ce se va intampla in anul 2012

Upload: optimusjox

Post on 04-Apr-2018

230 views

Category:

Documents


0 download

TRANSCRIPT

  • 7/30/2019 Ce Se Va Intampla in Anul 2012

    1/98

    Ce se va intampla in anul 2012?

    Fizicianul german W.O.Schumann a descoperit intre anii1952 si 1957 proprietatile rezonante ale cavitatiielectromagnetice ce se formeaza intre suprafata Terrei siultimul strat al ionosferei acesteia (55 km distanta desuprafata).

    Aceste proprietati permit masurarea frecventei vibratorii aplanetei noastre. Toate acestea se intampla datoritamanifestarii pamantului ca un circuit electric dedimensiuni enorme.

    S-a stabilit ca aceasta rezonanta Schumann (pulsul Terrei) afost inca din antichitate de 7,83 cicli pe secunda, fiindfolosita ca o constanta in domeniul militar. Problema aaparut in 1980 cand aceasta constanta a devenit

    variabila si a inceput sa creasca incet, ajungand inprezent la 12 cicli pe secunda.

    Manifestarea acestei cresteri se regaseste in timpul real alzilei care a ajuns la 16 ore in loc de 24. Aceastaaccelerare a timpului este perceputa de mareamajoritate a oamenilor, motiv pentru care auzim din cein ce mai multa lume plangandu-se de lipsa de timp.

    Ca urmare a acestei cresteri, in anul 2012 timpul va ajungela 0. De asemenea in anul 2012, planul Sistemului nostrusolar, se va alinia peste planul Galaxiei, Calea Lactee.

  • 7/30/2019 Ce Se Va Intampla in Anul 2012

    2/98

    O data cu Rezonanta Schumann , creste nivelul vibrationalal oricarei fiinte de pe Terra. Mayasii au fost o civilizatiedin America Centrala. Timpul si Spatiul nu reprezentau

    o enigma pentru ei avand cele mai inalte cunostintedintre toate marile civilizatii care s-au perindat pepamant. Au pus la punct Calendarul Mayas care este celmai precis de pe Terra. Conform acestui calendar, ceade-a 5-a Lume se sfarseste in 1987, iar cea de-a 6-a Lumeincepe in 2012. Concluzia este ca acum ne gasim intrecele 2 Lumi.

    Acest timp este numit " Apocalipsa" sau Revelatia. Acestlucru inseamna ca Adevarul ne va fi revelat, si NU "Sfarsitul Lumii" , asa cum multi considera in moderonat. Mai inseamna si faptul ca exclusiv de NOIdepinde cum vom construi aceasta Noua Lume siCivilizatie care va veni.

    De asemenea Mayasii mai sustin despre 2012 urmatoarele: -se va depasi tehnologia, asa cum este cunoscuta azi. - sevor depasi cunostintele actuale despre Timp si Spatiu. -dupa ce omenirea va trece rapid prin Dimensiunea a 4-a,va intra in Dimensiunea a 5-a. - planeta Terra si intregSistemul Solar vor intra in perfecta sincronizare cuGalaxia si intregul Univers. - ADN-ul uman se vamodifica, va fi reprogramat si imbunatatit.Va avea 12

    spirale in loc de 2.in aceasta perioada de tranzitie omenirea isi va schimba felul

    de a gandi, atitudinea, deciziile. Relatiile interumane vorfi altele. in special generatia tanara, nu mai acceptavechile sisteme si institutii, care vor disparea cu timpul.

  • 7/30/2019 Ce Se Va Intampla in Anul 2012

    3/98

    O decizie are la baza ori Iubirea ori Frica. Va trebui saalegem in orice moment Iubirea, sa ne urmam Intuitia,Inima. Gandirea pozitiva ne va ajuta sa ne inconjuramde oameni care gandesc pozitiv si sa emitem forme gandpozitive.

    Nimic din ceea ce se petrece nu este intamplator ci totul esteconform unui Plan Divin. Perceptia asupra Timpului siSpatiului, ciclul veghe somn, reglarea imunitara vor fi

    afectate de aceasta Mare Schimbare.Posibile efecte ale Schimbarii ar mai fi: - migrene, dureri de

    cap, oboseala, crampe musculare, simptome de gripa -senzatia trecerii unui curent electric prin creier sicoloana vertebrala, vise intense - creste sensibilitateacorpului uman ca rezultat al vibratiilor noi, mult maiinalte. - corpul fizic a inceput sa se modifice, se creaza un

    nou corp de Lumina - cresc abilitatile intuitive si devindecare, dovada aparitia multor bioterapeuti inultimul timp - structura interna a ochiului uman setransforma adaptandu-se la noua atmosfera planetara sicresterea luminozitatii. - activarea capacitatilor latente afiintelor, noii nascuti avand capacitate telepatica multmarita. - toate bolile incurabile ale sec . XX vor disparea

    Alte noi informatii despre anul 2012 ne sunt aduse lacunostinta de Proiectul Montauk. Proiectul Montauk arela baza informatii extraterestre cu ajutorul carora s-apus la punct o masina a Timpului cu ajutorul careia au

  • 7/30/2019 Ce Se Va Intampla in Anul 2012

    4/98

    fost trimise diverse persoane care au descris ceea ce auvazut.

    Concluzia a fost ca exista un fel de bariera in anul 2012 cenu permite trecerea dincolo de ea pentru a se puteavedea ce se intampla dupa 2012.

    Omenirea nu are acces la ceea ce se intampla dincolo de2012 cu toate ca nivelul constiintei umane creste pemasura ce ne apropiem de acest prag de trecere in a 4-aDimensiune, adica o vibratie mult superioara.

    Acest lucru va revela tuturor fiintelor faptul ca suntem unacu Marele Creator. Crestinii numesc aceasta "Revenireain Glorie" si este vorba mai mult de o stare interioara aconstiintei, nu de o fiinta care vine in carne si oase.

    in cea de-a 4-a Dimensiune se gaseste foarte multa Viata, siacolo predomina Compasiunea, intelegerea si Iubirea.

    Pamantul isi schimba polii magnetici, fenomen ce se produceo data la 13000 de ani, de doua ori intr-un Mare CicluCosmic de 26000 de ani.

    in ultimii mii de ani, liniile de camp magnetic ieseau dinPolul Sud si intrau pe la Polul Nord. La acest moment,oamenii de stiinta observa ca acest camp magnetic stabil,

    incepe sa se schimbe, sa slabeasca. in ultimul veac,slabirea a fost de 10-15%, dar in ultimii ani s-a acceleratmult. Geofizicianul francez Gauthier Hulot afirma caacest camp, in Atlanticul de Sud si in America de Sud,este cu 30% mai slab.

  • 7/30/2019 Ce Se Va Intampla in Anul 2012

    5/98

    Miezul lichid al planetei se misca continuu pentru a se putearaci - afirma Dr. Garry Glatzmaier, profesor laUniversitatea California din Santa Cruz. Aceste miscarigenereaza campul magnetic terestru. Dar miezul semisca si in directii opuse campului majoritar, si care potcreste in intensitate, ducand in cele din urma la oinversare a Polilor magnetici ai planetei. Acestainversare e precedata intotdeauna de o slabire acampului magnetic.

    Pentru satelitii care se afla deasupra atmosferei , campulmagnetic planetar este singurul scut protector impotrivaparticulelor din vantul solar. Ei se defecteaza cand trecprintr-un camp magnetic slab.

    Aurora Polara s-a extins , lucru ce arata de asemenaiminenta inversare a Polilor. Aceasta extindere se

    observa numai la Polul Sud urmand sa se extinda siasupra Atlanticului de Sud si la Polul Sud, urmand caacum sa se extinda si asupra Atlanticului de Sud.

    Slabirea campului magnetic duce de asemenea la sporireanumarului cazurilor de cancer. Dupa cum se stie, sipasarile folosesc pentru orientare campul magneticterestru. in Suedia au disparut mii de porumbei, inS.U.A. a disparut o intreaga specie de pelicani, iar inCarolina de Sud egretele zboara de la est la vest in loc denord-sud.

  • 7/30/2019 Ce Se Va Intampla in Anul 2012

    6/98

    Columbofilii aradeni au trimis la Atena, pentru deschidereaJocurilor Olimpice, 850 de porumbei, dintre care nu s-aumai intors decat 50. Ungaria a trimis 1500 de porumbei

    si s-au reintors 40.Alte efecte ale marilor transformari cosmice la care asistam,

    se observa in atmosferele planetelor Sistemului Solar. Deexemplu atmosfera lui Marte creste rapid, acum e dublasi a dus la defectarea lui Mars Observer in anul 1997.

    Luna, isi " fabrica" atmosfera proprie care acum se intinde

    pe o suprafata de 6.000 de km, fiind compusa dincompusi ai sodiului. in straturile superioare aleatmosferei Terrei a aparut un nou gaz care pana acumnu a existat. Venus are o crestere marcanta de intensitateluminoasa. Jupiter sufera o modificare atat deputernica , incat s-a format un tub de radiatie ionizata,intre el si un satelit al sau , Io. De asemenea campul luimagnetic a crescut in intensitate de 2 ori. Uranus siNeptun au suferit recente inversari de poli si acum isiintensifica campul magnetic si devin tot maistralucitoare. Din 1875 si pana in prezent, activitateavulcanica a crescut cu 500%. Campul magnetic alSoarelui a crescut cu 230% din 1901.

    Academia Nationale de stiinte din Siberia sustine ca acestemultiple schimbari se datoresc intrarii Sistemului Solarintr-o zona cosmica cu o energie mult mai intensa.Plasma stralucitoare de la marginea Sistemului Solar, acrescut recent de 10 ori in intensitate. Soarele are uncamp magnetic numit heliosfera, care inglobeazaintregul Sistem Solar.

  • 7/30/2019 Ce Se Va Intampla in Anul 2012

    7/98

    Cercetatorii rusi au studiat partea frontala a heliosferei, siau observat acolo plasma stralucitoare, ca si cum integulSistem Solar a intrat intr-o zona cu o energie mult mai

    inalta, numita Centura Fotonica.Acesta energie aprinde plasma heliosferei in partea frontala,

    care devine mai luminoasa, mai stralucitoare. Acestaenergie patrunde apoi in Soare, care o va raspandi apoiin intregul Sistem Solar, saturand spatiul interplanetar,astfel ca toate planetele vor primi un supliment mare deenergie.

    CENTURA FOTONICA

    Consideratii stiintifice

    Inca din anul 1961, astronomii au descoperit, prininformatiile oferite de sateliti, o zona cosmica care pareaa fi o nebuloasa neobisnuita. Prin fenomenul denebuloasa se intelege un foarte mare nor cosmic de gazsau praf. Aceasta nebuloasa avea proprietati neobisnuitesi a fost denumita Nebuloasa Aurie. Totusi, atentiapublica nu a fost mult timp retinuta de acestadescoperire, decit cu mult mai tirziu, cind s-a vazut calocatia nebuloasei coincide cu proiectata orbita aSistemului nostru solar. La inceputul anilor '80 in S.U.A., a fost facut la radio un anunt, cum ca Sistemul nostru

  • 7/30/2019 Ce Se Va Intampla in Anul 2012

    8/98

    solar se va "ciocni" cu un nor electromagnetic "nu pestemulti ani". Aceasta nebuloasa a fost mai apoidenumita Centura Fotonica . Intregul Univers este tinut

    la un loc de vortexuri, printre care si vortexurile deenergie centripeta, cu cimpurile electromagneticeasociate lor. Aceste spirale de energie dau nastere laorbite naturale in Spatiu si Timp:sateliti in jurulplanetelor,planete in jurul stelelor, sisteme solare in

    jurul centrelor altor vortexuri majore, si tot asa lainfinit. Terra orbiteaza in jurul Soarelui in decurs de 1an, dar Sistemul nostru solar este el insusi un "intreg",care orbiteaza in jurul Centrului Galactic in aproximativ24.000 -26.000 de ani. Acest Centru Galactic se afla inconstelatia Pleiadelor, la 400 de ani-lumina de noi, sireprezinta Soarele Central al Pleiadelor, steaua Alcyone.

    Centura Fotonica incercuieste Sistemul Pleiadelor. Ea constadin multe benzi fotonice, emanind din centrul Galaxiei, si

  • 7/30/2019 Ce Se Va Intampla in Anul 2012

    9/98

    sunt asociate cu spiralele Caii Lactee. Deci Sistemuluinostru solar ii ia cam 25.000 ani pentru a ajunge inrotatia lui in acelasi punct de pe orbita.

