anexa 11 - modificarea planului de afaceri fara trk 2014

8
Anexa 11 Notificare cu privire la modificarea Planului de afaceri Subsemnatul 1 ……………………………….cu sediul în……………………….. . …………………………………. reprezentat prin…………………………………………. ..beneficiar al măsurii 141 având Decizia de finanţare nr………………………………. și beneficiar al măsurii 112 având Contractul de finantare nr................................................. (se completeaza daca este cazul) Solicit: I. Modificarea Planului de afaceri pentru sectorul vegetal Motivatie: (Se vor detalia motivele pentru care se solicita modificare) ............................................................ ............................................................ ............................................................ ............................................................ .................... ATENTIE! Beneficiarii măsurii 141 care au fost și solicitanţi ai măsurii 112 își vor motiva modificarea Planului de afaceri prin nesemnarea contractul de finanţare pentru măsura 112. In cazul cresterii suprafeţelor, faţă de anul 0, beneficiarul va atașa documente justificative conform Ghidului solicitantului, Capitolul 4.1 Documentele necesare intocmirii Cererii de finantare, punctul 3a) - Documente de intrare. 1 Se va trece denumirea firmei

Upload: aura-ilie

Post on 17-Jan-2016

14 views

Category:

Documents


0 download

TRANSCRIPT

Page 1: Anexa 11 - Modificarea Planului de Afaceri Fara Trk 2014

Anexa 11

Notificare cu privire la modificarea Planului de afaceri

Subsemnatul1 ……………………………….cu sediul în……………………….. .…………………………………. reprezentat prin…………………………………………. ..beneficiar al măsurii 141 având Decizia de finanţare nr………………………………. și beneficiar al măsurii 112 având Contractul de finantare nr................................................. (se completeaza daca este cazul)

Solicit:

I. Modificarea Planului de afaceri pentru sectorul vegetal

Motivatie: (Se vor detalia motivele pentru care se solicita modificare)

..................................................................................................................................

..................................................................................................................................

ATENTIE!

Beneficiarii măsurii 141 care au fost și solicitanți ai măsurii 112 își vor motiva modificarea Planului de afaceri prin nesemnarea contractul de finanțare pentru măsura 112.

In cazul cresterii suprafeţelor, față de anul 0, beneficiarul va atașa documente justificative conform Ghidului solicitantului, Capitolul 4.1 Documentele necesare intocmirii Cererii de finantare, punctul 3a) - Documente de intrare.

In cazul diminuării suprafețelor agricole, față de anul 0, beneficiarul trebuie să justifice cauzele care au condus la diminuarea acesteia.

In urma modificarii Planului de afaceri, terenul arabil este obligatoriu sa fie cultivat in totalitate.

Toate suprafetele din Planul de afaceri modificat, vor fi obligatoriu inscrise in Registrul unic de identificare (APIA), inclusiv suprafetele neeligibile la plata unica pe suprafata. Se va atașa obligatoriu Extrasul din Registrul unic de identificare (print-screen APIA).

Extrasul din Registrul unic de identificare și/sau extrasul din Registrul Exploataţiei/adeverința eliberată de medicul de circumscripţie veterinară/extras din Registrul Agricol se vor atașa, după cum urmează:

1 Se va trece denumirea firmei

Page 2: Anexa 11 - Modificarea Planului de Afaceri Fara Trk 2014

1. pentru Deciziile de finanțare semnate în perioada 01 ianuarie – 31 mai:

verificarea suprafețelor/culturilor se realizează în baza extrasului din Registrul unic de identificare eliberate de APIA, din anul anterior de implementare a proiectului;

verificarea animalelor se realizează în baza:

- extrasului din Registrul Exploataţiei/adeverință eliberată de medicul de circumscripţie veterinară din care să reiasă numărul de bovine, ovine, caprine sau suine din anul de implementare a proiectului;

- extras din Registrul Agricol, din care să reiasă numărul de păsări și/sau familii de albine, din anul de implementare a proiectului.

2. pentru Deciziile de finanțare semnate în perioada 01 iunie – 31 decembrie verificarea suprafețelor/culturilor/animalelor se realizează în baza extrasului din Registrul unic de identificare eliberat de APIA şi/sau extrasului din Registrul Exploataţiei/adeverință eliberată de medicul de circumscripţie veterinară din care să reiasă numărul de bovine, ovine, caprine sau suine /extras din Registrul Agricol din care să reiasă numărul de păsări și/sau familii de albine, din anul de implementare a proiectului.

Este obligatoriu ca toti beneficiarii M 141 sa fie inscrisi in Registrul unic de identificare (APIA).

II. Modificarea Planului de afaceri pentru sectorul zootehnic

Motivatie: (Se vor detalia motivele pentru care se solicita modificare). Se va atașa Extrasul din Registrul Exploataţiei emis de DSVSA sau adeverinţă eliberată de medicul veterinar de circumscripţie din care să rezulte numărul de animale pe specii/categori din anul de implementare a proiectului.

