aprobat, manager dr.banciu vasile stelian · pdf filefurnizare produse farmaceutice -...

10
APROBAT, MANAGER DR.BANCIU VASILE STELIAN NR. 1 / 2017 NFP MEDICAMENTE CAIET DE SARCINI FURNIZARE PRODUSE FARMACEUTICE - DECEMBRIE 2017 Cod CPV principal : 33600000-6 Produse farmaceutice 1. CAIETUL DE SARCINI FACE PARTE INTEGRANTA DIN DOCUMENTATIA PENTRU ELABORAREA SI PREZENTAREA OFERTEI SI CONSTITUIE ANSAMBLUL CERINTELOR PE BAZA CARORA SE ELABOREAZA DE CATRE OFERTANT PROPUNEREA TEHNICA. 2. CERINTELE IMPUSE IN CAIETUL DE SARCINI VOR FI CONSIDERATE CA FIIND MINIMALE. IN ACEST SENS, ORICE OFERTA DE BAZA PREZENTATA, CARE SE ABATE DE LA PREVEDERILE CAIETULUI DE SARCINI, VA FI LUATA IN CONSIDERARE, DAR NUMAI IN MASURA IN CARE PROPUNEREA TEHNICA PRESUPUNE ASIGURAREA UNUI NIVEL CALITATIV SUPERIOR CERINTELOR MINIMALE DIN CAIETUL DE SARCINI. 3. NEINDEPLINIREA TUTUROR CERINTELOR MINIMALE MENTIONATE IN CAIETUL DE SARCINI ATRAGE DECLARAREA CA “NECONFORMA” A OFERTEI, IN CONFORMITATE CU PREVEDERILE IN BAZA ART. 137 AL. (2) LIT. A DIN HG NR.395/2016, PRODUSUL OFERTAT “NU SATISFACE ÎN MOD CORESPUNZĂTOR CERINŢELE CAIETULUI DE SARCINI” SI RESPINGEREA OFERTEI.

Upload: vuongthuan

Post on 06-Feb-2018

223 views

Category:

Documents


1 download

TRANSCRIPT

APROBAT,

MANAGER

DR.BANCIU VASILE STELIAN

NR. 1 / 2017 NFP MEDICAMENTE

CAIET DE SARCINI

FURNIZARE PRODUSE FARMACEUTICE - DECEMBRIE 2017

Cod CPV principal : 33600000-6 Produse farmaceutice

1. CAIETUL DE SARCINI FACE PARTE INTEGRANTA DIN DOCUMENTATIA PENTRU ELABORAREA SI PREZENTAREA OFERTEI SI CONSTITUIE ANSAMBLUL CERINTELOR PE BAZA CARORA SE ELABOREAZA DE CATRE OFERTANT PROPUNEREA TEHNICA.

2. CERINTELE IMPUSE IN CAIETUL DE SARCINI VOR FI CONSIDERATE CA FIIND MINIMALE. IN ACEST SENS, ORICE OFERTA DE BAZA PREZENTATA, CARE SE ABATE DE LA PREVEDERILE CAIETULUI DE SARCINI, VA FI LUATA IN CONSIDERARE, DAR NUMAI IN MASURA IN CARE PROPUNEREA TEHNICA PRESUPUNE ASIGURAREA UNUI NIVEL CALITATIV SUPERIOR CERINTELOR MINIMALE DIN CAIETUL DE SARCINI.

3. NEINDEPLINIREA TUTUROR CERINTELOR MINIMALE MENTIONATE IN CAIETUL DE SARCINI ATRAGE DECLARAREA CA “NECONFORMA” A OFERTEI, IN CONFORMITATE CU PREVEDERILE IN BAZA ART. 137 AL. (2) LIT. A DIN HG NR.395/2016, PRODUSUL OFERTAT “NU SATISFACE ÎN MOD CORESPUNZĂTOR CERINŢELE CAIETULUI DE SARCINI” SI RESPINGEREA OFERTEI.

