vopsea termorezistenta siliconica

6
Vopsea rezistentă la temperaturi înalte EMEX TRS 700 Îndrăznește să afli mai multe www.emex.ro

Upload: romtehnochim

Post on 17-Jul-2015

611 views

Category:

Technology


6 download

TRANSCRIPT

Page 1: Vopsea termorezistenta siliconica

Vopsea rezistentăla temperaturi înalte

EMEXTRS 700

Îndrăznește să afli mai multe www.emex.ro

Page 2: Vopsea termorezistenta siliconica

In mediul industrial, cuptoarele sau cosurile de evacuare a fumului, din otel sau fonta, au nevoie de o protectie suplimentara pentru a deveni fiabile in conditiile unei utilizari intense la temperaturi inalte. Protectia corespunzatoare a acestor instalatii industriale nu vine doar in sustinerea utilizarii lor la maximul performantelor perioade indelungate de timp, ci si in vederea imbunatatirii sigurantei angajatilor in timpul operarii acestor instalatii. Orice fisura poate deveni cauza unor accidente cu urmari grave atat in randul personalului cat si a fluxului normal al activitatii zilnice. Un accident poate intrerupe productia zile sau chiar saptamani, ceea ce se poate traduce in pierderi importante.

www.emex.ro

Page 3: Vopsea termorezistenta siliconica

Putere marede acoperire

Timp redusde uscare

Rezistentă latemperaturi înalte

700˚C

Aplicareușoară

www.emex.ro

Page 4: Vopsea termorezistenta siliconica

Vopseaua termorezistenta se preteaza pentru cuptoarele industriale, dar si pentru protectia tobelor de esapament a autovehiculelor. Protectia pe care o ofera este una de durata, peste media propusa de produsele similare disponibile la ora actuala pe piata dar, pentru a exploata potentialul maxim al vopselei, este foarte importanta respectarea regulilor de aplicare. Acestea nu sunt foarte complicate, sunt detaliat expuse in Fisa Tehnica a produsului, iar rezultatul final merita efortul.

www.emex.ro

Page 5: Vopsea termorezistenta siliconica

Pentru a evita evenimente cu urmari grave si pentru a prelungi durata de viata si exploatare a instalatiilor industriale, Romtehnochim propune companiilor al caror flux de productie presupune operarea de instalatii supuse la temperaturi inalte, o solutie de succes, si anume Vopseaua Termorezistenta “Emex TRS - 700”, un produs profesional monocomponent, pe baza de rasini siliconice, pigmenti si aditivi rezistenti la temperaturi inalte, pentru care au fost efectuate teste ce au aratat ca produsul rezista cu usurinta la temperaturi de 700°C sau chiar peste.

www.emex.ro

Page 6: Vopsea termorezistenta siliconica

Vopseaua Siliconica Termorezistenta „EMEX TRS 700” are un raport calitate pret foarte competitiv, dar pentru mai multe detalii accesati pagina de contact a site-ului, sau datele de contact de mai jos:

Telefon: 021-457.0646 021-457.1693021-457.0638

Email: [email protected] [email protected]

Ne puteti gasi si pe Facebook, la EmexByRomtehnochim

www.emex.ro