fm group romania - plan de marketing - 2012

23
1 recomandat de PLANUL DE MARKETING

Upload: kerestely-eniko

Post on 23-Mar-2016

232 views

Category:

Documents


0 download

DESCRIPTION

FM GROUP Romania - Plan de marketing - 2012

TRANSCRIPT

1

recomandat de

PLANUL DE MARKETING

2 3

Construieşte împreună cunoi o şcoală în Mozambic!

www.golden-tulip.com

Bine ai venit în FM GROUP!

Vedem că şi tu ai descoperit produsele noastre perfecte. Este evident, la urma urmei creăm pentru tine o ofertă unică. Îţi propunem o gamă largă de arome - delicate si revigorante, atractive şi senzuale, clasice şi rafinate – precum şi cosmetice moderne pentru machiaj şi produse de curăţare de înaltă calitate.

Înţelegem perfect nevoile tale.

Vedem de asemenea că doreşti să împărtăşeşti descoperirile tale cu alţii,să îi introduci în lumea produselor noastre.

Nouă, probabil la fel ca şi ţie, ne place să ne împărtăşim bucuria.

Când am observat că produsele noastre se bucură de aşa o mare apreciereîn rândul clienţilor, ne-am hotărât să avem grijă ca acest lucru să fie cunos-cut şi iubit de cât mai multe persoane.Am reuşit.

În prezent, FM GROUP este o marcă recunoscută şi apreciată în câteva zeci de ţări din întreaga lume.

Astăzi şi tu te alături echipei noastre internaţionale!Îţi dorim o colaborare fructuoasă!

FM GROUP

CUPRINS

Primul Plan de marketing

IntroducereCunoaşte FM GROUPMarketing în sistem etajatRegulile de aur ale vânzăriiDe ce merită să devii Distribuitor FM GROUP?Cunoaşte structura planuluiCalea ta spre succesPrimul pas: Fii primul tău client!Pasul doi: Fii expert! Vinde, câştigă din adaosul comercial!Pasul trei: Fii lider! Crează-ţi propria structură de distribuţie! Cum nu trebuie să construieşti structura?Construcţia structurii tale

Al doilea Plan de marketing

IntroducereCriteriile de clasificare în Clubul Orhideea Valoarea comisionuluiPuncte acumulatePunctele grupului personal al Distribuitorului Principiul ramuriiOrhideea de PerlăOrhideea de AmarantOrhideea de AurOrhideea de DiamantNumerele suplimentare ale Distribuitorului

346789

101112141618

2728303132333436384042

4 5

Polan

dGr

eat

Brita

inIre

land

Germ

any

Austr

iaSlo

venia

ItalyCz

ech

Repu

blic

Belgi

um&

Neth

erlan

ds

Franc

e

Spain

Portu

gal

Slova

kiaUk

raine

Russi

a

Kaza

khsta

nM

ongo

lia

Austr

alia

Cana

da

USA

Braz

il

Carib

bean

Islan

ds

Surin

ame

Arge

ntina

Thail

and

Turke

yArm

enia

Georg

ia

Nige

ria

Repu

blic

of Ca

mer

oon

Icelan

d

Mor

occo

Gree

ce

Cypr

us

Alba

niaBu

lgaria

Rom

ania

Belar

usLit

huan

ia

Esto

niaSw

eden

Hung

ary

Croa

tia

Indo

nesia

Mala

ysia

Switz

erlan

d

Philip

pines

Mon

tene

gro

Polan

dGr

eat

Brita

inIre

land

Germ

any

Austr

iaSlo

venia

ItalyCz

ech

Repu

blic

Belgi

um&

Neth

erlan

ds

Franc

e

Spain

Portu

gal

Slova

kiaUk

raine

Russi

a

Kaza

khsta

nM

ongo

lia

Austr

alia

Cana

da

USA

Braz

il

Carib

bean

Islan

ds

Surin

ame

Arge

ntina

Thail

and

Turke

yArm

enia

Georg

ia

Nige

ria

Repu

blic

of Ca

mer

oon

Icelan

d

Mor

occo

Gree

ce

Cypr

us

Alba

niaBu

lgaria

Rom

ania

Belar

usLit

huan

ia

Esto

niaSw

eden

Hung

ary

Croa

tia

Indo

nesia

Mala

ysia

Switz

erlan

d

Philip

pines

Mon

tene

gro

Imaginează-ţi...

o muncă în care eşti complet independent.Singur decizi cu cine vei lucra, îţi alegi orele de lucru convenabile iar gru-pul colaboratorilor tăi sunt partenerii în care poţi avea încredere.

Gândeşte-te la o ocupaţie datorită căreia îţi realizezi scopurile şi ambiţii-le, la un serviciu care devine pentru tine o plăcere, la care vei merge cu mare entuziasm.

Trebuie să observi ce interesant ar fi dacă ai stabili singur care este visultău şi consecvent ai aspira spre realizarea lui.

Crezi că este doar un vis? Nimic de acest fel! Nu peste mult timp, acest vis poate deveni realitate.Este suficient să îţi sacrifici un moment şi să cunoşti principiile noastre care te conduc spre succes.

Firma FM GROUP există din anul 2004. În întreaga lume colaborăm cu peste 580 000 de Distribuitori.

Ideea fondatorului FM GROUP a fost crearea unei linii de produse exclusiviste. Astăzi, în oferta FM GROUP găseşti parfumuri originale şi ape de parfum, cosmetice moderne pentru machiaj şi produse de curăţare de înaltă calitate.

Produsele de parfumerie marca FM GROUP sunt fabricate pe bază decompoziţii de arome create de Drom Fragrances.

FM G

ROU

P ȋn

lum

e (d

ecem

brie

201

1)

Firm

a FM

GRO

UP

exis

tă d

in a

nul

200

4. C

olab

orăm

cu

pes

te 5

80 0

00 d

e D

istr

ibu

itor

i.

6 7

Chiar acum ai făcut primul pas pe care se bazează principiile

MARKETING-ULUI ÎN SISTEM ETAJAT!

Te sprijinim pentru ca acest termen să nu sune străin pentru tineşi să devină o inspiraţie pentru acţiunile tale.

Fiecare activitate are reguli stabilite, care reprezintă baza obţi-nerii succesului – la fel se întâmplă şi în marketingul în sistem etajat. Pentru a înţelege esenţa acestuia şi pentru a-ţi începe activitatea, sacrifică câteva momente de atenţie şi citeşte cele mai importante reguli ale acestei forme de vânzare:

1. Cunoaşte produsulpe care îl oferi clienţilor Află cât mai multe despre produsele de a căror distribu- ţie te vei ocupa. Lărgeşte-ţi cunoştinţele în continuare,întreabă despre noutăţi. Aceasta este una dintre moda- lităţile care te va conduce spre succes.

2. Recomandă altora produsele Când cunoşti deja produsele noastre, arată-le cunoştinţelor, colegilor, familiei şi prietenilor – dă-le şansa să cunoască interesanta ofertă şisă achiziţioneze atractivele produse la un preţaccesibil.

3. Construieşte-ţipropriul grup de distribuţieAtrage noi persoane, pentru a face exact ceea ce faci tu – să consume produse FM GROUP sau să se ocupe de vânzarea produselor marca FM GROUP. În ce mod? Vei afla în următoarea parte a planului.

ELŻBIETA I ARTURHAMERLIŃSCY (Polonia)Orhidee de DiamantEsenţa MLM—ului este împărtăşirea conceptului potrivit cu oameni potriviţi, la momentul potrivit. Această regulă a fost baza deciziei noastre cu privire la colabo-rarea cu FM GROUP, în anul 2004. Deşi FM GROUP este o firmă tânără, deţine o ofertă corespunzătoare, atât pentru produse cât şi pentru marketing. A fost suficient să o împărtăşim cu voi, deci cu oameni minunaţi.Auzim des: „Aţi avut noroc...” Confirmăm: Da,colaborarea cu FM GROUP este un mare no-roc, trebuie doar să îţi doreşti să fii norocos.Şi acest noroc îl dorim tuturor membrilor încolaborarea cu FM GROUP în întreaga lume.

MLM (eng. Multi-Level Marketing – marketingîn sistem etajat)Este o formă de vânzare care se desfăşoară în afara reţelelor de ma-gazine. Se bazează pe contactul direct cu clientul, ceea ce reduce laminim drumul produsului către cumpărătorul acestuia. Distribuitorii pot oferi clienţilor lor produse atractive şi unice, care nu sunt disponi-bile în punctele tradiţionale de vânzare.

cunoaşte bine produsele pe care le vinzi

lărgeşte-ţi sistematic grupul tău de vânzare (lista ta de contac-te ar trebui să crească cu un nou nume)

poartă întotdeauna cu tine cataloagele care îţi facilitează pre-zentarea produselor

demonstrează-ţi cunoştinţele despre produse, poartă cu tinemostrele, cataloagele, listele de preţ

tratează fiecare client individual - încearcă să-i cunoşti gusturileşi necesităţile

nu trata un refuz ca un eşec – acesta să reprezinte pentru tine omotivaţie pentru a-ţi continua activitatea

REGULILE DE AUR ALE VÂNZĂRII

O prezentare profesională, bazată pe informaţii ve- rificabile despre produsele originale FM GROUP, îţi garantează o vânzare mare şi construirea propriului grup de Distribuitori.

8 9

Planul de marketing FM GROUP este compus din două etape. Fiecaredintre acestea se referă la alte sfere de câştig

Prima etapă – CLUBUL MAGNOLIA – stabileşte comisionul pe care îl primeşti din produsele cumpărate de tine şi persoanele invitate de tine pentru a colabora cu FM GROUP.

Etapa a doua – CLUBUL ORHIDEEA – este următoarea fază a aventuriitale cu FM GROUP. Află din aceasta ce beneficii te aşteaptă atunci cândvei deveni unul dintre Liderii de Vânzări.

Pentru ca Planul de marketing să fie mult mai uşor de înţeles pentrutine, îţi prezentăm câteva concepte care apar în acesta.

