catalog rame pentru tablouri

6

Upload: levin-aptisa

Post on 09-Mar-2016

255 views

Category:

Documents


1 download

DESCRIPTION

rame tablouri

TRANSCRIPT

Page 1: catalog rame pentru tablouri
Page 2: catalog rame pentru tablouri

Tabloul, obiectul de decor care nu trebuie sa lipseasca din spatiul in care locuiesti, iti desfasoriactivitatea profesionala sau petreci momente de relaxare: locuinte, sedii de firme, hoteluri, banci,restaurante, spatii comerciale, scoli etc.Misiunea noastra este sa venim in sprijinul celor care iubesc frumusetea unui tablou si atmosferape care o degaja acesta in jurul sau si sa contribuim la desavarsirea lui.Sub deviza "Insufletim tablouri!" va invitam sa descoperi placerea de a potrivi fiecarei picturi,fotografii, goblen, puzzle sau alt obiect de decor, rama care o merita si care il pune in valoare!

www.dako-ct.ro

Page 3: catalog rame pentru tablouri

DESPRE NOIFondata in 2001 in Constanta, Dako Distribution se numara printre firmele de top in domeniuldistributiei de geam la nivel national.In 2007, avand in vedere ca am dezvoltat o infrastructura solida in domeniul distributiei,am decis extinderea activitatii noastre in in domeniul distributiei de rame pentru tablouri siaccesorii pentru acestea.

In dorinta de a expune tablourile comercializate de catre firma noastra intr-un cadru cat maiatractiv avem placerea de a inaugura galeria Dako on-line! In cadrul acestei galerii sunt expusetablouri ce pot fi comandate de catre dumneavoastra! Deasemenea in cadrul magazinului on-lineputeti vedea si comanda modelele de rame pentru tablouri comercializate de catre firma noastra!

Page 4: catalog rame pentru tablouri

MODEL 22

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

Page 5: catalog rame pentru tablouri

MODEL 23

MODEL 27

1

2

3

4

1

2

3

4

5

Page 6: catalog rame pentru tablouri

MODEL 34

MODEL 45

1

2

3

4

1

2

3