4. OFERTA TEHNICA SI FINANCIARA TREBUIE SA CONTINA REFERINTE LA TOATE SPECIFICATIILE TEHNICE SI DE ALTA NATURA MENTIONATE IN CAIETUL DE SARCINI, IN CAZ CONTRAR OFERTA VA FI DESCALIFICATA.

5. ORICE DENUMIRE COMERCIALA MENTIONATA IN CARACTERISTICILE TEHNICE MINIMALE DE MAI JOS CARE AR PUTEA INDIVIDUALIZA UN ANUMIT PRODUCATOR VA FI INTERPRETATA CU MENTIUNEA „SAU ECHIVALENT”.

6. IN PROPUNEREA TEHNICA OFERTANTUL TREBUIE SA DECLARE CONFORMITATEA CU CERINTELE IMPUSE PRIN DESCRIEREA PRODUSELOR DIN CAIETUL DE SARCINI.

7. OFERTANTUL VA INCLUDE IN PROPUNEREA FINANCIARA, TOATE SI ORICE COSTURI LEGATE DE PROCURAREA, FURNIZAREA Si TRANSPORTUL PRODUSELOR.

8. PROPUNEREA TEHNICA TREBUIE SA CORESPUNDA CERINTELOR MINIME PREVAZUTE IN CAIETUL DE SARCINI, CONFORM ART. 133 AL. (2) DIN HG NR.395/2016.

9. OFERTELE INCOMPLETE, CARE NU CONTIN TOATE ELEMENTELE PROPUNERII TEHNICE/FINANCIARE, VOR FI CONSIDERATE NECONFORME IN BAZA ART. 137 AL. (2) LIT. A DIN HG NR.395/2016 SI VOR FI RESPINSE.

10. ÎN CAZUL ÎN CARE, PE PARCURSUL EXECUTĂRII ACORDULUI-CADRU, SE CONSTATĂ CĂ ANUMITE ELEMENTE ALE PROPUNERII TEHNICE SUNT INFERIOARE SAU NU CORESPUND CERINŢELOR PREVĂZUTE ÎN CAIETUL DE SARCINI, PREVALEAZĂ PREVEDERILE CAIETULUI DE SARCINI, CONFORM ART. 147 (2) DIN HG. NR. 395/2016.

11. OFERTANTII POT DEPUNE OFERTA PENTRU UNUL SAU MAI MULTE LOTURI.

Medicamentele trebuie sa indeplineasca conditiile de calitate conform specificatiilor tehnice care fac parte integranta din acest caiet de sarcini. Medicamentele vor fi livrate in baza contractelor subsecvente ce se vor incheia in urma procedurii de achizitie si numai in baza comenzilor emise de catre autoritatea contractanta. Natura si cantitatea medicamentelor ce urmeaza a fi achizitionate precum si codul CPV sunt prezentate in tabelul de mai jos. Oferta poate fi depusa pentru unul sau mai multe loturi din medicamentele solicitate, iar oferta va acoperi obligatoriu intreaga cantitate pentru lotul solicitat.

CONDITII GENERALE PE CARE TREBUIE SA LE INDEPLINEASCA MEDICAMENTELE OFERTATE Produsele ofertate trebuie sa fie medicamente de uz uman care se pot identifica prin cod de identificare CIM , denumire comerciala, denumire comuna internationala a substantei active DCI, forma farmaceutica, concentratie si autorizatie de punere pe piata APP. Produsele trebuie sa posede buletin de analiză şi certificat de eliberare a seriei, de la organismele acreditate si care includ urmatoarelor informatii:

- Denumirea comercială a medicamentului - Denumire comună internationala - Nr. serie inscripţionat pe ambalaj şi alte numere de identificare asociate cu această serie (de ex. : nr. serie vrac) - Tipul recipientului Nr. recipiente/serie Nr. doze/recipient - Data începerii perioadei de valabilitate / Data expirării - Număr Autorizaţie de punere pe piaţă, eliberată de: Numele şi adresa producătorului

- Numele şi adresa deţinătorului APP (dacă este altul decât producătorul). Daca medicamentele nu corespund din punct de vedere calitativ si nu sunt acceptate de Autoritatea Contractanta, aceasta isi asigura dreptul de a rezilia acordul incheiat.

