karma zilei -19 martie 2011

3
KARMA ZILEI -19 MARTIE 2011 Nodul Nord al Lunii –destinul, soarta in Sagetator gradul 28 : 11 si Nodul Sud al Lunii –trecutul in Gemeni tot gradul 28:11 . Guvernatorul ( stapanul) NN in Sagetator este Jupiter in Berbec gradul 12:09 si reprezinta regentul karmic de nord sau regentul de distributie a karmei -RKN ( ajuta sa realizam destinul ). Guvernatorul NS in Gemeni este Mercur in Berbec gradul 16:44 si reprezinta regentul karmic de sud sau regentul de intrare a karmei -RKS ( ajuta la depasirea karmei trecutului ). Semnul si casa RKS indica modul in care karma este eliminata iar cu Mercur in berbec drept regent karmic de sud plasat in casa VI vom elimina karma prin grele incercari legate de munca , probleme de sanatate ,neputinta in stapanirea gandurilor ,in folosirea energiei mentale . Semnul si casa RKN indica locul in care expresia transformata si pozitiva a karmei poate fi intalnita fi distribuita , cu Jupiter in Berbec tot in casa VI ,transformarea apare tot prin munca ,oportunitati pentru un loc de munca , prin optimism ,prin asumarea unui rol de ghid pozitiv . Casa VI este o casa cadenta ce pune un accent deosebit pe readaptarea personala ,aici ne intalnim cu fel de fel de crize personale dar si cu modul de a le intampina ,cum putem creste si deveni transformati.Tot casa VI se refera la angajare, angajator , munca cotidiana , chestiunile privind sanatatea si igiena , serviciul militar . Semnificatia fundamentala a casei VI este cresterea personala ce se face prin trasformare sau schimbarea unor conditii . Este un domeniu in care apar crizele ce reprezinta tranzitii intre doua stari sau conditii de existenta sau constiinta . Majoritatea tranzitiilor sunt dureroase, pline de reactii la situatii sociale . Mesajul casei VI este destul de sugestiv prin accentuarea ei in acest moment de Luna Plina : Transformati-va ,nu trebuie sa uitam ca intreaga viata este un sir de trasformari , putem face asta prin acceptarea noilor conditii sau ne putem plange de ce ni s- a intamplat refuzand sa vedem ca exista o noua cale . Testul casei VI este un test al crizei,suferintei si al transformarii, a fi creativ inseamna sa acceptam aceasta transformare mai usor si sa beneficiem din

Upload: dorina-amalia

Post on 27-Jan-2016

215 views

Category:

Documents


0 download

DESCRIPTION

DOC

TRANSCRIPT

Page 1: Karma Zilei -19 Martie 2011

KARMA ZILEI -19 MARTIE 2011

Nodul Nord al Lunii –destinul, soarta in Sagetator  gradul 28 : 11 si Nodul Sud al Lunii –trecutul in Gemeni   tot gradul 28:11 .

Guvernatorul ( stapanul) NN in Sagetator este Jupiter in Berbec   gradul 12:09 si reprezinta regentul karmic de nord sau regentul de distributie a karmei -RKN (  ajuta sa realizam  destinul ).

Guvernatorul NS in Gemeni  este Mercur in Berbec  gradul 16:44 si reprezinta regentul karmic de sud sau regentul de intrare a karmei -RKS ( ajuta la depasirea karmei trecutului  ).

Semnul si casa RKS indica modul in care karma este eliminata  iar cu Mercur in berbec  drept regent karmic de sud plasat in casa VI vom elimina  karma  prin grele incercari  legate de munca , probleme de sanatate ,neputinta in stapanirea gandurilor ,in folosirea energiei mentale .

Semnul si casa RKN indica locul in care expresia transformata si pozitiva a karmei poate fi intalnita fi distribuita , cu Jupiter in Berbec tot  in casa VI ,transformarea apare tot prin munca ,oportunitati pentru un loc de munca , prin optimism ,prin asumarea unui rol de ghid pozitiv . Casa VI este o casa cadenta ce pune un accent deosebit pe readaptarea personala ,aici ne intalnim cu fel de fel de crize personale dar si cu modul de a le intampina ,cum putem creste si deveni transformati.Tot casa  VI se refera la angajare, angajator , munca cotidiana , chestiunile privind sanatatea si igiena , serviciul militar . Semnificatia fundamentala a casei VI este cresterea personala ce se face prin trasformare sau schimbarea unor conditii . Este un domeniu in care apar crizele ce reprezinta tranzitii intre doua stari sau conditii de existenta sau constiinta . Majoritatea tranzitiilor sunt dureroase, pline de reactii la situatii sociale . Mesajul casei VI este destul de sugestiv prin accentuarea ei in acest moment de Luna Plina : Transformati-va ,nu trebuie sa uitam ca intreaga viata este un sir de trasformari , putem face asta prin acceptarea noilor conditii sau ne putem plange de ce ni s-a intamplat refuzand sa vedem ca exista o noua cale . Testul casei VI este un test al crizei,suferintei si al transformarii, a fi creativ inseamna sa acceptam  aceasta transformare mai usor si sa beneficiem  din plin de pe urma unor crize . Binele indeamna de cele mai multe ori la o stare de lene ,delasare ,o criza te pune pe picioare si te indeamna sa lupti, sa cauti o cale  de iesire .Toate provocarile legate de munca , de serviciu, boala , transformare de sine si repolarizarea energiilor folosite in mod ineficient nu sunt intamplatoare in aceste zile ,universul vrea sa invatam ca intreg procesul de crestere personala ,individuala implica efort,stress dar si durere si suferinta . As putea spune ca mesajul  unei case VI accentuate in acest moment are o natura Chironiana ,” in fiecare rana exista o comoara ascunsa “, faceti un pas catre descoperirea acestei comori,nu este usor dar nu este de negasit ,important este sa incepeti.

