102662 - ro - rinse_o_matic

2
RINSE-O-MATIC® www.vita-mix.ro Design inteligent * Curata eficient vasele blenderelor De acum incolo nu mai este nevoie sa clatiti vasele blenderelor manual; Rinse-o-matic reprezinta cel mai eficient mod de a clati vasele blenderelor rapid! Intoarceti vasul blenderului, iar presiunea apei va clati resturile.Economisiti timp si bani in acest fel. Jetul puternic de apa elimina cu usurinta resturile greu de indepartat. Usor de utilizat, jetul devine mai puternic numai cand utilizati presiunea. Fabricat din plastic ABS puternic, incasabil, capabil sa produca mai mult de 1.000.000 cicluri. Nu are nevoie de electricitate , potivindu-se oricarui robinet standard. Recomadat pentru vasele cu capacitatea de 2 L, pentru majoritatea producatorilor.

Upload: jo-grup

Post on 23-Mar-2016

214 views

Category:

Documents


0 download

DESCRIPTION

Jetul puternic de apa elimina cu usurinta resturile greu de indepartat. Usor de utilizat, jetul devine mai puternic numai cand utilizati presiunea. Fabricat din plastic ABS puternic, incasabil, capabil sa produca mai mult de 1.000.000 cicluri. Nu are nevoie de electricitate , potivindu-se oricarui robinet standard. Curata eficient vasele blenderelor Recomadat pentru vasele cu capacitatea de 2 L, pentru majoritatea producatorilor. * • • •

TRANSCRIPT

Page 1: 102662 - RO - RInse_o_matic

Rinse-o-matic®

www.vita-mix.ro

Design inteligent

*

Curata eficient vasele blenderelorDe acum incolo nu mai este nevoie sa clatitivasele blenderelor manual; Rinse-o-matic reprezinta cel mai eficient mod de a clati vaseleblenderelor rapid! Intoarceti vasul blenderului, iarpresiunea apei va clati resturile.Economisiti timpsi bani in acest fel.

Jetul puternic de apa elimina cu usurinta resturile greu de indepartat.Usor de utilizat, jetul devine mai puternicnumai cand utilizati presiunea.Fabricat din plastic ABS puternic, incasabil, capabil sa produca maimult de 1.000.000 cicluri.

Nu are nevoie de electricitate , potivindu-seoricarui robinet standard.

Recomadat pentru vasele cu capacitatea

de 2 L, pentru majoritatea producatorilor.

Page 2: 102662 - RO - RInse_o_matic

Rinse-o-matic® item no. 1420

0,7 kg (1,0 kg in cutie)

34,5 x 14,0 cm (H x W x D)

contact

Where applicable:

34,5 cm 13.6 in.

14,0 cm5.5 in.

Specificatii tehnice

pachet Include dispozitivul de curatare pentru vasede blender Rinse-o-matic, cu baza, elementpentru spary, furtun cu lungimea de 76,2 cm, conector Y, adaptoare pentru robinet si instructiuni de utilizare.

Greutate neta:

Dimensiuni:

Pentru mai multe informatii privind produseleVitamix, vizitati-ne la www.vita-mix.rosau sunati-ne la 021.777.46.51.

Garantie:

Vita-Mix® Corporation - importator Jo Grup SRL7th Bozieni St. | zip 061614 |Bucuresti, Sector 6, Romania

Pentru mai multe informatii privind produseleVitamix, vizitati-ne la www.vita-mix.rosau sunati-ne la 021.777.46.51.