DISTRIBUITORULAcesta este o persoană majoră, care consumă sauvinde produsele FM GROUP. Distribuitorul facili-tează cunoaşterea detaliată a ofertei FM GROUP şi ajută în alegerea produsului ideal. Distribuito-rul poate fi de asemenea o persoană juridică.

SPONSORULMembrul care facilitează noilor persoane adera-rea la FM GROUP. Acesta este protectorul tău şi, înacelaşi timp, un ghid pentru oferta şi regulile de funcţionare ale firmei. Alegerea sponsorului esteuna dintre cele mai importante decizii ale tale – se face o singură dată, fără posibilitatea schimbării, de aceea merită să o analizezi cu atenţie.

STARTERInstrumentele de bază ale fiecărui Distribuitor, cu ajutorul cărora acesta prezintă oferta FM GROUP. În componenţa starterului intră: mostre de parfu-muri, cataloagele, Planul de marketing, o cerere deaderare.

Câteva cuvinte DE INTRODUCEREDe ce merită să devii DistribuitorFM GROUP?

nu trebuie să investeşti mulţi bani pentru a-ţi înfiinţa propria afacere (cumperi doar pachetulstarter, care va fi unealta ta de lucru)

îţi poţi desfăşura propria activitate în orice loc -în ţară sau în străinătate

datorită contactului cu Departamentul Comenzişi sistemului rapid de expediţie, obţii un acces simplu la produse

dispui de numeroase materiale de marketing, necesare muncii

beneficiezi de prezentări, seminarii şi cursuri deinstruire organizate de Sponsor şi firmă – obţii astfel cunoştinţele necesare despre produse, programele de motivare, promoţii, materiale şiinstrumentele de marketing, îţi lărgeşti contac-tele de afaceri

ca Vânzător şi Sponsor obţii posibilităţi supli-mentare de a câştiga, prin programele specialede motivare

pragurile de premiere din Planul de marketing,clar stabilite, îţi garantează recompensări realeşi benefice pentru rezultatele obţinute

obţii poziţia de Lider, vei lua astfel parte la un sistem de participare la profiturile firmei, unic pe piaţă

totuşi, nu uita că MLM este o afacere ca oricare alta – comisionul este rezultat din rulajul ge-nerat în fiecare lună şi nu din simpla aderare la Clubul FM GROUP

10 11

Eşti pregătit pentru noi provocări?Perfect! Aderând la colaborarea cu FM GROUP, decizi singur pe cecâmp vei activa. Viitoarea ta carieră depinde doar de tine.

1. Primul pas: Fii primul tău client – economiseşte la propriile tale cumpărături. Detalii – pagina 11

2. Pasul doi: Vinde altora, câştigă din adaosul comercial! Detalii – pagina 12

3. Pasul trei: Fii lider! Crează-ţi propria structură de distribuţie. Detalii – pagina 14

Calea ta spre SUCCES

Ca Distribuitor poţi cumpăra produsele FM GROUP la preţurimai mici.

După cum vezi, deja ai obţinutprimul tău succes - te aprovi-zionezi cu produse de înaltă calitate la preţuri convenabile.În acelaşi timp obţii tot maimulte cunoştinţe cu privire lamarca FM GROUP.

Ştim din experienţă că majori-tatea Distribuitorilor noştri nu s-au oprit la a cumpăra produ-sele doar pentru ei. Când s-au convins de unicitatea lor, au decis să îşi atragă familia, prie-tenii, cunoştinţele...

Nici nu reuşeşti să observi când singur ai devenit Distri-buitorul care vinde altora pro-dusele noastre. A venit timpul să te pregăteşti pentru asta.

PRIMUL PAS: Fii primul tău client !

ExempluPreţul produsului în catalog 53,90 leiCa şi Distribuitor FM GROUP plăteşti doar 38,50 leiEconomiseşti 15,40 lei

Cumpărând 6 parfumuri într-o lună,poţi economisi într-un an chiar 1108,80 lei.

ZBYNĚK BERNARDI DAGMAR BERNARDOVÁ(Cehia )Orhidee de Diamant- Facem parte din FM GROUP exact din 13 noiembrie 2004. Ceea ce ne-a plăcut şi ne-a fascinat la FM GROUP sunt, înainte de toate, preţul şi calitatea bună a produselor oferite. La început, ni s-a părut că acest tip de afacerenu ni se potriveşte. Totul s-a schimbat când am văzut că fiica noastră a primit, în prima zi din clasa a opta, chiar 17 comenzi pentru produsele FM. Atunci ne-a venit ideea să ne implicăm mai mult. După primele sărbători petrecute împreună cu FM GROUP am consta-tat că, colaborarea cu FM este afacerea seco-lului. FM GROUP ne-a schimbat viaţa total. Aproape am terminat construcţia noii case, deţinem o maşină frumoasă şi călătorim în ju-rul lumii. Nu lăsaţi această oportunitate să văscape! Dacă nu o folosiţi, o vor face alţii. Este suficient să cunoaşteţi, plini de entuziasm, afacerea cu FM GROUP, iar banii şi succesul vă vor urma!

IRENA OLIVER (Marea Britanie)Orhidee de DiamantSfatul meu este pur şi simplu să vorbiţi. În ultimii ani, mi-am împărtăşit entuziasmul legat de FM GROUP cu oameni necunoscuţi,oriunde am fost. Acesta este secretul succesului meu. MLM este, în realitate, o afacere simplă. Împarte această bucurie şi posibilităţile pe care ţi le oferă FM GROUP. Îmi doresc să îmi realizez visele şi să ajut pealţii în realizarea viselor lor.

12 13

Atunci când te ocupi de distribuirea produselor, profitul tău va fiadaosul comercial care provine din vânzarea acestora. Îţi expli-căm acest lucru printr-un exemplu simplu:

Să vinzi produsele clienţilor tăi nu înseamnă totul. Dacă te intere- sează alte forme de câştig, citeşte informaţiile incluse în următoa- rea parte a Planului de marketing.

În plus, câştigi de asemenea la reducerile din Catalog.

Uitându-se în catalog, clientul tău a fost interesat de un produs.

Tu – realizând comanda – cumperi produsul cu aşa numitul preţ alDistribuitorului (cu reducere). Diferenţa dintre preţul de catalog şipreţul Distribuitorului este

PROFITUL TĂU DIRECT.

ExempluPARFUMURILE DE LUX PENTRU FEMEI(seria Luxury Collection)Preţul parfumului în catalog 91 leiCa şi Distribuitor FM plăteşti pentru acesta 65 lei

PROFITUL TĂU 26 lei

Cunoşti deja produsele pe care FM GROUP le oferă – ştii că îmbinăcalitatea foarte bună cu preţul atractiv. A venit vremea să arăţi şi altora aceste produse. Acesta este un mod perfect pentru a înce-pe să câştigi!

Pasul doi este un mod de a-ţi crea propria afacere împreună cu FM GROUP.

Încearcă să îţi aminteşti de cunoştinţa ta, care, cu mare implicare, povestea despre hobby-ul ei. Într-adevăr, acest hobby a absorbit-o. Vorbea despre acesta cu mare pasiune şi entuziasm. Chiar nu ai observat când ai devenit interesat de ceea ce povestea? În acest mod – doar vorbind despre produsele noastre – poţi începe să câştigi. Într-adevăr, este simplu! Convinge-te singur!

Drumul tău spre succes depinde doar de tine.

Putem doar să te ajutăm în atingerea acestuia, prezentându-ţi cărările care te duc la acesta:

- Gândeşte-te cui îi poţi oferi produsele. Nu te limita la familie. Colegii tăi de la serviciu, colaboratorii sau vecinii sunt candidaţii ideali pentru ca în scurt timp să devină clienţii tăi.

- Fii deschis. Fiecare persoană nouă cunoscută de tine este un potenţial client, cu care poţi lega o colaborare.

- Lărgeşte-ţi în continuu cunoştinţele cu privire la produse – tu singur eşti cea mai bună reclamă şi sursa de informaţii cu pri-vire la oferta noastră. Lărgeşte-ţi cunoştinţele legate de acestea, trebuie să devii expert.

PASUL DOI: Fii expert! Vinde, câştigă din adaosul comercial!

Ştii deja cui vinzi produsele noastre? Minunat! Pentru a realiza această sarcină te ajută CATA-LOAGELE noastre şi STARTERUL, cu ajutorul cărora prezinţi oferta. Datorită acestora, poţi oferi clientului tău exact ceea ce acesta are nevoie şi ceea ce aşteaptă.

BERNICE EDE(Nigeria) Orhidee de PerlăAm aderat la FM GROUP în martie 2010. Deoarece iubeam parfumurile, am profitat de ocazie şi m-am înscris fără ezitare. M-am bucurat foarte mult când am primit starterulîn 48 de ore! M-am rugat şi m-am bucurat împreună cu soţul meu. Şi aşa a început afa-cerea mea. Am început să vând parfumuri, deoarece atunci nu erau încă alte produse. FM GROUP mi-a oferit mie şi familiei mele independenţa financiară. Acum nu îmi mai lipsesc banii, cum s-a întâmplat cândva, de-oarece vând şi obţin comisionul! FM GROUP este o firmă înrădăcinată în onestitate şi integritate, după toate aceste luni în care am lucrat cu FM GROUP nu am nici un fel de îndoieli. Multumesc lui Dumnezeu pentru cât de departe am ajuns în această afacere şi, datorită bunăvoinţei Lui, sunt acum Orhi-dee de Perlă. FM GROUP mi-a permis să leg oprietenie neobişnuită! În echipa mea am ceimai buni prieteni şi membri ai familiei! Îţi mulţumesc Doamne că am întâlnit în calea mea FM GROUP şi mulţumesc membrilor echipei mele. Dumnezeu să binecuvânteze FM GROUP!

14 15

Te aşteaptă noi sarcini intere-sante şi depinde numai de tinedacă te hotărăşti să le realizezi.Scopul tău va fi să îţi construieşti propriul grup de distribuţie.

Începe astfel: să constru-ieşti grupul de distribuţie nu este altceva decât să atragi noi persoane, care să se ocupe exact de acelaşi lucru pe care îl faci tu – vânzarea sau consumul produselor FMGROUP.

