romania, vara 2010

12
VINO ÎN AGENŢIILE PENTRU MII DE ASTFEL DE OFERTE ROMÂNIA ROMÂNIA VARA 2010 LITORALUL ROMÂNESC CAZĂRI BALNEO DELTA DUNĂRII MUNTE VARA 2010 LITORALUL ROMÂNESC CAZĂRI BALNEO DELTA DUNĂRII MUNTE *preţurile sunt pentru un sejur de 5 sau 6 nopţi PARÂNG 160 LEI de la DELTA DUNĂRII 485 LEI de la CĂCIULATA 330 LEI de la EFORIE NORD 177 LEI de la MAMAIA 315 LEI de la

Upload: eurolines-romania

Post on 12-Mar-2016

234 views

Category:

Documents


3 download

DESCRIPTION

Cateva dintre miile de oferte puse la dispozitie de agentiile Eurolines pentru cei care doresc o vacanta in Romania.

TRANSCRIPT

Page 1: Romania, Vara 2010

VINO ÎN AGENŢIILE PENTRU MII DE ASTFEL DE OFERTE

ROMÂNIAROMÂNIAVARA

2010

LITORALUL ROMÂNESC CAZĂRI BALNEO DELTA DUNĂRII MUNTE

VARA

2010

LITORALUL ROMÂNESC CAZĂRI BALNEO DELTA DUNĂRII MUNTE

*preţu

rile s

unt p

entru

un se

jurde

5 sa

u 6 no

pţi

PARÂNG

160 LEI

de la

DELTA DUNĂRII

485 LEI

de la

CĂCIULATA

330 LEI

de la

EFORIE NORD

177 LEI

de la

MAMAIA

315 LEI

de la

Page 2: Romania, Vara 2010

Fie că ai nevoie de:- bilete de avion, autocar sau tren;- pachete turistice de la cei mai importanţi jucători din piaţa de travel;- asigurări medicale, rent a car, le găseşti pe toate într-o singură locaţie – agenţia EUROLINES.Poţi să ne priveşti ca pe o reţea de distribuţie a produselor proprii şi a pachetelor turistice lansate în piaţă de marii tour-operatori. De aici şi conceptul de HYPERMARKET DE PRODUSE TURISTICE.

Multi cred că Eurolines nu oferă decât transport cu autocarul...Este numai vina noastră că nu am reuşit până acum să intrăm în conştiinţa ta ca o reţea de agenţii cu toate serviciile turistice incluse, însă acest lucru este pe cale să se schimbe.Dorim să te informăm şi să te învăţăm că orice are legătura cu turismul şi transportul se poate rezolva în reţeaua de agenţii Eurolines.

Găseşti la noi ofertele pe care le au toţi partenerii noştri, aleşi pe sprânceană pentru a-ţi asigura calitate şi diversitate maximă. Avantajul nostru principal – reţeaua de 42 de agenţii, devine şi avantajul tău, pentru că este foarte simplu să ne găseşti în toată ţara şi, astfel, să ai acces la ofertele de turism ale tuturor marilor tour-operatori.

Serviţi profesionist şi prompt, de tineri ambiţioşi, care permanent îşi îmbunătăţesc abilităţile profesionale şi se bazează pe cea mai modernă tehnologie şi sisteme de vânzări, te vei simţi corect consiliat către alegerea perfectă.

Faptul că putem oferi toate produsele de transport şi de turism din această ţară ne pune în plăcuta ipostază să putem oferi o consultanţă de calitate. Şi, chiar mai mult decât atât, pentru cei care sunt încântaţi de internet, prezenţa noastră acolo a făcut importante progrese. 24 de ore pe zi, în �ecare zi a anului, pe internet sau prin call-center suntem unicii din România care stau non-stop la dispozitia clienţilor.

Am adunat în această broşura câteva exemple de pachete pe care le oferim. Găseşti mii de astfel de oferte în agenţiile noastre. Te aşteptăm să te convingi că denumirea de “travel hypermarket” nu este deloc exagerată!

Dragoş Anastasiu, Preşedinte Eurolines

Parteneri linii aeriene

Parteneri turism

Page 3: Romania, Vara 2010

Hotel Aurora

Hotel Aurora Hotel Aurora Hotel AuroraLocalizare: situat la 25 m de plaja;Facilitati: dispune de restaurant si bar de zi, parcare. Camerele au balcon, aer conditionat, mobilier nou, grup sanitar cu dus complet renovat, televizor, cablu tv, minibar, acces in camere pe baza de cartela magnetica, geamuri termopane si mocheta noua pe jos;Recomandat: tuturor turistilor cu precadere pt cei care doresc sa-si imparta vacanta intre plaja la malul marii si distractii in Aqua Magic.

