initierile 2012

33
INITIEREA A XII-A Transmisa de Batrani, fiinte celeste batrane si Membrii Inaltului Consiliu al Ordinului Melchizedek Invocație pentru cea de-a douăsprezecea initiere de Lumină Cristica Cu ajutorul Mamei /Tatalui Dumnezeu, Pleiadienilor, Siriusienilor, Andromedanilor si Arcturienilor, al tuturor Fiintelor de Lumina, Arhanghelii și Îngerii, Lorzii Treimii de Lumina, Arhanghelul Mihail, Arhanghelul Metatron și Lordul Melchizedek, Chohanii Razelor: El Morya, Kuthumi, Serapis Bey, Paul Venețianul, Hilarion, Sananda, Saint Germain, Lady Nada, Fecioara Maria, Allah Gobi, Quan Yin si Pallas Athena, Stralucitii Elohimi, Frăția Melchizedek a Luminii, Lord Buddha, Sanat Kumara, Helios și Vesta și Lord Melchior, Mahatma, Avatarul Cosmic de Sinteza și al tuturor celorlalte ființe de lumină pe care le cunosc, fuzionez acum cu iubita mea Prezența Eu Sunt, cea mai mare Lumina care sunt în inima Cosmica a Mamei /Tatalui Dumnezeu. Fac apel acum la emisarii Arcturieni ai Luminii, să mă ia într-un vehicul extern de Lumina Merkaba în Scaunul Ascensiunii din Arcturus, sa pot integra această Flacara Aurie a Constiintei Unitatii, sa pot lua toate codurile, simbolurile de lumina și geometriile sacre, pentru a ajuta intreaga Viata a intra în această Epoca de Aur a Luminii. In Scaunul Ascensiunii, sunt salutat si felicitat de către emisarii Arcturieni ai Luminii, sunt condus/a într-o cameră pentru Alinierea Chakrelor de Lumina, activarea celor doisprezece chakre din sistemul corpului, prin Preaiubita mea prezenta Eu Sunt. Cand chakrele mele se aduna într-o singură coloană, chakra unificata de Lumina, în această "Flacara Ascensionata " de Lumina, voi primi acum codurile mele personale arcturiene de frecvență și codurile din Grupul Eu Sunt Avatar Planetar de Lumină, pentru a ajuta în acesta Epoca de Aur a Luminii.

Upload: crancu-beatrice

Post on 08-Aug-2015

167 views

Category:

Documents


2 download

TRANSCRIPT

Page 1: INITIERILE 2012

INITIEREA A XII-A

Transmisa de Batrani, fiinte celeste batrane si Membrii Inaltului Consiliu al Ordinului Melchizedek

Invocație pentru cea de-a douăsprezecea initiere de Lumină Cristica

Cu ajutorul Mamei /Tatalui Dumnezeu, Pleiadienilor, Siriusienilor, Andromedanilor si Arcturienilor, al tuturor Fiintelor de Lumina, Arhanghelii și Îngerii, Lorzii Treimii de Lumina, Arhanghelul Mihail, Arhanghelul Metatron și Lordul Melchizedek, Chohanii Razelor: El Morya, Kuthumi, Serapis Bey, Paul Venețianul, Hilarion, Sananda, Saint Germain, Lady Nada, Fecioara Maria, Allah Gobi, Quan Yin si Pallas Athena, Stralucitii Elohimi, Frăția Melchizedek a Luminii, Lord Buddha, Sanat Kumara, Helios și Vesta și Lord Melchior, Mahatma, Avatarul Cosmic de Sinteza și al tuturor celorlalte ființe de lumină pe care le cunosc, fuzionez acum cu iubita mea Prezența Eu Sunt, cea mai mare Lumina care sunt în inima Cosmica a Mamei /Tatalui Dumnezeu.

Fac apel acum la emisarii Arcturieni ai Luminii, să mă ia într-un vehicul extern de Lumina Merkaba în Scaunul Ascensiunii din Arcturus, sa pot integra această Flacara Aurie a Constiintei Unitatii, sa pot lua toate codurile, simbolurile de lumina și geometriile sacre, pentru a ajuta intreaga Viata a intra în această Epoca de Aur a Luminii. In Scaunul Ascensiunii, sunt salutat si felicitat de către emisarii Arcturieni ai Luminii, sunt condus/a într-o cameră pentru Alinierea Chakrelor de Lumina, activarea celor doisprezece chakre din sistemul corpului, prin Preaiubita mea prezenta Eu Sunt. Cand chakrele mele se aduna într-o singură coloană, chakra unificata de Lumina, în această "Flacara Ascensionata " de Lumina, voi primi acum codurile mele personale arcturiene de frecvență și codurile din Grupul Eu Sunt Avatar Planetar de Lumină, pentru a ajuta în acesta Epoca de Aur a Luminii.

Fac apel acum la emisarii Pleiadieni ai Luminii, să mă ia într-un vehicul extern de Lumina Merkaba, în Scaunul Ascensiunii din Pleiade, pentru a ajuta pe "Calea Transcendentă" în această Epoca de Aur a Luminii. Intrand în acest Scaun al Ascensiunii, salutat și felicitat de către emisarii Pleiadieni ai Luminii, sunt plasat/a într-o Camera de Lumina pentru reintegrarea Sufletului Cosmic. Ocrotit de către Preaiubita meu Prezența Eu Sunt, perechile electron-pozitron din corpul meu se rotesc cu frecvențe de lumină crescande, dizolvand și transmutand toate credințele false, judecățile, programările vechi celulare și amintirile care nu mă mai servesc, astfel incat semnătura frecvența in versiunea originală a sufletului meu din Matricea mea Divina este acum actualizată în Templul Inimii mele și prin corpul meu, corpurile energetice și holografice, așa cum fuzionez cu Sinele mele Inalte de Lumina trecute și viitoare. Primesc acum codurile mele personale pleiadiene de frecvență și codurile Grupului Eu Sunt Avatar Planetar, cat să asist în această Epoca de Aur a Luminii.

Fac un apel la Liga Arhanghelica Siriusiana a Luminii, să mă ia într-un vehicul extern de Lumina Merkaba în Scaunul Ascensiunii din Sirius, pentru a putea primi armonicele fractal și frecvențele vibratorii ale geometriei cristaline din Tiparele Noului

Page 2: INITIERILE 2012

Pământ, cu aceasta transfiguratoare Sacra Flacara a Iubirii Divine. Intrand in acest Scaun al Ascensiunii, sunt salutat/a și felicitat de către Liga Arhanghelica Siriusiana a Luminii, sunt plasat într-o Cameră Sacra de Reconfigurare a Geometriei Luminii, activand noua geometrie cristalina piramidal-octahedronal a Luminii, prin corpul meu, corpurile energetice și holografice. Primesc acum, codurile mele personale siriusiene de frecvență și codurile Grupului Eu Sunt Avatar Planetar de Lumina, pentru a ajuta în aceasta Epoca de Aur a Luminii.

Fac apel acum la Fiintele Intergalactice Andromedane ale Luminii, să mă ia într-un vehicul extern de Lumina Merkaba, în Scaunul Ascensiunii din Galaxia Andromeda, pentru a putea experimenta fuzionarea Arhetipurilor mele divine masculine și feminine ale Luminii, urmand a putea experimenta fuziunea completă și integrarea Sinelui meu prin Preaiubita meu Prezenta Eu Sunt și cea mai Inalta Lumina care sunt. Intrand in Scaunul Ascensiunii, sunt salutat/a și felicitat de Ființele Intergalactice Andromedane de Lumina si plasat într-o Camera Arhetipală a Divinului Masculin si Feminin. Experimentez vindecarea Arhetipurilor mele Divin Masculine si Feminine distorsionate in toate timpurile, realitățile paralele și dimensiunile, pasind într-un nivel mai profund al Iubirii Divine, in TempluI inimii mele. Fuzionez acum cu Preaiubitele mele Arhetipuri divine masculine si feminine ale Luminii, integrez și experimentez Sinele meu în totalitate și iubire neconditionata, prin Preaiubita mea Prezența Eu Sunt, cu acesta Flacara transfiguratoare sacra a Iubirii Divine. Primesc acum codurile mele personale andromedane de frecvență și codurile Grupului Eu Sunt Avatar Planetar de Lumina, pentru a ajuta în acesta Epoca de Aur a Luminii.

Fac apel acum la Frăția Melchizedek a Luminii, să mă ia într-un vehicul extern de Lumina Merkaba, în Scaunul Ascensiunii din Regatul Luminii din Orion, ca Mare Preot și inițiat de Lumina. Intrand in acest Scaun al Ascensiunii, sunt salutat/a și felicitat de către Frăția Melchizedek a Luminii si dus într-o Cameră de Lumina, pentru activarea celor 12 niveluri ale ADN-ului. Experimentand in această Cameră a Luminii, toate cele douăsprezece spirale de ADN sunt activate și eteric reconectate in organismul meu, corpurile energetice și holografice, iar acum, cele 64 litere înscrise in ADN-ul meu, folosind numele divine, sunt perfect echilibrate. Primesc acum codurile mele personale de frecvență Melchizedek și codurile Grupului Eu Sunt Avatar Planetar de Lumina, pentru a ajuta în acesta Epoca de Aur a Luminii.

