id21399_revelion in slovenia - bled 2016

5
Revelion pe “taramul Dragonului”Slovenia la Bled – capitala turistica si cel mai frumos oras – statiune din Alpii Iulieni Plecare : 29.12.2015 Ziua 1 (29.12.2015) | Bucuresti - Belgrad Plecare din Bucuresti, ora 05:00 de la restaurantul Cina pe traseul Bucuresti-Pitesti-Craiova-Drobeta Turnu Severin. Cazare la Belgrad, hotel 3*. Tur de oras in capitala Serbiei pentru a admira - prim popas la: Biserica Ortodoxa Sava Serbian, continuam apoi cu Citadela Kalemegdan (fost punct de aparare pentru oras, iar astazi putem vedea portile medievale si baile turcesti), centrul vechi al orasului. Ziua 2 (30.12.2015) | Belgrad - Bled Mic dejun. Plecare catre Slovenia. Se tranziteaza Croatia. En route - popas la Zagreb, pentru un scurt tur pietonal unde puteti admira centrul vechi al orasului – Catedrala Sf. Stefan, Piata Dolac, Turnul Lotrscak, Biserica Sf. Marcu, Poarta de Piatra. Cazare la Bled, hotel 3* situat pe malul lacului glaciar cu acelasi nume.

Upload: anonymous-ie5occvj

Post on 09-Dec-2015

16 views

Category:

Documents


3 download

DESCRIPTION

id21399_Revelion in Slovenia - Bled 2016

TRANSCRIPT

Page 1: Id21399_Revelion in Slovenia - Bled 2016

Revelion pe “taramul Dragonului”Slovenia la Bled – capitala turistica si cel mai frumos

oras – statiune din Alpii Iulieni

Plecare : 29.12.2015

Ziua 1 (29.12.2015) | Bucuresti - Belgrad Plecare din Bucuresti, ora 05:00 de la restaurantul Cina pe traseul Bucuresti-Pitesti-Craiova-Drobeta Turnu Severin. Cazare la Belgrad, hotel 3*. Tur de oras in capitala Serbiei pentru a admira - prim popas la: Biserica Ortodoxa Sava Serbian, continuam apoi cu Citadela Kalemegdan (fost punct de aparare pentru oras, iar astazi putem vedea portile medievale si baile turcesti), centrul vechi al orasului.

Ziua 2 (30.12.2015) | Belgrad - BledMic dejun. Plecare catre Slovenia. Se tranziteaza Croatia. En route - popas la Zagreb, pentru un scurt tur pietonal unde puteti admira centrul vechi al orasului – Catedrala Sf. Stefan, Piata Dolac, Turnul Lotrscak, Biserica Sf. Marcu, Poarta de Piatra. Cazare la Bled, hotel 3* situat pe malul lacului glaciar cu acelasi nume.

Ziua 3 (31.12.2015) | Bonus: Tur de oras in capitala Sloveniei – Liublijana.Mic dejun. Deplasare si tur pietonal in capitala Sloveniei – Ljubljana, pentru a admira Podul Dragonului, Piata Presenov, Biserica Franciscana “Buna Vestire”, Parlamentul, Primaria, Castelul Ljubljana.Dupa amiaza plimbare pietonala in Bled cel mai frumos oras sloven de la poalele Alpilor Iulieni si la marginea parcului Triglav pentru a admira lacul Bled ce este străjuit de castelul medieval cu același nume. In mijlocul lacului se află insula Bled, pe care se află o biserică veche considerata un simbol al orasului.

Optional, seara puteti intampina noul an la restaurantul hotelului Jadran, care ofera preparate tipic slovene. Meniul consta in aperitiv, supa, un fel principal, salata, desert, iar o formatie va anima atmosfera cu muzica traditionala si internationala.

Page 2: Id21399_Revelion in Slovenia - Bled 2016

LA MULTI ANI 2016!!!