    Incercati sa va imaginati citeva sisteme solare in revolutie peo mare orbita in jurul stelei Alcyone, dar infasuratiacesta imagine cu niste imaginare spire de toroid.Aceasta este centura Fotonica.

    Inseamna ca Sistemul nostru solar, trece prin aceastaCentura de 2 ori la fiecare 25.000 ani. Cea mai ingustaparte a Centurii, ii ia Sistemului solar cam 2000 de ani satreaca prin ea. Si trec cam 10.500 ani intre 2 intilniri cu

  • 7/30/2019 Ce Se Va Intampla in Anul 2012

    10/98

    Centura. Daca socotim, 2 x 10.500 + 2 x 2.000 =25.000ani.

    Cind se va intimpla "ciocnirea"?? Multi spun ca e destul dedificil de prezis, avind in vedere ca Centura are oscilatiineregulate. Surse care au aflat prin "channeling" spunca extraterestrii din Pleiade afirma ca Sistemul solar aintrat in Centura pentru o saptamina in 1987, putin maimult timp in anul urmator, dar ca din 1998 , Soarele aintrat deja in plin. Se afirma ca Terra nu va intra decitin 2012. In ce consta Centura Fotonica? Care vor fiefectele ei asupra vietii pe Terra? De fapt care estescopul intrarii in ea, daca exista vreunul? Radioul afimaca este un fenomen electromagnetic, acelasi cu fotonul,care este o particula de lumina a unei radiatiielectromagnetice. Centura Fotonica este o imensa

  • 7/30/2019 Ce Se Va Intampla in Anul 2012

    11/98

    regiune din spatiu, care radiaza o intensa radiatieelectromegnetica, atit in spectrul vizibil cit si in cel alluminii invizibile de inalta frecventa, chiar incluzind

    spectrul razelor X. Mass Media deja a atras atentiadespre masiva crestere a intensitatii radiatiei periculoasecare intra prin gaurile din stratul de ozon, in anumiteregiuni ale planetei. O data cu intrarea Sistemului solarin Centura sunt de asteptat efecte temporarespectaculoase. Terra inconjoara Soarele pe orbita sa,deci este sau in fata sau in spatele Soarelui , daca negindim la intrarea lineara in Centura. In consecinta, oriSoarele , ori Terra va intra prima data. Este imposibil deprezis exact care, din moment ce, Centura se dilata si secontracta pe rind. Daca Soarele va intilni primulCentura, a fost comunicat prin "channeling" ca vorurma 3-5 zile de intuneric total, si vor cadea toate surselede curent electric. Daca Terra va intra prima, nu va fiintuneric. Din surse extrateresre ni se comunica faptul ca

    o data cu intrarea planetei in Centura, vom experimentaun imediat soc electric, cam o zecime de secunda, dar nupericulos. Alte surse spun ca in jurul Terrei va exista ointensa activitate fotonica, apoi o comprimare si oexpansiune brusca a atmosferei. Daca se va adeveri,atunci multa vreme, cerul va deveni plin de luminaintensa, care ii poate duce la orbire pe cei neprotejati.Acesta lumina este asteptata sa apara in ultimele 3 zile.O alta caracteristica spectaculoasa va fi efectul activitatiiintense a fotonilor asupra materiei. Va exista o inaltaexcitatie a atomilor cauzind fluorescenta tuturorcorpurilor. Ca rezultat major, nu va mai exista noaptetimp de 2.000 de ani. Norul fotonic are o mare densitate

  • 7/30/2019 Ce Se Va Intampla in Anul 2012

    12/98

    de electroni si pozitroni ( antielectroni). In fizica, atuncicind o particula si antiparticula sa intra in coliziune, suntamindoua anihilate, cu o imensa degajare de energie

    radianta-fotoni. Prezenta acestor pozitroni liberi vainterfera cu electricitatea terestra formata din electroni,ceea ce va duce la soc electric. Oricum energia fotonica,ca rezultanta a coliziunii dintre electroni si pozitroni, vadeveni o majora sursa de energie libera si nepoluanta.Intilnirea cu Centura Fotonica este intentionata a fi omare experienta pozitiva, dar numai Omul cu suficientadisciplina pusa in slujba ameliorarii si elevarii proprieiconstiinte , isi va da seama ca anticipata "Epoca de Aur", se manifesta deja. Centura poate fi impartita in 3 zone:1. Intrarea in Zona Nula, in care vom sta 5-6 zile, si careva include 72 de ore de intuneric total. 2. Intrarea inPartea principala, cu lumina 24 de ore pe zi, incontinuu,timp de 2.000 de ani. 3. Iesirea din Centura, prin ZonaNula , inca 5-6

    zile.

    Constelatia Pleiadelor este compusa din variate sistemesolare.SoareleCentral al Constelatiei este numit Alcyone,si sistemele sale solare sunt :Merope, Atlas, Maya,Electra, Coele, Taggeta, si al nostru, numit Ors. Sistemul

  • 7/30/2019 Ce Se Va Intampla in Anul 2012

    13/98

    nostru este cel mai indepartat si se roteste in jurul luiAlcyone in 25.920 deani.

    Conform profetiilor Maya, in 22 Decembrie 2012, noi vom

    intra definitiv in cimpul radiant al Centurii. In urmatorii10 ani , planeta Terra si vecinii sai , isi vor ajustastructurile moleculare. Astfel, toate moleculele si atomiituturor corpurilor cunoscute , vor fi excitate-lucru careva crea un tip de lumina constant si nou-o lumina non-calda, o lumina fara temperatura, care nu va produceumbre. In caz ca Terra va intra prima, se va produce unfenomen similar unui foc planetar, intreaga materie vadeveni luminoasa., dar fara ardere propriu-zisa. Prinintrarea in Centura, Terra isi va reduce rotatia, caurmare a reducerii rotatiei solare, temperatura vascadea si cimpuri de gheata se vor intinde pina la 40 degrade latitudine in ambele emisfere.Vor fi locuibile

  • 7/30/2019 Ce Se Va Intampla in Anul 2012

    14/98

    numai zonele din jurul Ecuatorului, chiar daca el nu vamai fi cel din ziua de azi, datorita schimbarii AxeiPolilor. Dar gheata nu va rezista mult din cauza lipsei de

    ploaie, si curind va incepe radiatia constanta care,bombardind Terra va topi gheata. Apele vor creste cu900 de metri. Cind se vor retrage vom avea un "Cer nousi un Pamint nou". Iminentul cataclism va marcainceputul unui nou ciclu, un ciclu al Luminii, al Pacii, alJustitiei.CONSIDERATII METAFIZICE SISPIRITUALE. Nu se poate pune la indoiala faptul capentru Omenire, intilnirea cu Centura Fotonica, va fi inesenta o experienta spirituala. Dar acest lucru depindetotusi de fiecare.Daca la acea vreme vom fi destul deevoluati, mari pasi inainte vom face prin ridicareanivelului constiintei prin absorbirea razelor de lumina deinalta frecventa. Daca comportamentul nostru raminenegativ, avem multe vibratii scazute ca rezultat alactiunilor egoiste, nu ne putem astepta sa supravietuim

    radiatiei de inalta frecventa. Cu alte cuvinte va avea loco mare selectie naturala pe baza spirituala. Universulfiind Spirit in manifestare, nu ne putem indoi ca oricefenomen cosmic fizic pe care il putem studia prin stiintesi intrumente, are la baza Spiritul si Vointa Divina.Nimic nu este intimplator in Univers, totul este perfectcoordonat de Mintea Cosmica si se face in scopulevolutiei. Intotdeauna in spatele oricarui femonen care semanifesta fizic in Univers, trebuie cautat intelesul siinsemnatatea lui Spiritala si Divina. In channeling,interactiunea cu Centura Fotonica este numita Christ.Fenomenul este considerat a fi adevarata natura a "Rapirii in Slava", a " Ascensiunii" , termeni bine

  • 7/30/2019 Ce Se Va Intampla in Anul 2012

    15/98

    cunoscuti si propovaduiti de Biserica Crestina. Intilnireacu Centura Fotonica va juca un rol primordial inbiblica"Transforamare a omului". Termenul de

    "Christ" aparent exprima A Doua venire a lui Christos.Dar in realitate acest " Christ" este o stare a Constiintei ,a Fiintei in ansamblu care a fost atinsa de Iisus, si nu unnume propriu. Este vorba de o Renastere a planeteiTerra. Se spune ca planeta va fi divizata intr-o planetacu 3 dimensiuni , asa cum exista si la ora actuala, si oalta Terra care va trece intr-un Univers paralel cu 4dimensiuni. Aceste lucruri nu vor fi percepute fizic,intrucit esenta lor este spirituala.

  • 7/30/2019 Ce Se Va Intampla in Anul 2012

    16/98

    Este de notat ca serioase lucrari de fizica abordeaza teoriauniversurilor paralele. Prin channeling s-a primitinformatia ca noi de multe ori intram in planuri ale unui

    univers paralel, si apoi ne intoarcem inapoi aici. Exista siun alt exemplu al unei foarte avansate civilizatii incentrul Terrei, asa numita Shabhalla, care exista intr-unplan paralel si la care se poate ajunge prin tunelurielectromagnetice care se deschid la Poli si in alte zone depe glob. Posibil ca singura consecinta trista a intrarii inCentura va fi , ca unele familii vor fi impartite de acestaselectie naturala de esenta spirituala. Unii vor merge pePamintul mult mai evoluat din a 4-a dimensiune saudensitate, iar altii vor ramine pe Terra cea cu 3dimensiuni. Acest lucru poate duce la o permanentaseparare a evolutiei , pentru citeva mii de ani,. Insa unelepersoane, rare, care sunt pe calea mai evoluata, vor dorisa isi suspende progresul personal, ca sa ii astepte pe altiidin urma. Actualmente ciclul Centurii Fotonice este

    sincronizat cu sfirsitul unui mare numar de alte cicluri,de ex 225 milioane de ani pentru Ciclul reptilian, 26.000de ani pentru Precesia echinoctiilor, 104.000 de ani -unvirf al evolutiei in 4 cicluri de 26.000 de ani, culminindcu o Convergenta Armonica la timpul cind se prevede

  • 7/30/2019 Ce Se Va Intampla in Anul 2012

    17/98

    intrarea-anul

    2012.Convergenta este sfirsitul unui ciclu stelar de activitate.

    Activitatea stelara a inceput deja si va continua pina in2012-2017. Activitatea stelara se produce cind Sistemulnotru solar se alineaza inaltelor bande de frecventa dinPleiade ( steaua Alcyone) Sirius, Arcturus, Orion siAndromeda. Acest lucru este cunoscut si ca punctul in

    Timp care coincide cu atingerea punctului maxim deexpansiune a Universului. Sincronizarea unor asemeneanoduri se astepta sa deschida straturi dimensionalepentru influxul a noi energii si schimbari. Din punct devedere psihologic, efectul caracteristic al intrarii va fi ca

  • 7/30/2019 Ce Se Va Intampla in Anul 2012

    18/98

    unele neplaceri si nereguli in matricea fizica sipsihologica a oamenilor, vor iesi la suprafata, adica inmintea constienta. Se va da asfel prilejul la noi vindecari,

    echilibrari, dar si in cazul unor persoane prea"dereglate" se vor produce boli, depresii si moarte.Centura Fotonica este o parte a unui grup de energii dina 7-a dimensiune, care are benzi energetice peste tot in

    jurul Soarelui Galactic. Una din aceste benzi curge dinConstelatia Leului, pina in cea a Varsatorului , si spargeAnul Platonic in 2 nopti galactice si 2 zile galactice.

  • 7/30/2019 Ce Se Va Intampla in Anul 2012

    19/98

    Ingerii pot utiliza aceasta energie din dimensiunea a 7-a , casa activeze in timpul somnului, chakrele discipolilorLuminii si pe ale celor care cer acest lucru si sunt

    pregatiti sa il primeasca. Aceste energii producschimbari la nivel subatomic in toata Creatia. Astfel seva face trecerea in dimensiunea a 4-a, apoi intr-a 5-a. Ceicare refuza evolutia pot suferi o implozie si se vormanifesta in continuare in alte sisteme de dimensiunea a3-a, unde vor fi liberi sa isi continue conflictele,polarizarile, fricile si razboaiele , pina vor fi capabili saisi curete singuri corpurile energetice de acesteprograme negative.