Imi regasesc Sinele in Gridul Unitate 144 al Iubirii Divine, conectat cu lucratorii in lumina, semintele stelare și toate fiintele de lumina, care asista în acest proces de ascensiune. Cele douăsprezece mari Discuri de Aur Solare sunt acum activate prin Discurile Cristo-Solare si geometriile noi de Lumina, experimentate cu Gridul Unitatii Iubirii, inconjur Mama Pământ și toată viața Ei, în acesta Flacara Aurie a Constiintei Unitatii si in Floarea de Aur a Vietii.

Experimentand Grupul „Eu Sunt Avatar Constiinta de Lumina” și "Întoarcerea catre Soarele Interior", activez codurile mele personale stelare și codurile Grupului Eu Sunt Avatar Planetar al Luminii, prin Gridul Unitatea Iubirii Divine. Și acum., calitățile razelor de înțelepciune, devotament, inteligenta iluminata, iubire, putere, armonie, pace, echilibru, creativitate, inspirație, magnetism, iluminare și Constiinta Unitatii, sunt

Page 3: INITIERILE 2012

activate și actualizate prin intermediul acestei Flacari de Lumina frumoasă aurie, în Grila Unitatea Iubirii Divine, asistand toata Viata, pentru a experimenta această Epoca de Aur a Luminii.

Imi regasesc Sinele în spațiul meu sacru, impamantat în Inima de cristal a Mamei Pamant si inima Cosmica a Mamei /Tatalui Dumnezeu. Sunt acum înconjurat/a într-o Floare de Aur frumoasă a Vieții, aproximativ 16,5 metri în diametru în jurul meu, care deține toate Șabloanele Noului Pământ și geometriile Luminii. Ma aliniez cu Soarele Pământului Interior, cu Soarele, cu Soarele Central și cu Marele Soare Central, înfășurat/a în aceasta Flacara Aurie cereasca a Constiintei Unitatii, ocrotit în acest an sacru din 2012.

Sunt o Fiinta Cristica Conștientă de Lumina, o Flacara Sacra transfiguratoare a Iubirii Divine, un Maestru fiinta de lumina, cu ADN-ul meu complet activat pe cele 12 niveluri, experimentand această Epoca de Aur a Iubirii Divine, in iubire, înțelepciune, iertare, compasiune, responsabilizare, prin Unitatea Constiintei.

Sunt una cu intreaga Viata. SUNT TOT CEEA CE SUNT. 

INITIEREA A XI-A

Invocatie pentru primirea celei de-a unsprezecea initieri cu energie cristicaFac apel la binecuvantarea Mamei/Tatalui Dumnezeu si la ajutorul Pleiadienilor,

Siriusienilor, Andromedanilor si Arcturienilor, tuturor fiintelor Luminii, Arhanghelii și Ingerii, Arhanghelul Mihail, Arhanghelul Metatron, Lord Melchizedek și Chohanii Razelor Divine: El Morya, Kuthumi, Serapis Bey, Paul Venețianul, Hilarion, Sananda, Saint Germain, Lady Nada, Fecioara Maria, Allah Gobi, Quan Yin si Pallas Athena, Stralucitii Elohimi, Frăția Melchizedek a Luminii, Lord Buddha, Sanat Kumara, Helios și Vesta și Domnul Melchior, Mahatma, Avatar Cosmic de Sinteza și toate celelalte ființe de lumină pe care eu personal le recunosc, fuzionand cu iubita mea Prezenta Eu Sunt, cea mai mare Lumina care sunt în Inima Cosmica a Mamei/Tatalui Dumnezeu.

Fac apel acum la Lady Quan Yin și Frăția Luminii,  să mă ia într-un vehicul extern de Lumina Merkaba în Orașul Luminii Cristaline in zona Palenque, pentru a putea integra aceasta frumoasa roz-portocalie Flacara a Adevarului Iluminat si a Iubirii Divine, pentru a ma putea elibera de toate temerile mele, cat sa pot vindeca Spiritul meu Divin Masculin, sa pot experimenta actualizarea Scanteii Divine din inima mea și activa celor 12 niveluri ale ADN-ului meu la Șabloanele Noului Pamant de Lumina, prin cele 12 Discuri solare ale Luminii.

Intrand în cetatea aceasta de Lumina Cristalina, sunt întâmpinat/a și salutat/a de către Lady Quan Yin si Fiintele de Lumina de mai sus.

Sunt înfășurat/a în aceasta frumoasa roz-portocalie Flacara a Adevarului Iluminat si a Iubirii Divine. Chakra inimii mele și al treilea ochi, în special, sunt acum activate, vad clar temerile mele și le eliberez încet in imbratisarea Cosmica a Mamei Divine si in aceasta frumoasa roz-portocalie Flacara de Lumina.

Page 4: INITIERILE 2012

Experimentez acum vindecarea partii mele Divin Masculine ranite, eliberez furia mea, mania și justificările pentru gândurile și acțiunile mele, prin iertare și iubire.

Imi imbratisez acum persecutorul interior în Templul inimii mele si toate aspectele sub-personalitatii mele de integrat în acest Acum, prin calitățile Razei a unsprezecea: înțelegere, putere, stabilitate, bunătate, înțelepciune, generozitate, abundenta, compasiune, echilibru , organizare și discernământ, precum și cunoașterea de mine insami/insumi, ca parte din aceasta Flacara transfiguratoare sacra a Iubirii Divine.

Activarea celor 144 de discuri solare satelit în cele 12 discuri solare aurii are loc, fuzionez cu iubita mea Prezența Eu Sunt și cu toate cele 144 aspecte ale Preaiubitei mele Prezente Eu Sunt Unul.

Ma aliniez acum cu Soarele Pământului Interior, Soarele, Soarele Central și Marele Soare Central, ma concentrez in Templul inimii mele și experimentez acum actualizarea Scanteii Divine din inima mea.

Ma conectez în Gridul Unitatii si Iubirii Divine și ma concentrez o data mai mult, pe cele 12 discuri solare aurii, recalibrand ADN-ul meu, pentru tiparele Noului Pamant al Iubirii Divine si al Constiintei Unice.

Ma conectez cu Lucratorii in Lumina si Semintele Stelare, experimentand starea Eu Sunt Avatar Constiinta de Lumina.

Experimentez starea Grupului Eu Sunt Avatar Constiinta de Lumina, ca o recalibrare fireasca a ADN-ului meu, în Șabloanele Noului Pamant, ale Iubirii Divine și Constiintei Unice. Traiesc și "Întoarcerea Soarelui interior".

Ancorez acum cel de-al unsprezecelea Disc Cosmic Holografic major și două discuri minore, de-a lungul coloanei vertebrale.

Misc ușor trupul meu dintr-o parte în alta și înainte și înapoi, facilitând procesul de transmitere in lichidul cefalorahidian, precum și recalibrarea sistemului meu senzorial, sistemului nervos central, chakrelor și meridianelor.

Merg într-un vehicul extern de Lumina Merkaba, în Scaunul Ascensiunii, la Fratia Luminii, in Templul Adevarului Iluminat si al Iubirii Divine, in Orion, înconjurat/a într-un templu frumos de forma dodecahedronala de Lumina. Sunt salutat/a de către Frăția Melchizedek de Lumina, ca Preot și Inițiat de Lumina.

Ajung într-o cameră axiatonala de Lumina.Pe masura ce aceasta Cameră axiatonala de Lumina este activata, prin geometriile

corespunzătoare de sunet și culoare, ea întinerește și vindecă corpurile mele eteric și fizic.Creand acum corpul meu fizic perfect de lumină, corpul meu Adam Kadmon al

Luminii, se creaza și corpul Eu Sunt Avatar Corp de Lumina.Sunt plasat/a acum într-o cameră pentru activarea celor 12 niveluri ADN de

Lumina.Solicit acum activarea completa a ADN-ului meu pe 12 niveluri complete, cu

tiparele ADN ale energiei punctului zero si cu ecuațiile fractale ale Sursei Universale de frecvență, prin coduri de lumina conexe, armonici, geometrii sacre și simboluri.

Solicit acum activarea celor doi cromozomi eterici suplimentari și crearea genelor mele nemuritoare.

Page 5: INITIERILE 2012

Asist acum Frăția Luminii și toti Lucratorii in Lumina, Semintele Stelare si Fiintele de Lumina de Sus, să invaluie Mama Pământ și toată Viața Ei, în această frumoasă roz-portocalie Flacara a Adevarului Iluminat si a Iubirii Divine.

