viata ca un dans februarie 2012

9
Viata ca un dans Sufletul tau straluceste in miscare

Upload: irinanegrila

Post on 13-Aug-2015

1.960 views

Category:

Documents


3 download

TRANSCRIPT

Viata ca un dans

Sufletul tau straluceste in miscare

Dansul tau

In interiorul tau exista un Dans care vrea sa se exprime si sa te exprime!

Un Dans care aduce valoare, bucurie, conexiune si te pune in legatura cu oamenii din jurul tau. 

Cand dansezi, iti aduci aminte ca tu esti Creatorul vietii tale si experimentezi, simti, vezi cu claritate cum intentiile tale se manifesta. In corp, in dans, in ceea ce asta trezeste in tine si in ceilalti.

Viata ca un dans

Iti facem cunostinta cu Viata ca un dans.

Un program de 10 sedinte, creat pentru tine sa iti aduca claritate, conectare, creativitate, manifestare, profunzime.  Dansul va fi oglinda care te va ajuta sa constientizezi:   ce iti doresti sa creezi in viata ta care este forma pe care vrei sa o dai intentiilor tale ce te opreste, ce te sustine care sunt pasii naturali pentru tine in viata ta Vino cu visul tau, cu intentia ta si le vei dansa spre realizare.

Experienta creata

Noi iti oferim un spatiu sigur si plin de sustinere pentru a trai experiente care:

iti misca corpul prin dans te conecteaza la vocea ta interioara te exprima prin culoare si creativitate reflecta in exterior bucuria de viata care se afla deja in tine 

Toate acestea puse in sprijinul visului tau, pe care il vei aduce in concret in cele doua luni si jumatate petrecute impreuna.        

Tu vii cu…

Dorinta si deschiderea:

de a manifesta acel vis frumos care te anima de ceva vreme

de a te bucura de fiecare pas, de fiecare reusita, de dans, de culoare

de a fi alaturi de alti oameni care viseaza indraznet si creeaza din dragoste de frumos, de explorare si de bucurie  

Acest program este pentru tine...

 ... daca alegi sa spui DA.Si faci un salt avand incredere ca noi, dansul si intreg universul te vom prinde si sustine!

DetaliiProgramul incepe in momentul in care se inscriu 10 participanti si are loc vinerea, de la ora 19.00-21.00, o intalnire pe saptamana, timp de 10 sedinte.

Locul de desfasurare: strada Constantin Coanda, nr. 18 (la 5 minute de metrou Victoriei)

Investitie: 500 lei (plata in 2 etape)  Inscrierile sunt deschise!Detalii si inscrieri la Irina Negrila: [email protected] 393 783

 

Vei dansa condus de:

Cristina Lilienfeld este un coregraf care incerca sa scoata in evidenta partea artistica, speciala, originala din fiecare om si situatie cu care intra in contact. Cristina a studiat coregrafia si psihologia cautand punctul in care cele doua discipline se intalnesc. A studiat tehnici precum Axis Syllabus, Contact Improvisation, Dans Modern dar totodata si tehnici de dezvoltare personala in cadrul psihoterapiei experientialiste. Isi doreste ca fiecare om sa se poata bucura de libertatea oferita de propriul corp.

Andreea Voroneanu este Artist al vietii si Antrenor pentru minte si suflet. Andreea are formari in coaching (Noble Manhattan) si este Certified Angel Practitioner (Charles Virtue). De asemenea, are 4 ani de experienta in lucrul cu oamenii ca membru in departamentul HR al Kraft Foods Romania.Indemnul Andreei este: Traieste autentic! Iubeste-ti viata!

Irina Negrila este pasionata de oameni si comunitati si isi creeaza un stil de viata care are la baza propria exprimare prin munca pe care o face cu daruire si bucurie. Irina crede in puterea si inspiratia oamenilor care lucreaza si se dezvolta impreuna. Este studenta in ultimul an la Comunicare si Relatii Publice si are o experienta de peste 4 ani de lucru alaturi de echipe si 2 ani de management de proiect. Visul ei este sa vada lumea plina de oameni care isi traiesc pasiunea.

Te asteptam sa traim viata ca un dans

* Foto credit slide 2, slide 4, slide 6: Alexandru Guţă