    Epoca de aur

  • 7/30/2019 Ce Se Va Intampla in Anul 2012

    20/98

    In aceasta "Epoca de Aur" in care intram, fiinta umana va ficapabila sa fie pe deplin realizata, oamenii isi vorintelege istoria, fizicul si toate abilitatile psihice. AcestaAscensiune spre Lumina va fi cunoscuta de toti cei ale

    caror vibratii interioare fizice si spirituale se vor acordaundelor mesianice ale Centurii Fotonice.

    In prezent cercetatorii cred ca exista 3 tipuri de corpuri inUnivers.

  • 7/30/2019 Ce Se Va Intampla in Anul 2012

    21/98

    Primul tip este pur corporal, cu o structura si o masa solida,tip pe care noi il folosim in prezent.

    Un al doilea tip este mai putin corporal si cu o structura demasa diferita, ceea ce permite de exemplu trecereausoara prin ziduri si obiecte solide.

    Al treilea tip este pur eteric, fara masa. E vorba de o fiintaspirituala.

    Prin intrarea in Zona Nula, corpurile noastre si materia din jur se vor transforma in al doilea tip corpuri.

    Vom fi capabili de telepatie si telekinezie.

    Dupa trecerea celor citeva zile de intuneric, va veni timpuldescris in Biblie cind intr-o clipita vom deveninemuritori. Posibil sa nu mai avem nevoie de somn sihrana solida.

    Vom putea utiliza ca energie, energia fotonica din jur , iarcalatoriile interdimensionale si in Timp, ne vor fiaccesibile.

    Mari beneficii vom avea prin folosirea directa a energieifotonilor si abandonarea actualelor surse de energiefosila. Acest lucru va vindeca suprafata planetei de minesi foraje. In scurt timp civilizatia va trece la folosireaunor tehnologii nepoluante.

    Acesta enegie fotonica va sta la baza sistemelor de propulsiespre calatorii stelare foarte rapide. In curind, a calatori

  • 7/30/2019 Ce Se Va Intampla in Anul 2012

    22/98

    spre Sirius sau Cappella, va fi la fel de usor cu a calatorila Paris.

    Vom putea gasi locuitori ai vechilor civilizatii de pe Terra,atlanti, lemurieni, mayasi.

    Vom obtine tehnologii avansate si personal ultracalificatcare vor ajuta civilizatia terrestra sa se transforme siadapteze rapid.

    Motivul pentru care experimentam cu cinci sesimi mai multIntuneric decit Lumina in revolutia in jurul SoareluiCentral, este ca Puterile Divine au dorit sa creeze si olume a negativitatii, polaritatii, iluziei, plina de frici,

    judecati, control, ura, moarte, etc.. Acest lucru sedatoreaza dualitatii Planului Fizic.

    Cum putem stii ce e Rece, daca nu am experimentat Cald?Cum putem sti ce e Lumina, daca nu am trait

    Intunericul? Nu exista Mare fara Mic, Frumos fara Urit,Cald fara Rece, Iubire fara Ura. Conform uneia dinLegile Universale Hermetice "Totul are doi Poli". Decitrebuie sa trecem prin intuneric ca sa putem aprecia ceeste Lumina.

    Acest lucru ii da Creatorului posibilitatea, prin noi, saintelega mai bine adevarata natura a negativitatii. Noi

    suntem unealta prin care Creatorul se poateexperimenta pe Sine Insusi, si, prin activitatile noastreindividuale si colective, poate stapini si dirija pericoleleintunericului.

  • 7/30/2019 Ce Se Va Intampla in Anul 2012

    23/98

    Terra ca planeta, a fost aleasa sacolecteze, asimileze sitransforme intreaga negativitate pentru intreg Sistemulsolar. Aceasta este o Misiune Divina. Ea consta in a

    experimenta prin noi, negativitatea pentru Sine siproces, a invata sa o neutralizeze usor si permanent,punind in loc o Lume a Pacii si Luminii.

    Deci noi si planeta noastra suntem unici si speciali in MarelePlan al Creatorului.

    Din acest punct de vedere se poate considera ca Centura si

    radiatia ei manasica sunt in, si , prin ele insele mijloacede transformare si de transmutatie. Ele sunt barierele depaza si mijocul prin care nici o particica de negativitatenu va scapa de pe Terra , ca sa contamineze nivele maiinalte de constiinta. Cel care conduce acest proces esteChrist, si asfel putem vedea cum Centura si radiatiamanasica sunt emise de Christ si Energia christica. Pinace nu ne punem de acord cu frecventa acestei energii, nuputem spera sa fim o parte din ea si sa scapam denegativa influienta actuala a planetei. Cei care nu vorreusi acest lucru se vor intoarce din nou in a 3-adimensiune si vor suferi iar si iar incercarile.

    Noi toti inainte de incarnare am fost avertizati cu privire lapericolele incarnarii pe Terra in acest moment. Ni s-aspus ca nu vom putea scapa de negativitate decit daca ovom putea stapini si dirija, ceea ce a si fost o intentie aDivinului pe care a dorit sa o experimenteze prin noi.Din pacate unii invata mai greu decit altii si au nevoie demai multe Revolutii in jurul Soarelui Central pina isi

  • 7/30/2019 Ce Se Va Intampla in Anul 2012

    24/98

    invata lectia. De obicei abea o treime din populatiaplanetei obtine succesul in 10.000 de ani.

    Ar trebui sa reflectam de ce ne-am ales si ni s-a aprobatreincarnarea Acum si Aici.Noi am ales sa stapinimnegativitatea. Pentru cei ce vor reusi acest lucru,rasplata trecerii in alte dimensiuni este uriasa. Si pentrucei dintre noi care am absolvit aceasta scoala divina, vomputea sa ridicam constiinta contemporanilor nostri.

    Christ si energiile lui sunt mentionate in mod repetat in

    vechile texte, indicind ca pina nu vom deveni Una cuaceste Energii christice, nu putem spera sa supravietuimcalamitatilor ce vor veni. Profetiile Mayase semnaleazaclar acest lucru cind spun" guvernarea, stiinta si religiavor cadea, pina ce vor fi pregatite sa accepte si safaciliteze Constiinta Christica care vine". Inclusiv noiputem colapsa, pina nu vom accepta si trai acesteadevaruri sacre.

    Chiar Iisus a spus: " Eu, prin Christ, voi desparti griul deneghina si oile de capre". Acest lucru arata o viitoareimpartire a Umanitatii in doua grupuri distincte: unulcare accepta si Traieste Constiinta Christica ( griul sioile), altul care nu vrea sau nu poate acest lucru( neghina si caprele). Pe masura ce ne apropiem deCentura aceste lucruri vor deveni tot mai clare.Polaritatea acum a devenit extrema, mastile cad tot maimult. Cei buni au devenit mai buni, si cei rai, mai rai.

    Suntem in al 12-lea ceas. Asa cum spunea si Iisus " Cel ceare urechi de auzit sa auda".

  • 7/30/2019 Ce Se Va Intampla in Anul 2012

    25/98

    Sper ca am reusit sa conving ca aceasta Centura Fotonicaeste ceva cu mult mai mult si mai maret, decit nistesimple postulate stiintifice si astronomice despre cum

    experimentam noi cei 20.000 de ani de Intuneric si 4.000de ani de Lumina.

    Daca intram mai mult in adincul metafizic al lucrurilor,Centura Fotonica nu este nimic nou de fapt. In istoriaveche sunt multe referiri, mai ales la greci si romani,despre o Era de Aur in care nu exista altceva decit,Lumina, Iubire, Pace si Liniste, un loc fara boli, moarte,

    razboaie, saracie.

    In mod sigur acesti filozofi antici se refereau la cei 2000 deani de Lumina din Centura Fotonica.

    Inca o data acum suntem pe punctul de a intra in aceastafenomenala perioada-Era de Aur a trecutului siviitorului.

    Iesim din asupritorul cocon al Intunericului si , ca un flutureputem zbura spre ceva extrem de frumos, corpurilenoastre de Lumina si marea Comuniune cu Christ.

    Acest cocon de intuneric, dincolo de asuprirea sinegativitatea sa, a constituit mijlocul nostru de invatare,pentru a ne califica inca o data pentru saltul spre alte

    dimensiuni. Ni se ofera inca o data posibilitatea saspargem suprafata acestei lumi a iluziei, sa intoarcemoglinda si in locul ei sa percepem adevarata Realitate.

    Misiunea speciala incredintata Terrei , de a experimenta si astapini negativitatea si iluzia, va fi indeplinita, si numai

  • 7/30/2019 Ce Se Va Intampla in Anul 2012

    26/98

    asfel vom putea merge Acolo de unde apartinem de faptca Spirite libere. In cele din urma decizia ne apartine sitine de vointa noastra.

    Procesul acesta de reintoarcere Acasa , nu este insa asa desimplu cum pare la prima vedere. Trebuie mai intii satrecem printr-un proces traumatizant de transformarecare ne va face apti sa eliminam negativitatea din noi sisa ne luam inapoi corpurile de lumina. In schimb vom ficatapultati spre a 4-a si apoi a 5-a dimensiune.

    Acest pas cuantic in viitor nu este ceva obisnuit , dar estesecvential. Oricum, datorita unui inexplicabil"nuvreau", dat Evolutiei si Maturizarii, in contrast cu alteplanete, acum suntem nevoiti sa ne jucam de-a v-atiascunselea cu noi insine , pentru a atinge nivelul altorplanete cu scopul ca Sistemul Solar sa ramina in legaturacu Intentiile Divine. In final trebuie sa fim " adusi la zi"in vederea asigurarii trecerii sigure a intregului cortegiude planete prin Centura Fotonica.

    Interesant este faptul ca in cartile pierdute ale Bibliei si altedocumente apocrife , este specificat faptul ca " A DouaVenire a lui Christ va avea loc in 2005". Ne vom lasacorpurile noastre dense, si ne vom lua corpuri deLumina, asa cum a spus Iisus.

    Fiecare celula, fiecare molecula, fiecare atom, vor firearanjati in asa fel incit densitatea corpurilor noastreactuale sa poata fi transpusa in Lumina capabila de afacilita asimilarea Constiintei Christice care vine sinemurirea.

  • 7/30/2019 Ce Se Va Intampla in Anul 2012

    27/98

    Se spune de asemenea ca in procesul de tranformare,sistemul ADN va fi rearanjat pentru a avea 12-13 spirale,si nu numai doua cit are in prezent.

    De asemenea chakrele corpurilor vorfi rearanjate si vorcreste la 13 , in loc de 7.

    Chiar planeta va fi complet reinnoita. Schimbarea sa ainceput deja prin crapaturile in scoarta, cutremure depamint, vulcani in eruptie si schimbari de vreme brustesi devastatoare. Nimic nu va ramine neatins de

    schimbari.Degeaba unele guverne si oameni bogati s-au gindit sa se

    ascunda in buncare subpamintene sau sa zboare pe Lunasau pe Marte.

    Chiar si Luna sau Marte, cu toate planetele , se vortransforma.

    Nu vor scapa decit cei care au trecut de partea Iubirii,Binelui, Luminii, Vietii, Echilibrului si Iertarii. Ei isi vorcrea corpurile de Lumina ca sa reziste la ultimelezvicniri ale legilor fizice vechi care acum se reinnoiesc.

    Noile corpuri nu vor fi de natura fizica, deci nu vor putea firanite, nici fragmentate.

