conceptul de joi 21.03.2013

1
Prezentarea de joi 21.03.2013 Doar 10 % de oameni se informeaza, si doresc sa cunoasca cum sa duca un mod de viata sanatos. Ca sa traim mult timp este foarte simplu, daca stim in complex cum sa ne atirnam cu organismul nostrum. Pe primul plan noi suntem ceea ce gindim, ceea ce bem si ceea ce mincam. Cind noi criticam, noi eliminam adrenalina. Legea bumerangului (se intoarce inapoi). Daca noi ne gindim ca am sa fim sanatosi, atunci noi am sa fim sanatosi. Ce trebuie sa cunoastem noi, im primul rind este nevoie sa cunoastem de unde luam noi energia(aer, apa, hrana), noi purem trai fara aer – citeva minute. De dimineata trebuie sa tragem aer in piept, esind la natura. Organismul nostrum are filter, primul filtru este ficatul, al 2 este rinichi, urmatorul filtru sunt plaminii, unde are loc schimbul de aer. Astazi omul inca nu da mare atentie apei, deoarece nu cunosc rolul ei in organism. Ce inseamna apa biologica, este o apa care intra la celula. Pe pamint exista 97% apa sarata si 3 % de apa dulce, dintre care doar un singur procent este apa potabila, buna de consumat. Aceasta ese apa freatica, iar la noi proctic apa este tehnica, care nu corespund celulei. Cum trebuie sa fie o apa biologica active. De exemplu o asa apa exista doar in citeva locuri de pe planeta( Japonia). Astazi nu se cunosc practice lucrurile elementare in ceea ce priveste sanatatea. Vrem sau nu vrem

Upload: andrei-ciudac

Post on 28-Jan-2016

220 views

Category:

Documents


0 download

DESCRIPTION

concept

TRANSCRIPT

Page 1: Conceptul de Joi 21.03.2013

Prezentarea de joi 21.03.2013

Doar 10 % de oameni se informeaza, si doresc sa cunoasca cum sa duca un mod de viata sanatos. Ca sa traim mult timp este foarte simplu, daca stim in complex cum sa ne atirnam cu organismul nostrum. Pe primul plan noi suntem ceea ce gindim, ceea ce bem si ceea ce mincam. Cind noi criticam, noi eliminam adrenalina. Legea bumerangului (se intoarce inapoi). Daca noi ne gindim ca am sa fim sanatosi, atunci noi am sa fim sanatosi. Ce trebuie sa cunoastem noi, im primul rind este nevoie sa cunoastem de unde luam noi energia(aer, apa, hrana), noi purem trai fara aer – citeva minute. De dimineata trebuie sa tragem aer in piept, esind la natura. Organismul nostrum are filter, primul filtru este ficatul, al 2 este rinichi, urmatorul filtru sunt plaminii, unde are loc schimbul de aer. Astazi omul inca nu da mare atentie apei, deoarece nu cunosc rolul ei in organism. Ce inseamna apa biologica, este o apa care intra la celula.

Pe pamint exista 97% apa sarata si 3 % de apa dulce, dintre care doar un singur procent este apa potabila, buna de consumat. Aceasta ese apa freatica, iar la noi proctic apa este tehnica, care nu corespund celulei. Cum trebuie sa fie o apa biologica active. De exemplu o asa apa exista doar in citeva locuri de pe planeta( Japonia). Astazi nu se cunosc practice lucrurile elementare in ceea ce priveste sanatatea.

Vrem sau nu vrem