Autoritatea contractanta isi rezerva dreptul de a refuza ofertele acelor produse ale caror RCP (rezumatul caracteristicilor produsului) contine prevederi restrictive de utilizare la copii.

Denumirea medicamentului

Trebuie sa includa, sa fie insotita sau sa faca referiri la: informatii descriptive si daca este necesar, de informatii de utilizare; starea fizica a medicamentului .

Data de expirare Termenul de valabilitate se compune din formularea clara a lunii si a anului; trebuie sa fie de cel putin 12 luni de la data livrarii. Se vor indica dupa caz, conditiile de pastrare si conservare.

Cantitatea neta Inscrierea cantitatii nete se face in unitati de volum, pentru medicamentele lichide si in unitatii de masa pentru celelalte medicamente.

Lotul de fabricatie Toate medicamentele trebuie sa poarte o indicatie care sa permita identificarea lotului de fabricatie din care fac parte. Compozitia Pe eticheta se va mentiona compozitia fiecarui medicament. Ambalaje

Ambalajele/ recipientele folosite in sectorul farmaceutic trebuie sa fie avizate sanitarsi sa asigure medicamentelor o protectie eficienta. Ambalajele destinate sectorului farmaceutic se folosesc in perfecta stare, curate, dezinfectate sau sterilizate dupa caz (conform prevederilor specificate in standardele pentru fiecare medicament)

Medicamentele oferite cu specificatia similar trebuie sa posede aceeasi compozitie calitativa si cantitativa cu cea a produsului mentionat in tabelul caietului de sarcini.

Termene si conditii de livrare Onorarea comenzii se va efectua in termen de maxim 3 zile lucratoare de la transmiterea acesteia. Pentru intarzieri mai mari fata de termenul precizat

se va elibera negatie,autoritatea contractanta achizitionand produsele de la cel de-al doilea promitent furnizor, daca exista.

La livrare, medicamentele vor fi insotite de facturi, avize de expeditie certificate de garantie, precum si de documente de certificare a calitatii, conform dispozitiilor legale in vigoare. Conditia de livrare: franco la sediul farmaciei Spitalului Clinic de Pediatrie Sibiu – Str. Pompeiu Onofreiu nr.2-4, Sibiu, Jud. Sibiu,.

Modul de receptie Receptia cantitativa si calitativa a medicamentelor se va efectua la sediul beneficiarului in prezenta reprezentantului furnizorului, cu respectarea normelor legale in vigoare, ocazie cu care se va intocmi documentul de receptie, in baza urmatoarelor documente:

- factura fiscal, in original - avizul de expeditie - certificatul de calitate - certificate/buletin de analiza.

Modalitati de plata

Plata se va efectua cu ordin de plata, in termen de maxim 60 de zile de la data receptiei medicamentelor la sediul autoritatii contractante. Taxa pe valoarea adaugata va fi explicitata separat. Furnizorul trebuie sa aiba deschis cont la Trezorerie.

Expedierea si transportul medicamentelor

Expedierea si transportul medicamentelor se va face de catre furnizor cu autovehicule autorizate si pe cheltuiala acestuia, iar riscurile aparute pe perioada transportului la beneficiar sunt suportate de catre furnizor. Pretul pentru fiecare produs in parte (fara TVA) / bucata si pretul total al acordulului cadru (fara TVA), raman ferme pe toata durata acordurilor cadru respectiv 6 luni. Pentru loturile de produse farmaceutice care sunt / care vor fi cuprinse in sistemul centralizat de achizitii de medicamente la nivel national, dupa caz, acordurile cadru in cuprinsul carora se regasesc aceste produse vor inceta dupa finalizarea procedurilor de achizitii publice centralizate si publicarea acestora pe site-ul Ministerului Sanatatii la nivel national.