    Citeva lucruri care s-ar putea intimpla o data cu intrarea inCentura ar putea fi astfel sintetizate:

    1. Centura Fotonica si radiatia manasica sunt modalitati detrasformare. Radiatia este emanatie Christica. Prin

  • 7/30/2019 Ce Se Va Intampla in Anul 2012

    28/98

    aceste unelte spirituale ni se da posibilitatea sa rupembarierele negativitatii si sa mergem spre Tarimul de pecare suntem originari ca Spirite. Oricum, alegerea ne

    apartine.2. Eclipsa din 1999 a inceput sa transfrme constiinta spre un

    echilibru in cadrul caruia noi sa devenim parti egale dinmasculin si feminin, asa cum spunea Iisus ca vom deveniandrogini. Accentul e pus mai ales pe feminin pentru caacum energiile masculine sunt discordante, anarhice simult prea fixate. Daca ne uitam in jur vedem ca multe

    femei au inceput sa se poarte ca barbatii si invers. Sepoate usor vedea cresterea impresionanta a numaruluide travestiti. Se pare ca partea feminina va trebui sa setransforme si sa ia cu ea aceste vechi scheme de gindirepaternalista, dominatia Masculului, inainte sa secristalizeze pe Terra Energia Christica. Cu totii vedemslabirea masculinitatii si intarirea feminitatii. S-a marit

    extrem de mult numarul celor care fac partedin cultereligioase care adora Zeita Mama, vechea Zeita dinperioada matriarhatului. In procesul de transformarevor aparea noi curente de gindire in domenii de relatii ,sanatate, apreciere de sine. Nu peste mult vom fi capabilisa ne controlam si sa ascundem defectele. Subiectivul( femininul) va iesi la iveala aducind cu el toatenemultumirile din subconstient si toate schemele degindire negativa pe care pina acum nu le puteamcontrola. Nu ne mai putem ascunde dupa deget. Parteafeminina a devenit o raza transformatoare, oferindiubire, acceptare si toate trasaturile dumnezeiesti.

  • 7/30/2019 Ce Se Va Intampla in Anul 2012

    29/98

    3. 12 evenimente majore se vor intimpla pe Terra pina laMarea Intilnire.Ele sunt destinate sa distruga si sareformeze vechile si arhaicele energii tridimensionale

    actuale. Unul dintre ele ar putea fi condamnarea globalaa ultimului razboi din Orientul Mijlociu. Acest razboiavea, din punct de vedere metafizic, 2 obiective: saanihileze vechile energii ultramasculine ale terorii si sa lefaca gata sa se transforme in energii masculine noi siblinde, si, sa faciliteze ajungerea in frunte a energiilorfeminine.

    4. Pentru a rezista comprimarii Timpului si Spatiului ,corpurile noastre fizice vor trebui sa fie reconstruite,ceea ce are de-a face cu elemente cheie . Sunt de asteptatmari rearanjari ale constiintei, perceptiei, inmultireasistemului de chakre, cresterea numarului spiralelor deADN, eliberarea energiilor masculine si feminine pentrua ajunge la androginism si accelerarea frecventei

    vibratiei atomice in concordanta perfecta cu noile energiiale Luminii. Glanda pineala, al treilea ochi, se varedeschide pentru toti si va reveni la marimea eioriginala. Toti vor deveni clarvazatori, telepati, asa cuma spus si Iisusca" vor fi mari profeti si vizionari". Felulde a vorbi se va schimba , toate vor fi facute " In numeleCreatorului Divin", iar gindurile trebuie sa fie controlatesi directionate perfect pentru ca ele sunt mai reale decitcorpul fizic.

    5. Asa cum corpurile se vor transforma inLumina, gindurile,actiunile non fizice, vor deveni realitatea imediata. Ceeace vom gindi, se va materializa pe data. Vom deveni ca

  • 7/30/2019 Ce Se Va Intampla in Anul 2012

    30/98

    niste ecrane Tv pe care se vor proiecta toate gindurile casa fie vazute si auzite de toti.Vom gindi liber, cuposibilitatea de a corecta pe loc orice probleme prin

    Iubire , Lumina si Iertare.6. Lumea noastra actuala de iluzie si polaritate va dispare.

    Acum ne simtim vulnerabili si confuzi, insa va trebui sadecidem urgent daca vom ramine in lumea veche sauvom dori sa ne mutam corpurile in Lumina si sarecunoastem ca acestia sutem noi cei adevarati.

    7. Intreaga planeta si-a schimbat axa de 330 de ori . Seprevede o noua schimbare a Polilor Magnetici de lasensul orar la sensul antiorar. Sensul antiorar este celnormal, spiritual. Sensul orar ne-a fost impus de Ceicare au hotarit ca planeta va colecta si transforma toatanegativitatea din Sistemul Solar. Timp de 10.000 de aninoi am indeplinit aceasta sarcina extrem de importanta.Acum , ca sa fim in acord cu intregul Sistem solar,trebuie sa se inverseze din nou Polii Magnetici. StrigatulTerrei, ca fiinta vie, a fost auzit in Univers.

    8. Asa cum Terra actuala va ascede in alta dimensiune, deacolo va cobori o alta planeta similara, care va ramine ladispozitia celor neadaptati inca 10.000 de ani deIntuneric in a treia dimensiune.

    9. Nu peste mult timp vom fi capabili sa vedem fiinteleangelice. Ajutorul lor va fi imens, ca intotdeauna.

    Lumea animala se va transforma la fel cu toate celelalte. Pemasura ce noi vom trece in regnul urmator, animalele se

  • 7/30/2019 Ce Se Va Intampla in Anul 2012

    31/98

    vor apropia tot mai mult de constiinta umana. Impreunacu ele vor deveni oameni si elementalii si spiritele naturii.

    Se asteapta masive descresteri in cimpul magnetic al Terrei-gravitatie si densitate--. Cum noi vom deveni Lumina,efectul asupra noastra nu va mai exista.

    Pentru a ajunge fiinte umane galactice, sunt de asteptatschimbari care ne vor face fiinte cu constienta deplina,capabile a lucra cu energii si fiinte interdimensionale.

    10. Este de asteptat sa vedem in curind culori vii,configuratii geometrice sacre, nuante, umbreneobisnuite. Cerurile vor aparea ca fiind in flacari. Dareste vorba de un foc rece, care nu va afecta pe nimeni.Va fi un semn ca ne apropiem de destinatia finala.

    CONCLUZII.

    Transformarile pe toate planurile sunt irevocabile. Planetava fi purificata si vor veni " Un cer nou si un Pamintnou". A venit vremea Spiritului. Oamenii vor trai cuanimalele in Iubire eterna, Lumina si Pace. Va fi un local comuniunii cu Divinul, in care nu vor exista razboi,saracie, durere. Va fi Raiul visat de Omenire.

    Primele energii sunt deja printre noi: relatii dizarmonice in

    guvernare, stiinta, religie, institutii financiare, deinvatamint, de sanatate.

    Exista o falsa teorie cum ca , Extraterestrii ne vor salva asacum suntem si ne vor ridica in navele lor. Ei, insa nu vorinterfera cu destinul si vointa noastra. Vor inteveni

  • 7/30/2019 Ce Se Va Intampla in Anul 2012

    32/98

    numai in situatii extrem de grave si numai pentru cei acaror aura arata ca sunt gata de a trai in Iubire siIertare si se indreapta spre contopire cu constiinta

    Christica.Eliminarea Fricii, unealta Intunericului, este esentiala.

    Conform informatiilor obtinute prin channeling ,Confederatia Galactica ne va da un mare ajutor in acestetimpuri. S-a spus ca ei au inceput acum multi ani deja saschimbe polaritatea de baza a Soarelui, pentru a mentine

    integritatea Sistemului solar.Oricum in ultimul timp, Ulysses, care ia probe pentu NASA

    a detectat ca, la Soare, cimpul magnetic nu mai are PolNord si Pol Sud.

    Acest cimp s-a schimbat enorm, acum devenind omogen. Nus-a dat nici o explicatie stiintifica si, bineinteles, totul a

    fost ascuns de public.Mai mult, satelitul SOHO, a revelat ca Soarele raspunde in

    mod cu totul anormal la impactul cu corpuri cosmice,cauzind eruptii de 30-35 de flame( protuberante de foc) ,lucru care inainte nu se intimpla.

    Insa, cel mai mare beneficiu pentru Terra si Sistemul solar,

    va fi intrarea ca membru in Confederatia Galactica-vomdeveni Cetateni ai Cosmosului, si pentru prima data vomsti Cine Suntem si De unde venim.

    "Salutari, Eu sunt Juliano.

  • 7/30/2019 Ce Se Va Intampla in Anul 2012

    33/98

    Noi suntem Arcturienii.Suntem incantati si entuziasmati , ca putem participa la muncavoastra.

    Aceasta munca ,cu cooperarea voastra, axati in descarcarea Scarii Ascensiunii. Scara cereasca a Ascensiunii,a fost acum descarcata

    deasupra Domului Stancii din centrul Ierusalimului.

    Acesta e un factor cheie in munca voastra ascensionala.

    Pentru a va inalta in cea de-a cincea dimensiune, sunt necesareanumiteconexiuni diferite si completarea unor diverse sarcini. Trebuie saintelegeticomplexitatea ascensiunii, si circumstantele diferite ce pot aparea ,pentru ava alinia perfect ca voi sa va puteti inalta. Multe dintre aceste alinieriaulegatura defapt cu alinierile planetare. Am subliniat importanta din21/22decembrie 2012, cu Soarele Central. Am subliniat de asemeni,

    aliniamentelereferitoare la precesia si inclinarea Pamantului, care are loc la un ciclude26,000/27,000 de ani.

    Mai sunt deasemenea si alte activari in galaxie. Stim ca Pamantul siacestsector al galaxiei,este o zona deschisa si spiritual activa. Va amintiti caamvorbit inainte de eclipse si cat de minunate sunt acestea, si cumpreferaoamenii sa calatoreasca in diferite locuri ale lumii , doar pentru aasista laele. Eclipsele pot fi vizbile pe Pamant din Australia , dar nu ar putea fivizibile din Ohio spre exemplu.Dintr-o perspectiva galactica, aceasta

  • 7/30/2019 Ce Se Va Intampla in Anul 2012

    34/98

    analogiear putea fi folosita in a vorbi despre Soarele Central. Acesta inseamnacaexista o pozitie a planetei Pamant in galaxie , care are un rol cheie,unic siimportant in alinierile viitoare cu Soarele Central.

    Imaginati-va si vizualizati ca Pamantul este aproape de acesta aliniereputernica care se apropie in curand. Acum ,alinierea din 2012 a fostdiscutatadin multe aspecte diferite, inclusiv aspectele schimbarii pamantului catsiaspectele Sfarsitului Timpului. Pozitia noastra e ca alinierea din 21/22 decembrie 2012 se refera la o schimbare multidimensionala,multifatetata.Unele dintre acele schimbari au legatura cu ceea ce noi numim punctul de cotituraPunctul de cotitura inseamna ca lucrurile au ajuns la un punct in caretrebuiesa fie fructificate si asta va determina ca evenimentele sa fie puse inmiscare.

    Schimbarile si modificarile, trebuie sa fie puse in miscare, pentru ca laacelpunct de cotitura nu va mai exista oportunitatea de a reseta energia.

    Acestaeste un alt mod de a spune ca schimbarile nu sunt inevitabile. Acestanu esteSfarsitul Timpurilor. Mai degraba ceea ce este important si esential,este catoate Semintele Stelare ,Lucratorii intru Lumina si toti ceilalti care vor sa seinalte inclusiv vindecatorii planetei,trebuie sa depuna eforturi deplinepentrumunca lor spirituala.

  • 7/30/2019 Ce Se Va Intampla in Anul 2012

    35/98

    Ceea ce este pus in miscare acum , mai ales in 2011, va fii activat siaccelerat enorm in 2012 si in mod special in decembrie 2012.

    Asta inseamna ca cei ce sunt in intuneric, intr-o stare polarizata, ceicare lucreazapentru lacomie si dominare si abuzeaza mediul , vor continua probabilaceeasicale, dar (si acesta este marele dar) consecintele oricarei cai pe careoaleg , vor fi acelerate foarte mult la cotitura din decembrie 2012. Voiceicare faceti munca spirituala, veti gasi o accelerare si o mareoportunitate inacest timp. De asemeni cand va ganditi la alinieri ,ganditi-va si laeclipse.

    Haideti sa vorbim un pic despre eclipsele de Luna. titi ca o eclipsatotala ,

    poate dura trei, patru ore, pana sa apara.Daca va uitati la eclipse ,putetiobserva ca cu trei ore inaintea eclipsei totale, incepe deja sa fie oumbra peluna. Dupa o ora are loc o treime din eclipsa. In doua ore , este

    jumatate deumbra. Dupa marcarea celui de-al treilea ceas ,eclipsa completa sautotala esteactivata. Apoi poate dura inca o ora pentru a reveni la doua treimi, siincadoua ore pentru a reveni la o treime a unei eclipse. Eclipsa totalacompletapoate dura doar cateva minute. Acelasi lucru este valabil si cueclipselesolare.

