revista midnight februarie 2013

36
plus Hobby Bancuri Gadget Jucăria lui Ce facem? CE VEDEM? CE e HOT? Iarna ASTA în Braşov GRATUIT 41 Revistă de lifestyle masculin. Braşov Nr. Februarie 2013 AlBumele pRimăveRii: “THE NEXT DAY” DAVID BOWIE “DELTA MACHINE” DEPECHE MODE SKI sAu SNOWBOARD? AceAstA este AdevărAtA întrebAre! GHID GHIDUL ZILEI DE vAlentine’s! pAgiNA 16 pAgiNA 4 pAgiNA 18

Upload: midnight-magazine

Post on 22-Mar-2016

217 views

Category:

Documents


2 download

DESCRIPTION

Revista Midnight Februarie 2013 Revista de Lifestyle masculin www.midnightmagazine.ro

TRANSCRIPT

Page 1: Revista Midnight Februarie 2013

plusHobbyBancuriGadgetJucăria lui

Ce facem?CE VEDEM?CE e HOT?

IarnaASTA înBraşov

GRATUIT

41Revistă de lifestyle masculin.

BraşovNr.

Februarie 2013

AlBumele pRimăveRii:“The NexT Day” DaviD Bowie“DelTa MachiNe” Depeche MoDe

ski sAu snowboard?AceAstA este AdevărAtA întrebAre!

GHidGhiDul zilei DevAlentine’s!

pAgiNA 16

pAgiNA 4

pAgiNA 18

Page 2: Revista Midnight Februarie 2013
Page 3: Revista Midnight Februarie 2013

3hot în Braşov //

Maitreyi din nou la Braşov

O frumoasă piesă de iubire va avea loc din nou la Braşov în data de 19 februarie. Spectacolul Maitreyi are la bază o dramatizare dublă,realizată după romanul “Maitreyi” de Mircea Eliade,cu intervenţii din “Dragostea nu moare” de Maitreyi Devi. Este prima dată când aceste două puncte de vedere se întâlnesc pe o scenă de teatru. Deşi preţul este de 80 de lei pentru un bilet, nu există ocazie mai bună să vă bucuraţi de romantismul acestei perioade alături de partenerul dumneavoastră, decât o splendidă poveste de iubire!

Concert Viţa de Vie

Ştim cu toţii că nimic nu se compară cu un concert în aer liber, însă nu trebuie să ne demoralizăm! Concertele se pot organiza şi în spaţii închise! Luna aceasta pasionaţii muzicii de tip rock vor fi bucuroşi să afle că formaţia Viţa de Vie va trece şi pe la noi şi va concerta în data de 8 februarie în clubul Rockstadt.

concerte pentru îndrăgostiţi

Cu ocazia zilei de Valentine’s Day un eveniment muzical este absolut necesar. Şi ce formaţie să fie mai bună pentru o sărbătoare a iubirii, decât Direcţia 5. Cu ocazia zilei de Valentine’s Day clubul Times invită toţi îndrăgostiţii, miercuri 13 februarie, să participe la un concert extraordinar Direcţia 5. Preţul biletelor va fi de 30 de lei, iar rezervările se pot face la numărul de telefon 0736 73 73 73.

Trupa Vunk va concerta de asemenea cu ocazia zilei îndrăgostiţilor în Goha Club. Şi mai mult decât atât aceastia au pregătit un concurs. Postează o declaraţie de dragoste pe pagina de Facebook Goha studio (www.facebook.com/GohaStudio) între 1-14 februarie şi poţi câştiga o dedicaţie doar pentru jumătatea ta live în Goha pe 15 februarie, chiar de la cei din trupa Vunk.

Evenimentele lunii

Aşadar s-a terminat şi anul 2012. Spre fericirea noastră lumea nu s-a terminat, ba chiar mai mult oamenii au petrecut la fel ca în fiecare an, cu ocazia sărbătorilor şi a Revelionului. Acum în noul an, se pare că iarna este destul de blândă cu oamenii depresiunii Brasovului şi asta înseamnă un singur lucru. Putem ieşi din casă să ne reluăm activităţile preferate. Pe lângă plimbările pe sub Tâmpa sfârşitul iernii este predominat de fel de fel de evenimente. Bineînţeles până să ajungem la petrecerile din vară şi distracţia de noapte trebuie să ne facem cumva încălzirea. Aşa că vă propun câteva evenimente care v-ar putea capta interesul!

Page 4: Revista Midnight Februarie 2013

4 // Valentine’s Day

Ghidul zilei de valentine’s! secretul victoriei

Mai puţin de două săptămâni şi se apropie unul dintre acele evenimente în care cu toţii ne simţim pierduţi! De fiecare dată când vine vorba de ziua ei, Crăciun sau Valentine’s day, la două lucruri suntem cei mai tari. Să ne speriem şi să facem greşeli! Însă dacă suntem puţin atenţi şi ne dăm seama de micile indicii, ale

partenerelor noastre, totul va decurge perfect! Fie că este vorba despre ceva practic şi amuzant, ceva creativ şi original sau mai degrabă ceva luxos şi extravagant, câteva idei de cadouri puţin mai exclusiviste o vor face cu siguranţă fericită pe deplin! Aşa că domnilor, puneţi mâna pe portofel şi haide-ţi să mergem la cumpărături!