Nu de mult timp, ţi-ai creat lista de potenţiali clienţi. Ştii oare că o parte dintre aceştia sunt candidaţii ideali pentru a deveni noi Distribuitori? Nu teteme că îi vei pierde ca şi cli-enţi–când vei fi sponsorul lor, în afara profitului provenit din vânzarea produselor, vei avea beneficii suplimentare rezul- tate din noua ta funcţie.

Depinde de tine pe cine inviţi în grupul tău. Aceştia pot fi clienţii tăi de până în prezent, poţi invita şi alte persoane - în această chestiune îţi lăsăm o mare libertate.

Acest lucru, câte persoane se alătură grupului tău, depinde exclusiv de tine. Atunci când îţiconstruieşti structura, trebuie să reţii câteva reguli de bază:Cea mai bună soluţie este con-struirea unei structuri de vân-

PASUL TREI: Fii lider. Crează-ţi propria structură de distribuţie

zare în aşa fel încât în fiecare zi să poţi colabora cu fiecare persoană. Grupul astfel con-struit, facilitează colaborarea armonioasă şi aduce profituri în creştere.

Construindu-ţi propriul grup, nu uita de alţii. Lasă-le şi lor posibilitatea de care şi tu ai profitat. Construieşte-ţi struc-tura în aşa fel încât şi alte per- soane să aibă şansa să facă acelaşi lucru.

Datorită acestei soluţii, cola-borarea voastră va fi mult maieficientă şi va aduce venituri mai mari.

O structură de vânzare construită corespunzător, facilitea- ză oamenilor pe care i-ai invitat construirea propriilor lorgrupe. Reţine, nu fiecare trebuie să fie un bun vânzător, dar poate totuşi avea capacităţi manageriale, datorită cărora va fi un bun Sponsor.

JAN MIDDELVEEN(Olanda)Orhidee de DiamantColaborez cu FM GROUP din anul 2007. Partea frumoasă a acestei colaborări este posibilitateade a oferi tuturor şansa de a se alătura unei echipe armonioase şi de a realiza venituri comune. În FM GROUP îmi desfăşor activitateaîmpreună cu familia mea: cu soţia şi cele douăfiice. Viaţa noastră s-a schimbat spectaculos înacest timp, am cunoscut mulţi oameni drăguţi,prietenoşi, pe care dorim să îi ajutăm să îşi atingă ţelurile şi să îşi îndeplinească visele. FM GROUP este o firmă creată de oameni. De aceea, am dori să sfătuim persoanele care abiaacum încep şi pe cele care deja îşi desfăşoară activitatea: aveţi grijă de oamenii voştri şi întotdeauna ajutaţi-vă reciproc. Fiţi uniţi! Ceeace dăm, primim în schimb!

16 17

Când sponsorizezi o persoană, aceasta atrage pentru vânzarea produselor FM Group următoarea, aceasta următoarea, iar aceasta următoarea, creând un grup de vânzare cu o structură liniară. Succesul fiecărei persoane aparţinând acestei structuri depinde exclusiv numai de un Distribuitor, de o singură linie. Aceasta nu este o metodă bună pentru construirea grupului tău de distribuţie. Acţionând aşa, niciodată nu profiţi de posibilităţile pe care ţi le oferă marketing-ul în sistem etajat.

Punctele pe care le realizezi cu grupul tău în luna respectivă, tecalifică pe nivelul de eficienţă respectiv.

Pentru ca structura ta să funcţioneze corect, este importantmodul în care o construieşti. O structură bine construită îţiasigură câştiguri suplimentare.

Vă prezentăm mai jos exemple de structuri construite in-corect:

Când tu personal sponsorizezi un număr prea mare de persoane, grupul tău de vânzare nu funcţionează într-un mod corespunzător şi, înainte de toate, nu se dezvoltă. Este mult mai eficient, în schimb, construirea unei structuri care permite şi altor persoane să îndeplinească aceaşi funcţie ca a ta – aceea de a fi Sponsor.

STRUCTURA „STEA”- CONSTRUCţIE INCORECTĂ

Cum nu trebuie construită STRUCTURA?

STRUCTURA „LINIARĂ” - CONSTRUCţIE INCORECTĂ

Atunci când construieşti structura de vânzare şi aceasta funcţionează corect, profitul tău va creşte. În afara banilor prove-niţi din vânzarea produselor FM GROUP, primeşti comisionul din vânzarea ta şi a persoanelor introduse de tine în grupul de dis- tribuţie. Cu alte cuvinte: din momentul în care ai invitat noi membri, succesul tău depinde atât de tine cât şi de alţii.

Comisionul pe care îl primeşti va depinde de rulajul tău şi de rula- jul grupului tău în luna respectivă.

EXEMPLUClientul tău a comandat parfumuri din Colecţia Clasică. Preţul lor de catalog este de 53,90. Tu le cumperi la un preţ mai mic – preţul Dis- tribuitorului (38,50 brut).Pentru cumpărarea parfumurilor primeşti puncte.Preţul parfumului brut: 38,50 leiPunctele tale: 29,70 pct.

Pentru fiecare produspunctat, cumpărat de tinesau de membrul grupuluitău, primeşti puncte. Listaactuală a produselor şi ser-viciilor, împreună cu punc-tele atribuite acestora o gă-seşti întotdeauna pe paginade internet, dupa logare,www.parfumfm.ro

18 19

50pkt.

Dominik

50pkt.

Basia

50pct.

Dominik

0%NIVELUL

DE EFICIENŢĂ

50pct.

Bartek

0%NIVELUL

DE EFICIENŢĂ

Tu3%NIVELUL

DE EFICIENŢĂ

50PUNCTELE PROPRII

300PUNCTELE GRUPEI

NIVELULDE EFICIENŢĂ

50pct.

Krysia

0%

50pct.

Basia

0%NIVELUL

DE EFICIENŢĂ

50pct.

Paweł

0%NIVELUL

DE EFICIENŢĂ

NIVELUL DE EFICIENţĂ

Construcţia STRUCTURII TALE DE VÂNZĂRI

Nivelul de eficienţă – o măsură a randamentului activităţii tale şi a grupului tău, stabilită procentual (3%, 6%, 9%, 12%, 15%, 18%, 21%) şi în cuvinte (Orhideea de Perlă, Orhideea de Amarant, Orhi- deea de Aur, Orhideea de Diamant, Orhideea Neagră de Diamant), şi care depinde de numărul de puncte obţinut în luna respectivă.

Vânzând produsele firmei FM GROUP, te califici pe un nivel de eficienţă.

Dacă doreşti să primeşti comisionul, trebuie să îndeplineşti o condiţie de bază:în luna în care doreşti să îl obţii, trebuie să cumperi orice produse sau servicii cu o valoare de cel puţin 34,42 puncte.

Punctele sunt calculate în fiecare lună calendaristică de la început (rulajul din altă lună nu se reportează).

3%300 pct.

21%30000 pct.

18%20400 pct.15%

12000 pct.12%7200 pct.

9%3600 pct.6%

1200 pct.

Pentru a înţelege mai binemodul în care este calculatcomisionul tău, uită-te la exemplele date:

EXEMPLUL 1

În luna respectivă, tu şi persoanele pe care le-ai invitat să cola-boreze cumpăraţi produse având valoarea egală cu 300 puncte. Conform tabelului nostru (pagina 18) ai obţinut primul nivel de eficienţă (3%). Deci, primeşti comisionul suplimentar – 3% din rulajul în puncte obţinut.

50pkt.

Dominik

50pkt.

Basia

50pct.

Dominik

0%NIVELUL

DE EFICIENŢĂ

50pct.

Bartek

0%NIVELUL

DE EFICIENŢĂ

Tu3%NIVELUL

DE EFICIENŢĂ

50PUNCTELE PROPRII

300PUNCTELE GRUPEI

NIVELULDE EFICIENŢĂ

50pct.

Krysia

0%

50pct.

Basia

0%NIVELUL

DE EFICIENŢĂ

50pct.

Paweł

0%NIVELUL

DE EFICIENŢĂ

Clasificarea Nivelul de eficienţă Împărţirea punctelor

Magnolia3 %6 %9 %

300-11991200-35993600-7199

Magnolia de Argint12 %15 %18 %

7200-1199912000-2039920400-29999

Magnolia de Aur 21 % de la 30 000 în sus

Rulajul tău şi al structurii tale în prima lună: 300 de puncte

Comisionul tău: 300 de pct. x 3% (nivelul tău de eficienţă) = 9,00 lei

9,00 lei este comisionul tău suplimentar rezultat din cantitateade produse vândută de tine şi de grupul tău.

Punctele grupuluisunt suma punctelor rezultate din cumpă-răturile tale şi alestructurii tale.

20 21

6%

200pct.

Paweł

600pct.

Ania

3%NIVELUL

DE EFICIENŢĂ

150pct.

Dominik

0%NIVELUL

DE EFICIENŢĂ

0%NIVELUL

DE EFICIENŢĂTu6%NIVELUL

DE EFICIENŢĂ

34,42PUNCTELE PROPRII

2834,42PUNCTELE GRUPEI

3%NIVELUL

DE EFICIENŢĂ

900pct.

Basia

250pct.

Krysia

0%NIVELUL

DE EFICIENŢĂ

700pct.

Bartek

3%NIVELUL

DE EFICIENŢĂ

Pentru a înţelege mai bine regulile de calcul ale comisionului, tre-cem la următorul exemplu. Să presupunem că în structura ta, în prima linie se află 6 persoane, iar punctele grupului se formează astfel:

EXEMPLUL 2: Exemplu de structură 6 procente

Dominik 150 de punctePaweł 200 de puncteKrysia 250 de puncteAnia 600 de puncteBartek 700 de puncteBasia 900 de puncte

În afara comisionului rezultat din propria ta achiziţie, primeşti de asemenea comisionul pentru achiziţiile din grupul tău. Să analizăm pe rând realizările fiecărei persoane: Dominik, cumpărând produse şi servicii, a primit pentru acestea 150 de puncte. Acesta nu se califică pe niciun nivel deeficienţă şi deci nu primeşte niciun comision. O astfel de situaţie este asemănătoare cu cea a lui Paweł (200 de puncte) şi Krysia (250 de puncte).