(In situatia in care baza de productie vegetala nu asigura necesarul de furaje pentru efectivul de animale, beneficiarul va detalia modalitatea asigurarii necesarului de furaje pentru efectivul de animale previzionat).

III. Modificarea Planului de afaceri privind realizarea investitiilor

Motivatie: (Se vor detalia motivele pentru care se solicita modificare)

..................................................................................................................................

..................................................................................................................................

ATENTIE ! Este obligatoriu ca investitiile propuse sa fie in domeniul proiectului.

Incepand cu sesiunea de depunere proiecte din anul 2012, investitiile din surse proprii supuse modificarii trebuie sa fie in valoare de minimum 4500 lei.

Page 3: Anexa 11 - Modificarea Planului de Afaceri Fara Trk 2014

IV. Pentru beneficiarii M 112 si M 141

Beneficiarul va descrie creșterea dimensiunii economice (UDE) a exploatației/investiției, prevazuta în Planul de afaceri depus pentru măsura 112.

ATENTIE ! Modificarea Planului de afaceri pentru M 141 privind creșterea dimensiunii economice (UDE) a exploatației/investiției, trebuie sa fie total diferita fata de creșterea dimensiunii economice (UDE) a exploatației/investiție din Planul de afaceri depus pentru măsura 112.

V. Verificarea cresterii UDE-urilor si a productiei destinate comercializarii

Beneficiarul va demonstra cresterea progresiva a valorii productiei comercializate dupa cum urmeaza:

Față de cele menționate mai sus, ataşez:

- tabelul comparativ privind modificarea Planului de afaceri pentru anul de implementare a proiectului (I, II, III, IV sau V) .

- tabelul de stabilire a dimensiunii economice a fermei din Planul de afaceri iniţial, pentru anul in care se solicită modificarea.

- tabelul de stabilire a dimensiunii economice a fermei rezultat in urma modificarii Planului de afaceri pentru anul în care se solicită modificarea.

- documente justificative pentru:

1. teren agricol (documente de intrare/iesire, dacă este cazul) și obligatoriu Extrasul din Registrul unic de identificare (print-screen APIA),:

2. animale: documente de intrare/iesire, dacă este cazul și obligatoriu Extrasul din Registrul Exploataţiei emis de DSVSA sau adeverinţă eliberată de medicul veterinar de circumscripţie.

Data Semnătura

(ştampila)

Page 4: Anexa 11 - Modificarea Planului de Afaceri Fara Trk 2014

TABEL COMPARATIV PRIVIND MODIFICAREA PLANULUI DE AFACERI

Sector vegetal

PLANUL DE AFACERI INIŢIAL DIN ANUL2……… PLANUL DE AFACERI MODIFICAT PENTRU ANUL ……..

CULTURA HAPRODUCŢIE

ESTIMATĂ (tone)

din care COMERCIALZARE

UDE CULTURA HAPRODUCŢIE ESTIMATĂ

din care COMERCIALZARE

UDE3

Cantitate (tone,kg)

Valoare

Cantitate (tone,kg)

Valoare

Pret unitar

TotalPret

unitarTotal

TOTAL GENERAL

TOTAL GENERAL

Sector zootehnic

2 se va trece anul (I, II, III, IV sau V) pentru care se solicită modificarea Planului de afaceri

3 se vor folosi aceiași coeficienții care au fost utilizați la întocmirea Planului de afaceri inițial.

Page 5: Anexa 11 - Modificarea Planului de Afaceri Fara Trk 2014

PLANUL DE AFACERI INIŢIAL DIN ANUL4……… PLANUL DE AFACERI MODIFICAT PENTRU ANUL ……..

Specia/Categoria

UMPRODUCŢIE ESTIMATĂ

(to/hl/cap/buc)

din care COMERCIALZARE

UDESpecia/

CategoriaUM

PRODUCŢIE ESTIMATĂ

(to/hl/cap/buc)

din care COMERCIALZARE

UDE5Cantitate

(to/hl/cap/buc)

Valoare Cantitate

(to/hl/cap/buc)

Valoare

Pret unita

rTotal

Pret unita

rTotal

TOTAL GENERAL

TOTAL GENERAL

TOTAL UDE

4 se va trece anul (I, II, III, IV sau V) pentru care se solicită modificarea Planului de afaceri

5 se vor folosi aceiași coeficienții care au fost utilizați la întocmirea Planului de afaceri inițial.

Page 6: Anexa 11 - Modificarea Planului de Afaceri Fara Trk 2014

Specificare UDE în Planul de afaceri inițial UDE după modificare Planului de afaceri

Total UDE Sector vegetal

Total UDE Sector animal

TOTAL UDE*

* Creşterea dimensiunii economice (UDE) in anul pentru care se solicită modificarea Planului de afaceri, este obligatoriu să fie cel puţin egală cu creşterea dimensiunii economice (UDE) prevăzută în Planul de afaceri iniţial.