Există o linie fină între lenjeria care o face să se simtă cu adevărat sexy şi lenjeria care o face să se simtă ca una dintre Pussycat Dolls. Iar la acest capitol cine ştie mai bine ce îşi doresc femeile ca celebrul brand Victoria’s Secret. Fie că vorbim despre lenjerii sexy, cămăşi de noapte cu atingere de caşmir sau compleuri dantelate, orice alegere vă va face consoartele deosebit de fericite. Traducere: Noua achiziţie va fi purtată prin casă toată ziua, astfel încât toată lumea va avea de câştigat, dacă înţelegeţi ce vreau să spun!M

idnight

Page 5: Revista Midnight Februarie 2013
Page 6: Revista Midnight Februarie 2013

6 // Valentine’s Day

senzualitatea are un nou nume, Hermes!

clişeu sau excelenţa artei cadourilor?Parfumul este

incontestabil unul din cele mai importante ritualuri de înfrumuseţare la care apelează o femeie. Alegerea parfumului potrivit este însă o misiune dificilă pentru noi bărbaţii pentru că, să recunoaştem, de obicem alegem parfumul care arată cel mai pompos pe dinafară sau care miroase asemănător celor pe care le preferăm pentru noi.

Pentru aceia dintre noi care preferă alegerea unui parfum din categoria de lux, atunci Hermes este fără doar şi poate cel mai potrivit şi elegant cadou.

Când vine vorba de cadouri pentru femei, studiile au arătat că nu poţi da greş cu două lucruri: perlele şi diamantele. Aşa că dacă apreciaţi statistică şi veţi opta pentru aşa ceva pot să vin în ajutor. Cu toţii am văzut sau măcar am auzit de celebra peliculă “Breakfast at Tiffany’s”. În ceea ce priveşte alegerea bijuteriei perfecte, avem un ajutor de nădejde. Renumit pentru excelenţă , bijuteriile Tiffany’s reprezintă cadoul perfect, feminin, elegant, discret sau opulent deopotrivă. Lăsaţi-vă intuitita să vă conducă şi nu ve-ţi da greş!M

idnight

Page 7: Revista Midnight Februarie 2013
Page 8: Revista Midnight Februarie 2013

8 // jucăria lui

mașina trebuia să aducă profit, au aliniat proiectul de formă cât mai strâns la designul lui 911, nici nu putea fi vorba de experimentări avant-garde. Până s-a închegat și mecanica, a fost gata și numele: Boxster, care s-a născut din încrucișarea cuvintelor boxer și roadster. Prima generaţie - conform codului de fabrică 986 - s-a prezentat în 1996 cu motor în șase cilindri de 2,5l și 204 CP, având cutie manuală sau automată. În 2000 au mărit capacitatea cilindrică la 2,7l (220 CP) și s-a prezentat Boxster S de 3,2l și 253 CP. La trei ani după au ascuţit în continuare sursele de putere și în onoarea lui 550 Spyder, care aniversa 50 de ani, au introdus seria 50th Anniversary Edition, apoi în 2005 a sosit a doua generaţie, 987-le - varianta mai slabă cu 240 CP, în timp ce varianta mai puternică cu 280 CP. La prima perfecţionare, în 2007 au mărit volumul motorului modelului S la 3,4l (295 CP), doi ani mai târziu au mărit motorul modelului de bază la 2,9l (256 CP). Extravaganţe există și la acest model, cu numele RS60 Spyder, aniversarea de un an a unei mașini sport renumite, sau tot aici putem aminti și pe Porsche Design Edition 2 de culoare alb Carrera și roţi de 19 ţoli destinat pieţei nord-americane. În modul său este o curiozitate Boxster Spyder ușurat cu 80 kg și acţionat de un motor de 324 CP, a cărei

caroserie diferea în mai multe puncte de original. Cea mai nouă generaţie, a treia, a primit notaţia de fabrică 981. Este puţin cam ciudat să începi cu asta la o mașină sport, dar fabrica accentuează cu bucurie că motoarele sunt mai economice cu o medie de 15%, deși varianta standard are 265 CP, în timp ce S-ul are 315 CP. Primului îi ajung 7,7 litri de combustibil la suta de kilometrii, celui de-al doilea îi trebuiesc 8 litri. Cutia automată PDK cu supraîncărcare are șapte trepte și ambreiaj dublu, cui îi place să cupleze manual trebuie să se mulţumească cu 6 trepte, construcţia în 7 trepte rămâne privilegiul lui 911. Printre dotările de bază a lui Boxster se află jantele de aluminiu de 18 ţoli, tapiţeria Alcantara, sistemul stop-start și afișajul touchscreen de 7 ţoli adecvat controlului total al meniului și sistemului de management. Boxster S plusează dotările de bază cu jante de 19 ţoli, tapiserie parţială de piele și faruri Bi-Xenon. Bebelușii Porsche, care accelerează de la 0-100 km/h în 5,7 respectiv 5,0 secunde, și-au păstrat rapoartele obișnuite, dar vizibil sunt mai late și mai plate, și datorită lipsei farurilor rotunde se leagă mai puţin de forma lui 911. Se cunosc deocamdată doar preţurile din Germania, Porsche Boxster 48.000 euro, în timp ce Boxster S se poate comanda începând de la 59.000 euro.