Asist acum la activarea rețelelor de Lumină, a liniilor axiatonale, în interiorul și în jurul Gridului Unitatii Iubirii Divine, permițând intregii Vieți a experimenta Iubirea și Ințelepciunea Mamei Divine și a Tatălui Divin și recunoașterea de sine ca ființe sacre, prețioase ale Luminii.

Experimentez Penumbra Eclipsei de Luna si energiile Lunii Pline,Aduc Sinele meu în templul inimii mele și ma concentrez pe Scanteia Divina,

marele Disc Solar din inima mea.Înconjurat/a în aceasta frumoasa roz-portocalie Flacara a Adevarului Iluminat si a

Iubirii Divine, experiementez acum vindecarea partii mele Feminine ranite, eliberand subjugarea, victimizarea si persecutia Principiului Feminin, traite de mine in toate timpurile, pe masura ce pasesc intr-un nivel de apreciere personala tot mai profund, prin iubire, ocrotire si iertare, pentru mine insami/insumi.

Imbrățișez acum victima mea interioară în Templului inimii mele si toate aspectele sub-personalitatii mele, care trebuie să fie integrate în acest moment, prin iubirea mea Divină și Iubirea Mamei Divine.

Și acum, experimentez integrarea Spiritului meu Divin Feminin, fuzionand cu Spiritul meu Divin Masculin, amplificând energia EU SUNT, în toată măreția și prețiozitatea mea, prin completare și împlinire, în iubire, apreciere si o singura constiinta a Unitatii, prin energia Flacarii Gemene a Arhetipurilor mele Divin Masculin si Divin Feminin ale Luminii Divine.

Ma regasesc acum din nou în spațiu meu sacru de iubire, conectat in inima de cristal a Mamei Pamant si Inima Cosmica a Mamei /Tatalui Dumnezeu.

Sunt înconjurat/a în aceasta frumoasa roz-portocalie Flacara Divina si Flacara Aurie a Constiintei Unitatii, binecuvantat/a de acest an sacru 2012.

EU SUNT Iubire Divina,EU SUNT Compasiunea,EU SUNT Cuterea,EU SUNT una cu intreaga Viata,EU SUNT TOT CEEA CE SUNT.

INITIEREA A X-A

Invocatia pentru intrarea in al zecelea portal inițiatic al Luminii Cristice

Cu binecuvantarea Mamei/Tatalui Dumnezeu, cu sprijinul Pleiadienilor, Siriusienilor, Andromedanilor si Arcturienilor, al tuturor Fiintelor de Lumina, Arhanghelii și Ingerii, Arhanghelii Mihail si Metatron, Lord Melchizedek și Chohanii Razelor Divine: El Morya, Kuthumi, Serapis Bey, Paul Venețianul, Hilarion, Sananda, Saint Germain, Lady Nada, Fecioara Maria, Allah Gobi, Quan Yin si Pallas Athena, al

Page 6: INITIERILE 2012

Stralucitilor Elohimi, al Frăției Melchizedek a Luminii, Lord Buddha, Logosul Planetar, Sanat Kumara, Helios și Vesta, Logosii Solari și Domnul Melchior, Logosul Galactic, Mahatma, Avatarul Cosmic de Sinteza, care ajuta acest sector galactic, și cu toate celelalte ființe de lumină pe care eu personal le recunosc, fuzionez acum cu iubita mea Prezența Eu Sunt, Cea Mai Mare Lumina care Sunt, în Inima Cosmica a Mamei/Tatalui Dumnezeu.

Fac apel acum la Allah Gobi si Fiintele Intergalactice Andromedane ale Luminii, să mă ia într-un vehicul extern de Lumina Merkaba, în Orașul Luminii Cristaline deasupra Muntelui Fuji, pentru a putea experimenta Flacara Divina Perlescenta, intreita in putere, iubire și înțelepciune, pentru a vizualiza inregistrari akashice, astfel incat sa pot vindeca Spiritul meu Divin Masculin, vindecand toate relațiile mele, prin Iertare și Iubire Divina, astfel incat fiecare dintre lecțiile vieții mele să le retraiesc cu acesta Flacara transfiguratoare Sacra a Iubirii Divine.

In Scaunul de Ascensiune, sunt înconjurat/ă în acesta minunata Flacara Pearlescenta sacra a divinității, o flacara intreita prin fiecare dintre chakre mele, sunt întâmpinat/a și salutat/a de către chohanul razei , Allah Gobi si Legiunile de Lumina .

Primesc un cristal cu Inregistrarile Akashice, pe care il pun în inima mea, si ma regăsesc călătorind prin Linii Temporale Cristice in Inregistrarile Akashice și în special, prin cele în care am nevoie a vindeca Spiritul meu Divin Masculin .

Cu Ierarhiile spirituale si iubita mea Prezența Eu Sunt, iubesc si iert. Acum văd foarte clar ceea ce are nevoie a fi vindecat și iubit, de abuz și abuz de putere, agresivitate, furie, lipsa de înțelegere, comunicare slabă și lipsa de înțelepciune și iubire.

Și acum, prin strălucirea inimii mele, văd toate acele suflete cu care am încă legături karmice, din conflicte sau lipsa de comunicare și înțelegere.

Le aduc acum în inima mea și le înconjor în acesta minunata Perlescenta Intreita Flacara Divina, permițând sa ii iubesc și sa ii iert pe toti, taind vechi legaturi și energii, creand noi cordoane energetice de comunicare, apreciere, respect, iubire, înțelegere, prin Voia lui Dumnezeu, cu Responsabilitate, Iubire si Intelepciune.

Onorez fiecare dintre aceste suflete cu care am experimentat conflictul ca profesori si maestri, pentru că ei mi-au arătat prin reflecția oglinda, ceea ce am nevoie să iubesc, sa inteleg, sa completez si sa apreciez în Sinele meu.

Acum, toate voalurile iluziei si separarii ramase sunt ridicate, pentru a vedea clar prin ochii mei de maestru, potentialul meu cel mai inalt prin Liniile Temporale Cristice, plin de măreție, cu o nouă înțelegere, intuiție, in echilibru, detașare emoțională și înțelepciune a Mintii Superioare.

O coloana frumoasa Perlescenta de Lumina este acum activată în jurul meu, respir prin Antakarana mea, in coloana mea de Lumina, conectat/a la toate aspectele mele superioare de Lumina și Prezenta mea Preaiubita Eu Sunt.

Experimentez acum o expansiune celulară a cristalelor mele organice în matricea cristalină a corpului meu, activarea completă a celor 12 niveluri ale ADN-ul meu și fuziunea cu toate Sinele mele multidimensionale.

Activez acum trupul meu intergalactic de Lumina, ca un icosaedru perlat, un câmp energetic într-o sferă de Lumină frumoasă, de 4 metri în diametru, in jurul meu.

Page 7: INITIERILE 2012

Ancorez acum cel de-al zecelea Disc Holografic Cosmic Cristic principal și două discuri minore de-a lungul coloanei mele vertebrale.

Misc ușor trupul meu dintr-o parte în alta și înainte și înapoi, facilitând procesul in lichidul cefalorahidian și recalibrarea sistemului senzorial, sistemului nervos central, chakrelor și meridianelor.

Sunt acum in Scaunul de Ascensiune, in Galaxia Andromeda, în Templul Luminii Divine, înconjurat de acest frumos templu în formă de icosaedru, intâmpinat și salutat de către Ființe Intergalactice Andromedane ale Luminii, experimentez frecventele de Lumina ale Microtronului spiritual și razele fotonice, rotatia accelerata a particulelor sub-atomice din corpul meu în frecventa crescuta de lumina, eliminand vechi legaturi karmice, conditionari, credinte false și alegeri eronate, cu această frumoasă intreita flacara activata în inima mea, și acum în fiecare chakra în corpul meu.

Ma aflu într-o cameră metatronica de Lumina atotcunoscatoare, și primesc toate programele, din disciplinele cele mai adecvate, pentru munca mea de Serviciu, din mai multe planuri interioare și temple ale Luminii.

Regasind un nou echilibru prin putere, iubire și înțelepciune, văd cu claritate calea mea și multe daruri pe care le am în calitate de lucrător cu lumină, seminta stelara și Flacara transfiguratoare a Iubirii Divine, luminand calea pentru alții în această nouă Epocă de Aur a Luminii.

Acum, calitățile Razei divine a zecea de echilibru, dreptate, iubire, putere, înțelepciune infinită, detașare, compasiune, responsabilitate, maestrie și transcendență sunt ancorate și activate prin chakra gâtului meu, si în fiecare chakra din corpul meu.

Ma regasesc cu Sinele meu in Gridul Unitatii de Lumina, asistand Ierarhiile Spirituale de Lumina, lucrătorii luminii și semintele stelare, Arhanghelul Mihail si Fiintele de Lumina Andromedane Intergalactice, aducand stalpi de lumina, si incadrand Pamantul și toată viața în această minunata Flacără Perlescenta Divina.

