2 hours

  Continut solid Aprox 15% w/w

  Aspectul suprafeteiBrightness: highbrightness 85 atan angle of 60˚

  Timp de taiere dust drying 5-10 min.

  Rezistenta la temperatura Till 110˚C

  Consum 1,25 till 1,75 m2

  Pregatirea si Finisarea suprafeteiSuprafata trebuie sa fie curata, uscata, fara urme de uleiuri sau grasimi.Indepartati stratul vechi si degradat de vopsea, curatati de rugina,sablati suprafata si aplicati un strat de Primer Super Color. Dupauscarea grundului, sablati suprafata (granulatie de 600). Se recomandaprotejarea cu banda de mascare a suprafetelor ce nu se vor vopsi.Testati in prealabil compatibilitatea culorii, intr-un loc mai putin vizibil.

  VopsireAplicati vopseaua in mai multe straturi subtiri. Inainte de aplicareaurmatorului strat, agitati din nou tubul. Dupa folosire, curatati duza(intoarceti tubul cu susul in jos si tineti duza apasata aproximativ 5secunde). Timpul de uscare depinde de temperatura mediului, deumiditatea aerului si de grosimea stratului de lac aplicat.

  CuratareSolvent

  Culoare• Alb

  Ambalare• Tub spray 400 ml

  Termen de valabilitate

 • Super Color Spray Efect Portelan (Epoxy)Spray retus vopsea decorativa efect portelan

  Fisa Tehnica

  Den Braven Romania Comex SRLStrada Rasaritului, nr. 51 (DN7) | Buftea, Ilfov | 070000 | RomaniaT +40 (372) 833 300 | E [email protected]

   

  2017-02-07 08:29:27 UTC

  Depozitati la temperaturi intre +5°C si +25°C. Termenul de valabilitateal produsului este de 10 ani de la data fabricatiei, daca este stocatconform recomandarilor, in ambalajul original nedesigilat.

  Sanatate & SigurantaFisa cu Date de Sanatate si Siguranta a Produsului trebuie citita siinteleasa anterior utilizarii. Aceasta poate fi pusa la dispozitie la cereresi poate fi gasita si pe pagina de Internet a companiei Den Braven.

  Garantie & RaspundereDen Braven garanteaza faptul ca produsul sau respecta specificatiilefurnizate, pe parcursul termenului de valabilitate al acestuia.

  DisclaimerInformatiile din acest document, precum si din toate publicatiile noastre in format hartie si digital, au la baza cunostintele siexperienta detinute de noi la momentul actual. Den Braven nu isi asuma raspunderea pentru nicio greseala, inexactitate sau eroarede editare, rezultata in urma schimbarilor tehnologice sau a cercetarilor efectuate intre data eliberarii prezentului document si dataachizitionarii produsului. Den Braven isi rezerva dreptul de a efectua modificari ale formulelor. Anterior aplicarii produsului,utilizatorul are obligatia de a se familiariza cu informatiile furnizate in prezentul document si/sau in celelalte documente ale noastrecu privire la produs. Inaintea aplicarii produsului, utilizatorul va efectua orice teste pentru a se asigura ca produsul este adecvatpentru aplicatia respectiva. Metoda de aplicare si conditiile din timpul depozitarii si transportului nu intra in sfera noastra de controlsi prin urmare, nu constituie responsabilitatea noastra. Prin prezenta fisa a produsului negam orice asumare a raspunderii. Livrarilevor fi efectuate doar in conformitate cu conditiile noastre de livrare si cu termenii nostri de plata. Informatiile detaliate in prezentafisa cu date tehnice sunt furnizate cu titlu exemplificativ, si nu limitativ.

  Super Color Spray Efect Portelan (Epoxy)Descrierea ProdusuluiBeneficiiAplicatiiMetoda de lucruSpecificatii tehnicePregatirea si Finisarea suprafeteiVopsireCuratareCuloareAmbalareTermen de valabilitate

  Super Color Spray Efect Portelan (Epoxy)Sanatate & SigurantaGarantie & RaspundereDisclaimer