xcl 04-04 2011

6

Upload: george-daniel

Post on 06-Mar-2016

217 views

Category:

Documents


2 download

DESCRIPTION

AAAAAAAAAAAAAAA

TRANSCRIPT

Page 1: XCL 04-04 2011
Page 2: XCL 04-04 2011

PAGINA CAMPIOANEI

Marsul Campioanei

Campioana isi continua marsul spre Sferturi dupa doua victorii cu 2-0 inpotriva lui Arsenal si As Monaco.Cu aceste doua victorii aradenii se lanmseaza in cursa spre un nou trofeu,insa sa nu uitam ca din grupa mai fac parte AC Milan si arsenal doua echipa care pot in orice moment sa ia o optiune pentru calificare.Pacat ca una dintre ele ramane sub linie.

Page 3: XCL 04-04 2011

Sezon ratat pentru stuttgart

Dupa ce in sezonul trecut Svabii s-au batut pentru calificarea in sferturi pana spre finalul sezonului,in acest sezon se vad nevoitii sa lupte intens pentru a scapa de retrogradare.Fara victorie in acest sezon nemtii spera sa salveze totusi acest sezon si sa nu faca doi pasi inapoi dupe ce au facut unul inainte prin prestatile din sezonul trecut.Urmeaza meciul cu inter,unul de o importanta capitala pentru soarta echipei.

Sperante pentru Arsenal.

Tunarii intra incet incet in upta pentru Sferturile eXCL,in special dupa remiza obtinuta in fata celor de la Ac Milan ajungand la trei puncte de locurile care asigura calificarea.etapa urmatoare este foarte importanta pentru Arsenal,in urma unei victorii cu Bayern avand sanse mari sa urce pe locul doi,in cazul in care derbyul etapei dintre UTA si AC Milan nu se va incheia cu o remiza.

Page 4: XCL 04-04 2011

Liverpool traieste

Intr-o grupa puternica si foarte echilibrata din care mai fac parte Betis si Zenit,Liverpool parea ca pleaca cu sansa a treia chiar daca palmaresul lor era mult mai bogat decat cel al spaniolilor lipsa lor de rezultate ne duceau la acest gand.Iata insa ca suntem contrazisi de forma relativ buna in care se afla cormoranii reusind deocamdata sa se mentina in locurile care asigura calificarea in fata lui Betis si la egalitate de puncte cu Zenit.Liverpool este neinvinsa dar joaca etapa viitoare cu rusii de la Zenit intr-o partida care poate fi decisiva pentru ei.

Grupa cu surprize

Grupa D este in acest sezon grupa care ne ofera cele mai mari surprize.Doua dintre revelatile sezonului trecut,Steaua si Real prima chiar alleasa revelatia sezonului,abia reusesc sa faca fata luptei si sa se mentina pe locurile de mijloc ale grupei,dinamo echipa venita cei drept din E.U League dar a carui manager a fost ales cel mai bun din divizia secunda nu a reusit sa obtina decat un punct din 4 etape si se indreapta vertiginos spre E.U League.Lider este FC Arges,un colos al acestei ligi dar decazut in ultima perioada.Ce ne mai poate rezerva aceasta grupa?

Page 5: XCL 04-04 2011

3-3, vezi c-o iei!

Asa s-a incheiat un meci plin de accidentari intre Fenerbahce S.K si Feyenoord Rotterdam. 6-11 la ocazii pentru Feyenoord, insa 3-3 pe tabela. George Buske, un arbitru foarte strict dar slab priceput a facut meciul praf, multe accidentari, multe galbene si rosii, si multe goluri. Un deliciu pentru spectatori. Fener a condus cu 2-0, insa scorul s-a facut 2-3, iar Iuga Vasile a facut in minutul '86 3-3. Ca incepator, pot spune ca Feyenoord trebuia sa castige, dar ambele echipe au jucat exceptional. Felicitari!

Samba pe teren!

Brave Hearts s-a distrat cu Villareal, intr-un meci incheiat 3-0 pentru Brave. Fara drept de apel. 7-1 la ocazii, tot pentru Brave, niste rating-uri exceptionale, nu poate fi nimic de reprosat. Un meci cum nu se poate mai frumos pentru suporterii echipei Brave Hearts. Aceasta echipa insa pare ca a inceput o reconstructie, aducand tineri valorosi. Brave Hearts pare una dintre echipele de viitor ale acestei ligi, si Pintea Viteazul pare managerul perfect pentru a o duce pe culmile gloriei! Succes!

Page 6: XCL 04-04 2011

Cu scantei!

Meciul lui AS Roma, acasa, cu FC Schalke 04 s-a terminat cu scantei. S-a vazut clar cu ochiul liber ca atacantii echipei AS Roma nu au putut trece de apararea nemtilor, cei din urma jucand foarte bine in aparare cu niste rating-uri exceptionale. O accidentare per total, un 0-0 meritat. 1-1 la ocazii, 1-2 la galbene, 0-1 la accidentati. La rating-uri, Schalke a fost clar mai buna, obtinand un rating zdrobitor in aparare: 12! Singurul atacant al celor de la AS Roma nu a putut trece de apararea nemtilor. Un meci de neuitat!

Una mie, una tie!

Cam asa si-au impartit golurile Leeds United si PSV Eindhoven. Un meci placut ochiului, 10 ocazii in total, si 2 goluri, unul de o pare, unul de o parte. Un mijloc vizibil mai bun al celor de la PSV, dar un atac mai bun al englezilor. Un rezultat meritat de ambele echipe. Un penalty si acum controversat pentru Leeds, dar nu a contat, Leeds a meritat egalul. Leeds este o echipa de viitor, cu un manager exceptional. Cu asemenea manager si cu asemenea echipa, Leeds va ajunge una din puterile ligii.