Comisionul tău, calculat în baza rulajului lor este:

Puţin altfel arată calculul muncii celorlalţi din grup,adică Ania, Bartek şi Basia. Deoarece aceştia au atins un nivel de efi-

cienţă, respectiv (3%), la fel ca şi tine primesc un comision.Profitul lor şi al grupului lor este:

În total, Distribuitorii grupului tău au câştigat în plus 66 lei!

Calculăm acum comisionul tău în luna respectivă:

În total, datorită cumpărăturilor tale si ale grupului tău, ai câştigat 104,07 lei!

În plus, Ania, Bartek şi Basia câştigă de asemenea. După cum vezi, se poate câştiga din vânzarea produselorFM. Convinge-te cum cresc profiturile tale când vei ajunge la un nivel de eficienţă mai mare.

In plus, tu ai cumpărat produse cu valoarea minimă necesară atribuiriicomisionului - 34,42 pct.Suma punctelor acumulate de tine şi de grupul tău este de 2834,42 puncte. Acest lucru te califică pe ni-velul doi de eficienţă, 6%.

Fii atent la încă un lucru: trei Distri-buitori aparţinând structurii tale (Ania, Bartek şi Basia) au obţinut un rulaj care îi califică pe primul nivel de eficienţă (3%). Şi ei primesc, de asemenea, comisionul suplimentar.

Să vedem cum va arăta comisio- nul grupului tău în luna respectivă, în situaţia dată mai sus.

Nivelul tău de eficienţă este de 6%. Aceasta înseamnă că primeşti 6% din 34,42 pct. (pentru o astfel de va- loare a punctelor ai cumpărat perso-nal produse). Pentru cumpărăturiletale primeşti:

34,42 pct. x 6% = 2,07 lei

Comisionul tău din vânzarea structurii lui Dominik = 150 pct. X 6% (nivelul tău de eficienţă) = 9 lei

Comisionul tău din vânzarea structurii lui Paweł = 200 pct. X 6% = 12 lei

Comisionul tău din vânzarea structurii lui Krysia = 250 pct. X 6% = 15 lei

Comisionul lui Ana = 600 pct. X 3% = 18 lei

Comisionul lui Bartek = 700 pct. X 3% = 21 lei

Comisionul lui Basia = 900 pct. X 3% = 27 lei

Tu = 34,42 pct. X 6% = 2,07 lei

Comisionul tău din vânzarea structurii lui Dominik = 150 pct. X 6% = 9 lei

Comisionul tău din vânzarea structurii lui Paweł = 200 pct. X 6% = 12 lei

Comisionul tău din vânzarea structurii lui Krysia = 250 pct. X 6% = 15 lei

Comisionul tău din vânzarea structurii lui Ania = 600 pct. X 3% (nivelul tău de eficienţă – nivelul de eficienţă al lui Ania) = 18 lei

Comisionul tău din vânzarea structurii lui Bartek = 700 pct. X 3% (nivelul tău de eficienţă – nivelul de eficienţă al lui Bartek) = 21 lei

Comisionul tău din vânzarea structurii lui Basia = 900 pct. X 3% (nivelul tău de eficienţă – nivelul de eficienţă al lui Basia) = 27 lei

22 23

Ania

12%

Tu12%

NIVELULDE EFICIENŢĂ

34,42PUNCTELE PROPRII

9934,42PUNCTELE GRUPEI

400pct.

600pct.

Krysia

1800pct.

Dominik

Paweł

800pct.

Basia

3%NIVELUL

DE EFICIENŢĂ

3%NIVELUL

DE EFICIENŢĂ

6%NIVELUL

DE EFICIENŢĂ

3%NIVELUL

DE EFICIENŢĂ

4800pct.

Ania9%NIVELUL

DE EFICIENŢĂ

1500pct.

Bartek

6%NIVELUL

DE EFICIENŢĂ

Să presupunem că în structura ta se găsesc, în linia principala, 6 persoane şi fiecare dintre acestea, împreună cu tine, cumpără în luna respectivă un anumit număr de produse şi servicii pentru care sunt atribuite puncte. Punctele obţinute din cumpărarea produselor şi a serviciilor se formează astfel:

In plus, tu ai cumpărat produse cu valoa- rea minimă necesară atribuirii comisio-nului -34,42 pctSuma punctelor acumulate de tine şi degrupul tău este de 9934,42 puncte. Datorită punctelor obţinute, te-ai situat pe al patrulea nivel de eficienţă, 12%.

Uite cât de dinamic acţionează grupul tău: toţi Distribuitorii care se află în acesta au obţinut un nivel de eficienţă. Cel mai eficient a acţionat Ania. În con- tul ei s-au găsit 4800 de puncte, ceea ce o califică pe cel de al treilea nivel de eficienţă, adică 9%. Într-adevăr poţi fi mâdru de ea.

Să vedem în schimb cum va arăta calculul cumpărăturilor tale şi ale grupului tău în luna respectivă, în situaţia descrisă mai sus.

Nivelul tău de eficienţă este de 12%.Aceasta înseamnă că primeşti 12% din 34,42 pct. (pentru o astfel de valoare a punctelor ai cumpărat personal produ-se). Pentru achiziţia ta primeşti:

În afara comisionului rezultat din propria achiziţie, primeşti şi comi-sionul pentru cumpărăturile grupului tău , în care fiecare persoanăa obţinut un anumit nivel de eficienţă:

În total, Distribuitorii grupului tău au câştigatsuplimentar 684 lei!

Calculăm acum comisionul tău în luna respec-tivă:

Un comision le revine şi membrilor structurii taleşi persoanelor sponsorizate de acestea:

În total, datorita cumpărăturilor tale si ale grupului tău, ai câstigat 508,13 lei!

În plus, persoanele care au format grupul tău au primit un comision în valoare de 684 lei!

EXEMPLUL 3: Exemplu de structură 12 procente

Paweł 400 de puncteKrysia 600 de puncteBasia 800 de puncteBartek 1500 de puncteDominik 1800 de puncteAnia 4800 de puncte

34,42 pct. x 12% = 4,13 lei

Paweł 3%Krysia 3%Basia 3%Bartek 6%Dominik 6%Ania 9%

Tu = 34,42 pct. X 12 % = 4,13 lei

Comisionul tău din vânzarea structurii lui Paweł = 400 pct. X 9% (nivelul tău de eficienţă – nivelul de eficienţă al lui Paweł) = 36 lei

Comisionul tău din vânzarea structurii lui Krysia = 600 pct. X 9% (nivelul tău de eficienţă – nivelul de eficienţă al lui Krysia) = 54 lei

Comisionul tău din vânzarea structurii lui Basia = 800 pct. X 9% (nivelul tău de eficienţă – nivelul de eficienţă al lui Basia) = 72 lei

Comisionul tău din vânzarea structurii lui Bartek = 1500 pct. X 6% (nivelul tău de eficienţă – nivelul de eficienţă al lui Bartek) = 90 lei

Comisionul tău din vânzarea structurii lui Dominik = 1800 pct. X 6% (nivelul tău de eficienţă – nivelul de eficienţă al lui Dominik) = 108 lei

Comisionul tău din vânzarea structurii lui Ania = 4800 pct. X 3% (nivelul tău de eficienţă – nivelul de eficienţă al lui Ania) = 144 lei

Comisionul lui Paweł = 400 pct. X 3% = 12 lei

Comisionul lui Krysia = 600 pct. X 3% = 18 lei

Comisionul lui Basia = 800 pct. X 3% = 24 lei

Comisionul lui Bartek = 1500 pct. X 6% = 90 lei

Comisionul lui Dominik = 1800 pct. X 6% = 108 lei

Comisionul lui Ania = 4800 pct. X 9% = 432 lei

24 25

21%

2800pct.

9600pct.

Krysia

Paweł

6%NIVELUL

DE EFICIENŢĂ

NIVELULDE EFICIENŢĂ

12%NIVELUL

DE EFICIENŢĂ

Tu21%

NIVELULDE EFICIENŢĂ

34,42PUNCTELE PROPRII

43134,42PUNCTELE GRUPEI

17000pct.

Bartek

15%NIVELUL

DE EFICIENŢĂ

5500pct.

Ania9%NIVELUL

DE EFICIENŢĂ

6200pct.

Dominik

9%

2000pct.

Basia

6%NIVELUL

DE EFICIENŢĂ

Să presupunem că eşti Sponsorul unui grup de distribuţie care funcţionează foarte bine, al cărui rulaj este de chiar 43134,42 pct.Punctele obţinute din cumpărarea produselor şi serviciilor se formează astfel:

În plus, tu ai cumpărat pro-duse cu valoarea minimă necesară atribuirii comisio-nului – 34,42 pct.

Suma punctelor acumulate de tine şi de grupul tău este de 43134,42 puncte. Acest lucru te califică pe nivelul şapte de eficienţă, 21%!

Rulajele atât de considerabi-le vor avea un impact direct asupra valorii comisionului pe care îl obţii atât tu cât şi grupul tău. Nivelul tău de eficienţă este de 21%. Aceasta înseamnă că primeşti 21% din 34,42 pct. (pentru o ast-fel de valoare a punctelor ai cumpărat personal pro-duse). Pentru cumpărăturile tale primeşti:

În afară de comisionul rezultat din propria achiziţie, primeşti de asemenea şi comisionul pentru cumpărăturile din grupul tău mi-nunat organizat, în care fiecare persoană a atins un anumit nivel de eficienţă:

În funţie de nivelul de eficienţă obţinut de toţi membrii grupului tău, comisionul revine corespun-zător fiecărei persoane din grup şi persoanelor spon-sorizate de acestea:

În total Distribuitorii grupului tău au câştigat suplimentar 5043 lei!

Calculăm acum comisionul tău în luna respec-tivă:

În total, datorită cumpărăturilor tale şi ale grupului tău, ai câştigat 4015,23 lei!

Comisionul tău nu este totul. De asemenea, au profitat toţi membrii structurii tale, care aucâştigat în total chiar 5043 lei.