În realitate, anonimatul nu reprezintă rolul pe piaţă a lui Boxster, deoarece modelul este unul de succes și popular în rândul clienţilor. Dar dintr-un anumit punct de vedere exact asta deranjează cel mai tare, că reprezintă concurenţa lui Porsche 911. Conform celor de la fabrică explicaţia ar fi de căutat în faptul că din punct de vedere al formei l-au făcut pe Boxster exagerat de asemănător cu modelul legendar, astfel mulţi clienţi - care și-ar fi dorit Porsche - și-au pus întrebarea: și mașina mai mică merge bine, arată bestial, de ce să cumpere una mai scumpă? Întâmplarea lui Boxster a început prin mijlocul anilor 1990. În Zuffenhausen adia deja vântul, care amplificându-se a adus norii furtunii economice ulterioare deasupra lui Porsche. Șirul cu motorul în faţă, practic a eșuat, trăsura trasă de cei patru cai 924-828-944-968 nu a reușit să obţină un succes atât de mare ca 911 de unul singur și trebuia inventat ceva nou. Încă nu sosise vremea nebuniei SUV Cayenne, asta deja a fost ultima încercare (de data asta a și ieșit bine), așa că proiectanţii au încercat să găsească rezolvarea în trecutul mărcii… și 550 Spyder aproape că se oferea pe tavă. A început să se schiţeze imaginea uni Porsche cu motor central, două locuri, dinamic, decapotabil, care conţinea un strop din legenda James Dean, cum însă

PORSCHE BOXSTERboxster, varianta mai mică şi mai ieftină a lui Porsche, până acum a stat în umbra lui 911. A treia generaţie însă încearcă să iasă din anonimat.

Midnight

Page 9: Revista Midnight Februarie 2013

9jucăria lui //

Page 10: Revista Midnight Februarie 2013

10 // fumuri

Camel istoria unei legendeFumătorii pasionaţi vor ştii ce înseamnă o ţigară bună. Totul ţine de aromă, de miros şi de tărie. Iar când vine vorba de aceste trei elemente, există o ţigară care reuşeşte să le îmbine pe toate într-un mod armonios. Amestecul de tutun Turcesc, Burley şi Virginia aflat în celebrele ţigări Camel, transformă simplul fumat al unei ţigări obişnuite într-o adevărată experienţă.Introduse în Statele Unite în anul 1913, de către R.J. Reynolds Tobacco Company, brand-ul Camel a fost un adevărat pionier în industria tutunului. Folosind pentru prima oară în America, un amestec de tutun turcesc,Virginia şi Burley ţigările au devenit foarte populare datoria gustului plăcut, dar în acelaşi timp au stârnit şi numeroşi competitori, dintre care Lucky Strike fiind cel mai periculos. De asemenea o dată cu lansarea brand-ului Camel, R.J. Reynolds a fost prima companie care a lansat pe piaţă ţigările premanufacturate în pachete de 20 de bucăţi. Aceasta a fost o adevărată lovitură de graţie, deoarece până în acel moment oamenii îşi rulau singuri tutunul.Un alt element, în afară de gustul distinctiv, care au adus ţigările Camel pe strada succesului a fost preţul acestora. Un pachet de 20 de ţigări costa incredibila sumă de 10 cenţi, fiind cele mai ieftine ţigări pe care puteai să pui mâna. Dar lăsând la o parte gustul splendid şi preţul scăzut, cum oare au ajuns aceste ţigări să fie totuşi numărul unu în Statele Unite? Din nou ingeniozitatea celor de la R.J Reynolds, le-a servit pe post de armă în lupta cu rivalii. Aceştia s-au gândit că pentru a putea promova un brand de ţigări la nivel naţional, cel mai bine ar fi să ai publicitatea de partea ta! Şi intradevar nu s-au înşelat! Înainte de lansarea ţigărilor, Reynolds a pus la cale un plan de marketing, bazat pe sloganuri şi expresii menite să stârnească curiozitatea oamenilor, unul dintre mesajele campaniei fiind “Atenţie! Vin cămilele!”. O altă strategie de promovare a brand-ului, a fost folosirea unei cămile de circ pe nume Bătrânul Joe, care era plimbată prin oraşe alături de oameni care împărţeau ţigări gratuit. Mai târziu în anul 1987 bătrânul Joe, într-o versiune caricaturizată, a devenit mascota oficială a Camel-ului, dar a fost retrasă în 1997 din diverse motive. În zilele noastre Camel este vândut în peste 90 de ţări şi face parte din primele 5 branduri de ţigări din lume şi garantează la fiecare fum o plăcere cu adevărat deosebită.

Midnight

Page 11: Revista Midnight Februarie 2013
Page 12: Revista Midnight Februarie 2013

12 // coverstory

Să schiem sau să ne dăm cu snowboard-ul? Aceasta este adevărata întrebare! Şi este una din întrebările pe care mulţi pasionaţi ai sporturilor de iarnă se întreabă în timp ce vor încerca să se decidă care este cea mai bună alegere. Percepţia oamenilor legată de aceste două sporturi este aceea că snowboard-ul este mult mai “cool ” decât schi-ul, acesta fiind considerat mai degrabă un sport pentru aristocraţi, căruia îi lipseşte extremul. Din fericire aceste păreri sunt

doar stereotipuri, care sunt departe de a fi adevărate!

Atât schiatul cât şi snowboarding-ul pot fi “cool” şi pot genera în egală măsură adrenalina de care au nevoie pasionaţii sporturilor extreme. Ideea de schi versus snowboard nu ţine nicidecum de popularitatea acestora în rândul oamenilor pe cât ţine de propriile abilităţi, buget şi aspiraţiile pe care le are fiecare individ.

