gramatica limbii romane pentru examene - admitere facultate 2012

Upload: teodora-iordache

Post on 18-Jul-2015

2.267 views

Category:

Documents


0 download

TRANSCRIPT

i-ai structurat materia pentru examen? Ai exersat modele de subiecte?

GRAMATICA LIMBII ROMNE PENTRU EXAMENE prof. Alexandru Petricic

Elevi din toat ara folosesc crile domnului profesor Alexandru Petricic pentru pregtirea examenelor. Poi afla despre experiena lor de examen pe grile-gramatica.ro.

Fie c ai nevoie de exerciii pentru liceu sau de o pregtire serioas pentru admitere 2012, GRAMATICA LIMBII ROMNE PENTRU EXAMENE este cea mai recomandat carte de teorie i exerciii pentru facultile urmtoare: Academia de Poliie Alexandru Ioan Cuza Bucuresti Facultatea de Drept de la oricare universitate din ar coala Naional de Pregtire a Agenilor de Penitenciare Trgu Ocna coala de Ageni de Poliie Vasile Lascr Cmpina coala de Ageni de Poliie Septimiu Murean Cluj-Napoca coala Militar de Subofieri Jandarmi Grigore Alexandru Ghica Drgani

n conformitate cu tematica EXAMENELOR DE ADMITERE: 1. Volumul I, NOIUNI TEORETICE. EXERCIII APLICATIVE, ofer o baz teoretic solid i te ajut s faci primul pas ctre rezolvarea grilelor complexe de la examen : toat teoria structurat ntr-un mod uor de reinut, n cele 4 capitole cerute la examen fonetic, vocabular, morfologie, sintax. 50 de grile tematice, gradate ca dificultate, pentru fiecare capitol; grilele au una, dou sau trei variante de rspuns; toate rspunsurile sunt comentate i explicate la sfritul volumului. Dificulti ale analizei gramaticale pentru fiecare parte de propoziie! Subiectele i rspunsurile de la admiterea din 2010 i 2011 explicate cu sublinieri clare. Nume de locuitori toate formele gramaticale corecte!

1

2. Volumul II, 1500 GRILE TEMATICE COMENTATE I EXPLICATE, nseamn exerciiu doar aa poi ajunge la nota maxim, exersnd grile similare cu cele de la examen : Grile tematice pentru fiecare capitol: pri de vorbire, de propoziie, de sintax, de fonetic i de vocabular Seturi de cte 30 sau 60 de teste-gril explicate i comentate Subiectele i rspunsurile de la admiterea din 2009 explicate cu sublinieri clare.

Pe grile-gramatica.ro :

Comand rapid cele 2 volume cu 49 RON fiecare! Aboneaz-te la newsletter pentru:

Grile rezolvate de la examene + noi grile Pagini din carte cu teorie i grile rezolvate!

Gseti cele mai NOI informaii despre admitere 2012 la fiecare facultate unde se d examen de gramatic!

Ai ntr-o singur carte toate noiunile i exerciiile specifice unui tip particular de examen: cel de admitere la facultate!

*Pentru orice informaii ne gsii pe grile-gramatica.ro, la adresa de email [email protected] sau la numrul de telefon 0723.309.632.

2