instructiuni de montaj pentru plasa de gard impletita sau sudata

of 3 /3
INSTRUCTIUNI DE MONTAJ PENTRU PLASA DE GARD IMPLETITA SAU SUDATA In cele ce urmeaza vă vom prezenta etapele în realizarea unui gard din plasa împletita sau sudată : Pregătiti găurile si aliniati stâlpii centrali C astfel incat distanta intre stalpi sa fie de maxim 250 cm . Stalpii se fixeaza in beton la o adancime de aproximativ 50 cm, asfel pentru o plasa de gard cu inaltimea de 200 cm aveti nevoie de stalpi de 250 cm. Aliniati stâlpii la aceeasi înăltime cu ajutorul unui fir de sârmă . Pentru suprafete împrejmuite mai mari de 50 de m, se folosesc doi stalpi de contravântuire ( unul stânga si altul dreapta) la un stâlp central, la aproximativ fiecare 20m . De exemplu la 100ml de gard se folosesc 10 stalpi de contravantuire .

Upload: ioan-liviu

Post on 10-Sep-2015

185 views

Category:

Documents


6 download

Embed Size (px)

DESCRIPTION

Instructiuni de Montaj Pentru Plasa de Gard Impletita Sau Sudata

TRANSCRIPT

INSTRUCTIUNI DE MONTAJ PENTRU PLASA DE GARD IMPLETITA SAU SUDATAIn cele ce urmeaza v vom prezenta etapele n realizarea unui gard din plasa mpletita sau sudat : Pregtiti gurile si aliniatistlpii centrali Castfel incat distanta intre stalpi sa fie de maxim 250 cm . Stalpii se fixeaza in beton la o adancime de aproximativ 50 cm, asfel pentru o plasa de gard cu inaltimea de 200 cm aveti nevoie de stalpi de 250 cm.

Aliniati stlpii la aceeasi nltime cu ajutorul unui fir de srm . Pentru suprafete mprejmuite mai mari de 50 de m, se folosesc doistalpi de contravntuire( unul stnga si altul dreapta) la un stlp central, la aproximativ fiecare 20m . De exemplu la 100ml de gard se folosesc 10 stalpi de contravantuire .

Intindeti 3 fire de tensiune ntre stlpul de plecare si cel de sosire cu ajutorulntinztoarelorsi a unei chei fixe.

Desfasurati rola de srm si o legati cu srm de primul stlp. Plasa de gard se ntinde din stlp in stlp, putandu-se folosi la nevoie o grebla. Dupa ntinderea ntregii role, aceasta se leaga din loc in loc si de cele trei fire de tensiune pentru o rigidizare sporita a gardului asfel realizat .