Să luăm în considerare faptul

că ştiţi ambele sporturi în egală măsură şi sunteţi pregătiţi să treceţi de la echipamentul închiriat la un echipament propriu. Înainte de asta trebuie să ţineţi cont de nişte factori destul de importanţi, înainte să zburaţi spre magazine iar apoi să regretaţi. Bineînţeles nu ţineţi cont de sfaturile care urmează în cazul în care sunteţi un atlet deosebit cu foarte mulţi bani, căruia nu îi pasă câţi bani dă pe echipament şi ce fel de sport practică!M

idnight

ski vs. snowboardce-i de făcut?

Page 13: Revista Midnight Februarie 2013

13coverstory //

Ţineţi cont de abilităţi! costuri

Este primul sfat din mica noastră listă. Ambele sporturi sunt extrem de provocatoare, dar de asemenea ambele vă vor aduce satisfacţie garantată şi o tonă de distracţie. Deci pe care îl alegem? Ar fi fantastic să discutăm despre impresionatele elemente ale fiecaruit sport în parte dar cel mai important este să ne întrebăm “care e cel mai greu?”. În mare parte răspunsul acestei întrebări ţine de preferinţele fiecăruia. Pentru cei care preferă poziţia bipedă şi o oarecare siguranţă a echilibrului atunci cel mai probabil schiatul va fi raspunsl, însă pentru cei care îşi doresc o sincronizare perfectă a membrelor în timpul coborâri atunci snowboard-ul va fi alegerea potrivită. În cazul snowboard-ului ambele picioare sunt prinse de placă, aşadar corpul este oarecum blocat! Asta înseamnă că succesul va veni doar dacă vă veţi mişca asemenea unui singur obiect. Din cauza acestei restricţii începătorii preferă să aleagă schiurile în locul plăcii. În cazul schiatului, faptul că îţi foloseşti ambele picioare dă senzaţia unei mişcări mult mai naturale şi care nu necesită effort. Cel puţin la început!

Fie că ne cumpărăm o maşină, mergem la piaţă pentru nişte cumpărături de weekend, sau că ne cumpărăm echipament pentru un sport de iarnă, costurile ar trebui luate în serios. Nimănui nu îi place să arunce banii pe ceva care îl dezamăgeşte mai apoi. Aşa cum spusesem mai sus, la fel cum snowboarding-ul este considerat sportul mai cool schiat-ul are reputaţia de a fi cel mai scump sport al iernii. Din cauza acestor stereotipuri ideea generală este că cei care schiază au bani iar cei care se dau cu placa sunt un fel de rebeli săraci. Dar putem fi siguri că nu este deloc aşa.Un calcul rapid ne poate spune că diferenţa dintre

cele două atunci când vine vorba de bani nu este foarte mare luând în considerare un echipament de calitate medie. Şi ca exemplu am luat o pereche de schiuri şi o placă. Diferenţa a fost de aproximativ 100- 150 de euro. Dacă adăugăm clăparii şi altele am ajuns la concluzia că diferenţa maximă este de aproximativ 500 de euro. Intradevar nu este o sumă mică, dar nu este nici o sumă care să creeze o prăpastie între cele două sporturi! Ba chiar mai mult în funcţie de obiectul cumpărat snowboarding-ul poate ajunge la preţuri mult mai mari. În concluzie atunci când vine vorba de costuri putem spune că ambele sunt destul de costisitoare.M

idnight

Page 14: Revista Midnight Februarie 2013

14

Aşa numitele scheme Pante şi trasee

Aşa numitele scheme, sau trickuri în engleză, sunt un element cheie şi probabil după ce aţi învăţat cât de cât să mergeţi la un moment dat veţi vrea să duceţi toată treaba asta cu sporturile de iarna un pic mai departe. Dacă vreţi acest lucru şi doriţi să experimentaţi pârtia pe partea sălbatică probabil întrebarea care vă va ţâşni în minte prima oară vă fi : “Oare care sport îmi va permite să fac mai multe?”. Din nou înclinăm să apelăm la stereotipuri şi să considerăm că snowboarding-ul este sinonim cu toate trickurile, dar dacă stăm puţin să ne

gândim nici schiatul nu este mai prejos. Ba chiar mai mult de atât cred că ştim cu toţii schiurile acelea scurte şi puţin mai late pentru ce au fost create. Teoretic se spune că orice “schemă” care poate fi făcută cu snowboard-ul poate fi făcută la fel de bine, ba chiar poate şi mai bine, cu schiurile şi vice versa. Până la urmă totul se reduce la cât de bine cuceriţi provocările pe care fiecare sport le aduce. Aşa că dacă ar fi să tragem linie, puteţi sta liniştiţi, deoarece ambele vă vor aduce încântare, distracţie şi nişte trickuri pot da pe spate pe oricine.

Ultimul dar nu cel din urmă argument! Vă întrebaţi oare de ce vorbim despre aceastea? Răspunsul este unul simplu! Oricine depinde de terenul pe care practică sportul ales. În timp ce snowboard-erii preferă zăpada mai pudrată şi mai pufoasă, schiorii susţin că se descurcă mai bine pe zăpada mai îngheţată şi mai netedă. De asemenea nu toate pârtiile permit schiorilor să facă ce vor. Unii munţi de exemplu sunt mult prea abrupţi şi stâncoşi pentru aceştia. Cu snowboard-ul în acest caz nu este neapărat o problemă. Deci luând acest lucru în considerare numărul munţilor şi traseelor care primesc posesorii de plăci cu braţele deschise este mult mai numeros. Dar dacă aş fi în locul vostru nu aş fi prea îngrijorat de aceste detalii. Până la urmă sunt doar detalii nu?

