05.08.2015

Download 05.08.2015

If you can't read please download the document

Upload: elena-elena

Post on 25-Jan-2016

214 views

Category:

Documents


2 download

DESCRIPTION

articol

TRANSCRIPT

Esti somer? Poti primi 600 de euro pe luna timp de doi ani. Iata care este procedura!

Saptamana trecuta s-a aprobat un nou pachet de legi care favorizeaza persoanele care nu au un loc de munca stabil. Vestile sunt imbucuratoare! Acesora li se poate aloca o suna de 600 de euro lunar, timp de doi ani.

Nu conteaza cetatenia, ajutoarele putand fi solicitate de absolut toate persoanele care au o situatie materiala precara si locuiesc in Romania.

Insa care important de stiut care este procedura prin care somerii pot intra in posesia acestei sume?

Cei 600 de euro pot fi ncasai de romnii care i-au pierdut locul de munc sau sunt pltii cu un salariu din care nu reuesc s i asigure strictul necesar unui trai decent i se afl n pragul srciei.

Cerintele sunt urmatoarele:

- Valorea ISEE a familiei s nu depeasc 6.000 de euro;

- Cel puin un membru din familie s aib reziden n Italia de minimum doi ani.

Dei cuantumul ajutorului va fi calculat la nivel de familie, banii vor putea fi ncasai de fiecare membru n parte, astfel nct venitul lunar al fiecruia s totalizeze cel mult 600 de euro.

Surpriza pentru toti elevii, Uite ce lege s-a aprobat in urma cu cateva minute!

Reformele in invatamant sunt tot mai frecvente si cu un impact hotarator asupra elevilor, aflati la inceput de drum.

De data aceasta, initiativa schimbarii ii apartine deputatului Stefan Baisanu, in viziunea caruia scolarii ar trebui sa beneficieze de un program mai special. Mai exact, pentru a nu fi surmenati, toti elevii, indiferent ca sunt in invatamantul primar, gimnazial sau liceal ar trebui sa aiba ore doar dimineata.

Proiectul se afla in dezbatere publica, iar deputatul isi sustine ideea si cu argumente solide.

""este bine cunoscut faptul ca performanta maxima a elevilor este in cursul diminetii".

"In schimbul doi ei merg deja obositi la scoala, pranzul devine cina, iar temele se fac noaptea tarziu. Initiativa asigura egalitate de sanse deoarece consider ca nu este corect ca unii copii sa invete dimineata si altii dupa-amiaza avand in vedere ca toate studiile de psihologie si pedagogie arata eficienta maxima a elevilor intre orele 8,00 si 13,00", se mai arata in expunerea de motive", conform Agerpres.

Pana in prezent, promulgarea legii a fost sustinuta de 30 de deputati.

Verdict dramatic pentru tanarul din Malaisya! Nu se mai poate face nimic! Tatal sau este in lacrimi!

Tatal lui Ionut Gologan sufera cumplit. Din nefericire, acesta nu mai poate ajunge la fiul sau, inchis in Malaisya.

Se pare ca o problema dentara l-a lovit pe Ionut Gologan, baiatul arestat, si are nevoie urgenta de bani pentru a fi consultat de un doctor stomatolog.

Iar toate resursele financiare, pe care tatal sau, cu greu, a reusit sa le stranga, pentru a putea ajunge la fiul sau, acum vor fi utlizate in alte scopuri.

In ceea ce priveste sentinta finala, vestile sunt imbucuratoare.

Ministerul Afacerilor Externe din Romnia a precizat c sentina nu este definitiv i nici executorie.

Avnd n vedere stadiul procesului, speculaiile privind o posibil execuie n luna august sunt complet nentemeiate. Decizia de condamnare fost atacat cu recurs la Curtea Federal de Justiie a Malaysiei, instana urmnd a stabili, n perioada urmtoare, termenul de judecat pentru acest recurs.

Studenta la Drept, violata de prietenii iubitului ei! Vezi cum s-a RAZBUNAT barbatul cand a aflat!

O petrecere a studentilor a avut urmari dezastruoase asupra unei destinului unei fete, studente in anul III, la Facultatea de Drept.

Profitand de absenta iubitului sau, persoane din anturajul acestuia prezenti la petrecere, au inceput sa ii faca avansuri si sa insiste cu glume proaste.

Fata a incercat sa isi contacteze iubitul, plecat intr-o localitate invecinata, iar apoi vazand ca lucrurile denatureaza a plecat de la petrecere.

