raport-cenzori-comisie-2012

Upload: batinasdana8283

Post on 03-Apr-2018

213 views

Category:

Documents


0 download

TRANSCRIPT

  • 7/28/2019 Raport-cenzori-comisie-2012

    1/2

    Raport al Comisiei de Cenzoriprivind gestiunea SC _________________ , conducerea evidentei contabilesi intocmirea bilantului contabil si a contului de profit si pierdere la

    31.12.2011

    Comisia de Cenzori a SC ________________________, alctuita din:- __________________________________- __________________________________- __________________________________- __________________________________- __________________________________

    numita legal de catre AGA a SC _________________, a verificat modul de administrare asocietatii , modul in care administratorii au respectat prevederile contractului si statutuluisocietatii , a hotararilor adoptate de Adunarea Generala a Actionarilor si actelor normative invigoare , eficienta cu care acestia au gospodarit intreg patrimoniul precum si corectitudineasituatiilor financiare intocmite pentru data de 31.12.2011.

    Misiunea de audit statutar- cenzorial s-a efectuat pe baza de sondaje. Conturile

    anuale au fost intocmite cu respectarea regulilor si metodelor contabile general admise , subresponsabilitatea conducerii societatii. Rezultatele inregistrate de catre societate au fostraportate de catre adminstratori in situatiile financiare ale anului 2011 (bilant contabil, contde profit si pierdere , politici contabile si note explicative la situatiile financiare) si suntanexate la prezentul raport.

    Operaiunile s-au nregistrat cronologic si sistematic in evidenta contabila(nedescoperindu-se nici o abatere in acest sens), avnd la baza documente pentru fiecarefel de cheltuieli, drepturi, obligaii de plata, evoluia veniturilor si stabilirea rezultatelor.Rulajele din conturi sunt reflectate corect in balanele de verificare lunare, efectundu-se inacest sens sondaje pentru fiecare luna din anul supus analizei. Sondajele efectuate deComisia de Cenzori nu a surprins aspecte de neconcordanta intre evidentele analitice sisintetice, la fel ca si in anii anteriori.

    ntocmirea bilanului contabil s-a fcut pe baza balanei de verificare a conturilorsintetice cu respectarea normelor metodologice elaborate de M.F., referitoare la nchidereaconturilor, ntocmirea, verificarea si centralizarea bilanurilor contabile ale SC, precum si curespectarea prevederilor Legii contabilitii nr. 82/1991 si "Planului de conturi utilizat deaceste entitati,

    In ceea ce privete perioada analizata, menionam ca SC __________________, adesfurat in anul analizat activitati economice in domeniul ., a realizatncasri , plai si plasamente prin conturile deschise la bnci, dar si ncasri si plai princaseria proprie. Din analiza soldurilor de casa si banca, nu au reieit diferene intre faptic siscriptic.

    Rezultatul exerciiului ncheiat la 31.12.2011, a fost stabilit pe baza datelor dincontabilitate si reprezint un profit de . RON, stabilit ca diferena intreveniturile si cheltuielile efectuate pentru bunul mers al activitii acesteia..

    Comisia de cenzori certifica prin prezentul raport, datele din Bilanul Contabil si Anexelesale, ncheiat pe anul 2011. Raportul a fost ntocmit in 2 exemplare originale, pentru fiecareparte.

    COMISIA DE CENZORI____________________________________________________________________

    Model oferit de http://www.cabinetexpert.ro/

    http://www.cabinetexpert.ro/http://www.cabinetexpert.ro/http://www.cabinetexpert.ro/http://www.cabinetexpert.ro/
  • 7/28/2019 Raport-cenzori-comisie-2012

    2/2

    ______________________________________________________________________________________________________

    Model oferit de http://www.cabinetexpert.ro/

    http://www.cabinetexpert.ro/http://www.cabinetexpert.ro/http://www.cabinetexpert.ro/http://www.cabinetexpert.ro/