Asist acum la compensarea energiilor vechi discordante, energiilor de pe câmpul de luptă și energiilor astrale inferioare.

Acum asist la ancorarea și activarea acestei minunate Perlescente Intreite Flacari a Puterii, Iubirii și a Înțelepciunii, prin inimile și mințile tuturor oamenilor.

Ma regasesc cu Sinele meu în spațiul meu sacru, conectat în Inima de cristal a Mamei Pamant, si Inima Cosmica a Mamei/Tatalui Dumnezeu, înconjurat în această Flacără Perlescenta Divina si Flacara Aurie a Constiintei Unitatii, ocrotit de acest an sacru 2012.

Sunt armonie si echilibru,Sunt justiție și iubire,Sunt înțelepciune infinită și detașare,EU SUNT TOT CEEA CE SUNT.

INITIEREA A IX-A

Invocatie pentru Initierea a IX-a

Page 8: INITIERILE 2012

Cu binecuvantarea Mamei/Tatalui Dumnezeu, cu ajutorul Pleiadienilor, Siriusienilor, Andromedanilor si Arcturienilor, al Fiintelor de Lumina, Arhangheli și Ingeri, Lorzi ai Treimii de Lumina, Arhanghelul Mihail, Arhanghelul Metatron, Lord Melchizedek și Chohanii Razelor Divine: El Morya, Kuthumi, Serapis Bey, Paul Venețianul, Hilarion, Sananda, Saint Germain, Lady Nada, Fecioara Maria, Allah Gobi, Quan Yin si Pallas Athena, al Stralucitilor Elohimi,  al Fratiei Melchizedek a Luminii, Lord Buddha, Sanat Kumara, Helios si Vesta si Lord Melchior, al lui Mahatma, Avatarul Cosmic de Sinteza, si al tuturor Fiintelor de Lumina pe care le cunosc, ma reunesc cu Prezenta mea Preaiubita EU SUNT, si cu cel mai Inalt Potential de Lumina care este din Inima Cosmica a Mamei/Tatalui Dumnezeu .

Fac apel acum la Mama Fecioara Maria și Liga Siriusiana Arhanghelica a Luminii, să mă ia într-un vehicul extern de Lumina Merkaba, în Scaunul Ascensiunii din Table Mountain, Cape Town, pentru a primi inițierea mea în calitatea nouă de Slujitor, si a-mi putea exprima pasiunea, scopul, liniștea și bucuria, experimentand toate darurile mele și cel mai inalt potențial, deschizand inima mea catre mine și ceilalti, prin recunoașterea mea ca piesă de puzzle, unica, în Colectivitate.

In scaunul de Ascensiune, sunt înconjurat într-o frumoasă Flacara Bleu-Verde de Lumina, întâmpinat și salutat de către Fecioara Maria, ca o flacara transfiguratoare a Iubirii Divine.

Am ajuns într-o cameră Cristica temporala de Lumina. Prin Liniile Cristice, trec în realitățile paralele, în care am fost neiertator/neiertătoare și lipsit/a de iubire.

Acum iert si iubesc toate sufletele cu care am experimentat legături karmice în liniile de timp si in momentul ACUM,

Imbratisez și integrez toate aspectele legate de Sinele mele Divine Feminine, prin Iubire Divina si aceasta frumoasa flacara bleu-verde a celor mai Inalte Potențiale.

Deschizandu-mi inima catre mine si ceilalti, Sinele meu fuzionează cu Sinele meu Superior Lemurian, amintindu-mi ca am fost un inițiat al luminii, în această linie temporală,

Sinele meu Superior Lemurian plaseaza acum un cristal eteric de înțelepciune în inima mea. ADN-ul meu este acum activat la maximul posibil, prin Dar Divin.

Experimentez in timp trairea potentialului cel mai Inalt al meu ca Slujitor, Student și Maestru, Slujitor și Învățător, și multe daruri pe care le am în acest moment, Acum, in Rolul meu de Slujitor al Luminii.

Primesc acum flăcările sacre ale unității, dreptatii, pacii, înțelepciunii, creativitatii, bucuriei, milei, iubirii necondiționate, splendorii, compasiunii și călăuzirii divine, prin chakra inimii mele..

Asist acum Legiunile de Lumina din cel mai Inalt Potential al meu, în jurul Pământului și pentru intreaga viață cu aceasta sacră Flacara Bleu-Verde a celor mai mari potentiale, permițând intregii Vieti a experimenta compasiune, pace, bucurie, scop și Iubire Divina, prin Inima Cosmica a Mamei/Tatalui Dumnezeu.

Ma aflu acum in Scaunul Ascensiunii, în eteric Sirius.

Page 9: INITIERILE 2012

Intrand in Templul Celor mai mari potentiale, reintalnesc Sinele meu în templu, în formă de frumoasa stea tetrahedronica de Lumina, întâmpinat și salutat de către Liga Arhanghelica Siriusiana a Luminii.

Deoarece aceasta stea tetrahedronica, această Merkaba este acum activata în cadrul meu Divin original, al celor 8 celule divine originale, aliniez voința mea, Vointei Divine a Mamei/Tatalui Dumnezeu, predandu-ma cu încredere, Divinitatii.

Ma aflu in Tiparele Noului Pamant al Iubirii Divine, prin Grila Cristalina 144 a Unitatii Cristice de Lumina.

Integrez acum geometriile de Lumina în corpurile mele emotional, mental, fizic si eteric.

Activez Corpul meu de Lumina Merkaba, la acest al cincilea nivel al Matricei Cristaline Solare a Iubirii Divine, prin raportul Fibonacci 21/13, de 33 de ori viteza Dumnezeu la infinit.

Ancorez acum cel de al nouălea Disc Cosmic Cristic holografic și două discuri minore de-a lungul coloanei vertebrale, miscand ușor trupul meu dintr-o parte în alta și înainte și înapoi, facilitând procesul in lichidul cefalorahidian și recalibrarea sistemului meu nervos, meridianelor și chakrelor.

Acum, în acest Centru al Iubirii Divine, fara timp, fara spațiu, fuzionez cu Sinele meu viitor al Luminii.

Primesc toate codurile, amprentele și geometriile de Lumina, prin Sinele meu viitor, le aduc în acest Acum, prin intermediul liniei de timp Cristice si a iubitei mele Prezente EU SUNT, co-creand propria realitate a mea în cadrul Realitatii Unice a Tot Ceea Ce Este, și manifest creațiile mele de Lumina, în conformitate cu Voința Divină a Mamei/Tatalui Dumnezeu.

Tot acum, experimentand energiile Echinoctiului, ma aliniez cu Soarele Pământului interior, Scanteia Divina din inima mea, Pământul, Soarele, Soarele Central și Marele Soare Central.

Îmi deschid inima mea pentru a primi frecventele cristaline solare de bază pentru cel mai inalt potential al meu, prin tiparele de perfectiune si Grupul EU SUNT AVATAR CONSTIINTA DE LUMINA .

Regasesc acum Sinele meu în cadrul Grilei Unitatii Iubirii Divine, conectat tuturor lucrătorilor de Lumină, cu semințele stelare și ființele de lumină care asista în acest proces de ascensiune.

Pot descărca acum și activa codurile mele individuale din cadrul codurilor planetare de Lumina, pe masura ce deschid inima mea pentru toată Viața, în Iubire Divina si Constiinta Unitatii.

Ma regasesc in spațiul meu sacru, conectat în Inima de cristal a Mamei Pamant si Inima Cosmica a Mamei/Tatalui Dumnezeu.

Sunt înconjurat/a în acest frumoasa Flacara Bleu-Verde a Celor mai Inalte Potentiale si Flacara Aurie a Constiintei Unitatii, binecuvantat/a in acest an sacru 2012.

Eu Sunt Bucurie, Eu Sunt Ințelepciune, Eu Sunt Splendoare, Eu Sunt Pasiune și Scop, sunt un Dar Sacru al Vieții.

Sunt o Flacara transfiguratoare a Iubirii Divine.

Page 10: INITIERILE 2012

EU SUNT TOT CEEA CE SUNT.

INITIEREA A VIII-A„PASTRATORUL”

Invocatia pentru Initierea a optaInvoc energiile Tatalui/Mamei Divine, Pleiadienilor, Siriusienilor,

Andromedanilor, Arcturienilor, Ierarhiilor Spirituale ale Luminii, Arhanghelii si Ingerii, Lorzii Luminii, Arhanghelul Mihail, Arhanghelul Metatron, Lord Melchizedeck, Chohanii Razelor, El Morya, Kuthumi, Serapis Bey, Paul Venetianul, Hilarion, Sananda, Saint Germain, Lady Nada, Mama Maria, Allah Gobi, Kuan Yin si Pallas Athena, Stralucitii Elohimi, Fratia Melchisedeck a Luminii, Lord Buddha, Sanat Kumara, Helios si Vesta si Lord Melchior, Mahatma, Avatarul Cosmic de Sinteza, si toate celelalte Fiinte de Lumina pe care le recunosc si Prezenta mea Divina EU SUNT, cea mai inalta Lumina.