Ametiti bine de multe pahare, acestia au urmarit-o. Fiind patru la numar, acestia au incoltit-o si au violat-o. Cand a scapat din mainile celor patru bestii, fata si-a sunat iar iubitul. Care a venit de urgenta si i-a prins pe baieti.

S-a razbunat pe ei in cel mai brutal mod. Cum baiatul era student la Academia de Politie, intr-un acces de furia, a luat un pistol si i-a impuscat pe fiecare in picior, apoi i-a batut, lasandu-i intr-o balta de sange.

Leo de la Strehaia, grave probleme de sanatate! Medicul sau arunca BOMBA!"I-a fost fatal!"

Leo de la Strehaia are grave probleme de sanatate. In urma cu mai putin un an de zile, acesta a ajuns de urgenta la spital, fiind inconstient si pe cale sa isi piarda viata. Acesta a suferit un infarct, iar medicii de la spitalul Fundeni, au fost nevoiti sa ii monteze un stent. La vremea respectiva, medicii i-au recomandat adoptarea unui stil de viata sanatos si o viata tihnita.

Se pare ca acesta a incalcat cu desavarsire recomandarile medicilor si are un stil de viata cu totul haotic. Acesta pierde noptile prin cluburi, nu se odihneste suficient si consuma alcool, desi acesta ii este cu totul interzis. Medicul sau a facut niste precizari importante privind starea sa de sanatate.

Potrivit evzmonden acesta ar fi declarat ca:"n cazul n care nu s-a vindecat complet, astfel de ieiri nocturne, unde este i mult fum de igar i unde se consum i alcool, chiar i n cazul n care pacientul nu fumeaz, este extrem de periculos pentru cineva care are montate dou stenturi. Poate fi fatal, ne-a declarat dr. Laureniu Luca, directorul Clinicii Puls.

Cel mai INFIORATOR accident aviatic din toate timpurile! Tu il poti privi pana la capat? Vei fi oripilat!

Filmuletul de mai jos a infiorat o lume intreaga. Imaginile surprinse sunt foarte explicite si dau fiori reci oricarui muritor. Camerele de luat vederi au surprins momentul in care persoanele din avion se prabuseau rand pe rand prin "gaura" formata in avion. Imaginile au un puternic impact emotional.

Este absolut teribil sa vezi persoanele cazand in gol de la o distanta de peste 900 de metri de la sol, iar apoi avionul se prabuseste la impactul cu pamantul.

Filmuletul a avut milioane de vizualizari, internautii declarandu-se de-a dreptul oripilati.

Tragedie in lumea wrestlingului. S-a stins din viata...

Fanii actorului si luptatorului de wrestling Roddy Piper sunt inlacrimati. Deplang pierderea acestuia. Piper a decedat in urma un infarct, la doar 61 de ani.

Problemele de sanatate ale acestuia au incaput in vara anului 2006, atunci cand a fost diagnosticat cu cancer. Totusi, la finalul anului 2014, tumora pe care a avut-o la creier a disparut aproape miraculos. Medicii l-au declarat perfect sanatos.

Insa din cauze necunoscute, acesta a suferit un infarct care i-a fost fatal.

Unul dintre prietenii cei mai buni ai sai declara ca:

"mi va fi mereu dor de el. A fost cel mai bun prieten al meu. E o legend", a declarat Hogan Hulk.

Au amenintat-o cu moartea! Fata violata din Vaslui nu isi REVINE DIN SOC!

Clipele de cosmar parca nu se mai termina pentru Raluca, fata din Vaslui violata de sapte bestii. Aceasta a fost amenintata cu moartea de unii dintre prietenii violatorilor pe cand se intorcea de la meditatiile pe care le sustine pentru a promova sesiunea din toamna a Bacalaureatului.

Avocata elevei a intentat o plangere penala impotriva acelor baieti.

Unul dintre ei ar fi amenintat-o pe fata ca o va lovi cu masina, chiar in curtea scolii. Un altul ar fi amenintat-o ca o taie cu cutitul daca nu se potoleste cu declaratiile in presa. Cel mai probabil toate aceste amenintari sunt intermediate, venind chiar din partea violatorilor, nemultumiti de demersurile fetei din ultima vreme.

Este greu de crezut ca acestia isi regreta fapta si apeleaza tot mai frecvent la gesturi de intimidare la adresa fetei. Fata este traumatizata de amenintarile primite si nu isi mai revine din soc.

Florin Salam A MURIT!