EXEMPLUL 4: Exemplu de structură 21 de procente

Basia 2000 de punctePaweł 2800 de puncteAnia 5500 de puncteDominik 6200 de puncteKrysia 9600 de puncteBartek 17000 de puncte

34,42 pct. x 21% = 7,23 lei

Basia 6%Paweł 6%Ania 9%Dominik 9%Krysia 12%Bartek 15%

Comisionul lui Basia = 2000 pct. X 6% = 120 lei

Comisionul lui Paweł = 2800 pct. X 6% = 168 lei

Comisionul lui Ania = 5500 pct. X 9% = 495 lei

Comisionul lui Dominik = 6200 pct. X 9% = 558 lei

Comisionul lui Krysia = 9600 pct. X 12% = 1152 lei

Comisionul lui Bartek = 17000 pct. X 15% = 2550 lei

Tu = 34,42 pct. X 21% = 7,23 lei

Comisionul tău din vânzarea structurii lui Basia = 2000 pct. X 15% (nivelul tău de eficienţă – nivelul de eficienţă al lui Basia) = 300 lei

Comisionul tău din vânzarea structurii lui Paweł = 2800 pct. X 15% (nivelul tău de eficienţă – nivelul de eficienţă al lui Paweł) = 420 lei

Comisionul tău din vânzarea structurii lui Ania = 5500 pct. X 12% (nivelul tău de eficienţă – nivelul de eficienţă al lui Ania) = 660 lei

Comisionul tău din vânzarea structurii lui Dominik = 6200 pct. X 12% (nivelul tău de eficienţă – nivelul de eficienţă al lui Dominik) = 744 lei

Comisionul tău din vânzarea structurii lui Krysia = 9600 pct. X 9% (nivelul tău de eficienţă – nivelul de eficienţă al lui Krysia) = 864 lei

Comisionul tău din vânzarea structurii lui Bartek = 17000 pct. X 6% (nivelul tău de eficienţă – nivelul de eficienţă al lui Bartek) = 1020 lei

26 27

Clubul de Elită al Orhideelor este prestigiosul Grup Internaţional al Liderilor care au obţinut în ierarhia FM GROUP cel mai înalt nivel de eficienţă. De Clubul Orhideelor aparţin Distribuitorii care s-au diferenţiat ca Lideri de Vân-zări sau Sponsori.

Pentru Lideri am prevăzut numeroase privilegii şi bonusuri financiare supli-mentare, aceştia primesc printre altele, un comision suplimentar rezultat din Planul II de Marketing. In conformitate cu acest Plan, 9% din rulajul în puncte FM GROUP World va fi împărţit între toţi Membrii Clubului Orhideea.

Diferenţierea constă nu numai în profiturile financiare, ci şi în alte privilegii, cum sunt deţinerea de funcţii sau participarea la evenimente atractive.

Membrii Clubului Orhideea sunt prezenţi in Consiliul Liderilor din departa-mentele FM GROUP din întreaga lume. Consiliul Liderilor, ca entitate forma-toare de opinii, este apreciat şi are o influenţă asupra strategiei şi dezvoltării firmei.

Membrii Clubului Orhideea se întâlnesc regulat, nu doar în domeniul profe-sional. FM GROUP organizează întâlniri precum: baluri sau cursuri de instruire, unde aceştia pot face schimb de opinii şi pot împărţi cu alţii succesele şi expe-rienţa lor.

În Clubul Orhideea poţi fi onorat cu următoarele titluri: Orhideea de Perlă, Orhideea de Amarant, Orhideea de Aur, Orhideea de Diamant şi cel mai presti-gios - Orhideea Neagră de Diamant.

Elitistul Club al Orhideelor

CLUBUL ORHIDEEA

28 29

21%

Criteriile de clasificare în Clubul OrhideeaSchemele de mai jos ale structurilor sunt exemple şi ilustrează criteriile minimede clasificare ale Distribuitorului pe nivelul de eficienţă respectiv.

sau

minim

20 000de puncte

1 000 000de puncte

21%

1 000 000de puncte

21%

1 000 000de puncte

21%

1 000 000de puncte

21%

1 000 000de puncte

21%

1 000 000de puncte

21%

1 000 000de puncte

21%

1 000 000de puncte

21%

1 000 000de puncte

21%

1 000 000de puncte

21%

minim

1 000 000puncte

FIECARE GRUPĂ

„RAMURA” I I „RAMURA” II

Titlul de Orhidee de Perlă îl primeşti fiind sponsorul direct cel puţin al unui grup care a atins nivelul de eficienţă de minim 21%, iar partea rămasă a structuriitale (aşa numită latură, inclusiv punctele tale proprii) a atins un rulaj de cel puţin 20.000 de puncte. Există, de asemenea cea de- a doua posibilitate - eşti Spon-sorul direct a 2 grupuri (în „ramuri” diferite) care au atins fiecare nivelul de eficienţă de minim 21%.

Cu titlul de Orhidee de Diamant sunt onoraţi Mem-brii Clubului care au sponsorizat cel puţin cinci grupuri (în „ramuri” diferite), care au obţinut fiecareorice nivel al Orhideei.

Titlul de Orhidee de Amarant îl obţii fiind Spon- sorul direct a cel puţin trei grupuri (în „ramuri” di-ferite), care au atins fiecare nivelul de eficienţă de21%.

Obţii titlul de Orhidee de Aur fiind Sponsorul a cel puţin trei grupuri (în „ramuri” diferite), care au atinsfiecare orice nivel de Orhidee.

ORHIDEEA DE PERLĂ

ORHIDEEA DE AMARANT

ORHIDEEA DE AUR

ORHIDEEA DE DIAMANT

Super Orhideea de Diamant este cel mai prestigios titlu, atribuit Membrilor Clubului care au sponsorizat cel puţin 10 grupuri (în „ramuri” diferite) care au obţinut fiecare titlul de Orhidee de Diamant şi rulajul în puncte lunar atins este la un nivel de cel puţin 1 000 000 puncte fiecare.

ORHIDEEA NEAGRĂ DE DIAMANT

30 31

Valoarea COMISIONULUI

9% din rulajul în puncte FM GROUP World este destinat pentru a fi împărţit, în luna respectivă de decontare, între toţi Membrii Cubului Orhideea. Valoarea comisionului care îţi revine ţie, în cali- tate de Membru al Clubului Orhideea, depinde de nivelul pe carete califici în luna respectivă. Împărţirea fondului în bani destinat Liderilor se face în felul următor:

Persoanele care au obţinut calificativul de Orhideea Neagră de Diamant, împart între ele 0,5% din rulajul în puncte FM GROUP World, în timp ce Orhideele de Diamant împart între ele 1,5% din rulajul în puncte, de asemenea, de 1,5% din rulajul în punctedispun câştigătorii Orhideei de Aur. Membrii care s-au calificat la nivelul Orhideei de Amarant dispun de 1,5% din rulajul în puncteFM GROUP World pentru a-l împărţi între ei. Între toţi membrii care sunt Orhidee de Perlă va fi împărţit 4% din rulajul în puncte FM GROUP World.

Fondul este împărţit între toţi membrii de pe nivelul respectiv, proporţional cu valoarea rulajului lor în puncte. Fondul destinat pentru nivelul respectiv este achitat întotdeauna cu condiţia ca cel puţin o persoană să se califice pe nivelul respectiv.

Un avantaj în plus şi un beneficiu pentru Membrii Clubului este acumularea comisionului Distribuitorul pe fiecare nivel. De exem-plu, Orhideea Neagră De Diamant primeşte onorariul sub forma sumei comisionului din toate nivelele de Orhidee, deci Perlă, Amarant, Aur, Diamant şi titlul prezent de Orhideea Neagră de Diamant.

Fiind Distribuitor, obţii un User şi o parolă pentru pagina de inter-net, unde vei avea acces la arborele tău actual. Sistemul nostru informatic va calcula comisionul tău, pe baza vânzărilor realizatede structura ta.

Luna de decontare esteluna calendaristică.În fiecare lună de decontare tu şigrupul tău trebuie să adunaţinumărul de puncte necesar pen-tru nivelul respectiv.

Puncte ACUMULATE

Pentru a înţelege mai bine modul de calcul al premiului tău,cunoaşte noţiunile care vor apărea pe următoarele paginiale planului.

Punctele grupului personalAcestea sunt punctele grupului Distribuitorului adunate cu punctele celei mai apropiate Orhidee care se află în „ramura” respectivă, sub acel Distribuitor. Dacă nu apare nicio Orhidee, la calcul sunt adunatetoate punctele. Fiecare ”ramură” este calculată separat.

Punctele contractualeAcestea sunt punctele destinate pentru Distri-buitorii grupului tău care au obţinut nivelul de eficienţă 21% sau mai mare.

Punctele acumulate sunt suma:punctelor grupului personal al Distribuitorului punctelor contractualepunctelor grupului sub nivelul de eficienţă de 21%.

MAGYARI CSABA (România)Orhidee de AurAm avut nevoie de 10 ani de muncă, în diferite firme care operează în sistemul MLM, pentru ca în final să întâlnesc oferta FM GROUP, în care regulile transparente ale sistemului MLM şi interesanta ofertă de produse m-au făcut să cred în posibilitatea de a avea succes. Colaborarea cu FM GROUP îmi oferă şansa de a câştiga şi în acelaşi timp de a mă bucura de munca prestată. Mă bucur de asemenea că în fiecare zi apar per-soane noi, talentate, a căror perseverenţă şi credinţă în succes contribuie la dezvoltarea continuă a FM GROUP. In munca mea mă las condus de următorul principiu: credinţa profundă în valoarea si forţa ofertei FM Group, împreună cu o atitudine pozitivă faţă de muncă sunt garanţia obţinerii succesului. În fiecare zi îmi dă forţă faptul că metoda mea de lucru a fost aprobată şi reprodusă de mulţi Lideri.