În orice caz, urmaţi micul ghid prezentat mai sus şi ascultaţi-vă şi instinctul. Nu veţi da greş şi veţi avea o iarnă extraordinară.M

idnight

// coverstory

Page 15: Revista Midnight Februarie 2013
Page 16: Revista Midnight Februarie 2013

16 // esenţiale

EpicChris Wedge, regizorul primului “Ice Age” și “Robots” revine cu o fantezie animată. Epic, film de aventuri cavalerești la firul ierbii. Cum vine asta? Păi… fiica unui savant se trezește miniaturizată și astfel face cunoștință cu poparele de omuleți din pădurea din spatele casei. Cu eroi în armuri și limaxi vorbitori.

“The Croods”Echipa responsabilă de “Lilo&Stich” și “How to Train Your Dragon” recidivează cu o animație preistorică. Povestea familiei Crood este plină de aventuri neașteptate și creaturi exotice. Pentru neanderthalienii din clanul Crood lucrurile se schimbă radical odată cu descoperirea unei văi misterioase.

“Dorothy of Oz”Dorothy ajunge din nou în Oz. Un Oz mult mai puțin fericit decât s-ar crede. Cineva ține captive persoane importante în Castelul de Smarald. Repovestire animată destinată în special cel mai mici spectatori, axată de drălășenii și glumițe.

“Elysium”Responsabil de fenomenalul “District P” (2009), Neill Blomkamp revine cu alt SF distopic. Într-un viitor sumbru, bogații plutesc în orașul suspendat Elysium, deaspura sărăcimii care se înghesuie pe Pământul supra-populat din 2197. Numai că un individ (Matt Damon) poate schimba radical status quo-ul.

“Ender’s Game”Punerea pe ecran de cinema a romaului cult semnat de Orson Scott Card a generat deja destulă vâlvă. Povestea copiilor special antrenați ca să distrugă de la distanță o întreagă specie extraterestră beneficiază de regia lui Gavin Hodd (“Rendition”, “Wolverine”) și cum nici măcar un trailer nu au apărut, nu există încă indicii despre cum va fi de fapt filmul. Într-un rol principal: Harrison Ford.

“Pacific Rim”Guillermo del Toro pune față în față monștrii oceanici gigantici și roboții gigantici. Bătălia se anunță epică și fanii sunt deja mai mult decât nerăbdători. Având în vedere dimeniunile colosale ale bugetului, cel mai probabil veți mai tot auzi de “Pacific Rim”.

“The IncredibleBurt Wonderstone” Doi comedianţi foarte talentați (Steve Carell și Jim Carey) plus un ac-tor teribil de eficient (Steve Buscemi) fac ca toți dracii. Motivul? Sunt magicieni de Las Vegas (Buscemi și Carell) a căror popularitate este în scădere. Intervenția rockerului nonconformist jucat de Carey nu le aduce decât necazuri.

“Pain and gain”Michael Bay a lăsat puțin deoparte franciza “Transformers” și a regizat un amestec de comedie cu thriller și acțiune. Plin de nostalgii după ex-cesivii ani ‚80, filmul pune cot la cot doi culturiști amatori care plănuiesc să-l răpească și jefuiască pe patronul sălii de fitnes pe care o frecventează asiduu.

“Admission”Filmul cu Tina Fey și Paul Rudd este recomandabil în primul rând firilor mai romantice dar și amatorilor de comedii clasice. O profesoară de la Princeton își vede viața dată peste cap: poziția de șef de departament este vacantă și competiția acerbă. Colac peste pupăză, mai apare de nciunde și un posibil fiu pierdut (dat spre adopție) ajuns adolescent.

AniMAții 2013 S.F. CoMedii

Page 17: Revista Midnight Februarie 2013

17esenţiale //

Alicia Keys Alicia Keys a improvizat la învestirea preşedintelui SUA. A cântat „Obama on fire” în loc de „Girl on fire”. Versurile au devenit amuzante la un moment dat, unul dintre exemple fiind „Are capul în nori / Nu se retrage deloc”.

Florence WelchFlorence Welch a încercat să călătorească incognito cu metroul londonez, pe când se întorcea de la un concert al lui Kendrick Lamar, dar a fost recunoscută de un grup de tineri. Aceştia au început să cânte în cor hitul cântăreţei „You’ve Got the Love”, iar a început să cânte şi ea alături de fanii ei.

„Sin City”Bruce Willis îşi va relua rolul din filmul „Sin City” (2005), într-o continuare a acestei pelicule care va fi realizată cu ajutorul tehnologiei 3D. „Sin City: A Dame To Kill For” va fi lansat pe marile ecrane nord-americane pe 4 octombrie 2013.

Steven Spielberg + Tom Hanks = miniserieSteven Spielberg şi Tom Hanks vor pro-duce o nouă miniserie despre cel de-Al Doilea Război Mondial, pentru HBO, după alte două seriale realizate de cei doi cineaşti americani pentru reţeaua de televiziune - „Band of Brothers” şi „The Pacific”.

Kylie MinogueCântăreaţa australiană Kylie Minogue îşi va relua cariera de actriţă cu un rol într-un serial de televiziune despre viaţa şi cariera artistului Andy Warhol. Noul serial se va intitula „Hey Diddley Dee” şi este produs de Sky Arts 1 HD.