Alexandra Stan s-a afisat la bratul agresorului sau, Marcel Prodan! Fanii sai au LUAT FOC!

"Atac mafiot" fara precedent pe Barajul de la Bicaz!Oameni impuscati, luari de ostatici si masini asediate. Video incredibil!

In urma cu o zi, a avut loc o desfasurare de forte sub atenta observare a Ministerului Afacerilor Interne. S-a desfasurat un exercitiu complex in care au fost implicate fortele de ordine. A fost de fapt o simulare a unui atac terorist asupra unui transport de munitie. A urmat un schimb de focuri, interventia elicopterului pentru a salva victimele.

Exerciiul a vizat intervenia n cazul unui transport special atacat. Acest tip de eveniment nu a mai fost ntlnit din 2001 i are drept scop antrenarea tuturor forelor din MAI n vederea mbuntirii i eficientizrii misiunilor pe care le desfurm zi de zi. Aceast activitate a fost prins n graficul de activiti de la nivelul MAI, a declarat locotenent Marius Gmnu, ofier Relaii Publice IJJ Neam, potrivit TVM Piatra Neam.

Pe toat durata exerciiului, n intervalul 12.00-13.00, circulaia rutier n zon a fost oprit.

Om al strazii umilit si batut de trei golani! Totul a fost filmat si pus pe Facebook! Vezi ce au patit dupa cei trei smecheri?

Un om al strazii din Dej, judetul Cluj, a trait cea mai mare umilinta din viata lui. A fost batjocorit, insultat si batut cu oua.

Scena a fost filmata si a devenit imediat virala. Isprava lor nu a fost foarte bine perceputa si nici laudata si mai mult decat atat, a fost vizualizata si de catre Politie.

Politistii s-au sesizat imediat si i-au chemat pe cei trei netrebnici la sectie, dandu-le o amenda de cate 500 de lei fiecare.

Batranul pe care l-au batjocorit a fost un stimat medic veterinar, care din cauza problemelor financiare si familiale, a ajuns pe strazi. Acesta a absolvit facultatea cu zece si a avut o cariera glorioasa.

"Acum dau cu acest ou in capul unui boschetar amarat", spune unul dintre tineri. In timp ce ceilalti se amuzau teribil si incurajau isparava acestuia. Batranul a primit lovitura buimacit si nu a ripostat, fiind mai degraba rusinat de umilinta pe care o traieste.

"Politia Dej s-a autosesizat in acest caz cu privire la respectarea normelor de conduita sociala. Politistii au identificat persoanele in cauza acestea fiind invitate la sediul politiei si sanctionate cu 500 de lei fiecare pentru proferarea in public de fapte, gesturi care contravin ordinii publice", a declarat purtatorul de cuvant IPJ Cluj

Ce face aceasta soferita la volan INTRECE ORICE ASTEPTARE. A fost filmata in timp ce...

Inconstienta, prostie si teribilism. Sunt trei cuvinte care o caracterizeaza din plin pe tanara din imagini, care insotita de prietena sa, care o filma aprobator, dansa la volan pe ritmuri orientale, putand in orice clipa sa piarda controlul masinii.

Fata de-abia isi luase permisul si probabil ca se credea regina soselelor, nu purta nici centura de siguranta iar mainile sale in loc sa fie pe volan, se miscau in vant pe ritmuri arabesti.

In filmulet, se pot vedea clar si masinile care circulau in jurul ei, si momentele acestea de neatentie putand sa o coste scump pe tanara.

Mandra de isparava ei, aceasta a postat imaginile pe Facebook, dorind sa impartaseasca momentul si cu prietenii sai. Insa feedback-ul nu a fost nici pe departe unul pozitiv. Tanara a primit multe mesaje dezaprobatoare prin care incostienta ei era aspru criticata.

"Vai de capul tau. Nu o duci mult in stilul asta, mai fetito!"

Mormantul Parintelui Arsenie Boca profanat de hoti! Vezi cum "ii lucrau" acesti barbati pe pelerinii de la Prislop!

Lamentabile si de-a dreptul revoltatoare sunt imaginile in care un grup de tineri isi indesau buzunarele cu banii aruncati de pelerini la radacina unui copac, pe al carui trunchi a aparut, in mod miraculos, semnul Sfintei Cruci.

Scena s-a petrecut la Prislop, aproape de mormantul Parintelui Arsenie Boca.

Traditia spune ca pelerinii care arunca bancnote la radacina acelui copac si isi pun o dorinta, sarutand apoi Crucea, vor fi feriti de toate pericolele si li se vor indeplini toate dorintele.