Obiectul prezentului Caiet de Sarcini il constituie furnizarea produselor farmaceutice – 64 loturi - dupa cum urmeaza :

Nr. crt. LOT

DCI COD CPV Descriere produs U.M

Pret unitar

Lei (fara TVA)

Cantit. minim

estimata / 6 luni

Cantit. maxim estimat

a / 6 luni

Valoare minim

estimata (fara TVA)

Valoare maxim

estimata (fara TVA)

1

METAMIZOLUM NATRIUM sol. 500mg/ml 33661200-3

PICATURI ORALE 500mg/ml, 100ml/flacon

FL 20,5 1 20 20,5 420,25

2

Soluţie perf. de aminoacizi 100 g/l (tip AMINOVEN INFANT)

33692210-2

Sol.perfuzabila; 1000ml contin : L-izoleucină 8,000 g L-leucină 13,000 g L-lizină sub formă de L-lizină acetat 8,510 g 12,000 g L-metionină 3,120 g L-fenilalanină 3,750 g L-treonină 4,400 g L-triptofan 2,010 g L-valină 9,000 g L-arginină 7,500 g L-histidină 4,760 g Glicină 4,150 g L-alanină 9,300 g L-prolină 9,710 g L-serină 7,670 g Taurină 0,400 g L-tirozină sub formă de N-acetil-L-tirozină 4,200 g 5,176 g L-cisteină sub formă de N-acetil-L-cisteină 0,520 g 0,700 g Acid L-malic 2,620 g Osmolaritate teoretică: 885 mosm/l Aciditate titrabilă: 25-45 mmol NaOH/l pH: 5,5-6,0

FL

12,9 10 100 129 1664,1

3

AMOXICILLINUM + ACIDUM CLAVULANICUM 500 mg/125 mg, cp

33651000-8 COMPRIMATE FILMATE 500mg+125mg CP

0,75 14 350 10,5 7,875

4

AMOXICILLINUM + ACIDUM CLAVULANICUM PULB. PT. SUSP. ORALA , 400 mg+57 mg/5 ml, 70ml/flacon

33651000-8 PULB. PT. SUSP. ORALA , 400 mg+57 mg/5 ml, 70ml/flacon

FL

9,50 10 75 95 902,5

5

AZITHROMYCINUM 15mg/g PIC. OFT.,SOL. IN RECIPIENT UNIDOZA

33662100-9

PIC. OFT.,SOL; Un recipient unidoză a 250 mg soluţie conţine dihidrat de azitromicină 3,75 mg

RECIP. UNI

DOZA 3,25 60 3000 195 633,75

6

CLORAMPHENICOLUM+BETHAMETASONUM pic.oft.

33662100-9 PICATURI OFT.SUSP. 0,2g+0,5g/100ml; 5ml/flacon

FL 10,00 10 200 100 1000

7

Iarbă de ţintaură + Rădacină de leuştean + Frunză de rozmarin (tip CANEPHRON) drajeuri

33640000-8

Fiecare drajeu conţine: 18 mg iarbă de ţintaură, pulbere; 18 mg de rădacină de leuştean, pulbere; 18mg de frunză de rozmarin, pulbere

Draj.

0,50 60 900 30 15

8 ACIDUM VALPROICUM + SARURI 33661300-4 COMPR. ELIB. PREL. 300mg Cp

0,27 100 200 27 7,29

9

CLORURA DE BENZALCONIU + CLORHEXIDINA SOL. CUTANATA 125ml/flacon

33698000-9

Solutie apoasa cutanata; 1 ml soluţie conține clorură de benzalconiu 5 mg sub formă de clorură de benzalconiu soluţie 50% 9,85 mg și digluconat de clorhexidină 2 mg sub formă de digluconat de clorhexidină soluţie 20% 10,65 mg ; 125ml/flacon