ANDRZEJ WYSZYŃSKI(Polonia) Orhidee de Diamant- Să cunoşti produsele pe care le oferi, să fi des- chis faţă de oameni şi înainte de toate să ştii sădiscuţi cu ei – exact această atitudine s-a dove-dit a fi pentru mine cheia obţinerii succesului înFM GROUP. Când mi-am început colaborarea, puţini auziseră de marca FM - în acest moment,datorită implicării multor persoane, produseleacestei firme sunt apreciate chiar şi în cele maiîndepărtate colţuri ale lumii. Succesul FM GROUP este de asemenea şi succesul meu.

STANISŁAWA PIECIUŁKO (Polonia) Orhideea de Diamant-Când mi-am început colaborarea cu FM GROUP, aveam planuri ambiţioase. În prezent, pot spune, cu curaj, că am reuşit pe deplin să le realizez, contribuind în acelaşi timp la dezvol-tarea firmei. Metoda mea pentru succesul în FM GROUP? Să îţi placă ceea ce faci, şi înainte de toate să iubeşti şi să respecţi oamenii pe care îi convingi să facă această muncă, să îi sfătuieşti şi să le apreciezi efortul. Spun cu bucurie şi satisfacţie că, colaborarea mea cu FM GROUP este aşa cum mi-o doresc şi cu beneficii pentru ambele părţi, prin urmare îi îndemn sincer pe cei nehotărâţi să ia decizia corectă cu privire la colaborarea cu mine şi cu FM GROUP.

Titlul Orhideei Negre De Diamant: 0,5% din rulajul în puncte FM GROUP WorldTitlul Orhideei de Diamant: 1,5% din rulajul în puncte FM GROUP WorldTitlul Orhideei de Aur: 1,5% din rulajul în puncte FM GROUP WorldTitlul Orhideei de Amarant: 1,5% din rulajul în puncte FM GROUP WorldTitlul Orhideei de Perlă: 4% din rulajul în puncte FM GROUP World

32 33

Punctele grupului personalal Distribuitorului

Perla - Amarant

A

B

I „RAMURA”

II „RAMURA”

III „RAMURA”

Punctele grupului personal al Distribuitorului

EXEMPLUConstruieşti o structură în care o „ramură” lucrează neobişnuit de eficient. Datorită acestui lucru, doi membri ai acestei struc- turi s-au găsit pe nivelul Orhideei de Amarant şi respectiv de Perlă. Pentru a calcula corect comisionul tău, trebuie să calculezipunctele grupului personal al Distribuitorului. În structura ta, în linia principală, se află o persoană care a atinsstatutul de Orhidee de Perlă. Punctele grupului personal al Dis-tribuitorului sunt punctele acumulate de Orhideea de Perlă dincare se scad punctele adunate de Orhideea de Amarant aflată sub aceasta.

Principiul „RAMURII”Un principiu important, care te ajută să calculezi corect comisionul din vânzare, este principiul „ramurii”.

În cea de a doua „ramură” ai doi Distribuitori care au atins statutul de Orhidee de Diamant. Conform principiului ramurii, valoarea punctată adunată la calculul tău sunt punctele contractuale pentrucea mai înaltă Orhidee, deci Orhideea de Diamant care se află cel mai aproape de tine, adică primeşti puncte pentru Orhideea de Diamant A.

EXEMPLUAi construit o structură care se prezintă în felul următor:

Principiul ramuriiÎn cazul în care într-o „ramură” sunt câţiva Membri ai Clubului Orhideea aflaţi pe diferite nivele, valoarea punctată adunatăla calculul tău sunt punctele contractuale pentru Orhideea cu cel mai înalt nivel care, în acelaşi timp, se află cel mai aproape de tine.

DOMINGO L. GARCIA(Filipine)Orhidee de PerlăLucrez în branşa vânzărilor directe de peste 17 ani şi am fost martor la succesele multor Lideriminunaţi. Din această poziţie, pot spune că, pentru atingerea independenţei financiare, cele mai importante sunt timpul, munca intensă şi credinţa. Cheia pentru atingerea succesului în viaţă este deschiderea pentru a ajuta alte persoane să-şi îndeplinească visurile şi ţelurile. Construirea reţelei în FM GROUP estefoarte rapidă, datorită calităţii înalte a produ-selor; nu trebuie să spui multe, este suficient să foloseşti un parfum, pentru că parfumurile vorbesc singure pentru ele. Dacă este vorba de Planul de Marketing, consider că este minunat şi dinamic: „cu cât dai mai mult, cu atât primeştimai mult”. Aceasta funcţionează. Într-adevăr funcţionează! Dumnezeu întotdeauna a fost şi este minunat. Cred şi mă rog ca FM GROUP să fie o sursă de binecuvântări nu numai în Filipineci şi în întreaga lume.

DARIUSZ RESPONDEK(Polonia)Orhidee de DiamantAventura mea cu FM GROUP a început la sfârşitul anului 2004. După 25 de ani petrecuţiîn Germania, m-am hotărât să vin în Polonia şisă îmi încerc forţele într-o afacere tradiţională.Complet din întâmplare, am auzit de FM GROUP. M-am gândit că este unica ocazie de a oferi produse persoanelor care erau deja clienţii mei. La început, nu ştiam multe despre MLM. Cu mare entuziasm, m-am implicat în această afacere. Acum ştiu că a fost o decizie bună. Colaborez cu oameni minunaţi, cărora acum aş vrea să le mulţumesc, deoarece îm-preună am reuşit să realizăm într-adevăr mul-te. Adresez cuvinte speciale de apreciere celor trei Lideri ai grupului meu: Natalia Ryńska, Sławomir Knapika şi Krzysztof Rębisza. Celorlalţi vă doresc succes în realizarea ţelu-rilor, deoarece ştiu că vă îndreptaţi în direcţia bună. Mulţumesc FM GROUP pentru deser- virea exemplară, conducerii firmei pentru minunata colaborare. Sunt mândru că pot fi la bordul FM GROUP şi împreună să contribuim la succes. Vreau să îi ajut şi pe alţii să îl obţină. Un obiectiv bine definit este jumătatea succesu-lui, iar succesul este 90% continuarea efortului.

34 35

135 000de puncte

3

122 000de puncte

1

52 000de puncte

20 000de puncte

2

Modul de calcul al valorii punctate pentru NIVELUL ORHIDEEI DE PERLĂTitlul de Orhidee de Perlă îl primeşti fiind sponsorul direct cel puţin al unui grup de distribuţie care a atins nivelul de eficienţă de minim 21% iar cealaltă parte a structurii tale a atins un ru-laj de cel puţin 20 000 de puncte (aşa-numita latură, inclusiv punctele tale proprii). Există cea de-a doua posibilitate – sponsorizezi direct 2 grupuri şi fiecare a atins nivelul de eficienţă de minim 21%.

Modul de calcul al valorii punctate pentru nivelul Orhideei de Perlă, pentru exemplul ilustrat în pagina 35.

Pentru fiecare „ramură” în care s-a obţinut cel puţin nivelul de eficienţă al Orhideei de Perlăprimeşti 30 000 DE PUNCTE CONTRACTUALE pentru calcul.

Punctele de grup ale tuturor grupelor sponsorizate direct, aflate sub nivelul de eficienţă de21% şi propriile tale puncte sunt adăugate la calculul tău.

Punctele grupelor personale ale Distribuitorului, direct sponsorizate, care au obţinutnivelul de eficienţă de 21% (şi în acelaşi timp nu sunt Orhidee), sunt adunate la calculul tău(vezi definiţia punctelor grupului personal al Distribuitorului).

4% din rulajul în puncte FM GROUP World este destinat pentru a fi împărţit între toţi Distribuitoriicare în luna respectivă se califică pe nivelul Orhideei de Perlă.

Punctele tale acumulate = 63 000 puncte.

Pentru a calcula valoarea comisionului tău, determinăm acum participarea ta procentuală.

**Reţine că primeşti în plus şi comisionul rezultat din Planul de marketing I.

Calcul:1) 30 000 (Perla A)(2) 20 000 (12%, 6%, 15%)(3) 135 000 – 122 000 = 13 000 (21% - Perla A)

Puncte acumulate = (1) + (2) + (3) = 30 000 + 20 000 + 13 000 = 63 000

Rulajul firmei x 4% x Y% = Comisionul tău pentru nivelul Orhideei de Perlă**

1

2

3

NATALIA RYŃSKA(Polonia)Orhidee de DiamantDimensiunea afacerii MLM se măsoară nu doar în mărimea rulajului şi numărul de persoane din structură ci, înainte de toate, prin numărul de Lideri. Am noroc că struc-tura mea este bogată în oameni pozitivi, foarte implicaţi şi creativi, care au obţinut înfirmă cel mai înalt nivel. Cea mai mare sar-cină a Liderului este să scoată de la oameni ceea ce este mai bun în ei, trezirea dorinţe-lor, entuziasmul, să le arate pasiunile vieţii.După care, rămâne doar stabilirea obiecti-velor, instruirea şi munca sistematică. Pre-miul este nu doar creşterea calităţii vieţii, ci şi, înainte de toate, metamorfoza proprie,internă. Motto-ul meu: măsura Liderului nueste câţi oameni îl admiră, ci câte persoaneşi-au schimbat viaţa în bine datorită lui.

MARCELLA BISANTI I ALDO PARISI (Italia)Orhidee de DiamantNoi am auzit prima dată de FM GROUP acum câţiva ani, iar acum lucrăm cu întreaga familie,împreună cu fiul nostru. Nu am apreciat iniţialposibilităţile pe care ni le-a oferit firma, dar foarte repede ne-am schimbat opinia. Chiar şi pentru că produsul propus de FM GROUP este un produs de întrebuinţare zilnică, de o calitate incontestabilă. Aceste caracteristici garantează o vânzare ridicată şi de asemenea o creştere permanentă şi stabilă a veniturilor. Este interesant de asemenea sistemul ales de distribuţie a produsului, aşa numit MLM, care permite crearea propriei reţele de Distribuitori,care lucrează pe cont propriu, generează un rulaj în baza căruia poţi obţine un comision într-adevăr mare. Această activitate, cu puţinăintuiţie, ne aduce un câştig din vânzarea directă şi venituri pasive datorită structurii create de noi.