Rog pe Lady Nada si Emisarii Pleiadieni de Lumina sa ma conduca intr-un vehicul exterior merkaba de lumina, in Lacasurile Ascensiunii din Delphi, ca sa primesc a opta intiere ca un Pastrator al Mamei Pamant, curatind si purificand corpurile mele inferioare si mintea subconstienta, astfel incat, sa pot reinoi relatiile mele in Iubirea Divina, asistand la vindecarea corpurilor mele fizic si eteric, asistand intreaga Viata sa experimenteze trairea starii de radianta a Inimii Unice a intregii Creatii Divine, prin iertare si Iubire Divina.

Intrand in Lacasurile de Ascensiune, sunt inconjurat de Flacara Sacra Verde Marin si Violet a Transcederii Dualitatii.

Cer reintoarcerea tuturor fragmentelor mele de Suflet si energiile mele care au fost manipulate prin probleme de control şi putere,

Solicit acum purificare, curatarea şi vindecarea corpurilor mele din dimensiunea a treia si a patra .

Solicit acum eliminarea oricăror blocaje în linia mea genetică, care mă împiedică de a avea relatii iubitoare si armonioase şi fuziunea perfecta cu Preaiubita mea Prezenta EU SUNT.

Ancorez acum cel de-al optulea mare Disc Cosmic holografic cristic şi alte două discuri minore de-a lungul coloanei vertebrale.

Misc uşor corpul meu dintr-o parte în alta, înapoi şi înainte, facilitând procesul de transmitere in lichidul cefalorahidian şi recalibrarea sistemului meu nervos, meridianelor şi chakrelor mele.

Sunt luat acum in Constiinta mea de Sine, in Templul Ascensiunii din Alcyone.Salutat şi felicitat, ca un Emisar al Luminii de către Emisarii Pleiadieni de Lumina,

ma regasesc acum într-un templu octohedronic de Lumina.Flacari de transcendenţă purifica si vindeca corpurile mele inferioare ale

dimensiunii a treia si a patra, geometria sacra octohedronica este acum creata in jurul corpurilor mele eteric, emoţional şi mental.

Experimentez acum Şabloanele Noului Pamant ale Iubirii Divine, şi razele de lumină fotonice.

Page 11: INITIERILE 2012

Scanteia Divina, Discul Solar Auriu, este actualizat în inima mea.Ma conectez acum la Soarele Pământului Interior, Soarele nostru, Soarele Central

şi Marele Soare Central, fuzionand cu Prezenta mea Preaiubita Eu Sunt  si Eu Sunt Avatar Corp de Lumina.

Am ancorat acum si activat chakrele superioare dimensionale ale Luminii in sistemul chakrelor mele, creand corpurile mele de lumina ale dimensiunii a cincea de Lumina.

Iar acum, impreuna cu Legiunile de Lumina, Lucratorii in Lumina, Seminţele Stelare şi toţi cei treziti în inimă şi minte, ma conectez în grupul Constiinta Eu Sunt Avatar Corp de Lumina, si de aici, în Gridul 144 al Mamei Pamant, la Reteaua cristalina a Iubirii Divine.

Experimentez acum o integrare mai profundă a geometriilor sacre de Lumina în această grilă a Constiintei Unitatii Divine si a codurilor energetice planetare ale acestei Epoci de Aur, de Lumina Alb Aurie.

Asist acum Pământul şi toată viaţa Lui în acesta Flacara Sacra Verde Marin şi Violet de Transcendenţă, permitand intregii Vieti, experimentarea potenţialului de vindecare al acestei raze a Luminii, şi o cale de Lumina, prin iertare si Iubire Divina.

Ma aflu acum in spatiul meu interior sacru, împământat în Inima de Cristal a Mamei Pământ şi conectat la Inima Cosmica a Mamei/Tatalui Dumnezeu, înconjurat în această minunata Flacara Sacra Verde Marin şi Violet de Transcendenţă şi Flacara Aurie a Constiintei Unitatii Divine, ocrotit in acest an sacru 2012.

 EU SUNT curaj, dreptate, integritate, şi înţelepciune, EU SUNT stabilitate, echilibru, si iubirea neconditionata, EU SUNT înţelegere, unitate şi expansiune infinită, EU SUNT TOT CEEA CE SUNT.

INITIEREA A VII-A

Invocatia portalului initierii a şapteaFac apel la ajutorul Mamei / Tatalui Dumnezeu, Pleiadienilor, Siriusienilor,

Andromedanilor si Arcturienilor, toate fiintele de lumină, Arhangheli şi Ingeri, Arhanghelul Mihail, Arhanghelul Metatron, Lord Melchizedek şi Chohanii Razelor Divine in manifestare: El Morya, Kuthumi, Serapis Bey, Paul Venetianul, Hilarion, Sananda, Saint Germain, Lady Nada, Maica Maria, Allah Gobi, Quan Yin si Pallas Athena, Stralucitii Elohimi, Frăţia Melchizedek a Luminii, Buddha, Sanat Kumara, Helios, Vesta, Domnul Melchior, Mahatma, Avatarul Cosmic de sinteză, şi toate celelalte fiinte de Lumina pe care eu personal le recunosc.

Fuzionez cu Prezenta Eu Sunt, cea mai inalta lumina care sunt în Inima Cosmica a Mamei /Tatalui Dumnezeu.

Fac apel acum mai departe la Maestrul Kuthumi să mă ia într-un vehicul extern Merkaba de Lumina, în oraşul Cristalin al Luminii deasupra Turnului din Glastonbury in Anglia, pentru a primi această iniţiere a şaptea, Ordinul lui Melchizedek, experimentand

Page 12: INITIERILE 2012

în Sinele meu Iubirea de Sine, ajutand pe toţi ceilalti pentru a experimenta radianta Inimii Unice, Iubirea Divina, din Inima Cosmica a Mamei /Tatalui Dumnezeu.

Sunt gata să intensific stăpânirea de sine şi cu adevărat să fiu in serviciu de iubire pentru Mama Pământ şi intreaga ei viaţa.

Sunt gata să indepartez toate voalurile iluziei, reamintindu-mi Sinele meu ca initiat al Luminii.

Sunt gata să se primesc iniţierea mea în Ordinul lui Melchizedek,Sunt gata să călătoreasc prin ochiul drept al lui Horus şi Arborele Vieţii,

experimentez acum Raze fotonice de Lumina, activand rotatia particulelor sub-atomice în corpul meu, dincolo de viteza luminii comune, în Şabloanele Noului Pamant al Iubirii Divine.

Ma conectez la Scanteia divina din inima mea, traind un profund sentiment de iubire de sine pentru mine insumi/insami şi Iubire Divina pentru toata viata.

Ma ridic vibrational prin initiere, in vibraţie eterica din Sirius şi imi reamintintesc învăţături de Lumina, prin Marea Loja Alba din Sirius.

Sunt gata să cunosc cu adevărat Sinele meu, prin Centrul Creaţiei, ca o flacara transfigurata a Iubirii Divine şi etern invatacel al vietii.

M-am regasit pe mine în acest Scaun al Ascensiunii si Vortexul Iubirii Divine de deasupra Turnului, inconjurat de o frumoasa flacara bleu-galbena de Înţelepciune-Iubire.

ADN-ul inactiv, este acum activat la nivelul maxim posibil permis prin Legea Cosmica, primesc coduri de înţelepciune şi de cunoaştere ale Sinelui meu ca un initiat al Luminii.

Ma aliniez cu Soarele, Soarele Central şi Marele Soare Central, ma conectez cu lucrătorii de lumină, seminţele stelare şi toţi cei treziti în inimă şi minte.

Împreună ne vom conecta în Eu Sunt Constiinta Avatar de Lumina, cea mai inalta lumina a întregii omeniri, impartind iubirea noastră divină ca flacari transfigurate ale Iubirii Divine, primind strălucirea Iubirii Divine, unul de la altul şi intreaga viata, de la cel mai inalt nivel posibil.

Experimentam acum tiparele Noului Pamant al Iubirii Divine din Inima Cosmica a Intregii Creatii.

Primesc codurile de Lumina, prin reteaua cristalina 144 a Iubirii Divine, inconjurand Pământul şi intreaga lui viaţă cu aceasta minunata flacara bleu-galbena de Înţelepciune-Iubire şi permitand tuturor a experimenta potenţialul iubirii de sine şi strălucirea Iubirii din Inima a Tot Ceea ce Este Creatie.

Ancorez acum cel de- al şaptea mare disc cosmic cristic holografic şi două discuri minore de-a lungul coloanei vertebrale.

