procedura de plasare a comenzii pentru masinile “x”

of 8 /8
PROCEDURA DE PLASARE A COMENZII PENTRU MASINILE “X”

Upload: ryann

Post on 20-Jan-2016

49 views

Category:

Documents


0 download

Embed Size (px)

DESCRIPTION

PROCEDURA DE PLASARE A COMENZII PENTRU MASINILE “X”. MOD DE OPERARE : 1. LOGARE IN APLICATIA AUTO TOTAL – ALEGE ORIGINALUL ( Smart Client) 2. ACCESARE PORTAL AUTO TOTAL 3. SERVICE-UL FORMULEAZA O COMANDA PRIN ACCESAREA UNEI NOI PAGINI FLOTA AUTO- TRIMITE CERERE. - PowerPoint PPT Presentation

TRANSCRIPT

Page 1: PROCEDURA DE PLASARE A COMENZII PENTRU MASINILE “X”

PROCEDURA DE PLASARE A COMENZII PENTRU MASINILE

“X”

Page 2: PROCEDURA DE PLASARE A COMENZII PENTRU MASINILE “X”

MOD DE OPERARE:1. LOGARE IN APLICATIA AUTO TOTAL – ALEGE ORIGINALUL ( Smart Client)2. ACCESARE PORTAL AUTO TOTAL 3. SERVICE-UL FORMULEAZA O COMANDA PRIN ACCESAREA UNEI NOI PAGINI FLOTA AUTO- TRIMITE CERERE.

NOUA PAGINA ESTE ACCESIBILA/VIZIBILA DOAR CLIENTILOR COLABORATORI “X”

Page 3: PROCEDURA DE PLASARE A COMENZII PENTRU MASINILE “X”

CLIENTUL INTRODUCE NUMARUL DE MASINA, SAU ALEGE ACESTE NUMAR DIN LISTA ALATURATA. AUTOMAT APLICATIA COMPLETEAZA MASINA, MODEL, SERIE CAROSERIE, PUTERE ETC.

Page 4: PROCEDURA DE PLASARE A COMENZII PENTRU MASINILE “X”

•SE ADAUGA REPERELE DORITE A FI IDENTIFICATE – PENTRU REVIZII ESTE SUFICIENT SA SE PRECIZEZE ,,REVIZIE XXXXX KM” – SE COMPLETEAZA DOAR CAMPUL ,,DENUMIRE REPER” SI SE APASA BUTONUL ,,ADAUGA” SAU “ENTER,, .

Page 5: PROCEDURA DE PLASARE A COMENZII PENTRU MASINILE “X”

•CEREREA POATE FI TRIMISA ( BUTONUL ,,SALVEAZA”) DOAR DUPA CE SE COMPLETEAZA OBLIGATORIU VALOARE MANOPERA ( in Ron fara TVA) SI NUMAR KM LA BORD.ACEASTA VALOARE VA FI EVIDENTIATA PE OFERTA, SI INCLUSA IN VALOAREA TOTAL OFERTATA.

Page 6: PROCEDURA DE PLASARE A COMENZII PENTRU MASINILE “X”

•COMANDA ESTE PRELUATA SI TRANSFORMATA AUTOMAT IN OFERTA. IN MOMENTUL OFERTARII, E-MAILUL VA FI TRIMIS CATRE “X” SPRE ACCEPTARE SI CATRE SERVICE ( PENTRU A FACE EVENTUALELE COMPLETARI NECESARE LEGATE DE PIESELE SOLICITATE).

•IN MOMENTUL IN CARE “X” TRIMITE CATRE AUTO TOTAL ACORDUL SAU IN BAZA OFERTEI, SERVICE-UL PRIMESTE UN MAIL DE INSTIINTARE PRIN CARE I SE ADUCE LA CUNOSTIINTA TERMENUL DE LIVRARE AL PIESELOR.

Page 7: PROCEDURA DE PLASARE A COMENZII PENTRU MASINILE “X”

PENTRU O COLABORARE CATE MAI EFICIENTA ESTE NECESAR SA TINETI CONT DE URMATOARELE ASPECTE:

•BONUSUL DUMNEAVOASTRA SE EMITE NUMAI PE BAZA AVIZELOR RECEPTIONATE. CEEA CE INSEAMNA CA IN MOMENTUL IN CARE SERVICE-UL PRIMESTE MARFA, SEMNEAZA, STAMPILEAZA SI RETURNEAZA UN EXEMPLAR AL DOCUMENTULUI DE INSOTIRE A MARFII.

•NU SE VOR FACE RETURURI NEANUNTATE, FARA DOCUMENTUL DE INSOTIRE A MARFII ( SAU COPIE ), SAU IN TERMEN MAI MARE DE 5 ZILE.

•NU SE VOR ACCEPTA RETUR PIESELE CARE PREZINTA SEMNE DE MONTAJ.

Page 8: PROCEDURA DE PLASARE A COMENZII PENTRU MASINILE “X”

* Facturile de bonus se vor emite pe 1 si 16 ale lunii ( pentru

firmele care au avut activitate in luna respectiva si au facut dovada receptionarii marfii).

* Biletele la ordin se vor emite pe 1 si 16 ale lunii (pentru firmele care au avut activitate in luna respectiva si au emis facturile de

manopera catre AD AUTO TOTAL SRL).

Persoane de contact

ANDA DANILA- 0745.754.339