Punctele tale acumulate

Suma punctelor acumulateale Orhideelor de Perla

x 100 = Y%**Y% - Participarea ta procentuală

36 37

61 000 de puncte

100 000de puncte

150 000de puncte

30 000de puncte

51 000de puncte

5a

5b

1 24b

4a

Modul de calcul al valorii punctate pentru Nivelul ORHIDEEI DE AMARANTTitlul de Orhidee de Amarant îl obţii fiind sponsorul direct a cel puţin trei grupuricare au atins fiecare nivelul de eficienţă de 21%.

Modul de calcul al valorii punctate pentru Nivelul Orhideei de Amarant, pentru exemplul ilustratîn pagina 37.

Pentru fiecare „ramură” în care s-a obţinut nivelul de eficienţă al Orhideei de Perlă (care în acelaşi timp nu este de Amarant, de Aur, de Diamant sau Neagră de Diamant) primeşti 60 000 de PUNCTE CONTRACTUALE la calcul (aplicând principiul „ramurii”).

Pentru fiecare „ramură” în care s-a obţinut nivelul de eficienţă al Orhideei de Amarant, de Aur, de Diamant sau Diamant Negru, primeşti 90 000 de PUNCTE CONTRACTUALE la calcul (aplicând principiul„ramurii”).

Pentru fiecare 5 grupuri sponsorizate direct (deci şi multiplii lor), cu nivelul de eficienţă de 21% sau maimare, primeşti 60 000 de PUNCTE CONTRACTUALE la calcul sau pentru fiecare 7 grupuri sponsorizate direct (deci şi multiplii lor), cu nivelul de eficienţă de 21% sau mai mare, primeşti 90 000 de PUNCTE CONTRACTUALE la calcul.

Suma punctelor grupurilor personale (vezi definiţia punctelor grupului personal) ale tuturorOrhideelor de Perlă (care nu sunt în acelaşi timp Orhidee de Amarant, de Aur, de Diamant sauDiamant Negru) se adună la calcul. Orhideea de Perlă nu poate fi precedată de nicio Orhidee.

Suma punctelor grupurilor personale (vezi definiţia punctelor grupului personal) sponsorizate direct cu nivelul de eficienţă de 21% (care nu sunt în acelaşi timp Orhidee) este adunată la calculul tău.

Calculul:(1) 60 000 (Perla B)(2) 90 000 (Amarant)(3) 0 (nu are loc în acest caz)(4) (4a) 150 000 - 100 000 = 50 000 (Perla A - Amarant) (4b) 51 000 (Perla B) (4a)+(4b) = 4 deci 50 000+51 000 = 101 000(5) (5a) 30 000 (21% A) (5b) 61 000 - 51 000 = 10 000 (21% B - Perla B) (5a+5b) = 30 000+10 000 = 40 000Puncte acumulate = (1)+(2)+(3)+(4)+(5) = 60 000+90 000+101 000+40 000 = 291 000

1,5% din rulajul în puncte al FM GROUP World este destinat a fi împărţit între toţi Distribuitoriicare în luna respectivă se califică pentru nivelul Orhideei de Amarant.

Pentru a calcula valoarea comisionului tău, determinămacum participarea ta procentuală.

Rulajul firmei x 1,5% x Y% = Comisionul tău din nivelul Orhideei de Amarant**

MORFENIA PASHALIDOU si TASOS MPAPAGIANNAKIS (Grecia) Orhidee de AurColaborarea noastră cu FM GROUP a înce- put în aprilie 2008. În pofida îndoielilor iniţiale cu privire la posibilităţile reale de a avea succes într-o firmă încă puţin cunoscută pe piaţa grecească, am început construcţia structurii, fiind convinşi de înalta calitate a produselor şi de Planul de marketing unic.Fructuoasa noastră colaborare de trei ani, este bazată pe următoarele fundamente: sinceritate şi încredere, instruirea periodică bazată pe formarea oamenilor de succes, lucrul sistematic în grup cu scopul de a atinge fiecare succesul personal.Colaborarea noastră cu FM GROUP ne-a ajutat să ne realizăm visele. Ne-am dat seama că banii nu înseamnă totul, că mai important este sentimentul de indepen- denţă şi satisfacţia că ai învins „următoa- rele obstacole”.Am reuşit să cucerim vârfurile, datorită suportului, excelentei organizări, colaborării cu departamentul FM GROUP Grecia, dorim să le mulţumim tuturor celor care ne-au ajutat în construirea fericirii noastre şi le dorim succes şi realizarea viselor celor care încep acum.

1

2

3

4

5

** Reţine că primeşti în plus şi comisionul rezultat din Planul de marketing I şi cel rezultat pentru nivelul Orhideei de Perlă

Punctele tale acumulate

Suma punctelor acumulate ale tuturor Orhideelor de Amarant

x 100 = Y%**Y% -- Participarea ta procentuală

38 39

30 000de puncte

4b

30 000de puncte

4c

30 000de puncte

4d

30 000punktów

4e

120 000de puncte

130 000de puncte

230 000de puncte

50 000de puncte 30 000

de puncte

50 000de puncte

120 000de puncte

50 000de puncte

50 000de puncte

30 000de puncte30 000

de puncte

50 000 punktów

4a

4

4a

4b

4c

4d

4e

615a4f

25b4g

34h

30 000de puncte

Modul de calcul al valorii punctate pentru Nivelul Orhideei de AurObţii titlul de Orhidee de Aur fiind sponsorul a cel puţin trei grupuri care au atins fiecare orice nivelal Orhideei.

Modul de calcul al valorii punctate pentru Nivelul Orhideei de Aur, pentru exemplul ilustrat mai jos.

Pentru fiecare „ramură” în care s-a obţinut nivelul de eficienţă al Orhideei de Perlă (nefiind în acelaşitimp Orhidee de Amarant, de Aur, de Diamant sau Neagră de Diamant) primeşti 60 000 de PUNCTECONTRACTUALE la calcul (aplicând principiul „ramurii”).

Pentru fiecare „ramură” în care s-a obţinut nivelul de eficienţă al Orhideei de Amarant (nefiind în acelaşitimp Orhidee de Aur, de Diamant sau Neagră de Diamant) primeşti 90 000 de PUNCTE CONTRACTUALEla calcul (aplicând principiul „ramurii”).

Pentru fiecare „ramură” în care s-a obţinut nivelul de eficienţă al Orhideei de Aur, de Diamant sau Neagrăde Diamant primeşti 120 000 de PUNCTE CONTRACTUALE la calcul (aplicând principiul „ramurii”).

Pentru fiecare 5 grupuri sponsorizate direct (şi multiplii lor), cu nivelul de eficienţă de 21% sau mai mare, primeşti 60.000 de PUNCTE CONTRACTUALE la calcul sau pentru fiecare 7 grupuri sponsorizate direct (şi multiplii lor), cu nivelul de eficienţă de 21% sau mai mare, primeşti 120 000 de PUNCTE CON-TRACTUALE la calcul.

Suma punctelor grupurilor personale (vezi definiţia punctelor grupului personal) ale tuturor Orhide-elor de Perlă şi Amarant (care nu sunt în acelaşi timp Orhidee de Aur, de Diamant sau Diamant Negru)se adună la calcul. Orhideea de Perlă nu poate fi precedată de nici o Orhidee.

Suma punctelor grupurilor personale (vezi definiţia punctelor grupului personal)ale tuturor grupurilor cu nivelul de eficienţă de 21% sponsorizate direct (care nusunt în acelaşi timp Orhidee) este adunată la calculul tău.

Calculul:(1) 60 000 (Perla A)(2) 90 000 (Amarant A)(3) 120 000 (Aur A)(4) 120 000 = suma (4a+4b+4c+4d+4e+4f+4g+4h)(5) (5a) 120 000 - 50 000 = 70 000 (Perla A - Perla B) (5b) 130 000 - 50 000 = 80 000 (Amarant A -Perla C) (5a)+(5b) = (5) deci 70 000+80 000 = 150 000(6) 5x21% (30 000) = 150 000Puncte acumulate = (1)+(2)+(3)+(4)+(5)+(6) == 60 000+90 000+120 000+120 000+150.000+150 000 = 690 000

1,5% din rulajul în puncte alFM GROUP World este desti-nat a fi împărţit între toţiDistribuitorii care în luna respectivă se califică pentru nivelul Orhideei de Aur.Pentru a calcula valoarea co-misionului tău, determinămacum participarea ta procen-tuală.

Rulajul firmei x 1,5% x Y% = Comisionul tău rezultat din nivelul Orhideei de Aur**

1

2

3

4

5

6

WACŁAW PIECIUŁKO(Polonia)Orhidee de DiamantÎncepând colaborarea în 2004, am avut câţivaani de experienţă în branşa MLM, dar nu credeam atunci că, legându-mă de FM GROUP, voi fi consultantul celei mai dinamice firme din istoria MLM din lume.Conform principiului universal în MLM:„Construind această afacere, obţinem succe-sul doar atunci când îi ajutăm pe alţii” m-am concentrat să ajut alţi parteneri din organiza-ţia mea, care au vise, ţeluri şi doresc să obţinătitlul Magnolia de Aur şi persoanele care doresc să obţină nivelul Orhideei de Diamant.Ştiu că totul este posibil!Atingerea obiectivului este ceva minunat,trebuie să îl ai şi să îl atingi, pentru a puteaspune că ai libertatea de a alege - în fiecare zi.

** Reţine că primeşti în plus şi comisionul rezultat din Planul de marketing I şi pentruatingerea nivelelor de Orhidee de Perlă şi de Amarant.

Punctele tale acumulate

Suma punctelor acumulate aletuturor Orhideelor de Aur

x 100 = Y%**Y% - Participarea ta procentuală

40 41

21%

21%130 000

de puncte

30 000de puncte

30 000de puncte

60 000de puncte

50 000de puncte

50 000de puncte

50 000de puncte

50 000de puncte

50 000de puncte

50 000de puncte

50 000de puncte

50 000de puncte

140 000de puncte

30 000de puncte

30 000de puncte

120 000de puncte

70 000de puncte

1 5a 6a

2 5b 6c 7 5c

260 000de puncte

3 5d 6d

62 000de puncte

1 6b

260 000de puncte

4 5e

Modul de calcul al valorii punctate pentrunivelele ORHIDEEI DE DIAMANTşi ORHIDEEI NEGRE DE DIAMANTCu titlul Orhideea de Diamant sunt onoraţi Membrii Clubului care au sponsorizat cel puţin cinci grupuri careau atins fiecare orice nivel al Orhideei.