Localizare: situat la 25 m de plaja;Facilitati: dispune de restaurant si bar de zi, parcare. Camerele au balcon, aer conditionat, mobilier nou, grup sanitar cu dus complet renovat, televizor, cablu tv, minibar, acces in camere pe baza de cartela magnetica, geamuri termopane si mocheta noua pe jos;Recomandat: tuturor turistilor cu precadere pt cei care doresc sa-si imparta vacanta intre plaja la malul marii si distractii in Aqua Magic.

Localizare: situat la 25 m de plaja;Facilitati: dispune de restaurant si bar de zi, parcare. Camerele au balcon, aer conditionat, mobilier nou, grup sanitar cu dus complet renovat, televizor, cablu tv, minibar, acces in camere pe baza de cartela magnetica, geamuri termopane si mocheta noua pe jos;Recomandat: tuturor turistilor cu precadere pt cei care doresc sa-si imparta vacanta intre plaja la malul marii si distractii in Aqua Magic.

8 | Mamaia Viziteaza www.eurosite.ro/romania pentru mai multe oferte.

de la315 LEI

de la315 LEI

de la315 LEI

de la315 LEI

de la315 LEI

de la315 LEI

6 nopti cazare

6 nopti cazare

6 nopti cazare

6 nopti cazare

6 nopti cazare

6 nopti cazare

Saturn

Litoralul Românesc

De la Mamaia la 2 Mai, kilometri de plajă însorită

Hotel Minerva Hotel Golden TulipLocalizare: situat în zona comercială, la 25 m de plajă.Facilităţi: camere complet renovate, băi noi, mobilier nou, geam termopan, TV, minibar, mochetă, uşile de acces în cameră sunt dotate cu cartelă magnetică, balcon şi aer condiţionat, informaţii turistice, păstrarea obiectelor de valoare, trezirea turiştilor la cerere, primirea şi transmiterea mesajelor şi corespondenţei pentru turişti, informaţii privind orarul mijloacelor de transport..Recomandat: tuturor turiştilor, cu precădere celor care doresc să-şi împartă vacanţa între plajă la malul mării şi distracţii în Aqua Magic.

Localizare: situat în centrul stațiunii, la 150 m de plajă.

Facilităţi: restaurant și salon de mic dejun, teren de volei cu acces gratuit, 2 terenuri de tenis renovate, piscină renovată pentru adulți și copii cu acces gratuit pentru turiștii cazați în complex.

Recomandat: Atât cuplurilor cât şi familiilor cu copii.

Localizare: în nordul stațiunii Mamaia, pe plajă.

Facilităţi: 2 lifturi exterioare din sticlă, acces internet, minibar, foehn, priză bărbierit în baie, piscină (cu bar) situată pe plajă, parcare cu plată în spatele hotelului, salon mic dejun, restaurant, terasă în aer liber.

Recomandat: tuturor turiştilor cu precădere familiilor cu copii.

1 | Litoralul RomânescPentru oferte speciale, înscrieri timpurii şi alte oferte vizitează www.eurosite.ro.

de la540 LEI

de la343 LEI

de la315 LEI

6 nopţi cazare 5 nopţi cazare cu mic dejun 5 nopţi cazare cu mic dejun

Mamaia Mamaia Mamaia

Situat la aproximativ aceeaşi latitudine cu Veneţia şi Nisa, Litoralul Românesc rivalizeaza cu cel mediteranean, mai ales prin avantajul unei expuneri la soare de până la 10-12 ore zilnic, ceea ce înseamnă o medie anuală de aproximativ 2.400 ore.Plajele se întind pe mai bine de 82 km şi au o lăţime de 250 m la Mangalia şi de 50-200 m în rest. Nisipul auriu, renumit prin fineţea sa, atinge în timpul verii temperatura de 45° C, fiind ideal pentru aeroterapie şi băi de nisip.În ciuda ofertelor de petrecere a vacanţelor în întreaga lume, Litoralul Mării Negre este încă în topul preferinţelor românilor, măcar pentu un week-end pe an.

Litoralul românesc al Mării Negre are o lungime de 245 km şi se întinde între braţul Chilia

al Dunării, la Nord, şi graniţa cu Bulgaria, la Sud.

Page 4: Romania, Vara 2010

Hotel Minerva

Hotel Mureş

Complex Mara-Dunărea

Hotel Sirena

Hotel Europa

Hotel Cleopatra

Localizare: situat la circa 40 m de plajă, în zona nordică a stațiunii.

Facilităţi: restaurant, contra cost – televizor și frigider.

Recomandat: persoanelor care doresc să fie cât mai aproape de plajă.

Localizare: situat la 20 m de plajă în partea de nord a stațiunii.

Facilităţi: restaurant, bar de zi, bază proprie de tratament.

Recomandat: turiştilor cu buget redus.

Localizare: : situat în partea de sud a stațiunii Eforie Nord, în apropierea gării, la aproximativ 380m de mare.