  • 7/30/2019 Ce Se Va Intampla in Anul 2012

    36/98

    titi ca la acest punct de eclipsa totala ,completa de Soare, exista oschimbare totala a energiei electromagnetice si razelor electromagnetice delumina care ajung pe Pamant. Acest lucru este valabil atat pentru cealunara catsi pentru cea de Soare, dar schimbarile electromagnetice sunt maiputernice intimpul eclipsei totale de Soare.

    Anumite experimente biofizice,de lumina cosmologica se pot facenumai in timpul eclipselor solare. De fapt in timpul unei eclipse solare a fost teoriarelativitatii si teoria lumini,propuse de Einstein,dovedite , de fapt din cauzaconditiilor speciale care au fost disponibile numai in timpul eclipsei de soare.

    As vrea sa compar eclipsa la alinierea de tranzitie din 22decembrie,2012 .

    Deoarece in acest timp, exista o eclipsa cu Soarele vostru si cuSoarele Central.Va fi la acel moment o eclipsa totala, o aliniere totala de o energieputernica, de o asa minunata lumina, de o asa spiritualitate . Aceasta va dura ozi, sau poate 36 de ore. Vorbim despre o aliniere sau o eclipsa care e la multi,multi ani lumina distanta. Soarele este la 96 mile distanta, dar nu va putemda o cifra de cat de departe este Soarele Central de Pamant, deoarece vorbimdespre mii de ani lumina. Amintiti-va ca un an lumina este masurat de distantaluminii ce strabate intr-un an. Viteza luminii este de 186,000 mile / secunda.Inmultiti asta cu 60 de minute,

  • 7/30/2019 Ce Se Va Intampla in Anul 2012

    37/98

    inmultesti cu totalul cu 24 de ore, apoi inmultiti cu totalul de 365 dezile.

    Acum va puteti face o idee despre care este totalul milelor intr-un anlumina. Este aproape de neconceput din punct de vedere uman pentrua masura distanta de aliniere. Eu pot sa va spun ca aceasta eclipsa cu SoareleCentralva dura timp de 24 pana la 36 de ore. Pot de asemenea, sa va spunca am inceput deja aceasta eclipsa in 2011. Suntem acum la aproximativ 10 procentede eclipsa cu Soarele Central. In ianuarie 2011, am inceput deja energia deeclipsa cu Soarele Central.

    Multi dintre voi ati simtit deja aceasta schimbare. De asemenea, vaamintesc caeclipsele sunt puncte de cotitura, mai ales eclipsele de soare. titi ca,dacaexista o eclipsa totala de soare, de exemplu intre ora 12 sau 13 (13

    00,cum ar spune prietenii vostri europeni si din America de Sud )la acel momentde eclipsatotala, e intuneric pe Pamant. La acel moment de intuneric, pasarile sianimalele devin confuze. Ele incep sa o vada ca pe o noapte.

    Uneori a existat o mare teama in timpul eclipselor totale, pentru caoamenii,mai ales in vremurile de demult,nu au avut nici o intelegere a eclipsei.Ei nuaveau nici o intelegere a ceea ce se intampla dintr-o pozitieastronomica.

    Oamenii ar actiona haotic; oamenii ar actiona intr-un mod irational,probabil,

  • 7/30/2019 Ce Se Va Intampla in Anul 2012

    38/98

    pentru ca energia luminii normale si stabilizarea energiei luminii de laSoare au fost perturbate.

    Acum, vreau sa utilizati acesta analogie, in incercarea de a intelege cese intampla pe masura ce ne indreptam in energia de eclipsa dindecembrie 2012.

    Chiar si la 10 procente de eclipsa, ati observat si vazut ca oamenii potdevenimai irationali. Cand va uitati la eclipsa solara, puteti intelege ca acestraspuns de confuzie a animalelor, a pasarilor, este la un nivel animalic.

    Aceasta reactie vine de la ceea ce Kaballla numeste sinele inferior.Sinele inferior poate deveni energetic mai confuz in timpul eclipsei.

    Asa cum trecem de cele 10 procente de eclipsa si pe masura cemergem mai departe

    la 20 la 30 la suta, ne putem astepta la o crestere a confuziei. Toatalumea este susceptibila la confuzie. Chiar daca lucrati la a cincea dimensiune sichiar daca lucrati ca un Lucrator intru Lumina, mai aveti inca sineleanimalic,sinele inferior.Mare parte din activitatea de ascensiune are de a face cu, a fi capabilsa lucrati cu acest sine, sa-l controlati si sa transformati aceasta energie inenergie inalta,in sinele vostru superior.

    Pentru unii dintre voi,asta este una din lectiile sufletului vostru. n acelasi timp, cand sinele animalic , devine uneori confuz, retineti casinele

  • 7/30/2019 Ce Se Va Intampla in Anul 2012

    39/98

    spiritual, sinele stiintific, exploratorul, poate fi activat. Amintiti-va caam explicat ca oamenii de stiinta au reusit sa dovedeasca teoriarelativitatii si ipotezele de baza ale teoriei relativitatii in timpul eclipsei solare.

    Acesta este un alt fel de a spune ca realizarile intelectuale inalte, realizarile demare importanta spirituala, perceptiile spirituale inalte, pot fi realizatesi sunt mai posibile in timpul eclipsei. Ce anume ar putea fi considerata,o mare realizare spirituala? Desigur, lozul cel mare, cea mai mare realizarespirituala disponibila voua, este naltarea. Acel moment a eclipsei, apropierea deeclipsa, (inainte si dupa) pre-si post- energia eclipsei, toate sunt momente incare o mare sensibilitate spirituala este disponibila si cand realizarile spirituale celemai mari sunt posibile. Dinpunct de vedere spiritual, acest lucru esteincitant.

    Acest lucru este magnific pentru un cautator spiritual si un lucrator desuflet.

    Acum este o oportunitate perfecta de a fi pe Pamant , pentru acestscop... Acesta este setul perfect de imprejurari pentru a participa la o ascensiune.

    Pentru acest proces, am pus la dispozitie noi tehnologii spiritualepentruPamant. Toate aceste tehnologii sunt concentrate pe un singur scopprincipal.

    Acest obiectiv este de a aduce in jos in domeniul energetic alPamantului,energia celei de-a cincea dimensiuni . Prin aducerea in jos a energiecelei de-a cincea-dimensiuni, suntem capabili sa acceleram o sensibilitate si

  • 7/30/2019 Ce Se Va Intampla in Anul 2012

    40/98

    o realizarespirituala, mai ales pentru ca suntem in lumina campul energetic aleclipsei din2012.

    Asta inseamna ca, voi asemenea, suneti in masura sa activatisensibilitatilevoastre spirituale la cel mai inalt nivel. Acestea vor deveni maiputernice.

    Abilitatile voastre spirituale vor fi mai puternice in timpul acesteieclipse,deoarece v-ati concentrat si ati lucrat cu noi.

    Una dintre tehnologiile spirituale care am fost in masura sa le oferim aavut loc recent, atunci cand, cu ajutorul multor membrii "Grupului celor patruzeci", am putut sa activam o Scara a Ascensiunii deasupra Ierusalimului.

    Acest lucru ofera un nou punct de acces pentru energiile ascensiunii.

    In scopul acelei explicatii , am sa-i rog pe Sananda si ArhanghelulMetatron sa va vorbesca mai multe. Pot sa va spun ca noi, Arcturienii, amcolaborat cu multe planete avansate si ca unele dintre planetele avansate au trecutde faptprin naltare. Unul dintre cele mai mari instrumentele si tehnologiispiritualepentru ascensiune planetara, este stabilirea Scarilor ceresti de

    Ascensiune. Vrem sa plasam cel putin, trei-patru Scari de Ascensiune in jurulplanetei.

    Noi credem ca cu ajutorul vostru, putem face acest lucru. Unii ar puteaintreba,

  • 7/30/2019 Ce Se Va Intampla in Anul 2012

    41/98

    "Dar de ce ar fi nevoie de mai mult de una?" Pot doar sa va spunca,cu masa populatiei si numarul mare de seminte stelare, este posibil si util saavemmai multe Scari de Ascensiune. Aceste alte scari sunt inca in stadiulde planificare.

    n acest moment suntem foarte mandri de activarea Scarii Ascensiuniideasupra Ierusalimului. 28.01.2011

    Sananda va vorbi acum cu voi Eu sunt Juliano.

    Binecuvantari si felicitari, eu sunt Sananda. Imi deschid inima acumpentruvoi, si va trimit binecuvantarile mele, binecuvantarile Tatalui meu, sibinecuvantarile tuturor Maestrilor Ascensionati.. titi cat de importantesteIerusalimul pentru activitatea noastra, si stiti de energia spirituala, careeste acolo. Scara de Ascensiune care a fost activata a fost de fapt o

    reinnoirea unei Scari de Ascensiune ,care a fost disponibila de-a lungul multor secole in Ierusalim. Cu alte cuvinte era mai usor sa se reactiveze o vecheScara a Ascensiunii.

    Traim o perioada diferita de cea a parintilor si stramosilor vostri. Traimintr-o perioada de mari polarizari si conflicte. De asemenea, traim intr-operioada de inalta spiritualitate si lumina. Pentru prima data, exista o mare trezire sio mare oportunitate pentru ascensiune, care va include mii si mii deoameni. Niciodata in istoria acestei planete ,nu a mai fost asa mare potential

  • 7/30/2019 Ce Se Va Intampla in Anul 2012

    42/98

    de Seminte Stelare si Lucratori in Lumina, cu oportunitatea de Inaltare inmasaDar voi ati putea intreba:"Sananda..Cum mi-ar folosi Scara

    Ascensiunii?"

    Exista mai multe puncte importante pe care vi le voi spune despreaceasta Scara a Ascensiunii. Ca sa va puteti apropia de Scara si sa fiti admisi incampul ei de energie, trebuie sa fiti plini de iubire si unitate. Trebuie sa fitipatrunsi de Unitatea care poate fi exprimata numai prin stiinta celei de a cinceadimensiuni.

    Trebuie sa va apropiati de Scara Ascensiunii cu constiinta unitatii,cucea maiinalta constiinta, cu capacitatea de a percepe unitatile polarizarii.Trebuie safiti capabili sa percepeti perfectiunea Planului Divin, care este chiar in

    fataochilor vostri.

    Puteti mentine aceasta perceptie, chiar daca la un nivel de constiintamai joasa, nu vedeti exact cum decurge totul.

    Amintiti-va,la intrarea scarii, chiar in dreptul primului pas, vetiinteractiona cu energia si veti patrunde intr-o stare mai inalta de constiinta. Nu vafaceti griji, daca nu simtiti acea atractie sau deschidere de energie. Realizatidoar ca prin intentia voastra ,cu studiile si meditatiile voastre spirituale vetiavea fundatia, bazele, pentru a activa energia si a va aduce intr-o stare maiinalta

  • 7/30/2019 Ce Se Va Intampla in Anul 2012

    43/98

    de constiinta. Apoi, restul scarii se va arata. La inceput veti vedea doar cateva trepte. Pe masura ce va apropiati si incepeti sa urcati, veti vedea maimulte trepte.

    Al doilea lucru de mare importanta este faptul ca nu trebuie sa fiti inIerusalim pentru a folosi scara. Juliano va invatat multe tehnici deproiectie.Da, ar fi de preferat sa fiti acolo in Ierusalim, in momentul in careenergiaascensiunii este la cel mai inalt nivel. n acelasi timp,realizati ca Scara

    Ascensiunii si ascensiunea in masa, care va avea loc la acel momentdeasupraTemplului de Piatra, va avea un efect pozitiv de o magnitudinenemaintalnitapentru intreaga planeta. Ar fi un mare lucru ca o ascensiune sa aibaloc in zone indepartate precum Lago Puelo, Argentina, acolo unde doar cativaoameni ar fide fapt martori.

    Dar este o cu totul altceva atunci cand cerurile se deschid, si Scara Ascensiunii apare, si mii de oameni incep sa se inalte deasupra Ierusalimului. titicum vede lumea Ierusalimul. Stiti cum se raspandesc stirile din zona asta,in jurulplanetei, cu viteza fulgerului.