Misc uşor corpul meu dintr-o parte în alta şi înapoi şi înainte, facilitând procesul in lichidul cefalorahidian şi recalibrarea sistemului meu nervos, meridianelor şi chakrelor.

Ma aflu in Scaunul de Ascensiune din Camerele aurii ale lui Melchizedek din centrul Pamantului, inconjurat de multe Legiuni de fiinte de Lumina, îmbrăţişat ca un initiat al Luminii.

Page 13: INITIERILE 2012

Fuzionez acum cu Prezenta ma divina Eu Sunt  şi ma încălzesc în flacara Cosmica a Iubirii Divine veşnice. Coeficientul meu de Lumina planetara este ridicat la un nivel intre 92-99 %. Şi acum, Lord Melchizedek apare înaintea mea şi daruiste binecuvantarea de iniţiere in chakra inimii mele şi ingerii ma saluta urand bun venit in Ordinul sacru al lui Melchizedek.

Ma regasesc acum din nou în spaţiul meu sacru, împământat în Inima de cristal a Mamei Pământ şi Inima Cosmica a Mamei /Tatalui Dumnezeu.

Sunt înconjurat în aceasta minunata flacara bleu-galbena de Înţelepciune şi Flacara Aurie a Imputernicirii si Constiintei Unitatii, ocrotit de acest an sacru 2012.

Imi deschid inima catre mine şi ceilalti, ma inconjor in Iubirea Divina.Eu Sunt Înţelepciunea,Eu Sunt Lumina,Eu sunt splendoarea Creaţiei prin Serviciul în iubire,Eu sunt un iniţiat de Lumina in Ordinul lui Melchizedek.

INITIEREA A VI-A

Invocatia tranzitului lui Venus in Portalul Initierii a saseaCu binecuvantarea Mamei/Tatalui Divin, Pleiadienilor, Siriusienilor,

Andromedanilor, Arcturienilor, Arhanghelilor si Ingerilor,  Lorzi ai Sfintei Treimi de Lumina,  Arhanghelul Mihail, Arhanghelul Metatron si Lord Melchizedek, chohanii razelor, El Morya, Kuthumi, Serapis Bey, Paul Venetianul, Hilarion, Sananda, Saint Germaine, Lady Nada, Maica Maria, Allah Gobi, Quan Yin si Pallas Athena, Stralucitii Elohimi, Fratia Melchizedek a Luminii, Lord Budha, Sanat Kumara, Helios si Vesta si Lord Melchior, Mahatma, Avatarul Cosmic de Sinteza si toate celelelate fiinte de lumina pe care le cunosc, prezenta mea divina EU SUNT, in inima cosmica a Mamei/Tatalui Ceresc.

Rog pe chohanul Serapis Bey sa ma conduca intr-un vehicul exterior de lumina in orasul cristalin de lumina sub lacul TITICACA, pentru a primi cea de a sasea initiere, Ascensiunea si a experimenta maiestria in planul terestru.

Coborand sub lacul Titicaca sunt inconjurata de o minunata flacara de lumina roz-verzui, Serapis Bey ajutat de Arhanghelii Samuel si Charity, Elohimii Heros si Amora, ancoreaza calitatile iubirii, iluminarii mentale, concentrarii pe studii filozofice, mintii clare, adevarului cautarilor si rabdarii, intr-o minunata culoare verde, prin chakra inimii mele, relationata cu calitatile Razei Divine a treia.

 Ma aliniez Mamei/Tatalui Divin preluand tiparul meu divin original, experimentez toate darurile in realitati paralele si unesc liniile cristice de timp.

Acum, zeita Venus vine spre mine cu un ANKH (cruce egipteana), simbol al imortalitatii si iubirii divine si plaseaza ANKH-ul in chakra inimii mele, transmutand realitatea mea prin flacara divina a iubirii, ca initiat al luminii (Zeita Venus coordoneaza intregul an 2012. Zeita Venus, impreuna cu mama AKASHA din Soarele central, lumina cristica si flacara violet, vor asigura transformarile armonioase catre noua Era de Aur).

Page 14: INITIERILE 2012

Muntele Shasta a devenit un munte al flacarii violet a iubirii si loc al primei initieri. A fost ales de Venus, pentru a fi portal pentru fii planetei, a flacarii sacre a lui Venus cu toate darurile ei.

Marea zeita Venus a binecuvantat cu flacara ei intregul munte Shasta. Muntele Shasta este inima vie a lui Venus, care a coborat in interiorul muntelui si si-a unit bataile inimii ei cu ale acestuia, regularizandu-le si impregnanad Muntele Shasta cu iubirea ei, iubirea cosmica suprema. Marea imparateasa a Planetei Venus este partea feminina a Marelui Director, reprezinta insasi iubirea in sistemul nostru solar.

Exprim sufletul meu divin, darurile mele creatoare divine, prin bucurie, pasiune, iubire, armonie, prosperitate, constiinta unitatii si ancorez cel de-al saselea disc cosmic holografic si doua discuri minore pe coloana vertebrala, ma misc usor stanga-dreapta, inainte si inapoi, facilitand procesul prin fluidul cerebrospinal si recalibrand sistemul nervos, meridianele si chakrele.

Rog prezenta mea divina EU SUNT sa asiste procesul in corpul meu fizic si sa ma calauzeasca pe taramurile luminii spre Sinele meu 12 dimensional de lumina.

Ma reunesc cu toate cele 12 sine dimensionale ale luminii, si toate impreuna accesam codurile divine de lumina.

Ma reintregesc cu sinele meu venusian si toate cele 12 Raze ale sufletului, ma reintregesc cu sinele meu andromedan si toate cele 12 Raze ale sufletului, ma reintregesc cu sinele meu arcturian si toate cele 12 Raze ale sufletului, ma reintregesc cu sinele meu orionian si toate cele 12 Raze ale sufletului, ma reintregesc cu sinele meu chironian si toate cele 12 Raze ale sufletului, ma reintregesc cu sinele meu alcyonian si toate cele 12 Raze ale sufletului, ma reintregesc cu sinele meu antarian si toate cele 12 Raze ale sufletului, ma reintregesc cu sinele meu alfa-centurian si toate cele 12 Raze ale sufletului, ma reintregesc cu sinele meu meldekian si toate cele 12 Raze ale sufletului, ma reintregesc cu sinele meu lyrian si toate cele 12 Raze ale sufletului, ma reintregesc cu sinele meu pleiadian si toate cele 12 Raze ale sufletului, ma reintregesc cu sinele meu siriusian si toate celelalte 11 raze ale sufletului dintre care a 12 sunt eu, cu ele sunt UNA, in cunoasterea fiintei mele imortale.

Sunt conectat/a cu marea Loja Alba eterica din Sirius, in geometrie sacra primesc informatii despre serviciul meu, iar glandele mele pituitara, pineala si hipotalamus sunt activate de lumina.

Sunt una cu prezenta mea divina EU SUNT, corpul ADAM KADMON de lumina, experimentand starea de maestru in serviciu pentru Mama Pamant si intreaga ei viata.

Imbratisata de regatul luminii, asist acum Mama Pamant si intrega ei viata cu flacara sacra, sa darame toate structurile economice si financiare pentru a face loc pentru tiparele Noului Pamant al Iubirii Divine, expresia cristalina in gridul cristalin 144 al iubirii divine.

Ma regasesc in spatiul meu sacru inconjurat de inima Mamei Pamant si inima cosmica a Mamei/Tatalui Ceresc, inconjurata de acesta minunata flacara roz-verzui a luminii divine si flacara aurie a imputernicirii in Constiinta Unitatii, asistata de anul sacru 2012.

EU SUNT TOT CEEA CE EU SUNT !

Page 15: INITIERILE 2012

Sunt Intelepciune, sunt Adevar, sunt Iubire, Expresia Divina a lui Dumnezeu in materializare!

INITIEREA A V-A

Invocatie pentru initierea Portalului de Lumina care faciliteaza Initierea a cincea

Invoc pentru a cincea initiere, energiile Tatalui/Mamei Divine, Pleiadienii, Siriusienii, Andromedanii, Arcturienii, Ierarhiile Spirituale ale Luminii, Arhanghelii si Ingerii, Lorzii Luminii, Arhanghelul Mihail, Arhanghelul Metatron, Lord Melchisedeck, chohanii razelor, El Morya, Kuthumi, Serapis Bey, Paul Venetianul, Hilarion, Sananda, Saint Germaine, Lady Nada, Mama Maria, Allah Gobi, Kuan Yin si Pallas Athena, Stralucitii Elohimi, Fratia Melchisedeck a Luminii, Lord Buddha, Sanat Kumara, Helios si Vesta si Lord Melchior, Mahatma, Avatarul Cosmic de Sinteza, si toate celelalte finite de lumina pe care le recunosc si prezenta mea divina EU SUNT, cea mai inalta lumina care sunt in energiile Tatalui/Mamei Divine."