Facilităţi: piscină pentru adulți și copii, jacuzzi, animatoare pentru copii, teren de joacă pentru copii, parcare, internet, bar, terasă, sală de conferință, billiard.

Recomandat: potrivit atât pentru sejururi de odihnă şi tratament, cât şi pentru turism de afaceri.

Localizare: situat la 20 m de plajă în partea de nord a stațiunii.

Facilităţi: restaurant, bar de zi, bază proprie de tratament.

Recomandat: relaxare, distracţii (la 20 m de hotel se află Aqua Parc Balada) şi tratament.

Localizare: situat în centrul stațiunii Eforie Nord în apropierea plajei sale private, amenajată în sistem club.

Facilităţi: recepție cu lobby, restaurant, snack bar, bar, bar pe plajă, piscină cu terasă și poolbar, parcare exterioară, centru de conferințe, lift, centru SPA.

Recomandat: pentru turiştii exigenţi, fiind cea mai potrivită alegere, renumit datorită propriului centru SPA - Ana Aslan, poziţionării excelente, dar şi serviciilor de calitate.

Localizare: situat la distanță foarte mică de plajă, în extremitatea nordica a stațiunii Saturn cu ieșire la plaja dintre Saturn și Venus.

Facilităţi: restaurant, bar de zi, bază de tratament proprie cu secții de hidroterapie, masaj, electroterapie și cultură fizică medicală.

Recomandat: familiilor cu copii şi nu numai; pasionaţii de înot se vor bucura de piscina olimpică de care dispune hotelul.

2 | Litoralul Românesc Pentru oferte speciale, înscrieri timpurii şi alte oferte vizitează www.eurosite.ro.

de la720 LEI

de la480 LEI

de la285 LEI

de la438 LEI

de la177 LEI

de la177 LEI

6 nopţi cazare

6 nopţi cazare

5 nopţi cazare cu mic dejun

6 nopţi cazare cu mic dejun

7 nopţi cazare cu mic dejun

6 nopţi cazare cu mic dejun

Eforie Nord

Saturn Saturn Saturn

Eforie Nord Eforie Nord

Page 5: Romania, Vara 2010

Cazări în România

Descoperă România pe cont propriu.

Club Topaz Club Onix Clubul PiraţilorLocalizare: situat în zona centrală, dar liniştită a staţiunii Neptun, lângă vilele de protocol (Mărul, Nucul), vis-a-vis de hotelurile Bâlea şi Mioriţa, aproape de plajă (aprox. 300 m).

Facilităţi: Locuri de parcare exterioare, curte interioară spaţioasă, gazonată, piscină cu şezlonguri de plajă, grătar în curte, mese, umbrele. Apartamentele cu trei camere sunt dotate cu două dormitoare cu pat dublu şi două grupuri sanitare, cu 2 băi, living cu canapele extensibile, aer condiţionat, TV cu cablu, DVD, bucătărie utilată.Capacitatea maximă este de 6 adulţi.

Localizare: situat într-o zonă centrală a staţiunii Neptun, la cca. 200 m de plajă.

Facilităţi: În apropierea imobilului se află terenuri de tenis şi minigolf, baza de tratament balnear de la Doina, complexul comercial “Bazar” şi numeroase restaurante şi terase. Apartamentele cu trei camere sunt dotate cu un living cu canapea (aer condiţionat, TV cablu, DVD, bucătărie utilată) şi două dormitoare cu pat dublu, baie cu cadă şi grup sanitar cu duş, maşină de spălat rufe, terase, încălzire centrală, lift.Capacitatea maximă este de 6 adulţi.

Localizare: situat la nord de staţiunea Mamaia, clubul are deschidere către lacul Mamaia, iar distanţa până la  plajă este de numai 200 m. Pentru a întregi imaginea aparte a clubului, aici veţi găsi replica celebrei corăbii Mayflower, ce găzduieşte recepţia şi restaurantul, puntea fiind destinată terasei şi barului.Facilităţi: Capacitatea de cazare este de 100 de locuri, în 24 apartamente duplex. Fiecare apartament are o suprafaţă de peste 90 m.p., living, terasă, peluză, grill, două băi şi două dormitoare, fiecare cu balcon, practic o casă de vacanţă pentru 4-6 persoane.

3 | Cazări în RomâniaPentru oferte speciale, înscrieri timpurii şi alte oferte vizitează www.eurosite.ro.

de la79 LEI

de la135 LEI

de la135 LEI

apartament cu 3 camere,o noapte cazare

apartament cu 3 camere,o noapte cazare

o noapte cazare, mic dejun

Neptun Neptun

Ai drum în Bucureşti? Vizitezi Braşovul sau Sibiul? Ai deplasări în interes de serviciu?Nu îţi pierde timpul preţios umblând prin întreg oraşul pentru o cazare.Fie că ai nevoie de cazare la un hotel de 2* sau la unul de 5*, de o cameră într-o pensiune sau vilă, te aşteptăm cu oferte variate oriunde în România.