Sarah Jessica ParkerSarah Jessica Parker îşi doreşte să revină în rolul care a făcut-o celebră, cel al lui Carrie Bradshaw din „Totul despre sex” (Sex and The City). Dacă Sarah Jessica Parker va obţine acordul creatorilor fran-cizei, aventurile lui Carrie Bradshaw ar putea fi urmărite pentru a treia oară într-un lungmetraj, după ce au fost văzute şi într-un serial (între 1998 şi 2004).

iMproVizAții SeriAle diVe de CineMA

Page 18: Revista Midnight Februarie 2013

18 // muzică

The Next Daydavid bowie revine în muzică

nou album Depeche Mode, “delta Machine”

Pe 8 ianuarie David Bowie a împlinit 66 de ani, iar fanii care intrau pe site-ul artistului ca să-i lase un mesaj sau să-l felicite au primit drept cadou o piesă nouă. Acesta a fost unul din cele mai frumoase anunţuri despre un viitor album, pentru că despre asta este vorba. Din 2003, când Bowie a lansat albumul „Reality”, nu am mai avut vești despre el, muzicianul anunțând oficial că renunță să mai facă muzică. Dar după 10 ani de absență, extravagantul artist revine cu o ştire bombă – apariţia unui nou album. „The Next Day” este titlul noului album David Bowie, al 30-lea material

de studio din cariera sa atât de bogată - disponibil cu pre-order pe iTunes, cu lansare oficială anunțată pentru luna martie. Până atunci putem să ascultăm noul single, „Where Are We Now”, și să vizionăm videoclipul “Where Are We Now?”. Cântecul a fost scris de Bowie şi a fost înregistrat la New York, în colaborare cu producătorul Tony Visconti. Videoclipul piesei este realizat de regizorul Tony Oursler şi poate fi urmărit pe site-ul oficial David Bowie: http://www.davidbowie.com/. Albumul va fi disponibil în două variante: standard - cu 14 piese, şi deluxe - cu 17 piese.

Noul album Depeche Mode se va numi “Delta Machine” şi va fi lansat pe 26 martie 2013. După ce la conferinţa de presă membrii Depeche Mode au prezentat piesa “Angel”, întâia piesă cu videoclip va fi “Heaven”. “Delta Machine” e cel de-al treisprezecelea album din cariera de peste 32 de ani a trupei. A fost înregistrat la New York, sub atenta supraveghere a producătorului de care Depeche Mode pare să se fi atașat iremediabil, Ben Hillier. Acesta este la al treilea material consecutiv produs pentru legendarul trio din Basildon, fapt ce constituie un record. În plus, albumul se va bucura și de bagheta magică a lui Flood, producătorul care a semnat „Violator” (1990) și „Songs of Faith and Devotion” (1993) și care acum va mixa materialul. Albumul va beneficia de un turneu de lansare, iar România nu va fi ocolită! Pentru fanii români veștile despre un nou album și mai ales cele referitoare la un nou turneu au venit cum nu se putea mai bine. Turneul va debuta oficial pe 7 mai la Tel Aviv, continuă la Atena și Sofia, iar pe 15 mai ajunge pe Arena Națională din București.M

idnight

Page 19: Revista Midnight Februarie 2013
Page 20: Revista Midnight Februarie 2013

20 // unde ieşim?

rockstadt

lucian Blaga nr 13

FB: rockstadt

Times Garden

eroilor nr 17 FB: TimespubBrasov 073 673 7373

Gott

Johann Gott, nr 2, www.hotelgott.ro 0268 472203

deanes irish pub & Grill

republicii, nr19 www.deanes.ro 0268 416 478

The Hockey pub

Mihai Viteazul 3 www.thehockeypub.ro 0731 909 999

Victoria pub

Calea Bucureşti 285 www.campingdirste.ro 0268 339 462

Studio 80

Mureşenilor 11 - 13

0743 589 433

Vintage pub

livada poştei www.thevintagepub.ro 0745 050 487

Page 21: Revista Midnight Februarie 2013
Page 22: Revista Midnight Februarie 2013

22 // unde ieşim?

restaurant prato

Michael Weiss nr 11 www.prato.ro 0268 473 367

Hanul dambul Morii

dn1,Km 10 iesirea spre Bucureşti 0730 602 396

Tequila Bowiling

Avram iancu nr 32

0720 477 896

Green Saloon

Muresenilor 11 - 13 0746 256 147 0268 477 317

Casa Ungurească restaurant

Vasile Alecsandri nr24

0268 315 922

Casa Hirscher

A Hirscher nr 12 - 14 www.casahirscher.ro 0268 410 533

rossignol pub

Cuza Vodă nr 14 FB: pub-rossignol 0721 201 780

Knockout

Alexandru Vlahuţă nr 59

0741 070 428

Page 23: Revista Midnight Februarie 2013
Page 24: Revista Midnight Februarie 2013

24 // unde ieşim?

Ando’s

B-dul15 noiembrie nr 6 www.andosfood.ro 0268 4105 88

nec’s

iuliu Maniu nr 43 www.sergianagrup.ro 0368 001 182

Queen’s pub

Soarelui nr 10 www.queenspubbv.ro 0268 318 618

Ceasu’ rău

iuliu Maniu nr 56 www.sergianagrup.ro 0268 476 670

Taverna Sârbului

republicii nr 55 www.tavernasarbului.ro 0268 410 222

Casa Tudor

Avram iancu nr 58 www.sergianagrup.ro 0268 428 070

pizza roma

republicii nr 16 www.pizzaroma.ro 0268 424 333

Trattoria del Chianti

Brândușelor nr 100 www.delchianti.ro 0268 546 087

Page 25: Revista Midnight Februarie 2013
Page 26: Revista Midnight Februarie 2013

26 // unde ieşim?