Rog pe chohanul Razei I divina, sa ma ia intr-un vehicul merkaba exterior de lumina, in lacasul razei I din Shamballa, pentru a primi a cincea initiere, Revelatia, pentru a elibera toate aspectele dominarii din viata mea si sa redescopar astfel trairea mostenirii divine.

Ajungand in lacasul din Shamballa, sunt inconjurat de o minunata flacara albastra a vietii, de maestrii ascensionati si ierarhiile luminii, familia si prietenii mei din lumina. Primesc iubirea si darurile tuturor maestrilor celor 12 raze divine in manifestare pe Pamant si iubirea si tot sprijinul logosului nostru planetar, Lord Buddha.

Afirm:Imi iau inapoi puterea pe care am dat-o mintii mele subconstiente, egoul meu

negativ.Sunt un luptator puternic al luminii si transfigurez flacara iubirii divine in serviciul

Mamei Pamant si al intregii ei vieti !Arhanghelul Mihail pune sabia sa puternica in mainile mele si tai cu ea toate

legaturile negative pe care le-am experimentat.Experimentez acum trairea EU SUNT in toata puterea si magnificitatea ei !Lord Buddha inainteaza in fata mea si ma imbratiseaza, daruind expresia iubirii si

intelegerea ca tot ceea ce experimentez ma ajuta sa patrund in nivele mai profunde ale iubirii si compasiunii, pentru mine insumi/insami si intreaga creatie divina.

Inteleg profund cat de mult sunt iubit/iubita pe Pamant, de catre Mama Pamant si toti cei care ma inconjoara.

Ancorez si activez al cincilea disc cosmic cristic holografic si alte doua discuri minore pe coloana vertebrala!

Page 16: INITIERILE 2012

Imi misc incet corpul lateral stanga-dreapta, in fata si in spate, facilitand transmisia energiei in fluidul cerebrospinal, pe coloana vertebrala, producand recalibrarea sistemului meu nervos, a meridianelor si chakrelor.

Imbratisat/a, reunit/a cu energia maestrilor inaltati, asist acum Mama Pamant si intrega ei viata, cu flacarile sacre ale vietii, cu actiunea razei I a Puterii si Vointei Divine, sa ridice valul iluziei, ingaduind intregii umanitati sa experimenteze ea insasi, intelegerea si expresia deplina a Puterii, Vointei si Iubirii Divine.

Ma regasesc aliniat/a cu Constelatia Pleiadelor, aliniat/a cu energiile Soarelui si Lunii, ajutat/a de emisarii luminii pleiadieni prin inelul de foc al eclipsei solare din 20 Mai, sa activez energia altor vieti in fiinta mea, sa activez energiile in inima Mamei Pamant prin gridul cristalin. Acum, ratia Fibonaci din fiinta mea stabileste vitezele corecte de rotatie ca o binecuvantare, chakrele mele formeaza o singura coloana de lumina si aduc in mine noile modele de lumina sub ghidarea Arhitectului Divin Masculin.

Sunt una cu prezenta mea divina EU SUNT si ma aflu in lacasul razeiI, sa continui munca mea, in ajutorul Mamei Pamant.

Ma regasec in spatiul meu interior sacru, inconjurat/a de inima cristalina a Mamei Pamant si Inima Cosmica a Tatalui/Mamei Cosmice, inconjurata de a aceasta minunata flacara albastra a luminii si flacara aurie a Iubirii si Constiintei Cristice, construind impreuna anul sacru 2012.

Ma predau Divinitatii, am deplina incredere in mine si ceilalti.Ma deschid sa primesc cheile intelegerii ca un leader al actiunii corecte, sunt un

luptator puternic al luminii, o flacara a iubirii divine.EU SUNT TOT CEEA CE SUNT.

INITIEREA A IV-A

Invocatie pentru initierea Portalului de Lumina care faciliteaza Initierea a patra

 Invoc ajutorul Mamei / Tatalui Dumnezeu, Pleiadienilor, Siriusienilor, Andromedanilor si Arcturienilor, fiintelor de lumină, Arhangheli şi îngeri, Lorzi ai Sfintei Treimi de Lumina, Arhanghelul Mihail, Arhanghelul Metatron, Lord Melchizedek şi Chohanii Razelor Divine, Maestrii Inaltati El Morya, Kuthumi, Serapis Bey, Paul Veneţianul, Hilarion, Sananda, Saint Germain, Lady Nada, Maica Maria, Allah Gobi, Quan Yin si Pallas Athena, Stralucitii Elohimi ai Razelor Divine, Frăţia Melchisedec a Luminii, Lord Buddha, Sanat Kumara, Helios şi Vesta şi Domnul Melchior, Mahatma, Avatarul Cosmic de sinteză şi toate celelalte fiinte de Lumina pe care personal le recunosc, pentru a fuziona acum cu Prezenta mea divina EU SUNT, cea mai inalta lumina divina a mea, în Inima Cosmica a Mamei / Tatalui Dumnezeu.

 Ma conectez la Chohanul razei a patra, Paul Venetianul, si il rog sa ma duca intr-o merkaba externa de lumina in Scaunul Ascensiunii si Orasul Cristalin de lumina in Marea Piramida pentru a primi a patra initiere, Renuntarea, inlaturand orice aspecte

Page 17: INITIERILE 2012

dizarmonice, rezistenta sau conflict din viata mea, si experimentand intregul meu potential creativ in serviciul iubirii ca initiat/a al/a luminii.

 Asezat/a in Scaunul Asecensiunii din Marea Piramida , inconjurat/a de minunata raza verde de lumina, de familia si prietenii de lumina, afirm :

 Renunt la toate relatiile si credintele false care cauzeaza conflict si dizarmonie in viata mea.

 Experimentez natura mea divina de zeu/zeita ca manifestare a divinitatii mele, tranfigurata in flacara a iubirii.

 Experimentez lucrarea mea personala, multiplele mele darurile creatoare, constient/a in prosperitate, bucurie, iubire si libertate de expresie.

 Ma aflu acum in camera secreta din Marea Piramida, primind cele 48 simboluri ale imortalitatii.

 Ma reintregesc cu prezenta mea divina EU SUNT si primesc codurile in pachete de lumina prin cel de-al treilea ochi, activand cromozomi imortalitatii in corpul meu.

 Ma aliniez cu energia Pamantului interior, Soarelui, Pleiadelor, Sirius, Orion si ma conectez cu Discul Cosmic Cristalin in Marea Piramida, activand ADN-ul la nivelul reamintirii imortalitatii mele ca fiinta de lumina, aspect amplificat de Discul de lumina aurie si iubire cristica din inima mea.

 Experimentez starea mea de initiat/a al/a Luminii si reamintirea tuturor tehnicilor Ochiului Stang si Ochiului Drept al lui Horus, aducand in timp Prezent tot ceea ce am nevoie pentru serviciul meu divin.

 Ma aflu in dimensiunea a cincea a liniilor cristice de timp ale Luminii, ancorand si activand cel de al patrulea Disc Cristic Cosmic holografic si doua discuri minore pe coloana vertebrala.

 Imi misc corpul incet stanga-dreapta, fata-spate, facilitand procesul in fluidul cerebrospinal si recalibrarea sistemului nervos, meridianelor si chakrelor.

 De acum asist Fratia Luminii si Chohanul razei a patra, Paul Venetianul, sa imbrace intreaga planeta si fiintele ei cu flacara alba a Luminii, onorand toti oamenii, toate culturile, toate rasele, si minunatia darurilor creatoare si exprimarii artistice in Mine insumi/insami si in toti ceilalti. Asist acum intreaga Viata sa experimenteze Tiparele/Arhetipurile Perfectiunii prin Gridul Unic al Iubirii Divine, urmandu-mi inima care imi spune ce imi aduce pasiunea de a trai si ce face inima mea sa cante. 

 Ma aflu in spatiul sacru, inconjurat de Inima de Cristal a Mamei Pamant si Inima Cosmica a Mamei/Tatalui Dumnezeu.

 Sunt inconjurat/a de minunata Flacara Alba a Luminii, a razei divine a patra si Flacara Aurie a Imputernicirii si Unitatii Constiintei, a razei divine a 12-a, luminand anul sacru 2012.

 Sunt cea mai inalta LUMINA A MEA, Sunt frumusetea, Sunt puritate, Sunt creativ/a, inspirat/a pentru Arta Divina, SUNT TOT CEEA CE SUNT.