Drept urmare, la radacina copacului, se formase un morman serios de banconote, pe care un grup de tineri, lipsiti de moralitate si fara frica de Dumnezeu, le infascau cu satisfactie.

Filmuletul a starnit un val de controverse, tinerii fiind criticati de crestini din intreaga tara.

Soldat intors din misiune, si-a gasit sotia in pat cum se distra cu alt barbat! Ce a urmat este INTERZIS CARDIACILOR!

Nerabdator sa ajunga acasa la sotia sa, un soldat din Hawai a avut parte de surpriza vietii lui. Femeia, cu care avea o casnicie de aproape zece ani, se distra la toaleta cu un alt barbat. Cuplul adulter a fost luat prin surprindere de soldat, declansandu-se un scandal monstru.

Simtind se intampla ceva dubios, soldatul a inceput sa inregistreze cu telefonul mobil intreaga descoperire.

Femeia a fost surprinsa in flagrant delict in timp ce se distra cu un barbat. Imaginile vorbesc de la sine. Soldatul a devenit foarte violent in limbaj, amenintandu-l pe barbat si gonindu-l din casa lui.

http://cyd.ro/un-soldat-american-venit-din-misiune-isi-prinde-nevasta-cu-un-alt-barbat-ce-urmeaza-este-surprinzator/

Alex Velea si Antonia si-au isterizat fanii! Scene "interzise" intr-un club de de litoral! Video DE SENZATIE!

6000 de euro este suma pe care Alex Velea, impreuna cu iubita sa, Antonia, i-au incasat pentru un spectacol pe litoral. Ce au prestat de acesti bani? Au fredonat impreuna cu fanii melodiile care ii consacra si au condimentat momentul cu atingeri desprinse din filmele pentru adulti.

Se pare ca acest cuplu se inspira din show-rile lui Jay-Z, facand un spectacol inspirat de la idolii lor.

Fanii au fost extaziati, savurand din plin momentul cu aplauze si fluieraturi , unii dintre ei indemnandu-i chiar la mai mult

Toti utilizatorii Facebook vor fi afectati! Legea fara precedent aprobata de Klaus Iohannis a intrat in vigoare! Ce patesti daca nu o respecti?

Se inaspresc regulile pentru utilizatorii Facebook din Romania. Oficial, Klaus Iohannis a promulgat legea propusa de Crin Antonescu, George Scutaru si Andrei Gerea, conform careia, toate postarile din spatiul virtual care contin citate din Cioran, Noica, Eliade vor fi sanctionati. De sanctiuni nu scapa nici admiratorii si nostalgicii regimului ceausist, carora le este incalcata libertatea de a posta fotografii cu epoca de aur sau cu "conducatorul iubit".

Legea 217/2015 a fost promulgata de Presedintele Romaniei Klaus Iohannis, chiar la sfarsitul lunii iulie si interzic cu desavarsire internautilor sa posteze simboluri cu caracter fascist, rasist sau xenofob. De asemenea, este interzisa si promovarea cultului persoanelor care au avut un trecut patat de sange, savarsind infractiuni contra omenirii, precum genocidul.

In esenta, cei care posteaza fotografii cu Ceausescu, se pot astepta a sanciuni uriase, anunta surse din interiorul Parlamentului.

Iar inititatorul acestei legi, Crin Antonescu justifica importanta si impactul acesteia:

"Sunt obinuit cu manifestri publice de profund precaritate intelectual, dar chiar cu aa ceva nu credeam c ne putem ntlni. Bineneles c atunci cnd vorbim despre Cioran, Noica, Eliade, Vulcnescu nu putem s considerm c dominanta operei lor este legat de afinitatea temporar i destul de redus n timp cu micarea legionar. Toi aceti coloi, pentru c toi cred c recunoatem c este vorba de vrfuri intelectuale ale culturii romneti au o oper extrem de solid, apreciat i intern i internaional i care nu are nicio legtur cu doctrina fascist i activitatea, practica politic legionar. Mi se pare, repet, un semn de precaritate intelectual major s nelegi c prin aceast lege i se interzice s citeti Cioran. Prin aceast lege nu i se interzice s citeti nimic, nu ncalci cu nimic prevederile acestei legi dac citeti de la Mein Kampf la operele tovarului Nicolae Ceauescu, a afirmat ntr-un interviu pentru gndul Antonescu.