    Chiar daca nu puteti fi personal acolo, va puteti proiecta. Acum avemun membru GOF(Grupul celor patruzeci de membrii*) care este acolo pentru a mentinesi a ancoraLumina naltarii si Scara Ascensiunii pentru Seminte Stelare si pentrutoti Lucratorii in Lumina.

  • 7/30/2019 Ce Se Va Intampla in Anul 2012

    44/98

    Al treilea aspect este faptul ca pe masura ce meditati, vizualizati,cum va transportati eteric la Scara ceresca de Ascensiune, vetiexperimenta unsentiment magnific de extaz si bucurie. Pot sa va asigur ca dinexperienta meapersonala, nimic nu se poate compara cu bucuria si extazul din timpulInaltarii.

    Nici o experienta de pe Pamant nu se aseamana cu ceea ce vetiexperimenta intimpul Inaltarii voastre. Toate durerile si necazurile, toate incercarile sisuferintele pe care le-ati trecut prin aceasta viata si in alte vieti pePamant,vor fi complet intelese si acceptate cu dragoste si bucurie de sinelevostru laacel moment. Veti sti atunci ca toate experientele si munca pe care atifacut-ova adus si va pregatit pentru aceasta ascensiune.

    Acum nu va dati seama de ce anume ati trecut prin aceaste probleme

    si de ce au venit catre voi. Insa aceste lucruri vor deveni atat de clare, pe masurace va apropiati de scara. Veti intelege ca, da, acestea au facut parte dinprocesul de pregatire pentru ascensiunea voastra. Va voi vorbi din nou dinexperienta personala,deoarece o moarte cruda si dureroasa nu va fi o bariera de nici un felin ascensiunea voastra.

    Asta a fost dovedit .A fost experimentat. A fost dovedita lumii. Acestlucru nu inseamna ca trebuie sau veti avea o astfel de moarte, dar aceastane aratasi ne invata ca toate experientele Pamantului vor fi puse in perspectiva

  • 7/30/2019 Ce Se Va Intampla in Anul 2012

    45/98

    Ascensiunii. Kadosh, Kadosh, Kadosh, Adonai Tzevaoth.(SFANT,SFANT ,SFANT ESTE DOMNUL OSTIRILOR INGERESTI )

    Vom lucra cu Juliano si vom stabili alte trei scari ale ascensiunii peaceasta planeta. Eu voi fi cu Juliano si Arhanghelul Metatron va dezvaluilocatiile respective.Noi trebuie sa mentinem si sa ancoram energiile Scarii Ascensiuniideasupra Templului de Piatra pentru cel putin urmatoarele 30 de zile, si apoi nevomindrepta catre urmatoarea. Amintiti-va,sa utilizati proiectiile.

    Trimite-ti-va in acest loc si, pe aceasta Scara de Ascensiune. Utilizati cristalele eterice pe care Juliano si Arcturienii le-au adus aici.Cristalele eterice pot servi ca acceleratoare de particule.

    Juliano vorbea despre fizica si cosmologie. Putem folosi analogiaacceleratorului de particule in care energiile spirituale sunt amplificate.

    Deci, daca doriti sa va proiectati spiritual pe Scara Ascensiuniideasupra Templului de Piatra, Templului Muntelui, atunci ati putea sa mergetiprintr-un accelerator spiritual, si anume prin cristalele eterice. Dupa cum v-a instruit Juliano , indreptati-va acum spre cristalul eteric favorit.

    Eu trimit acum lumina si energia mea direct spre Montserrat acolounde estefrumosul cristal eteric. Daca vrei sa va alaturati mie, trimiteti lumina si

  • 7/30/2019 Ce Se Va Intampla in Anul 2012

    46/98

    energie spre Montserrat langa Barcelona, Spania, si proiectati-vaacolo. Lumina din Montserrat este acum proiectata spre Scara Ascensinii.

    Acum, roiectati-va din cristalul eteric din Montserrat la baza Scarii Ascensiuniide deasupra Ierusalimului.

    Sunt acolo la baza scarii pentru a va saluta. Asa cum suntem acum pozitionati la baza scarii, uitati-va spre mine,catre treptele superioare. Uitati-va in sus spre a cincea dimensiune. Nuputetiurca inca pe scara , dar am deschis portile.

    Am deschis campurile energetice ale scarii. Uitati-va spre mine sivedetiostirile angelice. Uitati, acolo este fiul meu, Arhanghelul Mihail. Lasati-lsava vorbescs acum de la a sasea treapta a scarii. El este la a saseatreapta,plutind in lumina eterica. Eu sunt Sananda.

    Salutari, eu sunt Arhanghelul Mihail.

    Va invitam pe toti la aceasta scara frumoasa de naltare. Puteti simti interactiunea tuturor proorocilor,a tuturor marilor intelepti, acelora dintre cei mai mari lideri religiosi, care au fost in acest loc de-a lungul secolelor. Eu sprijin si reinnoiesc activarea de la Stramosi. Exista o activare noua.

    Aceasta este activarea noua a familiilor stelare, fratiilor si surorilor stelare si a maestrilor din cea de-a cincea-dimensiune.

  • 7/30/2019 Ce Se Va Intampla in Anul 2012

    47/98

    Lumina celei de a cincea dimensiuni radiaza in jos pe scara de la Soarele Central. Eu directionez acea lumina la fiecare dintre voi.Primiti aceasta lumina acum. Acesta va va face mai capabili de a urca pe treptele Scarii Ascensiunii .

    Pe masura ce va apropiati de scara si de etapele ascensiunii,deveniti constienti ca trupul vostru este ca o haina, si tot ce trebuie sa faceti este sa va dati jos haina, fiind acum in lumina sufletului vostru.

    Acum sunteti in campul de energie al sufletului vostru. Nefesh Ha Ya.Nefesh Ha Tov. Neshamah. Neshamah..

    Lumina sinelor vostre superioare radiaza, pe masura ce va apropiatide Scara Ascensiunii si de etapele ascensiunii.

    Neshamah este Sinele vostru Superior. Juliano a vorbit cu voi desprestralucireaconectarii cu sinele vostru cinci-dimensional. Vizualizati in acest

    moment casinele celei de-a cincea-dimensioni este in partea de sus a scarii, si caacumsunteti intr-o stare intensificata cu sinele vostru tridimensional. Suntetiintr-o stare atat de intensa incat puteti lua haina jos licarind in maretiavoastra in capatul scarii. Acolo,sus e sinele vostru cinci-dimensionalchiar incapatul scarii. Sinele vostru cinci-dimensional va asteapta in capatulScarii

    Ascensiunii. La numarul trei, va rog sa licariti in partea de sus Corpulvostrufizic va ramane aici. Licariti in susul scarii acum!

    Suntem inapoi la baza Scarii de Ascensiune. V-ati licarit inapoi cu unnou

  • 7/30/2019 Ce Se Va Intampla in Anul 2012

    48/98

    coeficient imens de lumina spirituala,cu un nou camp de energiespirituala.Voi ne-ati ajutat sa reactivam intr-un mod mai profund Scara

    Ascensinii aici, inIerusalim.

    Reveniti la cristalul eteric de la care ati pornit. Aceasta va fi in Montserrat pentru cei mai multi.. De la Montserrat, calatoriti inapoi incorpul vostru fizic, de unde ati plecat. Reintrati in alinierea perfecta..

    Puneti mana dreapta pe inima voastra daca simtiti asta, si afirmati "Simt energia inimii mele conectate la acesta Scara a Ascensiunii de deasupra Ierusalimului"Va puteti indeparta acum mana. Amintiti-va ca Juliano va spus ca suntem doar cu 10 la suta in energia eclipsei .

    Uitati ce puteti realiza doar cu 10 la suta. Imaginati-va ce energieinalta si lumina spirituala puteti experimenta pe masura ce ne apropiem deeclipsa totala din 2012.

    Simt lacrimi de bucurie pentru voi, pentru ca stiu cat de greu este safiti pePamant. n acelasi timp, stiu cat de veseli si iubitori sunteti cand vaalaturati noua pe aceasta scara. Cel mai bine pentru voi e sa incercatisa vaiubiti viata si ceea ce faceti, si sa incercati sa aduceti o cat mai marecantitate de energie din sufletul vostru in acest corp. Sa stiti caaceastaconexiune la Scara Ascensiunii merge adanc in pamant, adanc incampul magneticde energie a Pamantului. n acelasi timp, pe masura ce urca spre acinceadimensiune, acesta Scara a Ascensiunii , aduce de asemenea, luminacelei de-acincea dimensiuni in jos in centrul Pamantului.

  • 7/30/2019 Ce Se Va Intampla in Anul 2012

    49/98

    Aceasta lumina se raspandeste in toate retelele planetei, prin toatecampurilemagnetice ale planetei, in toate locurile sacre de pe planeta, in toatepunctele de acupunctura. Sa stiti ca aceasta este o vindecareplanetara culumina. Scara Ascensiunii conecteaza a cincea dimensiune aPamantului cu a treiadimensiune in acest moment. Eu sunt Arhanghelul Mihail. Buna ziua.

    Mesaj din partea Federatiei Galactice a Luminii 25/02/2012

    Umar la umar noi vom depasi toate obstacolele din fata noastra. Nuexista nimeni si nimic care poate sa stea in calea noastra. Voi, ca sioameni din cea de a treia dimensiune, ati depasit incercari siadversitati mai mari decat cele pe care le experimentati astazi si noicredem in voi, in voi toti, iar noi stim ca voi puteti trece prin acesteultime vremuri dificile ale calatoriei voastre impreuna si sa iesiti inlumina taramurilor superioare. Acesta este telul vostru. Acesta estemotivul principal al incarnarii voastre actuale si voi aproape ca suntetiacolo. Nu lasati nimic sa va incetineasca sau sa va opreasca acum,deoarece nimic nu poate. Urmariti sa priviti totul ca o incercare care afost in mod intentionat plasata inaintea voastra, deoarece acesta estecel mai adesea cazul. Urmariti sa nu priviti la problemele voastre si saspuneti Oh, saracul de mine, inca o problema, si in schimb privitiaceste obstacole ca inca o incercare pe care voi oveti invinge, si veti trece cu mult mai puternici in partea cealalta.

    Acesta este modul in care va vedem calatoria la fiecare pas al ei, iar aceasta tehnica de vizualizare poate sa ajute pe multi dintre voi in a se

    arunca inca in alt test al vointei si hotararii voastre cu vigoare si curaj.

    Inainte noi vedem zile mai bune pentru voi toti, zile cu mult mai bune,dar noi vedem si incercari suplimentare de asemenea. Pregatiti-vapentru ambele, iar voi veti naviga cu mult mai bine prin aceste vremuri

  • 7/30/2019 Ce Se Va Intampla in Anul 2012

    50/98

    de incercare. De-a lungul intregii voastre lungi calatorii voi ati primitincercari pe care voi erati fortati sa le depasiti cumva, dar voi ati primitintotdeauna ajutor si ghidare de sus chiar daca cineva din familiavoastra umana a fost angrenata in acest efort

    Astazi, noi va vedem pe multi dintre voi venind in ajutorul fratilor sisurorilor voastre si noi suntem foarte fericiti de iubirea frateasca pecare o afisati pentru celalalt. Cat de departe ati ajuns cu totii intr-operioada atat de scurta de timp. Voi toti aveti famlilii stelare si suntetipriviti cu admiratie pentru eforturile voastre de a-i ajuta pe ceilalti lavremuri de nevoie si ei sunt atat de mandrii de fiecare dintre voi. Ei vor fi capabili sa isi exprime sentimentele fata de voi personal in zilele carevor urma, cand voi va veti alatura intr-o indelung meritata reuniune cuei. Noi vedem aceasta zi apropiindu-se repede, deoarece fiecare zisuccesiva noi vedem si mai multe obstacole inlaturate, care astazi netin despartiti.

    Multe continua sa aiba loc in spatele scenelor si noi am dori saimpartasim putin din ceea ce s-a petrecut. Noi, Federatia Galactica aLuminii, avem multe divizii ale caror sarcina este de a cauta sineutraliza orice forte ostile care doresc sa interfereze cu noi in timp ce

    ne oferim ajutorul lumilor asa cum este a voastra. Aici in lumea voastranoi am intalnit o forta de lupta redutabila ca si marime si tarie, insanimic cu care sa nu ne fi deja intalnit si nimic la care sa nu putem facefata. Echipele noastre in prezent cauta aceste forte ostile, iar dupalocalizarea lor ele le neutralizeaza si le inlatura din aceasta zona aspatiului fara orice fel de tentativa de a rani in nici un fel personalulacestor nave, desi acelasi lucru nu poate sa fie spus despre opozitianoastra, deoarece ei in continuu fac eforturi sustinute de a ne ranipersonalul cu tot ceea ce au avut.