Indiferent de destinaţia dorită găseşti rapid un

hotel în care să te simţi ca acasă.

Mamaia

Page 6: Romania, Vara 2010

Hotel Bella Muzica

Confort Traian

Hotel Capitol

Impăratul Romanilor

Hotel Timişoara

Hotel Best Western Astoria

Localizare: Hotelul Bella Muzica este aşezat în centrul istoric al oraşului Braşov, într-o clădire veche de 400 de ani, cu arhitectură de inspiraţie neoclasică, complet renovată ce păstrează totodată elementele arhitecturale care i-au asigurat farmecul de-a lungul secolelor .

Facilităţi: TV cablu, telefon şi internet în cameră, casă de valori în cameră, minibar în cameră, bar, parcare, garaj, restaurant.

Localizare: hotel Confort Traian este amplasat în centrul Bucureştiului, la 5 minute distantă de Piaţa Unirii.

Facilităţi: parcare, telefon, TV prin cablu, internet, restaurant propriu.

Localizare: Hotelul este situat central, în zonă rezidenţială, beneficiind astfel de acces facil, multă verdeată şi multă linişte. La câteva minute de mers pe jos se află principalele instituţii publice, iar grădina botanică este la doar 2 minute distanţă.

Facilităţi: parcare proprie, internet gratuit, seif, aer condiţionat, minibar, TV cablu, linie telefonică cu acces internaţional.

Localizare: hotelul Împăratul Romanilor este situat în centrul oraşului.

Facilităţi: saună, piscină, parcare, TV prin cablu, internet, fitness, restaurant propriu, sală de conferinţe.

Localizare: hotelul Timişoara, prin prezenţa sa în plin centrul cultural şi istoric al Timişoarei, aduce întreg confortul şi toate utilităţile impuse de standardele categoriei.

Facilităţi: saună, parcare, TV prin cablu, internet, sală conferinte, restaurant cu terasă.

Localizare: Hotelul este situat în inima oraşului Iaşi, pe renumita stradă Lăpuşneanu, la doar 5 minute de gara centrală, 20 minute de Aeroportul Internaţional şi la doi paşi de staţiile de transport în comun.

Facilităţi: internet wireless, TV prin cablu, seif la recepţie, centru de conferinţe.

4 | Cazări în România Pentru oferte speciale, înscrieri timpurii şi alte oferte vizitează www.eurosite.ro.

de la153 LEI

de la132 LEI

de la96 LEI

de la120 LEI

de la134 LEI

de la113 LEI

o noapte cazare, mic dejun

o noapte cazare, mic dejun

o noapte cazare, mic dejun

o noapte cazare, mic dejun

o noapte cazare, mic dejun

o noapte cazare, mic dejun

Braşov

Bucureşti Sibiu Iaşi

Cluj Timişoara

Page 7: Romania, Vara 2010

Balneo

Relaxare şi tratament într-un peisaj idilic.

Hotel Roman Hotel Sara’s Sons Hotel FerdinandLocalizare: pe malul drept al Cernei;

Facilităţi: bază de tratament proprie, piscină acoperită, cabinete medicale, sauna finlandeză, sală de gimnastică, restaurant, bar de zi, terase, salon de cosmetică, coafor, frizerie, parcare, sală de conferinţe;

Recomandat: pentru boli ale aparatului locomotor şi ale sistemului nervos periferic, afecţiuni ale aparatului respirator; afecţiuni ginecologice cronice; intoxicaţii cu metale grele; afecţiuni ale ochilor; sindrom supraponderal.

Localizare: în centrul stațiunii Băile Herculane.

Facilităţi: camere dotate cu minibar, aer condiționat, televizor, cablu tv, telefon, piscine cu ape termominerale, șezlonguri.

Recomandat: excursii, agrement, tratament.

Localizare: situat în stațiunea Băile Herculane, pe malul Cernei.Facilităţi: minibar, televizor color, cablu TV, telefon cu acces direct la liniile internaționale, acces internet, uscător de păr, băi proprii cu cabine de duș, halate de baie, climatizare, păstrarea valorilor la recepție, spălătorie, parcare auto păzită (cu camere video), piscină, saună, centru de fitness, jacuzzi, gradină-terasă, în stil românesc, cu foișor, bar, braserie, mansardă. Une le facilități ale bazei de agrement sunt contracost.Recomandat: pentru boli ale aparatului locomotor, boli de piele, intoxicaţii cu metale grele, boli ale aparatului respirator ş.a.m.d.

