definitivat mai 2015

Post on 11-Nov-2015

13 Views

Category:

Documents

0 Downloads

Preview:

Click to see full reader

DESCRIPTION

Definitivat Mai 2015

TRANSCRIPT

INSTITUTUL NAIONAL DE PREGTIRE A PRACTICIENILOR IN INSOLVEN

Program examen de definitivat n profesia de practician n insolven - sesiunea mai 2015 -n perioada 27.05.2015-29.05.2015, la sediul UNPIR din str. Vulturilor nr. 23, etaj 1, sector 3, Bucureti, se va desfura examenul de definitivat n profesia de practician n insolven.Dosarele de nscriere la examenul de definitivat se depun n intervalul 04.05.2015 - 15.05.2015.

Comisiile i repartizarea candidailor pe comisii, respectiv data i ora de ncepere vor fi afiate cel mai trziu la 22.05.2015, pe site-ul www.inppi.ro i www.unpir.ro.

Documentaia de nscriere la examen se va depune la Filiala UNPIR la care este arondat practicianul stagiar pn la 15.05.2015 i va conine urmtoarele documente:

a) cererea de nscriere;

b) raport de activitate privind stagiul de pregtire profesional efectuat, inclusiv dovada de participare la stagiul intensiv de pregtire;

c) caracterizarea ntocmit de coordonatorul/coordonatorii de stagiu pe lng care stagiarul a funcionat ca salariat sau colaborator;d) studiu de caz;e) dovada achitrii taxei de susinere a examenului de definitivat n cuantum de 1.500 lei.

ntreaga documentaie se va depune n dosar de plastic, cu in i perforaii.

Documentele mai sus menionate, avizate de Filiala UNPIR din care face parte practicianul n insolven stagiar, se vor transmite ctre Secretariatul General al UNPIR cel mai trziu pn la 19.05.2015.

Raportul de activitate va conine: elemente precum participarea la ntocmirea de dosare de ofert, planuri de reorganizare (unde a fost cazul), tabele de creane, operaiuni legate de Buletinul procedurilor de insolven, adunri ale creditorilor, licitaii, operaiuni de inventariere, numrul de dosare la care a colaborat cu specificarea felului procedurii, precum i orice alte repere ale activitii. Raportul de activitate va prevede i participarea la stagii de pregtire.

Studiul de caz se recomand a avea un volum de maxim 10 pagini tehnoredactate, cu font Times New Roman sau Arial, cu dimensiunea caracterelor de 12 puncte, utiliznd diacritice, textul va respecta o spaiere ntre rnduri de 1,5 linii. Obligatoriu paginile lucrrii vor fi numerotate.

Studiul de caz se va depune n 3 exemplare.Examenul pentru dobndirea calitii de practician n insolven definitiv const n susinerea unei lucrri scrise. Lucrarea scris va reprezenta un studiu de caz din practica stagiarului.

Durata prevzut pentru susinerea lucrrii va fi de circa 10 minute, timp n care vor fi evideniate principalele aspecte ale cazului, elementele de practic curent i cele specifice.

Comisia de examinare va analiza lucrrile, va audia prezentarea acestora i va putea proceda la verificarea cunotinelor teoretice i practice ale candidatului n domeniul insolvenei.

Comisia poate decide amnarea susinerii examenului pentru un candidat n cazul n care se constat c documentaia de nscriere este incomplet sau c, lucrarea scris nu a fost redactat n conformitate cu prevederile instruciunilor de mai sus.

Modelul cererii de nscriere la examenul de definitivat este prevzut n Anexa nr. 1.

Nota minim de promovare a examenului este 7.

Anexa nr. 1

Numr de nregistrare

(filiala UNPIR)

__________________

CERERE

privind nscrierea la examenul de definitivat

Subsemnatul(a)__________________________________________________________________________ domiciliat(a) n localitatea __________________________________ str. ___________________________ nr. _________ bl. _______ scara ____ apartament _______ jude/sector ________________________________, cod potal__________telefon_____________________________________________email:____________________________________carte de identitate seria __________ nr. _________________ eliberat de ___________________la data ___________C.N.P.______________________________________________,solicit s fiu nscris n vederea susinerii examenului de definitivat, sesiunea_________________________ntruct ndeplinesc condiiile prevzute de art. 33 din OUG nr.86/2006, aprobat prin Legea nr.254/2007, cu modificrile i completrile ulterioare, art. 424 din Statutul privind organizare i exercitarea profesiei de practician n insolven

Declar urmtoarele:

am efectuat o perioada de ..................... pe lng ndrumtorul de stagiu: ...................................................................

am luat cunotin de prevederile art.26 din O.U.G. nr. 86/2006 i declar prin prezenta c sunt compatibil i mi voi exercita profesia n:

a) cabinet individual;

b) asociat n cadrul unei societi profesionale;

c) angajat sau colaborator la societatea profesional........................................................................................................................................d) NU doresc s-mi exercit profesia i solicit nscrierea n evidenele UNPIR la seciunea membrilor incompatibili.

am luat cunotin de prevederile art.27 i art.28 din O.U.G. nr. 86/2006 privind interdiciile de exercitare a profesiei de practician n insolven

am luat cunotin de prevederile Legii privind organizarea activitii practicienilor n insolven precum i cele ale Statutului profesiei i mi iau angajamentul de a participa la stagiile profesionale de formare continu n conformitate cu prevederile legale.

Anexez prezentei urmtoarele documente:

a) cererea de nscriere;

b) raport de activitate privind stagiul de pregtire profesional efectuat;

c) caracterizarea ntocmit de coordonatorul/coordonatorii de stagiu pe lng care am efectuat stagiul ca salariat sau colaborator;d) lucrare scris - studiu de caz;e) dovada de plat a taxei de susinere a examenului de definitivat de 1.500 lei.

Data ______________

Semntura

top related