formular 4-neincadrare in sit de la artic 181

Post on 07-Nov-2015

213 Views

Category:

Documents

0 Downloads

Preview:

Click to see full reader

DESCRIPTION

Formular 4-Neincadrare in Sit de La Artic 181

TRANSCRIPT

Formular nr

FORMULAR 4

Operator economic

S.C. ALMA CONSULTING S.R.L. FOCANI DECLARAIE

privind nencadrarea n situaiile prevzute la art. 181 din Ordonana de urgen a Guvernului nr. 34/2006

Subsemnatul S.C. ALMA CONSULTING S.R.L. FOCANI, n calitate de ofertant la procedura de Licitatie deschisa pentru atribuirea contractului de achiziie public avnd ca obiect Proiectare si executie lucrari-CONSTRUCTIA UNEI STATII DE SORTARE SI COMPOSTARE SI A DOUA PUNCTE DE COLECTARE DESEURI la data de 30.04.2008, organizat de PRIMARIA MUNICIPIULUI GALATI, declar pe propria rspundere c: a) nu sunt n stare de faliment ori lichidare, afacerile mele nu sunt conduse de un administrator judiciar sau activitile mele comerciale nu sunt suspendate i nu fac obiectul unui aranjament cu creditorii. De asemenea, nu sunt ntr-o situaie similar cu cele anterioare, reglementat prin lege;

b) nu fac obiectul unei proceduri legale pentru declararea mea n una dintre situaiile prevzute la lit. a);

c) mi-am ndeplinit obligaiile de plat a impozitelor, taxelor i contribuiilor de asigurri sociale ctre bugetele componente ale bugetului general consolidat, n conformitate cu prevederile legale n vigoare n Romnia sau n ara n care sunt stabilit pn la data solicitat ;

d) nu am fost condamnat, n ultimii 3 ani, prin hotrrea definitiv a unei instane judectoreti, pentru o fapt care a adus atingere eticii profesionale sau pentru comiterea unei greeli n materie profesional.

Subsemnatul declar c informaiile furnizate sunt complete i corecte n fiecare detaliu i neleg c autoritatea contractant are dreptul de a solicita, n scopul verificrii i confirmrii declaraiilor, orice documente doveditoare de care dispun.

neleg c n cazul n care aceast declaraie nu este conform cu realitatea sunt pasibil de nclcarea prevederilor legislaiei penale privind falsul n declaraii.

Operator economic,

S.C. ALMA CONSULTING S.R.L. FOCANI..

top related