catalog rame pentru tablouri

of 6 /6

Author: levin-aptisa

Post on 09-Mar-2016

236 views

Category:

Documents


1 download

Embed Size (px)

DESCRIPTION

rame tablouri

TRANSCRIPT

 • Tabloul, obiectul de decor care nu trebuie sa lipseasca din spatiul in care locuiesti, iti desfasoriactivitatea profesionala sau petreci momente de relaxare: locuinte, sedii de firme, hoteluri, banci,restaurante, spatii comerciale, scoli etc.Misiunea noastra este sa venim in sprijinul celor care iubesc frumusetea unui tablou si atmosferape care o degaja acesta in jurul sau si sa contribuim la desavarsirea lui.Sub deviza "Insufletim tablouri!" va invitam sa descoperi placerea de a potrivi fiecarei picturi,fotografii, goblen, puzzle sau alt obiect de decor, rama care o merita si care il pune in valoare!

  www.dako-ct.ro

 • DESPRE NOIFondata in 2001 in Constanta, Dako Distribution se numara printre firmele de top in domeniuldistributiei de geam la nivel national.In 2007, avand in vedere ca am dezvoltat o infrastructura solida in domeniul distributiei,am decis extinderea activitatii noastre in in domeniul distributiei de rame pentru tablouri siaccesorii pentru acestea.

  In dorinta de a expune tablourile comercializate de catre firma noastra intr-un cadru cat maiatractiv avem placerea de a inaugura galeria Dako on-line! In cadrul acestei galerii sunt expusetablouri ce pot fi comandate de catre dumneavoastra! Deasemenea in cadrul magazinului on-lineputeti vedea si comanda modelele de rame pentru tablouri comercializate de catre firma noastra!

 • MODEL 22

  1

  2

  3

  4

  5

  6

  7

  8

  9

  10

 • MODEL 23

  MODEL 27

  1

  2

  3

  4

  1

  2

  3

  4

  5

 • MODEL 34

  MODEL 45

  1

  2

  3

  4

  1

  2

  3