ce jachete sunt la modă

Post on 25-Jan-2016

212 Views

Category:

Documents

0 Downloads

Preview:

Click to see full reader

DESCRIPTION

nmn,

TRANSCRIPT

Niciun o ținută de toamnă nu este completă fără o jachetă chic. Îți spunem ce modele se poartă în această toamnă și ce trebuie pus deoparte.

Ce jachete sunt la modă

Jachetele din blană artificială, cu o croială masculină, sunt printre vedetele acestei toamne. Dacă găsești modele colorate, cu atât mai bine. Combină-le cu orice, de la blugi, la fuste conice sau pantaloni office.

La mare căutare sunt și jachetele cu imprimeu. Poți alege dungi, buline, carouri, animal-print sau flori, pentru că toate vor arăta perfect!

Paltonul cu două rânduri de nasturi a revenit în tendințe în această toamnă. Cu cât sunt mai lungi, cu atât îți scot mai bine în evidență silueta. Vei arăta ca o adevărată fashionistă dacă vei alege modele cu nasturi mari.

După multe sezoane în care s-au purtat jachetele supradimensionate, toamna aceasta au revenit în tendințe cele care se prind în talie. Sunt foarte feminină și îți aventajează

silueta, pentru că îi dau aspectul de clepsidră. Pentru un look cu adevărat chic, poartă-le cu cizme peste genunchi și bluze pe gât.

Ce jachete nu se mai poartă

Jachetele simple, negre, iau o pauză în această toamnă, în favoarea celor colorate. Dacă vrei, totuși, să ai un look clasic, poți alege un palton navy-blue. De pus deoparte sunt și jachetele sport, casual, care nu îți pun în valoare silueta.

Când vrei să cumperi o jachetă, ține cont de silueta ta și optează pentru modele care ți se potrivesc. Investește întotdeauna în modele cu linii curate și cu cât mai puține detalii, pentru a o purta de cât mai multe ori și la cât mai multe ținute.

top related