restaurant Belvedere

Stejarisului nr 11 www.hotelbelvederebv.ro 0268 415 370

restaurant Taverna lupilor

Branului nr 36 Bis , Bran www.tavernalupilor.ro 0268 237013

restaurant Butoiul Sasului

republicii nr 53-55 www.butoiul-sasului.ro 0268 410 499

restaurant Ambasador

republicii nr 60

0268 414971

restaurant eden

neagoe Basarab nr 7 www.hoteleden.ro 0268 456 379

restaurant paradis

Apollonia Hirscher nr 12 fb: restaurantparadis 0268 471 135

restaurant Hermanns Hof

lunga nr 85, Cristian www.heramnnshof.ro 0372 967 937

restaurant Bella Musica

piata Sfatului, nr 19 www.bellamuzica.ro 0268 477 946

restaurant Millenium

negoiu nr 14 www.bistro-millenium.ro 0268 412 363

restaurant Casa romaneasca

piata Unirii nr 15

0268 513 877

restaurant Keller Steak House

Apollonia Hircher nr 2 www.kellersteakhouse.ro 0268 472 278

restaurant roata norocului

Crisan nr 6 www.roata-norocului.ro 0268 412 324

Page 27: Revista Midnight Februarie 2013
Page 28: Revista Midnight Februarie 2013

28 // bancuri

Doi prieteni vorbeau: -Cum e mă să fii însurat? -Super tare, mă simt de

parcă aș avea iarăși 16 ani. -Adică? -Fumez în toaletă și beau pe ascuns.

Pe un șantier în România: - Șefu’, mi s-a rupt coada la lopată, ce să fac?

- Sprijină-te și tu pe betonieră că nu mai avem lopeți.

Un bărbat avea o aventură de câţiva ani cu o italiancă. Într-o

seară, femeia i-a mărturisit că e însărcinată. Nedorind să-și distrugă reputația sau căsnicia, acesta i-a propus femeii o sumă mare de bani pentru a pleca în Italia să nască în secret. Dacă era de acord să ramână în Italia și să crească acolo copilul, el i-a promis că-i va acorda sprijinul

financiar până când copilul va împlini 18 ani. Femeia a acceptat, dar a întrebat cum va ști el când se va naște copilul. Pentru a menține discreția, el i-a spus să-i trimită o carte poștală pe spatele căreia să scrie ,,Spaghete”. La primirea acesteia, el se va ocupa de pensia alimentară a copilului. Într-o zi, după aproximativ 9 luni, când bărbatul s-a întors de la lucru, soția l-a întâmpinat confuză: - Dragule, i-a spus ea, azi ai primit o carte poștală extrem de ciudată. - Ah, dă-mi-o doar, îţi voi explica mai târziu despre ce e vorba. Soția, ascultătoare, i-a înmânat cartea poștală. El a citit-o, s-a făcut tot alb și a leșinat. Pe cartea poștală scria: „Spaghete, spaghete, spaghete, spaghete, spaghete. Trei cu ouă, două fără. Trimite mai mult sos!”

Doi proaspăt arestați discută în celulă: - De ce ai fost arestat?

- Pentru concurență. - Adică ?!? - Fabricam aceleași bancnote ca și statul ...

Când eram mai tânăr, uram să merg la nunți. Mătuși de-ale mele și cunoștințe

în vârstă veneau la mine, mă pișcau de obraz și-mi spuneau: - Tu urmezi acum. Au terminat cu porcăria asta când am început la înmormântări să fac același lucru cu ele.

Rimelul de la Max Factor creează impresia că genele sunt de trei ori mai

lungi. Cred că Max Factor ar trebui să facă și prezervative...

Page 29: Revista Midnight Februarie 2013
Page 30: Revista Midnight Februarie 2013

30 // bancuri

Ion stătea pe prispa casei și fuma. Trece Gheorghe pe stradă și îl strigă:

- Ioaneeee hai să bem un rachiu la crâșmă! Ion răspunde : Băi nu vin. - Hai măi Ioane, sau ți-e frică de nevastă? - Auzi mă Ghio, nici la lup nu-i e frică de câine dar nu-i place cum latră.

Alo, familia Popescu? - Nu știu, mânca-ți-aș, de-abia am intrat...

Într-un sat de munte e mare agitație în fața primăriei. Iese primarul și întreabă:

- Ce s-a întâmplat? - Apăi dom’ primar s-o pripășit un negru pe la noi prin sat și ne regulează toate femeile. - Și....N-ați luat măsuri? - Apăi, am luat la toată lumea, dar tot a lui e cea mai mare.

Americanii inventează un robot superviril. Se iau, prin tragere la

sorți, 3 femei pentru teste: o franțuzoaică, o spanioloaică și o unguroaică. Intră prima franțuzoaica. După o oră iese din cameră: - Oui, c’est superb! După alte două ore iese și spaniola, asudată: - Ole! Intră și unguroaica. După șase ore de stat în dormitor, specialiștii se decid să spargă ușa că poate roboțelul o fi omorât-o. Deschid ușa și ... o văd pe unguroaică alergând după robot și strigând: - Da’ să fugi mai ai baterii??!!

Doi lilieci își făceau siesta, atârnați într-un copac cu capul în jos.

- Auzi, care a fost cea mai rea zi din viața ta? - Ziua în care am avut diaree...

Este mai bine să taci și să dai impresia că ești prost decât să vorbești și să înlături

orice dubiu.

