brp teme proiecte 2015-2016

2
Bazele relaţiilor publice Proiect 1 BRP (40 puncte) Identificaţi şi prezentaţi patru acţiuni reuşite ale specialiştilor de relaţii publice din perioada 1930 – 1950 (câte o pagină pentru fiecare acţiune). Termen: 22 noiembrie 2015 Proiect 2 BRP (60 puncte) Conduceţi departamentul de relaţii publice al celei mai mari bănci din ţară. Departamentul este responsabil de realizarea unui program de recunoaştere a calităţii serviciilor. Agenţia de relaţii publice a băncii proiectează componentele specializate de publicitate ale programului care are ca ţintă cei 10.000 de angajaţi ai băncii. Soţul/soţia dumneavoastră deţine Large Promotions, cea mai mare firmă de publicitate de specialitate din ţară. Compania oferă cele mai bune preţuri pentru comenzi mari. Large Promotions a furnizat produse pentru un număr de alte activităţi ale firmei de relaţii publice. Aceasta este însă pentru prima oară când firma de relaţii publice foloseşte Large Promotions pentru un proiect bancar. Firma de relaţii publice nu ştie că soţul/soţia dumneavoastră deţine Large Promotions. Dumneavoastră nu a-ţi sugerat Large Promotions. Firma de relaţii publice a făcut recomandările sale către dumneavoastră, inclusiv folosirea Large Promotions ca furnizor pentru programul de recunoaştere a calităţii serviciilor. Ce veţi face? 1. Definiţi specificul etic al problemei şi/sau conflictului.

Upload: mada4747

Post on 28-Jan-2016

221 views

Category:

Documents


0 download

DESCRIPTION

Bazele pr

TRANSCRIPT

Page 1: BRP Teme Proiecte 2015-2016

Bazele relaţiilor publice

Proiect 1 BRP (40 puncte)

Identificaţi şi prezentaţi patru acţiuni reuşite ale specialiştilor de relaţii publice din perioada 1930 – 1950 (câte o pagină pentru fiecare acţiune).

Termen: 22 noiembrie 2015

Proiect 2 BRP (60 puncte)

Conduceți departamentul de relaţii publice al celei mai mari bănci din ţară. Departamentul este responsabil de realizarea unui program de recunoaştere a calităţii serviciilor. Agenţia de relaţii publice a băncii proiectează componentele specializate de publicitate ale programului care are ca ţintă cei 10.000 de angajaţi ai băncii. 

Soţul/soţia dumneavoastră  deţine Large Promotions, cea mai mare firmă de publicitate de specialitate din ţară. Compania oferă cele mai bune preţuri pentru comenzi mari. Large Promotions a furnizat produse pentru un număr de alte activităţi ale firmei de relaţii publice. Aceasta este însă pentru prima oară când firma de relaţii publice foloseşte Large Promotions pentru un proiect bancar. Firma de relaţii publice nu ştie că soţul/soţia dumneavoastră deţine Large Promotions. Dumneavoastră nu a-ţi sugerat Large Promotions. 

Firma de relaţii publice a făcut recomandările sale către dumneavoastră, inclusiv folosirea Large Promotions ca furnizor pentru programul de recunoaştere a calităţii serviciilor. Ce veţi face?

1. Definiţi specificul etic al problemei şi/sau conflictului.2. Identificaţi factorii interni/externi ce vă pot influenţa decizia.3. Identificaţi valorile de etică ale problemei.4. Identificaţi părţile care vor fi afectate de către decizie şi definiţi

obligaţiile profesionale de specialist în relaţii publice faţă de fiecare dintre acestea.

5. Alegeţi principiile etice ce vor ghida procesul deciziei.6. Luaţi o decizie şi explicaţi alegerea făcută.

Termen: 13 decembrie 2015

Page 2: BRP Teme Proiecte 2015-2016