comentarii, rezultate test predictiv clasa 11, 2011

Upload: miryangel

Post on 06-Jul-2018

214 views

Category:

Documents


0 download

TRANSCRIPT

  • 8/16/2019 Comentarii, Rezultate Test Predictiv Clasa 11, 2011

    1/1

    Test predictiv clasa a XI a mate info,

    Rezultate, comentarii.

    Distributia notelor

    0

    12

    3

    4

    5

    6

    7

    8

    Nota 3-4 Nota 4-5 Nota 5-6 Nota 6-7 Nota 7-8 Nota 8-9 Nota 9-

    10

    note

      n  u  m  a  r  e   l  e  v   i

    Serie1

     

    ● Media notelor elevilor clasei : 7,00

    ● Sunt patru elevi care au luat nota 3; ni se sugerează ( cere ) să proiectăm, să iniţiem

    programe de învăţare remedială şi de educaţie diferenţiată. Când ?( în timpul nostru liber, în contul salariilor minunate care ne sunt oferite ?). Pentru cine? Pentru elevi absolutdezinteresaţi, care nu sunt atenţi în clasă ? E suficient să fii atent în clasă, să deschiziochii şi mintea, ca să obţii la aceste subiecte minim 5 ( părerea mea, mai ales că itemi –probleme super asemănătoare au fost repetate foarte de curând). Vom face însă totposibilul să aducem la linia de plutire pe oricine ( cu sprijinul familiei).

    ● Dacă tot am corectat aceste teste ( adică ne-a luat ceva timp), cred că ar fi de preferat să trecem notele în catalog măcar celor care doresc asta ( elevii care au obţinut, în urmastrădaniei, interesului manifestat astfel, notele 9,20 sau 9,90 sau chiar 10). Am folositaceastă practică şi, de fiecare dată, au fost doritori.

    ● Faţă de testul pe care îl proiectasem iniţial, am ajuns la această structură şi la scrierealui pe tablă ( aşadar timp pierdut) din cauza lipsei mijloacelor tehnice ( copiator,imprimantă) la momentul respectiv.

    ● În locul dicuţiilor individuale cu fiecare elev ( cât timp e necesar pentru un profesor degeografie, de exemplu, care are 30 15 450clase elevi× =  ?), prefer să scriu ( aşa cum ofac de n ani) cu roşu, pe fiecare lucrare, observaţii, indicaţii, comentarii, cuvinte de laudă sau dojană... E doar o părere – propunere...