FL

13,00 10 120 130 1690

10

FLUCONAZOLUM PULB. PT. SUSP. ORALA 10 mg/ml

33651200-0 Pulb. pt. 35 ml susp.orala/ flacon, 10mg/ml

FL 20,20 4 40 80,8

1632,16

11 DOBUTAMINUM perf. 250mg 33622100-7 SOL. PERF. 250mg, 50ml/fiola F

17,60 1 5 17,6 309,76

12 OXYBUTYNINUM 5mg cp 33640000-8 COMPRIMATE 5mg Cp 0,30 60 120 18 5,4

13 VACCIN HEPATITIC B 20µg/ml 33651600-4

SUSP. INJ. , 1 seringa preumpluta x 1 ml susp. inj., fara ac

Seringa 42,60 1 50 42,6

1814,76

14

SIMETICONA+HIDROXID DE ALUMINIU+HIDROXID DE MAGNEZIU, susp.orala

33611000-6

SUSP. ORALA, 100 ml suspensie orală conţin hidroxid de aluminiu gel uscat 8,1 g, hidroxid de magneziu 2 g, simeticonă 2,5 g ; 125ml/flacon

FL

7,75 10 150 77,5 600,62

5

15 PANTOPRAZOLUM inj. 40mg 33611000-6 PULB. PT. SOL. INJ./ 40mg FL 9,5 10 800 95 902,5

16 LEVOTHYROXINUM 25µg cp 33642000-2 COMPRIMATE 25µg Cp 0,06 100 300 6 0,36

17 AMBAZONUM 10mg cp 33670000-7 COMPRIMATE DE SUPT 10mg Cp 0,89 100 1400 89 79,21

18 FLUCONAZOLUM 33651200-0

FLUCONAZOLUM sol.perf. 2mg/ml , 50ml

FL 9,05 5 100 45,25

409,513

19

ACETYLCYSTEINUM 200mg gran.pt.sol.orala

33674000-5 GRANULE PT. SOL. ORALA in plicuri unidoza x 1 g granule, 200mg

PLIC 0,58 60 600 34,8 20,184

20

FLUOROMETOLONA + TETRAHIDROZOLINA, susp.oft. 2 mg/1 mg/ml

33662100-9

PICATURI OFT. SUSP.; 1 ml suspensie conţine fluorometolonă 2 mg , clorhidrat de tetrahidrozolină 1 mg si excipient clorură de benzalconiu.; 5ml susp./flacon

FL

15 2 100 30 450

21

FLUOROMETHOLONUM susp.oft. 2mg/ml

33662100-9 PICATURI OFT.SUSP 2mg/ml, 10ml/flacon

FL 24 2 40 48 1152

22 GADOBUTROLUM

33696800-3 GADOBUTROLUM inj. 1,0mmol/ml, 7.5ml FL

116,4 2 75

232,84

27107,2

23 GADOBUTROLUM

33696800-3 GADOBUTROLUM inj. 1,0mmol/ml, 15ml FL

235,6 2 75

471,24 111034

24 HEPARINUM inj. 5000UI/ml 33141550-0 SOL. INJ. 5000ui/ml, 5ml/flacon FL 11 10 60 110 1210

25

HEPARINUM GEL pt. uz topic 500UI/g 33622400-0

GEL pt. uz topic 500UI/g, 40g/tub ; 1g gel conţine heparină sodică 500 UI, alantoină 2,5 mg şi dexpantenol 2,5 mg.