5 | BalneoPentru oferte speciale, înscrieri timpurii şi alte oferte vizitează www.eurosite.ro.

de la627 LEI

de la327 LEI

de la270 LEI

6 nopţi cazare cu mic dejunşi tratament

6 nopţi cazare cu mic dejun

6 nopţi cazare cu mic dejunBăile Herculane Băile Herculane Băile Herculane

Pe teritoriul ţării noastre există aproape toate tipurile de ape cunoscute: oligominerale, alcaline, alcalino-teroase, clorurate-sodice, iodurate, sulfatate, feruginoase, arsenicale, sulfuroase, carbogazoase, radioactive, etc - cu o foarte mare varietate în privinţa compoziţiei chimice, a gradului de mineralizare şi a temperaturii lor. Recomandăm:Staţiunile balneo-climaterice pentru tratarea afecţiunilor cardiovasculare: Vatra Dornei, Covasna, Tuşnad, Balvanyos, Buziaş.Statiunile balneare pentru tratarea şi recuperarea afectiunilor reumatice: Ocna Şugatag, Băile Felix, Turda, Moneasa, Bâzna, Herculane, Amara, Lacul Sărat, Eforie Nord, Saturn, Mangalia.

35 de oraşe şi peste 160 de staţiuni şi localităţi se

califică la capitolul de locaţii balneo-climaterice româneşti,

majoritatea concentrate în interiorul arcului carpatic şi pe

coasta Mării Negre.

Hotel Best Western Astoria

Page 8: Romania, Vara 2010

Hotel Belvedere

Hotel Poieniţa

Hotel Cozia

Hotel Termal

Hotel Clermont

Hotel Internaţional

Localizare: în centrul staţiunii;

Facilităţi: restaurant, bar de zi, terasă, bază tratament (saună, masaj, bazin de recuperare, cabinet pentru aerosoli), sală de fitness, sală de conferinţe;

Recomandat: afecţiuni respiratorii, afecţiuni ORL, afecţiuni ale aparatului locomotor.

Localizare: situat la 200 m distanţă de centrul staţiunii Băile Felix;

Facilităţi: restaurant, bază de tratament, salon de cosmetică cu produse Gerovital/Aslavital, sală de conferinţe, parcare;

Recomandat: hidroterapie, kinetoterapie, electroterapie, termoterapie, elongaţii, inhalaţii-aerosoli, masoterapie şi saună.

Localizare: situat în centrul staţiunii;

Facilităţi: restaurant în sistem meniu fix, club, piscină acoperită, sală de agrement (fitness), parcare, teren de tenis, biliard, teren fotbal, spălătorie, curăţătorie - bază de tratament;

Recomandat: boli ale tubului digestiv, hepato-biliare, ale căilor urinare, reumatisme.

Localizare: situat la liziera pădurii, la aproximativ 200 m de centrul oraşului;

Facilităţi: restaurant, bar, bază de tratament, centru de sănătate, parcare, coafor, cosmetică, săli de conferinţe;

Recomandat: proceduri de tratament, bai cu apă termala, hidroterapie, electroterapie.

Localizare: situat în partea de est a staţiunii Covasna, la aproximativ 50 m de strada principală și beneficiază de o privelişte încântătoare oferită de munţii împăduriţi care îl încadrează pe trei laturi.

Facilităţi: climatizare, baie cu cadă şi duş, uscător de păr, minibar, seif, TV satelit, piscină, saună, jacuzzi, fitness, internet gratuit prin cablu şi wireless, paturi pentru copii sub 5 ani.

Recomandat: boli cardiovasculare şi reîncărcarea organismului prin proceduri antistres şi relaxare.

Localizare: în centrul stațiunii Băile Felix, la 10 km de centrul orașului Oradea.

Facilităţi: internet, sală de fitness, centru de tratament și wellness (balneoterapie, hidro-terapie, electroterapie, împachetări, maso-terapie, laserterapie, kinetoterapie), 2 piscine interioare, 3 piscine exterioare, restaurant propriu.

Recomandat: wellness şi tratament, balneoterapie, hidroterapie, electroterapie, împachetări, masoterapie, kinetoterapie.

6 | Balneo Pentru oferte speciale, înscrieri timpurii şi alte oferte vizitează www.eurosite.ro.

de la750 LEI

de la330 LEI

de la623 LEI

de la360 LEI

5 nopţi cazare cu demipensiune

5 nopţi cazarecu mic dejun şi tratament

6 nopţi cazare cu mic dejun şi tratament

de la647 LEI

5 nopţi cazarecu mic dejun şi tratament

5 nopţi cazare cu mic dejun

de la715 LEI

5 nopţi cazarecu mic dejun şi tratament

Băile Govora

Băile Felix

Căciulata Covasna

Băile Felix Băile Felix

Page 9: Romania, Vara 2010

Delta Dunării

Incă un colţ de paradis.

Hotel Wels Hotel Egreta Complex Green VillageLocalizare: amplasat pe malul bratului Sf. Gheorghe, la circa 50 m de apă.