Scrisoare catre presedinte: "Dumneata esti angajatul meu(...)Sa faci ce iti cer eu!" Ce ii transmite un cetatean roman presedintelui Klaus Iohannis.

Un cetatean roman a dorit sa ii atraga atentia presedintelui Romaniei pentru situatia cu care tara noastra se confrunta. Intr-o scrisoare deschisa pe care i-a adresat-o prin reteaua de socializare Facebook, Florin Keul, in varsta de 44 de ani, s-a aratat cu totul dezamagit de atitudinea presedintelui fata de preocuparile sale in discursurile pe care le sustine, insistand fara rost asupra Guvernului sau provenit dinspre PNL.

Vom reda integral mesajul, destul de dur, pe care romanul i l-a adresat public presedintelui:

DOMNULE PRESEDINTE, MA NUMESC KEUL FLORIN, 44 ANI, DIN BUCURESTI, CETATEAN ROMAN, VA SCRIU ACEASTA SCRISOARE PENTRU CA EXISTA UNELE LUCRURI CARE NU SUNT ASA CUM AR TREBUI

IN PRIMUL RAND, VA ADUC LA CUNOSTIINTA FAPTUL CA DUMNEATA ESTI ANGAJATUL MEU, EU FIIND UNUL DINTRE CONTRIBUABILII CARE ITI PLATESTE DUMITALE SALARIU LUNAR, PENTRU CA DUMNEATA SA FACI CEEA CE EU ITI CER, IN CALITATE DE ANGAJATOR .

EU MUNCESC SI DAU IMPOZITE LA STAT, CA SA AI DUMNEATA SALARIU, DECI, ESTE NORMAL SA MA ASCULTI, CAND O SA IMI PLATESTI DUMNEATA SALARIU, POTI SA IMI CERI CE VREI, DAR PANA ATUNCI FACI CE ITI SPUN EU, IN CALITATE DE ANGAJATOR .

BUN ACUM ASCULTA: GUVERNUL PONTA SCADE TVA LA ALIMENTE LA 9 % PAI, PRESEDINTE CARE NE TOT VORBESTI DE GUVERNUL TAU .PONTA SCADE TVA LA ALIMENTE LA 9 % DOAR PENTRU MILIOANELE DE SIMPATIZANTI USL 2.0, SAU PENTRU TOTI ROMANII SI ROMANCELE ???.CEI CARE SUNT PRO USL 2.0, VOR LUA ALIMENTE CU 9 % TVA SI CEI CARE SUNT CU NOUL PNL, VOR LUA ALIMENTE CU 24 % TVA ???.PAI NU VEZI CE ABSURD ESTI, OMULE !!!

DOMNULE IOHANNIS, SINCER, EU NU VA RECUNOSC CA PRESEDINTE, SUFLETESTE VORBIND, VA RECUNOSC CA PRESEDINTE PENTRU CA ASA A IESIT LA VOT, LA PREZIDENTIALE, DAR EU NU VAD IN DUMNEATA UN PATRIOT, GATA SA MOARA PENTRU TARA, EU NU VAD VULCANUL DIN INIMA, SIMBOLUL UNUI PRESEDINTE DE TARA, EU NU VAD SUFERINTA, PENTRU ROMANIA, EU NU VAD RECUNOSTIINTA, PENTRU EFORTUL CELOR DE DINAINTEA NOASTRA, . NU VAD NIMIC !!!

DUMNEATA NU IMI INSPIRI NIMIC, IMI PARE RAU, SUFAR CA TREBUIE SA II SPUN ASTA PRESEDINTELUI TARII, ROMANIA, PE CARE O IUBESC ATAT DE MULT , scrie Keul Florin.

Dat afara dintr-un restaurat, pe motiv ca e "tigan". Barbatul A CHEMAT un clan intreg acolo. TOTUL A SCAPAT DE SUB CONTROL!

Dreptul unui restaurant din Slobozia de a-si alege clientele a fost aspru "pedepsit" de un clan de rromi. Deranjat ca a fost discriminat din cauza etniei sale, si nu i s-a permis sub nicio forma sa intre in restaurant, un barbat din Slobozia, a dorit sa se razbune pe patronul restaurantului respectiv si implicit, pe angajati.

Acesta facea parte dintr-un temut clan interlop, ai carui membri solidari, si-au si facut aparitia la restaurant. S-a iscat un scandal fara precedent, patronul localului fiind agresat si avand nevoie de ingrijiri medicale. Angajatii localului nu au fost iertati, fiind loviti fara mila de membrii clanului.

