vopsea lovitura de ciocan hammerschlag

of 6 /6
Vopsea lovitură de ciocan HAMMERSCHLAG www.emex.ro

Upload: romtehnochim

Post on 26-Jul-2015

205 views

Category:

Lifestyle


6 download

Embed Size (px)

TRANSCRIPT

Page 1: Vopsea lovitura de ciocan hammerschlag

Vopsea lovitură de ciocan

HAMMERSCHLAGwww.emex.ro

Page 2: Vopsea lovitura de ciocan hammerschlag

www.emex.ro

In conditii normale, cu expunere redusa la umezeala si la temperaturi moderate, suprafetele metalice pot avea o durata de viata si exploatare foarte extinsa. Aceste conditii ideale sunt insa aproape imposibil de atins, mai ales in ceea ce priveste suprafetele metalice exterioare, cu expunere directa la actiunile factorilor de mediu.

De aceea Romtehnochim a dezvoltat, in gama produselor profesionale “Emex”, o solutie dedicata protectiei suprafetelor metalice in vederea unei utilizari extinse in cele mai bune conditii de siguranta, dar si estetice, denumita in mod generic Vopsea Lovitura de Ciocan, sau Hammerschlag.

Page 3: Vopsea lovitura de ciocan hammerschlag

www.emex.ro

Vopseaua metalizata cu efect de lovitura de ciocan „Emex” a fost creata pentru utilizarile specifice din mediul industrial, unde suprafetele metalice sunt expuse nu doar actiunii factorilor externi, ci si unei serii de elemente chimice rezultate din activitatea industriala. Solutia a trecut printr-un proces elaborat de cercetare, dezvoltare si testare pana ce Romtehnochim a agreat formula finala, care sa ofere performante optime atat din punctul de vedere al durabilitatii, al conservarii efectului decorativ, dar si din perspectiva pretului. In orice segment, civil sau industrial, indiferent de destinatie, vopseaua se va ridica la potentialul maxim promis, prin atributele sale profesionale.

Page 4: Vopsea lovitura de ciocan hammerschlag

www.emex.ro

Solutia pentru protectia suprafetelor metalice propusa de Romtehnochim este un produs profesional monocomponent, dezvoltat pe baza de rasini acrilice, cu pasta speciala de bronz aluminiu, aditivi, pigmenti, anticorozivi si solventi organici.

Un aspect foarte importat in obtinerea celor mai bune performante l-a constituit optimizarea formulei.

Dozajul elementelor componente in solutia finala reprezinta „secretul” care transforma aceasta vopsea intr-una dintre cele mai performante solutii de acest gen de pe piata.

Page 5: Vopsea lovitura de ciocan hammerschlag

www.emex.ro

Dozajul elementelor componente ii confera o serie de proprietati esentiale pentru aplicatii diverse din mediul industrial sau civil. Astfel, puterea mare de acoperire determina un consum redus de vopsea, ceea ce in cazul unor suprafete extinse, se va traduce intr-o economie financiara importanta. Mai mult, printre cele mai importante proprietati ale vopselei se numara aderenta foarte buna la suport, duritatea excelenta, rezistenta termica superioara si, nu in ultimul rand, o protectie excelenta impotriva coroziunii.

Compatibilitatea cu aplicatiile specifice sectorului constructiilor civile este data de efectul estetic de „lovitura de ciocan” prin care se pot masca o serie de defecte, chiar severe, ale suprafetei metalice.

Page 6: Vopsea lovitura de ciocan hammerschlag

Vopseaua metalizata cu efect de lovitura de ciocan „Emex” este un produs de top, recomandat pentru o gama complexa de aplicatii, cu rezultate superioare si de durata, dar, pentru mai multe detalii, fie apelati la un consultant accesand pagina de contact a site-ului, ori contactati-ne la datele de mai jos:

Telefon: 021-457.0646; 021-457.1693; 021-457.0638Email: [email protected] / [email protected] puteti gasi si pe Facebook, la EmexByRomtehnochim Vă mulțumim!