O blondă făcea sex pe bancheta din spate a unui Maybach. În

timpul actului, aceasta îi zice bărbatului: - Ştii, nu îmi pasă de bogăţia ta, nu îmi pasă că ai Maybach, nu mă interesează luxul! Bărbatul: - Să ştii că nici pe mine nu mă interesează, eu sunt şoferul!

Soția către soț: - Dragă, trebuie să-i spui fiului nostru să nu se

însoare cu proasta aceea! - Asta-i culmea, de parcă pe mine m-a atenționat cineva…

Page 31: Revista Midnight Februarie 2013
Page 32: Revista Midnight Februarie 2013

32 // bancuri

Mă simt atât de singură... am nevoie de o companie... de preferat

să fie una de petrol!

Un bărbat e adus în faţa judecătorului pentru că şi-a omorât soţia.

– Fapta dumneavoastră este sub orice critică. Dacă aveţi intenţia ca tribunalul să nu vă condamne la închisoare pe viaţă, trebuie să ne expuneţi motive cât de cât plauzibile care să vă poată reduce pedeapsa. – Domnule judecător, soţia mea era atât de proastă, încât nu m-am putut controla și a trebuit să o arunc de la balcon. – Declaraţia dumneavoastră este de o obrăznicie nemaiauzită și dacă nu doriţi ca juraţii să vă condamne înainte să continuăm procesul trebuie să aveţi argumente cu adevărat plauzibile. – Păi să vă povestesc. Locuim

într-un bloc cu 10 etaje la ultimul etaj si la parter locuieşte o familie de pitici. Părinţii au 1 m si copiii, cel de 12 ani 70 de cm și cel de 14 ani are 90 de cm. În ziua respectivă, i-am spus soţiei: – E teribil sa fii pitic. Săracii vecini de la parter, toţi sunt aşa mici … – Da, răspunde soţia sunt o adevărată specie de pirinei. – Pigmei ai vrut sa spui! – Nu, pigmei e ceea ce are omul în piele şi de la care se alege cu pistrui. – Ăla se numeşte pigment. – Mă laşi ? Pigment e chestia aia pe care scriau vechii romani. – Ăla se numeşte pergament. – Cum poţi, dragă, sa fii atât de incult? Pergament e când un scriitor publică o parte din ce a scris. – Domnule judecător, va închipuiţi că mi-am înghiţit cuvântul „fragment” ca să

nu mai continui discuţia asta aberantă. M-am aşezat pe fotoliu şi am luat un ziar să-l răsfoiesc. Nici nu m-am aşezat bine că apare soţia mea lângă mine cu o carte în mână şi îmi spune: – Uite, dragă, asta e ceea ce scrie un scriitor şi se numeşte carte, dacă nu aveai idee ce e aia … Ia şi citeşte Veranda de Pompadur. Iau cartea în mână şi îi spun: – Draga mea, asta e o carte în limba franceză, Marchiza de Pompadour, nu trebuie să interpretezi numele în română. – Asta-i bună, îmi dai tu lecţii de franceză, mie? care am făcut meditaţii cu un vector de la facultate? – Ăla nu se numeşte vector, ci lector. – Eşti prost, Lector a fost un erou grec din antichitate. – Ăla a fost Hector şi era troian. – Hector e unitate de măsură a suprafaţei, blegule. – Ăla e hectar draga mea.

Page 33: Revista Midnight Februarie 2013
Page 34: Revista Midnight Februarie 2013

34 // bancuri– Mă uimeşti cu incultura ta. Hectar e o băutură a zeilor. – Ăla-i nectar, spun eu, oftând din adâncul sufletului. – Habar n-ai, eu ştiu sigur că era și o melodie pe tema asta pe care o cântau două prietene în duo. – Nu se spune duo, ci duet. – Mă scoţi din sărite, cum de eşti aşa de încuiat? Duet e când doi bărbaţi se bat cu săbiile! – Ăla se numeşte duel. – Aiurea, duel e gaura aia neagră din munte de unde apare trenul. – Domnule judecător, aveam „tunel” pe limbă, dar am simţit că mi se face negru în faţa ochilor, nu m-am mai putut stăpâni şi am aruncat-o pe geam. Linişte în sală… Judecătorul ia ciocănelul de pe masă, loveşte cu el puternic şi spune: – Eşti liber, a fost un caz clar de legitimă apărare. Eu o aruncam de la Hector.

Fata cea mare către tată: – Tata sunt lezbi! – Bine, pot înţelege.

Fata cea mică: – Tata sunt lezbi! – La naiba şi tu? Nu e nimeni în casa asta căruia să-i placă bărbaţii? – Ba da tata, mie îmi plac!, raspunde fiul.

Două blonde la duș: - Dă-mi, te rog, șamponul tău!

- Dar ai unul lângă tine... - Știu, dar ăsta e pentru păr uscat și eu am părul ud!

Două blonde: Auzi fată, care crezi tu că e mai departe: Luna sau

Londra? Daa proastă mai ești, fato.... vezi tu Londra de aici???

O blondă la doctor: -Domnișoară unde vă înţeapă?

-În mașină, dar mi-a promis că în

curând, închiriază o garsonieră.

Alcoolul ucide. - Și ce? Apa te face nemuritor?

Nevastă-mea se simte că o zeiţă la volan. Ea conduce, eu mă rog.

Nr. 40, Decembrie 2012S.C. BV TOURIST CARD S.R.L.Distribuit în 10,000 exemplare, lunar în:Braşov, Poiana Braşov, Valea Prahovei.

Contact:tel: 0268 328 567web:[email protected]

Page 35: Revista Midnight Februarie 2013
Page 36: Revista Midnight Februarie 2013