    Noi cei din dimensiunile superioare nu permitem emotiilor sa punastapanire pe noi si noi vedem acesti soldati ca si suflete care au incamult de invatat si de crescut, dupa cum cu totii avem. Nimeni in acestunivers nu si-a invatat toate lectiile si nu a invatat tot ceea ce este deinvatat, iar cand cineva realizeaza acest adevar, o usa este deschisaspre alte mari aventuri ale cunoasterii si intelepciunii.

  • 7/30/2019 Ce Se Va Intampla in Anul 2012

    51/98

    Dupa incarcerarea soldatilor Cabalei voastre intunecate, ei incep unprogram de reeducare in care ei prima data invata pentru cine auluptat, pentru cine au riscat mari leziuni/raniri si pentru cine si-au riscatviata. Dupa ce au invatat cine se afla in spatele fortelor si guvernelor lor de asemenea, o mare parte dintre acesti barbati si femeiexperimenteaza o mare neincredere si aleg in schimb ca suntem noicei care ii inselam. Este abia dupa ce le prezentam dovezi clare aleacestor declaratii incep abia sa creada ca poate au fost mintiti, inselatide minti viclene si nemiloase, care se afla in spatele multora dintreguvernele si fortele voastre militare.

    Ca si parte a acestui program de reabilitare noi permitem acestor barbati si femei sa ne observe munca si spatiile sociale ei insisi. Aici eine pot observa in mediul nostru natural si incep sa realizeze, poatepentru prima data, ca noi nu suntem inamicii si ca noi ne aflam inlumea voastra nu cu o misiune de a cuceri, prada si inrobi, dupa cumlor li s-a spus din nou si din nou de catre superiorii lor militari, ca siparte a programului lor de indoctrinare, ci noi ne aflam aici intr-omisiune in serviciul umanitatii, pentru a o asista in a face multeleschimbari care vor avansa mult societatea voastra si va elibera de

    suferinta pe fiecare barbat, femeie si copil de pe planeta voastra. Aceasta este ceea ce facem, si desi multi refuza sa creada aceastapentru o perioada, majoritatea in cele din urma ajung sa se convingade intentiile noastre onorabile.

    Exista mult personal/persoane non militar in lumea voastra deasemenea care au fost indusi in eroare de propaganda conform careianoi venim cu intentii ostile, iar deoarece noi insine nu putem extindeaceste programe de reabilitare ca in cazul celor din armata, aceastasarcina poate fi dusa la indeplinire de Lucratorii nostri intru Lumina dinteren. Aceasta este o zona in care voi sunteti mai bine echipati si noiva rugam la acest moment sa impartasiti lumina si adevarul vostrudespre cine suntem si de care sunt intentiile noastre aici. Aceasta incele din urma va elibera calea pentru reuniunea noastra cu voi, pemasura ce inlaturam inca un obstacol din calea noastra.

  • 7/30/2019 Ce Se Va Intampla in Anul 2012

    52/98

    Astazi raman multi din lumea voastra care se tem de noi, si noi trebuiesa concuram cu nesfarsita parada de propaganda expusa printeleviziunea voastra si prin industria filmului. Noi intelegem ca multioameni sunt chiar foarte impresionabili de informatia care le esteprezentata printr-un asemenea mediu, si noi avem planuri decontracarare a acestui baraj de neadevaruri si sa permitem celor careinca nu au o imagine mai clara asupra noastra sa vada o explicatiealternativa a scopului nostru aici. Noi va cerem ajutorul vostruasistenta voastra continua in a ne ajuta sa raspandim adevarul desprenoi si despre intentiile noastre, iar noi va multumim fiecaruia dintre voipentru eforturile extraordinare de a va informa fratii si surorile.

    Dupa cum am spus, noi avem multe proiecte care noi simtim ca esteimperativ sa inceapa imediat, iar noi facem toate actiunile necesarepentru a elibera caile pentru a putea incepe in siguranta. Aliatii nostriPamanteni sunt responsabili, cu ajutorul nostru, pentru sarcina de aaduna si incarcera un numar semnificant de membrii ai Cabaleivoastre criminale, ceea ce practic le va distruge organizatia lor miseleasca.

    Noi suntem in asteptare la acest moment pentru stiri ca acestenumeroase arestari au fost realizate si mereu ramanem pe deplinpregatiti pentru orice contramasuri ale unitatilor militare, care raman cuincapatanare aliniate cu cei intunecati. Nu a fost niciodata asteptat catoate Fortele voastre Armate sa isi sfarseasca alianta cu cei ai agendeiintunecate, iar noi avem planuri pentru ei de asemenea. Daca acestegrupuri insista in a nu se plia pe noile voastre sisteme, ele vor fi deasemenea inlaturate din locatiile lor actuale si isi vor incepe programulde reeducare.

    Dupa munca alaturi de noi, multi dintre voi poate veti fi interesati inasemenea posturi in care voi veti interactiona cu soldatii care vor venisi sa ii ajutati in facilitarea programelor lor de reeducare. Cinealtcineva mai potrivit sa lucreze cu acesti barbati si femei, decat cinevadin propria lor familie umana? Noi vedem multe ziduri de neincrederecazand imediat ce soldatii vor putea intalni si vorbi cu cineva din

  • 7/30/2019 Ce Se Va Intampla in Anul 2012

    53/98

    propria tara sau chiar propriul oras. Noi vedem procesul de reabilitaredesfasurandu-se cu mult mai repede si eficient cu ajutorul acelora dinlumea voastra, si noi asteptam cu nerabdare sa inscriem ajutorulmultora din familia voastra umana.

    Sunt multe alte pozitii de asemenea in care ajutorul celor din lumeavoastra ar fi foarte benefic, iar aceste misiuni va vor fi disponibile inzilele care vor urma, in care noi vom simti ca vom putea interactionacu voi in siguranta. Noi vom face tot ceea ce vom putea pentru a vatine la curent de toate desfasurarile relative spre acest tel, si noi vomface clara la momentul potrivit procedura prin care sa va puteti faceintentiile cunoscute, cum ca sunteti interesati in a incepe o nouacariera alaturi de noi cei din Flotele Galactice. Noi vedem pe multidintre voi asteptand cu nerabdare pentru aceasta oportunitate, iar noisuntem extrem de multumiti de deschiderea a atat de multi dintre voi ina lua parte la eforutile noastre de a-i ajuta pe altii. Va fi o bucurie salucram alaturi de voi, iar noi asteptam cu atat nerabdare aceastaocazie cu care noi putem incepe orientarile noastre initiale spre voi.

    Intorcandu-ne spre aspecte legate de ascensiunea umanitatii, noivedem lucrurile evoluand in perfect acord cu planul, si noi nu vom

    permite nici unui fel de intarzieri la acest moment deoarece timpul sescurge si mai sunt inca multe de realizat spre a elibera calea spre otranzitie cat mai neteda cu putinta in taramurile superioare.

    Multi dintre voi ati observat cu abilitate ca zilele voastre par sa treacacu o viteza mereu crescanda. Timpul se comprima pentru voi siaceasta va parea ca si cum timpul se accelereaza si noi va spunem caperioada de acum pana la culminarea ascensiunii voastre va trece cumult mai repede decat va puteti imagina la acest moment. Inainte sava dati seama, Decembrie va va bate la usa si multe pe atunci vor fitrebuit sa fie realizate.

    Detaliile tuturor proiectelor diferite, care trebuie sa fie indeplinite vi levom face clare voua atunci cand momentul va fi potrivit, iar noi vatrebui sa acoperim multe posturi necesare pentru aceste sarcini. Noi

  • 7/30/2019 Ce Se Va Intampla in Anul 2012

    54/98

    vom face tot posibilul pentru a va oferi pe cat de multe instiintariposibile despre posturile disponibile, pentru ca voi sa aveti suficienttimp sa ajungeti sa luati o decizie despre ce posturi v-ar interesa. Voiveti incepe atunci pregatirea voastra imediat ce va fi posibil, deoareceunele dintre posturi necesita multa pregatire si studiu din parteavoastra.

    Noi simtim ca vor fi aceia dintre voi interesati in fiecare domeniu ce vafi disponibil, si noi vedem ca noi ne vom face si mult personal derezerva, pe deplin pregatiti de asemenea. Aceasta este procedurapreferata, deoarece noi trebuie sa avem mereu personal disponibil saumple fiecare post si statie de la bordul navelor noastre inpermanenta, pentru functionarea corespunzatoare a flotelor noastre.

    Voi veti primi de asemenea pregatire care va va educa in legatura custructura multelor flote ale Federatiei Galactice a Luminii si deasemenea a altor comandamente Galactice. Voi veti invata marimeaflotelor noastre, structura si organizarea lor de la un capat la altul. Voiveti invata rangul personalului nostru si cum sa il identificati pe fiecaredintre acesta si ce puteri si insarcinari are fiecare rang.

    Voi veti fi de asemena pe deplin instruiti asupra multelor noastre tipuride nave spatiale, care formeaza vasta noastra flota si pentru ce a fostfiecare nava proiectata si ce capabilitati poseda fiecare nava. Fiecaretip de nava este asociata cu personal specific functiei navei in cauza,iar voi veti fi instruiti cum sa identificati fiecare nava dupa marime siforma, pentru a-i recunoaste in functie de acestea functia ei sicapabilitatile acesteia. Noi avem multe tipuri de nave, toate cu functiidiferite, si a invata toate acestea va va tine ocupati pentru o bunabucata de timp.

    Voi de asemenea va veti face multi prieteni noi odata ce veti devenimembrii ai Federatiei Galactice a Luminii, si multe aventuri si vremuribune va asteapta odata cu lansarea noii voastre cariere. Noi asteptamcu nerabdare aceasta zi si va asiguram din nou ca ea nu este departe.

  • 7/30/2019 Ce Se Va Intampla in Anul 2012

    55/98

    Continuati munca excelenta pe care cu totii o faceti pentru a pavacalea sosirii noaste. Noi va vedem facand multe progrese, si noi vacerem sa pastrati pasul eforturilor voastre deoarece suntem aproapeacolo. Aceasta zi va veni, credeti aceasta, si nu lasati nici un dubiu sacreeze un alt obstacol, care va trebui apoi sa fie inlaturat.

    Este important sa intelegeti ca nu toate obstacolele sunt fizice, si multeobstacole exista si sunt create de procesul de gandire individual, cat sila nivelul mintii colective. Frica, indoiala, neincrederea, dizarmonia,dezacordul, toate joaca un rol important in incercarile noastre mutualepentru un contact in masa dintre noi. Aceste procese de gandirinegative creaza obstacole, blocaje si trebuie sa fie inlaturate inainte canoi sa putem incepe planurile noastre. Inlaturarea acestor blocaje ar putea fi mai degraba simpla, sau poate necesita un mare efort si olunga perioada de timp.

    Cu cat mai mare gradul de frica si neincredere, cu atat mai maresarcina de inlaturare. Cabala voastra intelege aceasta, iar acesta esteunul dintre motivele eforturilor lor continue de a va insufla frica insocietatile voastre prin camapaniile lor de propaganda. Deoarece atat

    de multi din lumea voastra accepta cu usurinta aceste incercari, noitrebuie sa ne ocupam cu controlul daunelor pentru a micsora efectulacestor eforturi ale celor intunecati. Acesta este un alt motiv pentrucare eforturile voastre ca si Lucratori intru Lumina de a raspandiadevarul a cine suntem si de ce ne aflam aici este atat de important laacest moment. Dupa cum am spus, misiunea noastra impreuna nupoate sa fie realizata fara ajutorul vostru. Va rugam sa continuati sa vareflectati stralucirea voastra in toate cercurile voastre de influenta,deoarece eforturile voastre sunt atat de importante pentru realizareacu succes a misiunii noastre comune. Eforturile voastre sunt foarteapreciate la acest moment, si noi din nou va asiguram ca nu vor ramane nerecompensate.

