adeverinta practica studenti-26.03.11

2
Societatea Comercială__________________________________ Sediul: ___________________________ Nr._________ /____________ ADEVERINŢĂ pentru efectuarea stagiului de PRACTICĂ DE SPECIALITATE Se adevereşte prin prezenta că domnişoara Marinescu Amalia, studentă în anul II, master: Istoria şi circulaţia ideilor filosofice, la Facultatea de Filosofie a Universităţii Bucureşti, a efectuat un număr de 90 de ore de practică de specialitate, repartizate câte ___________ore/zi, în perioada__________________________. Activitatea s-a desfăşurat în cadrul compartimentului ________________ sub coordonarea domnului/doamnei____________________________ telefon ___________________. Pentru activitatea desfăşurată student(a) a obţinut calificativul____________________________(foarte bine, bine, satisfăcător sau nesatisfăcător).

Upload: chifuclaudiu

Post on 14-Sep-2015

213 views

Category:

Documents


0 download

DESCRIPTION

Adeverinta Practica Studenti

TRANSCRIPT

CABINET INDIVIDUAL

Societatea Comercial__________________________________

Sediul: ___________________________Nr._________ /____________ADEVERINpentru efectuarea stagiului de

PRACTIC DE SPECIALITATE Se adeverete prin prezenta c domnioara Marinescu Amalia, student n anul II, master: Istoria i circulaia ideilor filosofice, la Facultatea de Filosofie a Universitii Bucureti, a efectuat un numr de 90 de ore de practic de specialitate, repartizate cte ___________ore/zi, n perioada__________________________.Activitatea s-a desfurat n cadrul compartimentului ________________ sub coordonarea domnului/doamnei____________________________ telefon ___________________.

Pentru activitatea desfurat student(a) a obinut calificativul____________________________(foarte bine, bine, satisfctor sau nesatisfctor).

Am eliberat prezenta spre a-i servi la examenul de practic.Director general,Tutore,

Numele i prenumele

Numele i prenumele

Semntura i tampilaSemntura