TUB

24 10 250 240 5760

26

INSULINUM LISPRO 100U/ml, sol.inj. In cartus ( tip HUMALOG)

33615100-5 SOL. INJ. In 3ml/cartus. 100U/ml CARTUS

23,1 5 10 115,5 2668,0

5

27 KETOPROFENUM 100MG/Cp 33632100-0 COMPRIMATE FILMATE 100mg Cp 0,25 20 120 5 1,25

28

PANCREATINUM 10000 33610000-9

CAPS. GASTROREZ. cu pancreatină 150 mg (amilază 8000 U-FE, lipază 10000 U-FE,protează 600 U-FE)

CAPS

0,88 20 300 17,6 15,488

29

PANCREATINUM 25000 33610000-9

CAPS. GASTROREZ. cu pancreatină 300 mg (amilază 18000 U-FE, lipază 25000 U-FE, protează 1000 U-FE)

Caps

1,31 20 100 26,2 34,322

30

INSULINUM DETEMIR 100U/ml (tip LEVEMIR PENFILL)

33615100-5 SOL. INJ.100U/ml IN CARTUS x 3ml Cartus 43,6 5 20 218 9504,8

31

LEVETIRACETAMUM 100mg/ml SOL.ORALA

33661300-4 SOL. ORALA 100mg/ml, 300ml/flacon FL 46 2 50 92 4232

32 LEVETIRACETAMUM 250mg plic 33661300-4

GRANULE DRAJEFIATE IN PLIC UNIDOZA cu 250 mg.

PLIC 0,65 30 180 19,5 12,675

33 METHYLPREDNISOLONUM 16mg cp 33642200-4 COMPRIMATE 16mg Cp

0,4 50 500 20 8

34 METOCLOPRAMIDUM sirop 1mg/5ml 33612000-3 SIROP 1mg/5ml, flacon x 100ml FL

6 1 15 6 36

35 MIDAZOLAMUM inj. 5mg/ml 33661500-7 SOL. INJ. 5mg/ml, 10ml/fiola F

22,26 20 445,2

9910,15

36 MONTELUKASTUM 4mg cp 33673000-8 COMPRIMATE FILMATE 10mg Cp 1,1 30 120 33 36,3

37

ACIDUM N-ACETIL ASPARTIL GLUTAMICUM pic.oft. 49mg/ml

33662100-9 PIC. OFT.,SOL. 49mg/ml, flacon 10ml FL

17 5 100 85 1445

38 ACIDUM NALIDIXICUM 500mg caps 33640000-8 CAPSULE 500mg Caps

0,7 30 240 21 14,7

39 NITRAZEPA MUM 33661500-6 COMPRIMATE 2.5mg CP 0,05 30 60 1,5 0,075

40 NITROFURANTOINUM 100mg cp 33640000-8 COMPRIMATE 100mg Cp 0,50

20 60 10 5

41 NORADRENALINUM perf. 2 mg/ml, 8ml 33622100-7

CONC. PT. SOL. PERF. 2 mg/ml, fiola x 8ml

F 59,1

3 10 20 591,3 34963,

6

42

INSULINUM ASPART 100unitati/ml (tip NOVORAPID)

33615100-5 SOL. INJ. IN CARTUS 100unitati/ml, cartuse x 3 ml

Cartus 23

5 20 115 2645

43 AMOXICILLINUM 250mg/5ml, 60ml 33651000-8

PULB. PT. SUSP. ORALA, 250mg/5ml, flacon ptr. 60ml

FL 3 3 40 9 27

44

PHENOXYMETHYLPENICILLINUM 500000ui

33651000-8 COMPRIMATE FILMATE 500000ui Cp 0,16 12 120 1,92 0,3072

45

Fluocinolon acetonid + Cloramfenicol + Lidocaină, SOL. OTICA 10ml

33673000-8

PICATURI AURICULARE-SOL , 100 ml soluţie conţin fluocinolon acetonid 0,05 g, cloramfenicol 0,5 g, clorhidrat de lidocaină 1 g; flacon x 10 ml

FL

3,35 10 800 33,5 112,22

5

46 TUBERCULINUM 5UT/0.1ml 33695000-8

SOL.INJ in flacon a 1ml (10 doze); 5UT/0.1ML

FL 80 10 50 800 64000

47 ETHOSUXIMIDUM 250mg caps. 33661300-4 CAPSULE MOI 250mg Caps 0,32 20 100 6,4 2,048

48 PROPOFOLUM 33661100-2

PROPOFOLUM 10mg/ml, 20ml, INJ/PERF.