Page 18: INITIERILE 2012

INITIEREA A III-A

Invocatie pentru initierea Portalului de Lumina care faciliteaza Initierea a treia

Invoc ajutorul Mamei / Tatalui Dumnezeu, Pleiadienilor, Siriusienilor, Andromedanilor si Arcturienilor, fiintelor de lumină, Arhangheli şi îngeri, Lorzi ai Sfintei Treimi de Lumina, Arhanghelul Mihail, Arhanghelul Metatron, Lord Melchizedek şi Chohanii Razelor Divine, Maestrii Inaltati El Morya, Kuthumi, Serapis Bey, Paul Veneţianul, Hilarion, Sananda, St Germain, Lady Nada, Maica Maria, Allah Gobi, Quan Yin si Pallas Athena, stralucitii Elohimi ai Razelor Divine, Frăţia Melhisedec a Luminii, Lord Buddha, Sanat Kumara, Helios şi Vesta şi Domnul Melchior, Mahatma, Avatarul Cosmic de Sinteză, şi toate celelalte fiinte de Lumina pe care personal le recunosc, pentru a fuziona acum cu Prezenta mea divina EU SUNT, cea mai inalta lumina divina a mea, în Inima Cosmica a Mamei / Tatalui Dumnezeu.

 Ma conectez cu reteaua Unitatii Iubirii Cristice , ma aliniez energiei Soarelui Interior, Scanteii Divine din mine, Soarelui, Soarelui Central (Alcione) si Marelui Soare Central si experimentez acum Sinele meu in Inima Cosmica a Mamei / Tatalui Dumnezeu

 Fac apel acum la Maestrul Hilarion, să mă ia într-un vehicul extern Merkaba de Lumina, în Scaunul Înălţarii în Uluru, pentru a primi iniţierea a treia,Schimbarea, prin predarea voinţei mele Vointei Divine a Mamei / Tatalui Dumnezeu.  Astfel revin la arhetipul meu divin original, al celor opt celule divine, inlaturand orice modele, programe de imperfecţiune, putand experimenta triada superioară a Intuiţiei, Vointei Divine şi învăţăturile Mintii de Lumina.

 Ma aflu acum în acest Scaun si vortex de Inaltare, luminat/luminată de Fiintele de Mare Lumina.

 Sunt înconjurat/inconjurata în acesta frumoasa, minunata Flacara verde-portocalie  a Cunoasterii si Creatiei divine perfecte, experimentand Sinele meu în reteaua Unitatii si Iubirii Crisitice.

 Sunt în camera sacră de Lumina, Geometria Sacra  schimband  orice amprente vechi, programe, condiţionări şi implanturi de polaritate care sunt şterse. Codurile originale ale Luminii Divine şi tiparele de perfectiune sunt acum actualizate în cele opt celule Divine originale ale fiintei mele  si acum fuzionez într-o aliniere profunda cu Prezenta mea EU SUNT.

 Acum steaua tetrahedronica activeaza în cadrul Divin iniţial al celor opt celule ale mele originale trinitatea Mamei Divine, a Tatalui Divin si a Copilului Divin, în jurul corpului meu eteric, emoţional şi intelectual.

 Oul Vieţii se exprima prin rotire în Floarea de Aur a Vietii ca o sfera cu mai mult de 16 metri în diametru în jurul meu.

 Rotesc acum stelele tetrahedronice ale corpului emoţional şi intelectual in Sfera Florii de Aur a Vietii in sens orar si respectiv antiorar, repetand cu voce tare această secvenţă de activare, raportul lui Fibonacci pentru a cincea dimensiune, de 33 de ori, 21/13, cu viteza Dumnezeu la infinit.

Page 19: INITIERILE 2012

 Experimentez acum Sinele meu în dimensiunea a 5-a Cristica de Lumina, ancorand şi activand al treilea mare Disc Cristic Cosmic holografic şi două discuri minore de-a lungul coloanei vertebrale. Misc uşor corpul meu dintr-o parte în alta şi înapoi şi înainte, facilitând procesul lichidului cefalorahidian şi recalibrand sistemul meu nervos, meridianele şi chakrele.

 Şi acum, asist Maestrii Inaltati şi Maestrul Hilarion pentru a umple Mama Pământ şi toată viaţa Ei cu acesta Raza Verde-Portocalie Sacra a Luminii, curatand convingerile distorsionate şi lipsa de înţelegere spirituală în comunităţile principale ştiinţifice şi intelectuale.

 Asist acum intreaga Viata pentru a experimenta aceste tipare de perfectiune prin intermediul reţelei Unitatii Iubirii Cristice. Sinele meu se afla din nou în Spaţiul meu Sacru, sunt împământat/impamantata în Inima de cristal a Mamei Pământ şi Inima Cosmica a Mamei / Tatalui Dumnezeu.

 Sunt înconjurat/inconjurata în acesta frumoasa Flacara Verde-Portocalie de Lumina şi Flacara Aurie a Constiintei Unitatii care binecuvanteaza acest an sacru 2012.

 Eu Sunt o fiinta sacra a Iubirii Divine, un co-creator al Creatiei Divine pe Pamant, capabil sa creez noi structuri bazate pe Iluminare, cunoastere concreta şi experimentare inovatoare.

 Exercit acest lucru prin voinţa divină a Mamei / Tatalui Dumnezeu. EU SUNT TOT CE SUNT. Experimentand Floarea Vietii in jurul vostru pentru mai mult de 16 metri in

diametru, rotatiile stelelor tetrahedronice ale corpului emotional si intelectual in sens orar si respectiv antiorar, simtiti in aceasta sfera frecventa dimensiunii a cincea in legatura cu numarul 33 din sirul lui Fibonacci (21/13)

INITIEREA A II-A

Initierea a doua, accesibila din 02 02 2012, asimilata cu Botezul reprezinta: controlul si stapanirea emotiilor, sacrificiul si moartea dorintei. Daruirea are ca rezultat atractia, disipata apoi in devotiune. Iisus Hristos a primit a doua initiere la Botezul in apa Iordanului.

 Portalul a fost Razei divine a deschis prin actiunea sasea, Raza devotiunii si idealismului, a Arhanghelilor Uriel si Aurora si a Lordului Sananda, Iisus Hristos, cu loc de manifestare Muntele Kilauea in Hawai, folosind energia vindecataoare a apelor eterice din Hawai si flacara visiniu-aurie a imputernicirii, bucurandu-ne de ajutorul delfinilor eterici.

INITIEREA I

Page 20: INITIERILE 2012

Cele 12 initieri, prin portaluri de lumina, deschise la datele 01.01, 02.02, 03.03,....12.12 din 2012, activeaza cele 12 filamente ADN, cu noile coduri de Lumina, creeaza sistemul de 12 chakre si va ridica in Constiinta Cosmica si Maestrie. Lucrand initierile, transmutand, vindecand si iubind toate aspectele voastre proprii ca Lumina si Umbra, veti creea propriul Avatar de Lumina. Va creste vibratia generala a voastra, se vor deschide capacitati deosebite.

Se poate cere a fi primite initierile in timpul somnului. De obicei, prima initiere se primeste aproape in prima noapte, iar a doua se primeste cel mai greu. Ar trebui sa visati in noaptea in care se primeste initierea, ceva legat ca imagine, de locul conectat cu portalul acelei initieri. Nu treceti la cererea urmatoarei initieri decat in momentul in care stiti cu siguranta ca ati primit-o pe cea pentru care ati emis cererea ultima oara. Exista situatia in care este posibil sa primiti initierile in timpul zilei, fara sa va dati seama. Daca nu aveti alta metoda, puteti apela la oameni care pot face masuratori sau au ceva capacitati, sa va spuna daca ati primit initierea sau nu. Primirea initierilor in aceasta maniera, prin cerere directa catre Divinitate, este cea mai sanatoasa metoda de initiere, deoarece este data natural si atunci cand trebuie, uneori la cateva zile sau saptamani dupa emiterea cererii, timp in care necontenit, entitati de lumina lucreaza pe subiect, pentru rezolvarea unor probleme sau blocaje. Cand totul este rezolvat din acest punct de vedere, se genereaza apoi si initierea. In cazul in care mergem sa luam initieri prin semeni ai nostri, chiar si daca nu suntem pregatiti trupeste si sufleteste, se poate genera ulterior o bulversare totala in corp si in viata noastra si nu este bine asa.

Prima initiere, Nasterea lui Cristos este prima initiere ezoterica, insemnand: controlul asupra corpului fizic si asupra tentatiilor fizice. Este disponibila incepand cu 01.01.2012, cu ajutorului lui Saint Germaine si a Ierarhiilor spirituale ale Razei Divine a 7-a, raza Transformarii spirituale si a Magiei ceremoniale, raza flacarii violet, raza Arhanghelului Zadkiel si a Sfintei Ametist. 

Activarea Primului Disc Cosmic Holografic se face in Scaunul Ascensiunii din Muntele Shasta, in particular in cristalul Atlantean, interfata multidimensionala. Pot aparea in vis, atunci cand se cere prima initiere, multe nuante de culori violet, albastru si roz, un loc ca un templu, cristale, stelute, sfere colorate, persoane la care nu v-ati mai gandit demult, depinde de la om la om.