Facilităţi: spații de cazare spațioase și servicii de agrement contracost precum masă de billiard, tennis de masă, aparate de fitness, restaurant cu bar și semineu, terasă în aer liber, parcare păzită, teren de volei în aer liber, loc de joacă pentru copii.

Recomandat: pentru pescuit, vizite în împrejurimi cu ambarcaţiuni cu motor.

Localizare: situat în satul Dunăvaţu de Jos.

Facilităţi: restaurant, piscină în aer liber, saună, fitness, închirieri ambarcațiuni, parcare privată.

Recomandat: pentru pescuit şi vânătoare.

Localizare: situat pe braţul Sf. Gheorghe.

Facilităţi: restaurant propriu, baruri lacustre, piscină, jacuzzi, saună, teren de sport.

Recomandat: pentru pescuit; familii cu copii (se pot organiza cursuri de pescuit pentru cei mici).

7 | Delta DunăriiPentru oferte speciale, înscrieri timpurii şi alte oferte vizitează www.eurosite.ro.

de la655 LEI

de la485 LEI

de la545 LEI

5 nopţi cazare cu mic dejun 5 nopţi cazare cu mic dejun 5 nopţi cazare cu mic dejunşi transfer cu barca

Băltenii de Sus - Sf. Gheorghe Dunavăţu de Jos - Sf. Gheorghe Sf. Gheorghe

Delta Dunării, cea mai mare rezervaţie de ţinuturi umede din Europa, cu o suprafaţă de 2.681 km2, inclusă în patrimoniul UNESCO, reprezintă un ţinut exotic cu peste 1.200 specii de copaci şi plante, cu cea mai bogată faună ornitologică de pe continent. Spaţiile acvatice, acoperite cu vegetaţie, alcătuiesc o suprafaţă activă specifică deltei şi lagunelor adiacente, cu totul diferită de cea a stepelor pontice. În cadrul deltei s-a dezvoltat mult turismul de vânătoare şi pescuit sportiv, pentru care s-au creat baze cinegetice cum este cea de la C. A. Rosetti.

Atracţii: satele pitoreşti, plajele maritime, plimbările cu barca sau cu vaporul şi mâncărurile

specifice pescăreşti.

Page 10: Romania, Vara 2010

8 | Mamaia Viziteaza www.eurosite.ro/romania pentru mai multe oferte.8 | Vacanţă la munte Pentru oferte speciale, înscrieri timpurii şi alte oferte vizitează www.eurosite.ro.

Vacanţă la munte

Relaxare activă.

Hotel Riviera Pensiunea Casa din Bran Pensiunea Bujor de Munte Localizare: hotelul este situat în partea nordică a oraşului Sinaia, pe malul râului Prahova, la marginea pădurii dese de brazi şi vă ofera o privelişte fascinantă asupra munţilor Bucegi.

Facilităţi: restaurant, sală de conferinţe, internet wireless, seif, parcare.

Recomandat: nu rataţi atracţiile turistice: Castelurile Peleş şi Pelişor, Mânăstirea Sinaia, Muzeul George Enescu.

Localizare: pensiunea este situată în centrul staţiunii Bran, la 50 m distanţă de faimosul castel Bran, într-un cadru natural fermecător, specific satelor de munte româneşti.

Facilităţi: restaurant, bar de zi, terasă rustică, sală de conferinţe, parcare.

Recomandat: pentru cei care doresc să fie departe de gălăgia oraşului. Nu rataţi atracţiile turistice din împrejurimi: Castelul Bran, satele brănene, Cetatea Râşnov.

Localizare: fie că îţi doreşti relaxare la munte sau te tentează sporturile extreme, Pensiunea Bujor de Munte te aşteaptă la poalele munţilor Parâng.

Facilităţi: restaurant, bar, sală de conferinţe, internet wireless, închiriere echipament schi.

Recomandat: Munţii Parâng oferă o varietate de sporturi extreme: ski, snowboarding, zborul cu parapanta, mountain biking, motor-cross, căţărare pe munte şi altele.

de la69 LEI

de la59 LEI

de la32 LEI

o noapte cazare(pret pentru minim 5 nopţi)

o noapte cazare o noapte cazare

Sinaia Bran Masivul Parâng

O vacanţă la munte nu este mai prejos decât una la mare... ba mai mult, o vacanţă la munte te poate surprinde prin peisajele ce le dezvăluie natura. Optând pentru o vacanţă la munte beneficiezi de aerul curat şi puternic ionizat care are efecte benefice pentru trup şi suflet. Vacanţă la munte este o vacanţă de relaxare activă. Plimbările pe cărările montane îţi vor lăsa amintiri de neuitat datorită peisajelor mirifice din munţii din România şi cu siguranţă îţi vei încărca bateriile dupa un an plin de stres şi griji.