Modul de calcul al valorii punctate pentru Nivelul Orhideei de Diamant, pentru exemplul ilustrat mai jos.

Pentru fiecare „ramură” în care s-a obţinut nivelul de eficienţă al Orhideei de Perlă (nefiind în acelaşi timp Orhidee de Amarant, de Aur, de Diamant sau Neagră de Diamant) primeşti 60 000 de PUNCTE CONTRACTUALE la calcul (aplicând principiul „ramurii”).

Pentru fiecare „ramură” în care s-a obţinut nivelul de eficienţă al Orhideei de Amarant (nefiind în acelaşitimp Orhidee de Aur, de Diamant sau Neagră de Diamant) primeşti 90 000 de PUNCTE CONTRACTUALEla calcul (aplicând principiul „ramurii”).

Pentru fiecare „ramură” în care s-a obţinut nivelul de eficienţă al Orhideei de Aur (şi în acelaşi timp nu este Orhidee de Diamant sau Orhidee Neagră de Diamant) primeşti 120 000 de PUNCTE CONTRACTUALE la calcul (aplicând principiul „ramurii”).

Pentru fiecare „ramură” în care s-a obţinut nivelul de eficienţă al Orhideei de Diamant sau Neagră de Diamant primeşti 150 000 de PUNCTE CONTRACTUALE la calcul (aplicând principiul „ramurii”) .

Pentru fiecare 5 grupuri sponsorizate direct (şi multiplii lor), cu nivelul de eficienţă ce 21% sau mai mare, primeşti 60.000 de PUNCTE CONTRACTUALE la calcul sau pentru fiecare 7 grupuri sponsorizatedirect (şi multiplii lor) ,cu nivelul de eficienţă de 21% sau mai mare, primeşti 120 000 de PUNCTE CON-TRACTUALE la calcul.

Suma punctelor grupurilor personale (vezi definiţia punctelor grupului personal) ale tuturor Orhideelorde Perlă , Amarant şi de Aur (care nu sunt în acelaşi timp Orhidee de Diamant sau Diamant Negru) se adună la calcul. Orhideea de Perlă luată în calcul nu poate fi precedată de nici o Orhidee mai mare. Dacă nu apare principiul „ramurii” , la calcul adunăm toate punctele de grup ale Orhideei respective.

Suma punctelor grupurilor personale (vezi definiţia punctelor grupului personal) ale tuturor grupurilorcu nivelul de eficienţă de 21% sponsorizate direct, care nu sunt în acelaşi timp Orhidee, este adunată la calculul tău.

Calcul:(1) 60 000+60 000 = 120 000 (Perla A+Perla B)(2) 90 000 (Amarant A)(3) 120 000 (Aur)(4) 150 000 (Diamant A)(5) 60 000 = suma (5a+5b+5c+5d+5e)(6) (6a) 120 000 -50 000 = 70 000 (Perla A - Perla C) (6b) 62 000 (Perla B) (6c) 130 000 - 50 000 = 80 000 (Amarant A - Perla D) (6d) 260 000 - (140 000+60 000+50 000) = 10 000 (Aur - (Amarant B+ Perla E+Perla F)) (6a)+(6b)+(6c)+(6d) = 70 000+62 000+80 000+10 000 = 222 000(7) 70 000 - 62 000 = 8 000 (21% - Perla B)Puncte acumultae = (1)+(2)+(3)+(4)+(5) (6)+(7) = 120 000+90 000+120 000+150 000++60 000+222 000+8 000 = 770 000

1,5% din rulajul în puncte al FM GROUP World este destinat a fi împărţit între toţi Distribuitoriicare în luna respectivă se califică pentru nivelul Orhideei de Diamant.

Pentru a calcula valoarea comisionului tău, determinăm acum participarea ta procentuală.

1

2

3

4

5

6

7

* Titlul de Orhidee Neagră de Diamant îl primesc Membrii Clubului care au sponsorizat cel puţin10 grupuri (în „ramuri” diferite) care deţin fiecare titlul de Orhidee de Diamant şi un rulaj lunar laun nivel de 1 000 000 puncte fiecare.

Modul de calcul al valorii punctate pentru Nivelul Orhideei Negre de Diamant este la fel ca şi pentru Orhideea de Diamant, cu excepţia punctului 6 şi a punctului suplimentar 8:

6. Suma punctelor grupurilor personale (vezi definiţia punctelor grupului personal)ale tuturor Orhideelor de Perlă, Amarant, de Aur şi de Diamant (care nu sunt în acelaşi timpOrhidee de Diamant sau Diamant Negru) se adună la calcul.8. Pentru fiecare „ramură” în care s-a obţinut nivelul de eficienţă al Orhideei Negre de Diamant,primeşti 200 000 de PUNCTE CONTRACTUALE la calcul.

În rândul membrilor Clubului care în luna respectivă se califică pe nivelul Orhideei Negre deDiamant va fi alocat 0,5% din rulajul în puncte al FM GROUP World.

Rulajul firmei x 1,5% x Y% = Comisionul tău rezultat din nivelul Orhideei de Diamant**

** Reţine că primeşti în plus şi comisionul rezultat din Planul de marketing I şi cele rezultate din nivelele Orhideeide Perlă, Amarant şi Aur.

Punctele tale acumulate

Suma punctelor acumulate aletuturor Orhideelor de Diamant

x 100 = Y%**Y% - Participarea ta procentuală

42 43

TU 2

21 %TU 1

15 %

12 %

18 %

6 %

TY 1PERŁA

PERLA

TU 1

TU 2

12%

6%

15%

21%

TY 1PERŁA

AMARANT

TU 1

TU 2

21%

21%

21%

AUR

TU 1

TU 3

TU 2

PERLA

PERLA

PERLA

TU 4

TU 3

TU 2

DIAMANT

TU 1

TU 5

TU 6

PERLA

PERLA

PERLA

PERLA

PERLA

DODATKOWE NUMERYMagnoliile de Aur (21%) şi toate Orhideele obţin dreptul de a activa pe numerele suplimentare ale distribuitorului (în propriul nume şi pe cont propriu). Pe aceste numere se poate activa ca sponsor în orice loc indicat de Distribuitor (în cadrul structurii sale). Magnoliilor de Aur, Orhide-elor de Perlă şi Orhideelor de Amarant le revine dreptul la un număr suplimentar al Distribuitoru-lui. Orhideea de Aur are dreptul la 2 numere suplimentare, în schimb Orhideea de Diamant – aredreptul chiar până la 5 numere suplimentare

Persoana care se afla pe nivelul de eficienta 21% (TU 1) obţine dreptul de a începe activitatea pe următorul număr din baza Distribuitorilor FM GROUP (TU 2), care poate fi sponsor în orice loc indicat de Lider (în cadrul structurii sale).

Liderul care are titlul de Orhidee de Perlă (TU 1) primeşte dreptul la următorul nu-măr din baza Distribuitorilor FM GROUP (TU 2), care poate fi sponsor în orice loc indicat de Lider (în cadrul structurii sale).

Orhideea de Aur (TU 1) primeşte dreptul la 2 numere suplimentare din baza Distri-buitorilor FM GROUP (TU 2, TU 3), care potfi sponsori în orice loc indicat de Lider (în cadrul structurii sale).

Orhideea de Diamant (TU1) primeşte dreptul la 5 numere suplimentare din baza Distribuitorilor FM GROUP (TU 2, TU3, TU 4, TU 5, TU 6). Numerele acestea potfi sponsori în orice loc indicat de Lider (încadrul structurii sale).

Orhideea de Amarant (TU 1) are dreptul să îşi înceapă munca pe următorul număr din baza Distribuitorilor FM GROUP (TU 2).Noul număr poate fi sponsor în orice loc indicat de Lider (în cadrul structurii sale).

NUMERELE SUPLIMENTARE ALE DISTRIBUITORULUI

ALTE EXEMPLELiderul care este Orhidee de Perlă şi îşi desfăşoară deja activitatea pe 2 numere diferite (TU 1 şi TU 2), în momentul în care devine Orhidee de Amarant are dreptul să îşi înceapă activitatea pe următorul număr din baza Distribuitorilor FM GROUP (TU 3). Noul număr poate fi sponsor în orice loc indicat de Lider (în cadrul structurii sale).Orhideea de Perlă care deja îşi desfăşoară activitatea pe 2 numere diferite (TU 1, TU 2), obţinând titlul de Orhideea de Aur (excluzând Orhideea de Amarant) primeşte dreptul de a începe activitatea chiar pe 3 numere consecutive (TU 3, TU 4, TU 5). Noile numere pot fi sponsori în orice loc indicat de Lider (în cadrul structurii sale).Orhideea de Perlă (TU 1), activând deja pe 2 numere diferite (TU 1, TU 2), care a primit titlul de Orhidee de Amarant deoarece noul numărul sponsorizat de acesta mai înainte (TU 2) a obţinut un nivelul de eficienţă de21%, obţine dreptul la următorul număr (TU 3) din baza Distribuitorilor FM GROUP, care poate fi sponsor în orice loc indicat de Lider (în cadrul structurii sale).

Fii atent că, pentru un număr suplimentar semnezi Contractul de Distribuţie cu acelaşi DepartamentFM GROUP cu care te leagă Contractul de Distribuţie pentru numărul principal (TU 1).

44

FM GROUP Romania

© FM GROUP WorldTOATE DREPTURILE REZERVATE

2012 MARTIE

www.parfumfm.ro ROM ----- 02

S.C. FM GROUP COSMETICS SRLBdul.Metalurgiei nr.81B, sector 4, Bucuresti

Tel:021-2550808; www.parfumfm.roToate drepturile rezervate.