dosar metodist si consiliere

Post on 18-Sep-2015

14 Views

Category:

Documents

0 Downloads

Preview:

Click to see full reader

DESCRIPTION

c

TRANSCRIPT

n atenia profesorilor consilieri

n atenia profesorilor consilieri!!! Pentru a ne armoniza cu solicitrile metoditilor i ale colegilor inspectai, care predau dosarul de inspecie, conform procedurii, doamnei inspector, v rugm s avei n vedere caDOSARUL DE CONSILIERE la limba i literatura romn s conin urmtoarele documente:1.fia de consiliere (dup modelul anexat) semnat de ctre cadrul didactic consiliat i de ctre consilier care va consemna , obligatoriu, observaiile referitoare la proiectarea didactic realizat de candidat pn la obinerea formei finale a proiectelor didactice;2. variantele finale ale proiectelor didactice ale cadrului didactic inspectat, semnate de consilier;3. testul pentru evaluarea sumativ, matricea de specificaie, baremul, fia de analiz a rezultatelor i un exemplar corectat al testului;4. planificrile anuale, semestriale/calendaristice i pe uniti de nvare (pn la momentul respectiv);5. materialele distribuite de ctre consilier cadrului didactic consiliat: fia de observare a leciei, modele de planificri, modele de proiecte didactice, materiale cu diverse metode didactice utilizate n timpul leciilor etc.

NOT: 1. RESPECTAI STRUCTURA PROIECTULUI DIDACTIC PREZENTAT LA CONSFTUIRI( SE TREC IN PROIECT COMPETENELE GENERALE/ SPECIFICE/DERIVATE( NU OBIECTIVE)/ ACTIVITILE DE NVARE, DE CONSOLIDARE SAU SISTEMATIZARE/METODELE I PROCEDEELE DIDACTICE DE PREDARE-NVARE/ METODELE I TEHNICILE DE EVALUARE/ TIPUL COLECTIVULUI DE ELEVI)! 2. SOLICITAI CA ACTIVITILE PE GRUPE S AIB SARCINI GRADATE SAU DIFERENIATE - exist tendina de a aeza elevii la mese diferite, cu fie de lucru identice! Ce obinem?!

Cadrul didactic inspectat va prezenta n cel mult o sptmn inspectorului de specialitate dosarul de inspecie!, adic alt document dect dosarul de consiliere, care i aparine,care va cuprinde:-fotocopia Raportului de inspecie din Registrul de inspecii al instituiei, semnat conform cu originalul de director i tampilat;-fia de evaluare;-fiele de observaie pentru fiecare lecie;-proiectele didactice semnate de consilier;

-testul, matricea de specificaie, baremul de corectare i notare, fia de analiza a rezultatelor, un test.

n dosarul de inspecie, raportul se pune ntr-o folie, iar celelalte documente se perforeaz i se aaz n ordinea precizat de metodist.

top related