Carpaţii formează un arc cu o lungime de 1.500 km şi o

lăţime de 130 kmîntinzându-se pe teritoriul a şapte state, din Polonia până

în Serbia.

Page 11: Romania, Vara 2010
Page 12: Romania, Vara 2010

ALBA-IULIAStr.Avram Iancu, nr. 3 parter(langa serviciul pasapoarte) Tel: 0258-81.25.32Fax: [email protected]

ARADBd. Revolutiei, nr. 31, parterTel: 0257-25.03.97RDS Tel: [email protected]

BACAUStr. 9 Mai, nr. 78, parterTel/Fax: 0234-51.77.38RDS Tel: [email protected]

BAIA MAREBd. Traian, nr. 7Tel: 0262-22.46.70Tel/Fax: 0262-22.46.47RDS Tel: [email protected]

BISTRITABd. Decebal, nr. 15, sc. A, ap. 4Tel: 0263-23.55.02RDS Tel: [email protected]

BRASOVPiata Sfatului, nr. 18Tel/Fax: 0268-47.40.08RDS Tel: [email protected]

Str. Calea Bucuresti, nr. 79,bl. S37, ap. 2Tel/Fax: 0268-32.77.22RDS Tel: [email protected]

Soseaua Cristianului,cap linie BartolomeuTel/Fax: [email protected]

BRAILACalea Calarasilor, nr. 71, bl. 16Tel: 0239-69.20.34Tel/Fax: 0239-69.20.14RDS Tel: [email protected]

BUCURESTIIncinta Aeroportului BaneasaTel/Fax: [email protected]

Str. Ankara, nr. 6, sector 1Tel: 021-230.54.89Tel/Fax: 021-230.03.70RDS Tel: [email protected]

Str. Buzesti, nr. 44, sector 1Tel: 021-316.36.61, 316.36.62Tel/Fax: 021.316.54.82RDS Tel: [email protected]: [email protected]

Str. George Enescu, nr. 36-40, sector 1 (P-ta Lahovari)Tel: 021-315.71.77Tel/Fax: 021-315.68.64RDS Tel: [email protected]

Sos. Mihai Bravu, nr. 107-119, sector 2 (Piata Iancului)Tel: 021-250.61.33, 250.61.97Tel/Fax: 021-250.55.29RDS Tel: [email protected]

Bd. Nicolae Balcescu,nr. 21, sector 1Tel: 021-315.01.31Tel/Fax: [email protected]

Calea Vitan, nr. 55-59, sector 3 (Complex Comercial Mall Vitan, et. 1)Tel: [email protected]

BUZAUBd. Unirii, 5B, parter(langa Biblioteca Judeteana)Tel: 0238-71.13.33Fax: [email protected]

CLUJStr. Napoca, nr. 2-4, ap. 7 (vis-a-vis de Hotel Continental)Tel: 0264-48.48.84Tel/Fax: 0264-43.19.61RDS Tel: [email protected]

CONSTANTAStr. Stefan cel Mare, nr. 71Tel: 0241-66.27.04, 66.18.16Tel/Fax: 0241-51.96.80RDS Tel: 0341-41.25.17Mobil: [email protected]

CRAIOVAStr. Brestei, bl. K, parter(vis-a-vis de sediul Electrica)Tel: 0251-466.764Fax: [email protected]

DEVAStr. Decebal, bl. J, parter(vis-a-vis de fostul Magazin Tineretului)Tel/Fax: 0254-23.42.20RDS Tel: 0354-40.11.81Mobilink: [email protected]

DROBETA TURNU-SEVERINBd. Tudor Vladimirescu, nr. 111Tel: 0252-325.579Fax: [email protected]

FAGARASBd. Unirii, bl. 8Tel/Fax: 0268-28.09.80RDS Tel: [email protected]

GALATIStr. Brailei (lânga Arcada)Tel: 0236-47.33.30Tel/Fax: 0236-47.33.31RDS Tel: [email protected]

HUNEDOARAStr. Avram Iancu,nr. 9, bl. 140, ap. 1Tel: 0254-74.77.74Fax: [email protected]

IASIStr. 14 Decembrie 1989,nr. 4 bisTel/Fax: 0232-24.57.03RDS Tel: [email protected]

LUGOJStr. 20 Decembrie 1989, Nr. 28Tel/Fax: 0256-33.79.37RDS Tel: [email protected]

MEDIASStr. I. C. Bratianu, nr. 3Tel/Fax: 0269-82.10.15RDS Tel: [email protected]

ORADEAStr. Primariei, nr. 46Tel: 0259-43.21.28RDS Tel: [email protected]

PIATRA NEAMTStr. Mihai Eminescu,nr. 5, bl. D6,sc. B, ap. 39Tel/Fax: 0233-22.83.23RDS Tel: [email protected]