A fost nevoie de interventia fortelor de ordine, care, care cu foarte mare greutate, au reusit sa potoleasca spiritele. Rromii erau in majoritate numerica, insa au fost dusi la sectie. Cel mai probabil se va deschide o ancheta, tinand cont ca aproape zee persoane au fost spitalizate.

Culturist batut si injunghiat de zece rromi! Unul dintre barbati i-a pipait iubita, iar el a reactionat. Acum e in STARE GRAVA!

Noaptea trecuta, in Costinesti, zece tigani dintr-un clan din aceasta zona m-au atacat. Eram cu prietena mea si ne plimbam, cand unul dintre ei a atins-o cu palma pe fund. Nu am putut sa ma abtin si am reactionat. L-am impins pe unul dintre ei si am vrut sa ii dau un pumn, insa au aparut inca noua din clanul lor. In conditiile in care eram singur, doar cu prietena mea, acestia au scos un cutit, moment in care au prins curaj si au inceput sa loveasca din toate partile au incercat sa ma injunghie de mai multe ori, si ultima data au incercat sa imi infiga cutitul in cap. Am reusit sa ma apar si mi-au infipt cutitul in antebrat.

Prietena mea ii implora sa ma lase in pace. Intr-un final au fugit. Dupa ce m-au lasat in fata magazinului pe jumatate inconstient si cu o plaga injunghiata de 10 centimetri din care tasnea sangele. Vanzatorul din fata magazinului care era roman mi-a spus sa ma mut pe partea cealalta a strazii pentru ca ii murdaream asfaltul de sange

Astfel le-a declarat anchetatorilor Sabin Mihalache, un culturist cunoscut din Capitala, care noaptea trecuta a fost pe cale sa fie linsat de un grup de rromi. Dupa cum declara acesta, scandalul l-ar fi inceput cei zece barbati, care ar fi atins-o pe iubita sa. Sabin nu s-a mai putut controla si a rabufnit, nebanuind ca rromii aveau asupra lor arme albe.

Acum este internat si cere Politie Romane sa faca dreptate:

"Sper ca macar unul dintre cei 10, si anume cel care a bagat cutitul in mine, sa fie trimis dupa gratii.

A murit Florin Salam! A fost zdrobit intr-un accident rutier! Vestea care a indoliat milioane de romani!

Potrivit wowbiz. ro, un virus foarte periculos ar circula in mediul virtual. Este vorba despre un anunt care i-a dat fiori reci manelistului Florin Salam cat si tuturor apropiatilor acestuia.

"Stire de ultima ora. Salam a murit intr-un accident rutier", asa suna anuntul care a alarmat toti internautii. Din fericire, este vorba despre un virus care s-a raspandit cu o viteza halucinanta.

Anuntul facea trimitere la un filmulet in care aparea o masina distrusa in urma unui accident rutier.

Pentru a putea fi vizualizate atat filmuletul cat si fotografiile, internautii erau practic obligati sa dea "like".In acel moment, linkul reaparea pe pagina sa principala.

Atunci, virusul de tip "Trojan" se instala automat in computer.

Ceea ce este de-a dreptul bizar este ca acest virus periculos putea chiar poate memora informatii cum ar fi parole sau numerele unor conturi bancare, poate sterge sau bloca anumite date sau poate intrerupe accesul computerului la retea. Este incredibil de ce au fost capabili hackerii romani, folosindu-se de stiri false, care creeaza panica in randul romanilor.

Adrian Corduneanu nu se lasa! A mai prins pe unul dintre violatori! A fost VAI DE EL! Vezi si tu cum l-a UMILIT!

Adrian Corduneanu, interlop cu un usor "spirit civic" si familist convins, a mai atacat pe unul dintre violatorii fetei din Vaslui. Se pare ca interlopul are relatii peste tot in tara si nu i-a fost greu sa il gaseasca nici pe al doilea dintre cei sapte monstri. Este vorba despre Marius Budala. Cum ii place sa fie in centrul atentiei, Corduneanu a filmat intregul moment in care il capaceste zdravan pe violator, iar apoi a postat fimuletul pe internet, obtinand numeroase laude.

Bataia incasata de violator a fost mai crancena decat a celuilalt, de data aceasta, Adrian Corduneanu fiind enervat la culme de atitudinea baiatului.

"Bravo, Adriane. Fa tu dreptate, bossule. Rupe-i fasul!!!" a fost unul dintre comentariile aprobatoare de pe Facebook.