    Noi suntem foarte aproape sa atingem prima piatra de hotar acampaniei noastre, si noi va sugeram din nou sa urmariti mass media

  • 7/30/2019 Ce Se Va Intampla in Anul 2012

    56/98

    voastra pentru a prinde stirile arestarilor barbatilor si femeilor dinCabala voastra intunecata, care vor fi un semnal pentru voi ca a sosittimpul implementarii imediate a urmatoarei faze a operatiunii noastre.Nu va fi o perioada prelungita de inactivitate intre aceste doua faze, sinoi va cerem sa ramaneti vigilenti, deoarece aceasta zi se aproprie curapiditate.

    Stirile acestor arestari pot sa vina mai degraba brusc, si o atentionarein avans ar fi avantajoasa doar pentru Cabala, iar ei nu vor mai priminici un alt dar al milei din partea noastra. Ei si-au folosit toate favorurilesi scuzele, si este acum timpul sa faca fata muzicii care se astepta demult sa se auda. Multi dintre acesti indivizi au aroganta de a incerca safaca o intelegere pentru a se preda la acest moment, insa noi suntemacum cu mult peste acest moment de a face orice fel deintelegeri/rabat si nu vor fi nici un fel de concesii oferite pentrupredarea lor, deoarece ei nu mai au nimic cu care sa negocieze.

    Celor intunecati li s-au oferit oportunitati peste oportunitati de a sepreda, si multe le-au fost oferite cu multe ocazii, si totusi cu arogantaau dat inapoi in ultimul moment de la a se preda, crezand ca ei cumvapot evita astfel inevitabilul. Nu exista nici o cale de a evita ceea ce vor

    primi pentru actiunile lor nedrepte impotriva oamenilor Pamantului, siei nu mai pot intarzia aceste proceduri nici macar pentru o clipa. Suntaliatii nostri Pamanteni cei care vor decide cand a sosit acest moment,si va veni.

    Privind peste ce este cu putinta pentru lumea voastra, noi vedemmulte lucruri importante pregatite pentru voi in zilele care vor urmaodata ce noi ne vom putea ocupa de multele noastre proiecteprogramate impreuna. Societatea voastra va fi ridicata repede si cueficienta la nivelul unei societati Galactice, iar noi va vedem pe multidintre voi fiind uimiti de minunile care vi se pregatesc. Nu exista nici unaspect al societatii voastre actuale care sa nu se modifice, iar noivedem multe (r)evolutii ale vietilor voastre personale, incepand acolounde incep intotdeauna, in casele voastre.

  • 7/30/2019 Ce Se Va Intampla in Anul 2012

    57/98

    Casele voastre vor fi aduse la standardele societatii Galactice, cu apapura curgand prin ele si avand sisteme energetice curate si eficientece nu va vor costa nimic. Bucatariile voastre vor fi revolutionate deasemenea, cu dispozitive care va vor schimba modul nu doar in careva pregatiti mancarea, dar de asemenea si cel in care o veti obtineti.

    Aceasta este decat un mic exemplu a ceea ce vi se pregateste odatace vom putea interactiona cu voi in siguranta, dupa inlaturarea Cabaleicriminale.

    Noi asteptam cu nerabdare sa fim martori la sarbatoririle din jurulplanetei voastre, care vor incepe la stirile acestor arestari, iar noi vacerem sa impartasiti cu altii, ceea ce ati invatat despre acesteproceduri si ce inseamna acestea pentru oamenii planetei voastre. Noinu dorim ca aceste evenimente sa rateze in a-si indeplini marelepotential ca si element de trezire pentru intreaga umanitate la o nouazi care a inceput, si ca tot ceea ce v-a perpetuat vietile de greutati silupte acum se disipa in noua lumina a noii zile.

    Noi suntem Federatia Galactica a Luminii.

    Sybra de pe SiriusSybra de pe Sirius

    (4 mai 2012; channeler AuroRa Le)

    Salutari, preaiubitilor! Sunt Sybra de pe Sirius, Batranul Consiliul alRazei Venus i Mesager al Luminii, in serviciul Mamei Divine.

    Astazi ma separ de doamnele din Consiliu pentru a vorbi cu voi dintr-o alta ipostaza si anume, ca ofiter si reprezentanta a Federatiei

  • 7/30/2019 Ce Se Va Intampla in Anul 2012

    58/98

    Galactice a Luminii. Mesajul pe care-l aduc din insarcinarea fratilor mei, este simplu i la obiect, asa cum prefer s-o fac de fiecare data.

    Eclipsa de soare. n aceasta zi incepe era unei schimbari faraprecedent. Da, dragilor, este vorba de schimbarea pe care ati dorit-odin totdeauna si pentru care v-ati rugat atat de mult timp. Va asiguramca ruga voastra a fost auzita. Retineti ziua de 5 mai 2012 si respectati-isemnificatia si insemnatatea.

    Evenimentul coincide cu momentul aparitiei pe cerul vostru a"Superlunii"Gandii-va ce se intampla cand se produc aceste evenimente.

    Eclipsele anului 2012 vor fi unele deosebite, ca semnificatie, deoareceele vor fi prilejuri ca anumite fluxuri de lumina, cu frecvente dintr-unanumit spectru de interes, modulat cu coduri pregatite si necesareperioadei finale a ciclului cosmic, sa fie trimise pe Pamant.

    Succesiunea de eclipse din acest an, completata cu apropierea

    maxima a satelitului vostru natural de Pamant, din 5 mai, va favorizamult procesul de ascensionare in care va aflati voi si planeta voastra.

    S-a scris foarte mult despre puterea i frumuseea energiilor care vasunt trimise in aceasta perioada de tranzitie spre o dimensiunesuperioara. Ele transporta o mulime de cadouri pentru omenire:modificarea si extinderea ADN, trecerea la structura de cristal,eradicarea bolilor, rafinarea corpului uman, diminuarea opacitatiidintre dimensiuni, cresterea constiintei si constientei, calatoriiinterdimensionale etc., toate fiind consecinte ale cresterii luminiidivine din voi, si indepartarii de zona grea a intunericului.

    Dar energiile care vin la voi nu vor fi percepute ca fiind binefacatoarepentru toate fiintele umane. Pentru unii, acest medicament va fiprea puternic si greu, sau imposibil, de tolerat de corpul lor slabit

  • 7/30/2019 Ce Se Va Intampla in Anul 2012

    59/98

    (spiritual) si plin de intuneric. Comparati situatia cu cea in care cinevaa fost infometat o lunga perioada de timp dupa care, brusc, incepe sa-si umple stomacul cu bunatati din abundenta si in scurt timp. oculsupra-alimentarii va fi drastic si, pentru unii, fatal. ntelegeti ce vreau

    sa spun?

    Noua energie va fi tolerata si absorbita diferit de fiintele umane,asimilarea ei depinzand de cat de bine este pregatita fiinta sa leprimeasca.

    Darurile care se primesc au nevoie de o incinta curata si aerisita, nude spatii in care sunt depozitate vechituri fetide.

    Va revine voua, suflete luminate, sarcina de a-i ajuta sa faca ordine sicuratenie, sa arunce din ei tot ceea ce nu le mai este folositor. Cu oconditie: sa ceara si sa accepte. Cei care nu vor vrea sa primeascalumina, au tot timpul din lume sa se mai gandeasca, sa se convinga.Nimeni nu-i va forta, caci liberul lor arbitru va fi totdeauna respectat.Sigur, va veni un timp cand se vor trezi si vor dori sa se ridice spre

    lumina. Cand? Asta este treaba lor, nu a voastra.

    n perioada aceasta, in care are loc marea curatenie, si in care haosulpare a fi pus stapanire pe tot, multe suflete vor intra in deriva, multevor cauta malul, pentru a se salva. Starea aceasta va crea multa frica,multa ingrijorare pentru propria soarta dar si pentru cea a celor dragi.Aceste suflete vor avea nevoie de ajutor si incurajare. Fara a vacompromite inaintarea, incercati sa-i ajutati sa se salveze! Voi o putetiface, in primul rand pentru ca ati depasit starea de frica, de panica,dar si pentru ca sunteti mult mai bine pregatiti pentru a infruntafurtuna.

    Nimeni dintre cei care au ales sa ignore semnalele de avertizare si auactionat impotriva legilor imuabile ale lui Dumnezeu, din interese

  • 7/30/2019 Ce Se Va Intampla in Anul 2012

    60/98

    meschine, nu va scapa neatins de evenimentele care se anunta. Voitrebuie sa le aratati calea, fara a le impune s-o urmeze. Tratati toatacreatia cu iubire, intelegere si compasiune.

    Noi, Federatia Galactica a Luminii, i Consiliile, cautam sa ne facemcunoscuta prezenta in proximitatea voastra, prin monitorizareaevenimentelor si anuntarea lor in timp util, pentru ca voua sa va fiemai usor sa actionati eficient. Colaboram bine cu echipele noastre dela sol, care depun o munca sustinuta in aceasta perioada deimportanta majora pentru umanitate si pentru Gaia.

    tim ca intunericul a fost oprit sa mai prolifereze pe planeta voastra.Nu mai este loc pentru fortele intunericului, unde ar putea sa se maiascunda. ansa intunecatilor de a mai ramane este zero. Prea mult i-au inselat pe cei de buna credinta, pentru a li se mai accepta cererilede amanare.

    De la nivelul la care ne aflam, si cu posibilitatile noastre, vedem cuminainteaza lumina pe intregul Pamant, cum energiile divine punstapanire pe intregul sistem si cum intunecatii cauta cu disperare o

    scapare.Noi suntem aici, langa voi si avem grija ca totul sa se desfasoareconform Planului Divin. Pacea sa fie cu voi!

    Mesaj de la Comandamentul Ashtar Mesaj de la Comandamentul Ashtar.

    26 April 2012; channeler: Gabriel din Brazilia)

    Pe masura ce zilele trec, noi putem vedea cum creste nivelul vostru

  • 7/30/2019 Ce Se Va Intampla in Anul 2012

    61/98

    de asteptare, mai ales in ceea ce-i privette pe Lucratorii in Lumina.Observam cum axietatea voastra este in continua crestere si tot ceeace va putem spune noi este ca asteptarea voastra nu va fi zadarnica.

    tim cauza acestei anxietati pe care o manifesta majoritatea dintrevoi, cei angajati in procesul de ascensionare, si apreciem modul cumdifuzati informatiile pe intreaga planeta. Desi aceasta asteptare devinedin ce in ce mai greu de suportat, ne bucuram ca energiile degajate,legate de acest subiect, sunt pozitive si de mare importanta incresterea frecventei de vibratie a umanitatii si a planetei insasi.

    n zilele urmatoare, Pamantul va fi bombardat de energiile eruptiilor solare i, ca urmare, toi locuitorii planetei vor primi o anumitaincarcare energetica in corpul lor.

    Acest val de energie va accelera inca si mai mult procesul de ajustarea structurii ADN-ului vostru.

    Dorim, de asemenea, sa menionam faptul ca aceste valuri de energienu vor provoca dureri la nivelul corpului, cu conditia sa nu depasitiexpunerea la soare. Pare a fi un cerc vicios: aceste valuri de energievor ajuta la cresterea frecventei voastre de vibratie, dar, pe de altaparte, gradul de asimilare a lor, fara efecte neplacute asupra corpului,depinde chiar de nivelul vostru de vibratie. Din acest motiv, va ceremin mod constant sa va ridicati vibraiile la nivelul la care devincompatibile cu vibratia energiilor care vin acum pe planeta.

    Este posibil ca in perioada intensificarii activitatii solare, unii dintrevoi sa aveti o crestere a acufenelor (vajait in urechi) sau sa avetisenzatia unei presiuni in zona capului. Nu va ingrijotati: va fi vorba deo stare pasagera, aparuta in timpul parocesului de ajustare afrecventei voastre de vibratie, ocazionata de campul solar.Perioada este buna pentru introducerea unui program de meditatie,

  • 7/30/2019 Ce Se Va Intampla in Anul 2012

    62/98

    de interiorizare si linistire ca fiintei, de deconectare de forfota vietiimediului in care traiti.

    ntr-un climat de calm si acceptare, mergeti in interiorul fiintei voastre,ori de cate ori dispuneti de timpul necesar.

    Pacea pe Pamant depinde mai putin de debarcarea unor soliextraterestrii si mai mult de atitudinea pe care fiecare dintre voiintelege sa o manifeste fata de semenii sai si fata de Mama Pamant.

    Este cu atat mai importa