PLOIESTIBd. Republicii, nr. 10, bl. 33CTel: 0244-51.47.68, 59.06.31Tel/Fax: 0244-40.73.46Mobil: 0724.TRAVEL (0724.872.835)[email protected]

PITESTIPiata Vasile Milea, nr. 2-4(parter Complex Fortuna)Tel/fax: 0248-610.323RDS Tel: 0348-445.749E-mail: [email protected]

RAMNICU VALCEAStr. Calea lui Traian, nr. 84,bl. S7, parter (Lenin Sud)Tel/Fax: 0250-702.948RDS Tel: [email protected]

RESITAStr. Pasaj Nera, nr. 1Tel/Fax: 0255-21.00.56RDS Tel: [email protected]

SATU MAREStr. I. C. Bratianu, nr. 12Tel/Fax: 0261-71.03.77RDS Tel: [email protected]

SEBESStr. Lucian Blaga, nr. 83-85Tel: 0258-73.20.63Tel/Fax: 0258-73.45.01RDS Tel: [email protected]

SIBIUBd. Vasile Milea, bl. 10, ap. 18 (vis-a-vis de ACR)Tel/Fax: 0269-21.35.36Mobil: 0372.791.010RDS Tel: [email protected]

SIGHETU MARMATIEIStr. Bogdan Voda, nr. 5/11(Intrare din Str. Traian)Tel/Fax: 0262-31.93.22RDS Tel: [email protected]

SIGHISOARAP-ta Octavian Goga, nr. 9Tel: 0265-77.39.77Fax: 0365-88.21.52RDS Tel: [email protected]

SLATINAStr. Primaverii,bl. FA 19, sc. B, ap. 1Tel/Fax: 0249-406.243RDS Tel: [email protected]

SUCEAVAStr. Ana Ipatescu 4, bl. F, sc. E, ap. 1Tel/Fax: 0230-20.63.46RDS Tel: [email protected]

TARGOVISTEBd. Libertatii, bl. A3, parterTel/Fax: 0245-606.058RDS Tel: [email protected]

TARGU MURESStr. Calarasilor, nr. 38(vis-a-vis de banca BRD)Tel: 0265-30.61.26Tel/Fax: 0265-30.61.25RDS Tel: [email protected]

TIMISOARAStr. Bocsa, nr. 4 (Centru - in spatele Magazinului Bega)Tel/Fax: 0256-43.57.99RDS Tel: [email protected]

Str. M. Kogalniceanu, nr. 20 (Gara de Est)Tel/Fax: 0256-28.81.32RDS Tel: [email protected]

VASLUIStr. Stefan cel Mare, bl. 312, sc. ATel/Fax: 0235-31.62.78RDS Tel: [email protected]

REPUBLICA MOLDOVACHISINAUAleea Garii, nr. 1 (Gara Feroviara)Tel: +373-22.549.835, [email protected]

Str. Teatrala, nr. 4/1Tel: +373-22.222.827Fax: [email protected]

GERMANIABERLINIntertouring, 10787 Budapesterstr. 26Tel: 0049-30-210.19.737Tel/Fax: [email protected]

BREMENRo Reisen, Herdentorsteinweg 7, 28195 BremenTel: 00421-639.368.17Fax: [email protected]

FRANKFURTIntertouring, 60329 Baseler Platz 3Tel: 0049-69-25.28.84, 51.52.11Tel/Fax: [email protected]

FREIBURGBalint-Reisen, Freiburg 79115 Lörracherstr. 33Tel: 0049-76-14.49.00Tel/Fax: [email protected]

HAMBURGIntertouring, 22047Friedrich-Ebert-Damm 93 BTel: 0049-40-72.69.84.56Tel/Fax: [email protected]

MÜNCHENIntertouring,80799 Barer str. 71Tel: 0049-89-27.77.91.50, 27.77.91.51Tel/Fax: [email protected]

STUTTGARTIntertouring, 70173 Arnulf-Klett-Platz 2Tel: 0049-711-72.23.27.89; 72.23.27.90Fax: [email protected]

Informatii si rezervari bilete de autocar:Tel: 021.316.77.82/83/84Program: L-V 09-18. S 10-14

Call Center NON-STOPTel: 0801.000.888

www.eurolines.ro

Posesorii de CardAvantaj si Card Euroline bene�ciază de plata în 5 rate în perioada 15.03 - 30.06.2010 si de discount-uri în agenţiile Eurolines.

Info

rmaţ

iile

cupr

inse

în a

cest

mat

eria

l au

fost

val

abile

la d

ata

tipăr

irii (

mar

tie 2

010)

. Pen

tru

info

rmaţ

ii ac

tual

izat

e co

ntac

taţi

agen

ţiile

noa

stre

. Im

agin

ile d

in a

cest

mat

eria

l sun

t cu

titlu

de

prez

enta

re.