FL 5 50 800 250 1250

49 PROPRANOLOLUM 10mg cp 33622600-2 COMPRIMATE 10mg Cp 0,05 50 200 2,5 0,125

50

Efedrină + Neomicină, sol.naz. 33670000-7

PICATURI NAZALE-SOL, flacon x 10 ml picături nazale, conţine clorhidrat de efedrină 50 mg şi sulfat de neomicină 50mg

FL

4 50 450 200 800

51 PROMETHAZINUM sirop 5mg/5ml 33675000-2 SIROP 5mg/5ml , flacon x 50ml FL

1,85 10 150 18,5 34,225

52 MESALAZINUM 250mg cp 33614000-7 COMPR. GASTROREZ. 250mg Cp 0,42 1 100 0,42 0,1764

53 CHLORQUINALDOLUM 100mg draj. 33614000-7 DRAJEURI 100mg Draj.

0,84 20 120 16,8 14,112

54

EMULSIE PERF. CU ULEI DE SOIA, ULEI DE MASLINE, ULEI DE PESTE + TRIGLICERIDE CU LANT MEDIU, 20g/100ml/ flacon

33692210-2

EMULSIE PERF. CU ULEI DE SOIA, ULEI DE MASLINE, ULEI DE PESTE + TRIGLICERIDE CU LANT MEDIU, 20g/100ml/ flacon

FL

15 10 50 150 2250

55 SILDENAFILUM 100mg 33622200-8 COMPRIMATE FILMATE 100mg Cp 6,8 4 40 27,2 184,96

56 TOBRAMYYCINUM+DEXAMETHAZONUM 33662100-9

TOBRAMYYCINUM+DEXAMETHAZONUM SUSP. OFT.

FL 5,4 20 150 108 583,2

57

AMINOACIZI ESENTIALI CU HIDROXOCOBALAMINA, PULB. + SOL.ORALA (tip TONOTIL N)

33690000-3

PULB. + SOL. PT. SOL. ORALA; 170 mg pulbere conţine L-fosfotreonină 20 mg, L-glutamină 75 mg ,clorură de hidroxocobalamina 0,5 mg.; 10 ml soluţie orală conţin L-fosfoserină 60 mg, clorhidrat de arginina 150 mg.

FL

2,9 10 100 29 84,1

58 TOPIRAMATUM 50mg cp 33661300-4 COMPRIMATE FILMATE 50mg Cp 0,47 60 420 28,2 13,254

59

ACIDUM URSODEOXYCHOLICUM CAPS.(tip URINEX)

33610000-9 CAPSULE 250mg Caps

0,43 120 1440 51,6 22,188

60

ALBENDAZOLUM susp.orala 400mg/10ml

33691200-2 SUSP. ORALA 400mg/10ml; flacon x 10ml

FL 2,5 20 1000 50 125

61 GANCICLOVIRUM 1,5mg/g 33662100-9 GEL OFT. 1,5mg/g; 5g/tub Tub 30,5 1 50 30,5 930,25

62 RETINOLUM sol.orala 10ml 33616000-1

PIC. ORALE, SOL .20mg/ml; flacon x 10ml

FL 1,9 50 1000 95 180,5

63

VITAMINA B-COMPLEX SIROP 33616000-1

SIROP ; flacon x 125ml; 5 ml sirop conţin: clorhidrat de tiamină 5 mg, riboflavină 2 mg sub formă de riboflavină sodiu fosfat dihidrat, clorhidrat de piridoxină 2 mg, nicotinamidă 20 mg, D-pantenol 3 mg

FL

3,2 20 100 64 204,8

64 COLECALCIFEROLUM sol.orala 10ml 33616000-1

PIC. ORALE, SOL 18000UI/ml; flacon x 10ml

FL 3,2 20 200 64 204,8

TOTAL VALOARE fara TVA 6234 295384

Intocmit - Farmacist sef

Farm. Rotar Gabriela Monica