simen s.r.l. - transformatoare toroidale de ... tehnice de j.t/tct.pdf web: transformatoare...

Click here to load reader

Post on 06-Jan-2020

24 views

Category:

Documents

0 download

Embed Size (px)

TRANSCRIPT

 • Str.Piatra Craiului nr. 7, Negoiesti-Brazi, Zona Industriala DIBO Prahova ROMANIA

  Tel./Fax: +40 244 43 43 13 Fax: +40 244 43 43 14 Mobil: +40 722 35 88 92 E-mail: of f i c e @ s i m e n . r o Web: w w w .s i m e n . r o

  TRANSFORMATOARE TOROIDALE DE CURENT FISA TEHNICA

  Transformator toroidal de curent cu parametrii la cererea clientului

  Tip TCT

  1. Domeniul de utilizare si caracteristici tehnice generale Transformatoare de curent cu parametrii la cererea clientului: curent primar, curent secundar, dimensiuni geometrice. Se utilizeaza pentru masura si protectie pentru transformatoarele de putere de medie tensiune (sau distributie) cu izolatie in ulei, pentru temperaturi de pana la 120 ºC. Pot fi izolate în rasina sau în cauciuc siliconic. Pot fi utilizate la interior sau exterior, în funcție de cererea clientului. Terminalele secundare sunt din conductor izolat cu sectiunea de 2,5 ÷ 6 mm² și cu o lungime specificata de client.

  Nota La cerere, transformatoarele sunt insotite la livrare de curba de magnetizare (Exciting Current Curve) si Test report.

  2. Simbolizare Simbolizarea se face prin litere si cifre reprezentand tipul transformatorului astfel: TCT: Transformator de Curent Toroidal (Toroidal Current Transformer)

  http://www.simen.ro/ http://www.simen.ro/ http://www.simen.ro/ http://www.simen.ro/ http://www.simen.ro/ http://www.simen.ro/ http://www.simen.ro/ http://www.simen.ro/ http://www.simen.ro/ http://www.simen.ro/ http://www.simen.ro/ http://www.simen.ro/ mailto:[email protected] mailto:[email protected] mailto:[email protected] mailto:[email protected] mailto:[email protected] mailto:[email protected] mailto:[email protected] mailto:[email protected] mailto:[email protected] mailto:[email protected] mailto:[email protected] mailto:[email protected] mailto:[email protected] mailto:[email protected]

View more