auto refracto-keratometrul huvitz mrk-3100p

12

Click here to load reader

Upload: mariusseba

Post on 05-Jul-2015

154 views

Category:

Documents


2 download

TRANSCRIPT

Page 1: Auto Refracto-Keratometrul Huvitz MRK-3100P

Auto Refracto-Keratometrul Huvitz MRK-3100P

Page 2: Auto Refracto-Keratometrul Huvitz MRK-3100P

Huvitz MRK 3100P este cea mai recentă tehnologie optică pentru a măsura puterea de refractie, curbura corneei şi are, de asemenea, sprijin pentru măsurarea pupilelor,cataractelor, lentilelor intraoculare(IOL), şi o caracteristică de retro-iluminare.Cu acest aparat putem determina cat de sanatosi sunt ochii clientului nostru.

Page 3: Auto Refracto-Keratometrul Huvitz MRK-3100P

3100P MRK ne ajută cu măsurătorile delicate, chiar dacă clientul are diferenţe microscopice: aparatul detectează şi măsurile de diferenţe si este capabil sa le masoare. Procesele variabile de măsurare iau în considerare starea ochilor.

Daca ochiul este în poziţie de concentrare,apare o marcă şi operatorul poate măsura ochii. Marca urmează poziţia ochilor, indicând către operator modul în care el / ea trebuie să facă ajustări.

Page 4: Auto Refracto-Keratometrul Huvitz MRK-3100P

3100P MRK determină starea ochilor pentru a detecta automat dacă există lentile intraoculare de cataracta.

Masurarea dimensiunilor pupilei,corneei,irisului 3100P MRK poate măsura în conformitate cu 14mm prin îngheţarea imaginii.

Page 5: Auto Refracto-Keratometrul Huvitz MRK-3100P

Detine diagrame multiple pentru testare.Selectaţi o diagramă din cele 3 disponibile în funcţie de preferinţa clientului, pentru a permite mai mare fiabilitate a acestuia.

În timpul măsurării binoculare, distanta interpupilara (PD) este măsurată în mod automat şi tipărita.

Page 6: Auto Refracto-Keratometrul Huvitz MRK-3100P

Are o gama mai larga,in comparatie cu alte auto refracto-keratometre:· Putere SPH (-25D ->+ 22 D)· Putere cilindru (-10D ->+ 10 D)

Folosind lentile de contact,putem masura curbura bazei acesteia.Putem detecta,de asemenea,zgarieturi pe lentila de contact,prin infrarosu.

Acest aparat are monitor de înaltă rezoluţie:5.5 inch,monitor curat şi luminos ce afişează o imagine clară.Fontului este uşor de citit şi iese în evidenţă, indiferent de ce culoarea este pe fundal. MRK-3100P suporta meniu multilingv - engleză, chineză şi diverse limbi europene.

Page 7: Auto Refracto-Keratometrul Huvitz MRK-3100P

Detine o imprimanta de mare viteză care imprimă măsurarea finală în 3 secunde.

O pictogramă apare pe monitor în timp ce se află in procesul de printare.Rola de hartie pentru imprimare si tusul pot fi schimbate cu uşurinţă.

Page 8: Auto Refracto-Keratometrul Huvitz MRK-3100P

Refracto-Keratometrul Huvitz MRK-3100P detine functie de economisire.Sistemul se opreşte de la sine,în mod automat. Timpul pentru închidere poate fi schimbat de către operator în fereastra de setare. Această caracteristică ajuta la economisirea de energie şi previne supraîncălzirea.

Tastatura are iconitele afisate pe butoane,ceea ce il face uşor de înţeles şi operat. Operatorul poate programa butoanele pentru diferite operatii, procesul de a defini noi chei fiind foarte uşor.

Page 9: Auto Refracto-Keratometrul Huvitz MRK-3100P

Putem utiliza blocarea,pentru a preveni dereglarea imaginii,cu doar o jumătate de rotire a dispozitivului de blocare.Odată blocat,partea superioară a maşinii nu se va mai muta. Aparatele 3100P MRK pot fi conectate cu Lensmetrele de la aceeasi firma, sistem automat de refracţie (HRS-3100), precum şi cu alte dispozitive pentru a obţine date mai rapid şi măsurători mai exacte. Unul dintre MRK pot fi conectat la mai multe sisteme de refracţie deoadata,simplu si usor.

Page 10: Auto Refracto-Keratometrul Huvitz MRK-3100P

De ce este sistem mecatronic?Auto Refracto-Keratometrul Huvitz MRK-3100P

este sistem mecatronic deoarece inglobeaza componente mecanice,electronice si de programare.

Partea mecanica consta in:-maneta(joistick’ul) care executa o miscare de rotatie si translatie;-partea superioara a aparatului translateaza pe verticala;aceasta miscare de translatie este obtinuta din rotatia manetei cu ajutorul unui sistem de tip surub-piulita prin intermediul unor roti dintate;-sistemul de blocare se realizeaza prin intermediul unui mecanism din mecanica fina numit mecanism cu sens unic;

Page 11: Auto Refracto-Keratometrul Huvitz MRK-3100P

-suportul de frunte translateaza pe verticala prin intermediul unui sistem de tip surub-piulita;-in aparat gasim diverse elemente de mecanica fina precum:suruburi,piulite,roti dintate,curele,etc.

Partea electronica consta in:-senzori si circuite de comanda;-butonul de pornire este actionat manual si cu comanda electronica;-aparatul nostru se alimenteaza de la o sursa de energie electrica;-are afisaj electronic;-se opreste de la sine,in mod automat;-tastatura este cu comanda electronica;-pot fi conectate cu lensmetre si/sau cu alte aparate.

Page 12: Auto Refracto-Keratometrul Huvitz MRK-3100P

Partea de programare se afla in:-microcontroller’ele de comanda;-are meniu multilingv iar utilizatorul poate alege limba dorita activand-o din program;-operatorul poate programa butoanele pentru diferite operatii;-se opreste automat;timpul pentru inchidere poate fi schimbat de operator din fereastra de setare.