Ziua 4 (01.01.2016) | Excursie optionala in Austria in orasele Villach si Klagenfurt (capitala Carintiei) situate in Alpii Karavanken.Mic dejun. Optional, excursie in Austria la Villach si Klagenfurt, orase superbe de la poalele Alpilor Karavanken cu aer habsburgic- plimbare pietonala in zonele istorice ale ambelor orase. Seara, sosire si cazare la acelasi hotel. Ziua 5 (02.01.2016) | Excursie optionala pe litoralul Sloven si in orasul Italian TriesteMic dejun. Excursie optionala in orasul Italian Trieste (vom admira P-ta Italia Unita, Basilica si fortareata San Giusto, Amfiteatrul, Teatrul Verdi, B-dul Corso Italia) si pe coasta litoralului sloven (ce are o lungime de 46,6 kilometri). Vom face popas si plimbare pietonala in oraşele Koper, Piran si Portoroz situate de-a lungul litoralului, ce atrag turiştii prin aerul lor medieval. Centrul istoric al oraşului Koper este considerat unul din cele mai pitoreşti locuri din zona de nord a peninsulei Istria. Întregul oraş Piran, un vechi port la mare, este protejat ca monument cultural şi istoric ce şi-a păstrat aspectul medieval cu străzi înguste şi case compacte, care se ridică în trepte dinspre câmpie spre dealuri, dând întregii zone o atmosferă tipic mediteraneeană. Portorož este un oraş turistic care se poate lăuda cu cea mai îndelungată tradiţie turistică din Slovenia. Seara intoarcere in orasul - statiune Bled.

Ziua 6 (03.01.2016) | Ljubljana - Belgrad Mic dejun. Plecare catre Belgrad, en route - cu popas la pestera Postojna. Cazare la Belgrad, hotel 3*.

Ziua 7 (04.01.2016) | Belgrad - BucurestiMic dejun. Plecare catre tara. Sosire in functie de trafic si de formalitatile vamale.

Pretul include: Pretul nu include: transport cu autocar modern, clasificat 3*; cazari cu mic dejun hoteluri 3* ; vizitele cuprinse in program; ghid insotitor din partea agentiei pe traseu (insotitorul nu are dreptul de a oferi explicatii la obiectivele turistice din strainatate).

asigurari (storno, medicala); intrarile la obiective si serviciile de ghizi locali; excursiile si vizitele optionale (minim 20 participanti): Villach si Klagenfurt (25 eur/pers), Trieste si litoralul sloven (40eur/pers); Cina festiva de Anul Nou – 85 euro/pers (se achita in tara) alte servicii decat cele mentionate in program.

Nota : Pretul este calculat pentru un grup minim 35 pers Repartitia camerelor se face de catre receptia hotelului. Camerele triple pot fi: cu 3 paturi de acelasi fel; 2 paturi de acelasi fel si unul pliant; un pat matrimonial si unul pliant. Structura camerelor triple se stie numai la fata locului; Deoarece legislatia din tarile vizitate nu permite decat ghizilor din aceste tari (ghizi locali) sa ghideze in muzee si la celelalte obiective turistice, ghidul roman va face o prezentare in autocar .Conducatorul de grup poate modifica programul in functie de anumite conditii obiective urmand ca pana la sfarsitul excursiei programul sa se efectueze in integralitatea lui ; Unitatile de cazare sunt clasificate conform normelor de clasificare locale ACTE NECESARE: pasaport valabil inca 6 luni de la data plecarii; pentru copii minori neinsotiti de

Page 3: Id21399_Revelion in Slovenia - Bled 2016

ambii parinti este necesar acordul legalizat al parintilor. Detalii la www.politiadefrontiera.ro

PRET: 399 Euro/pers in camera dublaSupliment camera single: 150 Euro/pers;

Reducere copil 2-12 ani, cazat in camera cu doi adulti : 30 Eur

Locuri de imbarcare de pe traseu: Bucuresti - Pitesti ( Hotel Celly) - Slatina (Hotel Parc) - Craiova (Hotel Jiul) - Drobeta Turnu Severin (Hotel Traian).

Hotelul Jadran 3* este situat aproape de Lacul Bled si este perfect pentru oaspetii care cauta atmosfera placuta a unui hotel mic. Hotelul dispune de 45 camere, jumatate din camere au vedere la Lacul Bled, in timp ce camerele ramase se confrunta cu o parte mai linistita a statiunii Bled. Cele mai multe dintre cele 45 de camere au un balcon, o baie cu cada, o linie telefonica directa, TV prin cablu, internet wireless si un mini-bar.

Hotelul Jadran dispune de restaurantul Panorama, renumit pentru mancarurile sale tipice slovene.

Page 4: Id21399_Revelion in Slovenia - Bled 2016