NN IN Sagetator  gradul 28:11

NS IN Gemeni  gradul  28 :11

Jupiter in Berbec  gradul 12:09

Mercur in Berbec gradul 16:44

Masurand distanta dintre Jupiter in Berbec  si cel mai apropiat Nod lunar obtinem 76:02  ( in cazul nostru se masoara distanta dintre Jupiter in Berbec  gradul 12:09 si NS in Gemeni gradul 28:11), masuram apoi distanta

Page 2: Karma Zilei -19 Martie 2011

dintre Mercur si  Nodul cel mai apropiat obtinem 71:27 grade (  se masoara distanta dintre Mercur si Nodul Sud )

Pentru 71:27 grade  corespunde o Karma de Gemeni, este o karma ce consta in dezvoltarea facultatilor pentru comunicatie ,in controlul nivelului mental.Deblocarea acestei karme se poate face prin invatarea folosirii calitatilor noastre ,prin deblocarea relatiilor karmice frate –sora cu partenerii ,prin calatorii,prin cercetari spirituale ,prin cai mistice .

Se observa ca este accentuat  Nodul Sud –trecutul, iar cei doi regenti karmici Mercur si Jupiter sunt in conjunctie, asta inseamna ca putem realiza cu maxima usurita proiectul evolutiv  continut de axa nodurilor lunare –soarta . In acest moment de luna Plina se pune un accent deosebit pe datoriile karmice, Nodul Sud in Gemeni in casa IX pune un accent deosebit pe folosirea stiintei intr-un mod inconstient , manipularea oamenilor prin cunostintele accumulate , abuz de libertate si aventura ,toate acestea cer o echilibrare . Prezenta Nodului Nord in Sagetator in casa III ( casa III este casa naturala a gemenilor in opozitie cu casa naturala a Sagetatorului ) cere de la noi sa eliminam presupunerile si sa punem intrebari ,sa dezvoltam un interes mai mare fata de ceea ce se intampla “ aici si acum” , sa dezvoltam abilitatile de comunicare , sa invatam  ce inseamna o conversatie fara a incerca sa ne impunem cu forta punctul de vedere, sa invatam sa ascultam oamenii. Este o cale ce ne cere implicarea mai profunda in esenta lucrurilor , minciuna este pedepsita ,ideile simple ,concrete si practice sunt cheile ce pot deschide multe usi.  Nodul Nord in casa III este o cale a simplitatii ,a comunicarii directe ,al unui limbaj si concepte usor de inteles , provocarea spirituala consta in trecerea de la forma la esenta ,de la eruditie la cultura .

Simbolul Sabian pentru gradul 17 Berbec– gradul lui Mercur- guvernatorul Nodului Sud Lunar in Gemeni dar si al Lunii Pline in Fecioara  :

“ Doua celibatare pretentioase sed impreuna in tacere “, este un simbol ce pune un acent deosebit pe comunicarea dincolo de cuvinte, pe comunicarea telepatica ,de suflet ,cuvintele de multe ori sunt inutile intr-un proces de comuniune sufletesc,mistic .O starea de liniste interioara adesea nu are nevoie de cuvinte sau poate avem nevoie de momente de tacere pentru a ne redescoperi frenezia mintii si pentru a gasi pacea in tot ceea ce se intampla in jurul nostru.

Simbolul Sabian pentru gradul 13 Berbec– gradul lui Jupiter in Berbec-guvernatorul Nodului Nord in Sagetator este :

“ O bomba neexplodata este acuma pusa in siguranta “

Acest simbol mi se pare destul de relevant pentru ceea ce se intampla acuma in Japonia la centralele lor nucleare,este un grad ce da speranta in rezolvarea acestor probleme nucleare .  Bombele pot fi si de natura emotionala ,acestea au putut fi puse de altii sau singuri ne-am alimentat aceasta bomba, important este sa incercam sa reflectam asupra lucrurilor care au condus la aceasta acumulare de“ bombe emotionale” deoarece odata explodate ar putea cauza mult rau . Este important sa incercam sa tinem sub control starea emotionala ,chiar daca stim “vinovatul “ acestei incarcaturi emotionale ,ar fi bine sa iertam si sa mergem mai departe ,iertarea este primul pas catre dezamorsarea unei stari critice .