parerile copiilor despre mame !

Post on 08-Jan-2016

47 Views

Category:

Documents

9 Downloads

Preview:

Click to see full reader

DESCRIPTION

PARERILE COPIILOR DESPRE MAME !. Raspunsuri date de copii din clasa a doua la urmatoarele intrebari:  . De ce a facut-o Dumnezeu pe mama ta?. 1). Ea e singura care stie unde e banda  de lipit. 2). Mai mult ca sa curete casa. 3). Sa ne ajute pe noi cind ne nastem. - PowerPoint PPT Presentation

TRANSCRIPT

PARERILE COPIILOR DESPRE MAME !

Raspunsuri date de copii din clasa a doua la

urmatoarele intrebari:    

De ce a facut-o Dumnezeu pe mama ta?

1). Ea e singura care stie unde e banda  de lipit. 2). Mai mult ca sa curete casa. 3). Sa ne ajute pe noi cind ne nastem.

Cum le-a facut Dumnezeu pe mame?

•  1). El a folosit pamant, cum ne-a facut si pe noi.

2). Magie, plus putere suprema, si a amestecat mult. 3). Dumnezeu le-a facut la fel ca pe mine si pe tine .... Numai ca a folosit piese mai mari.!!!...

Din ce ingrediente au fost facute mamele?

•  1). Dumnezeu a facut mame din nori si par de inger si cele mai frumoase lucruri din lume si o masura de severitate. 2). Ele trebuie sa aiba oase de om. Dupa aia s-a folosit foarte multa ata, ma gandesc.

De ce Dumnezeu nu te-a dat pe tine altei mame?

 • 1). Pentru ca noi sintem neamuri.. 2). Dumnezeu a stiut ca ea ma iubeste mai mult decat mamele altor oameni.

Ce fel de fetita a fost mama ta?

•  1). Mama mea a fost totdeauna mama mea si nimic altceva. 2). Nu stiu, ca nu am fost pe vremea aia, dar cred ca a fost mare sefa.3). Altii imi spun ca ea era buna...candva !

Ce a trebuit sa stie mama ta despre tatal tau inainte ca sa se

casatoreasca cu el?•  1). Numele lui de familie. 2). Ea a trebuit sa stie trecutul lui. Daca a fost un escroc? Daca se imbata cu bere? 3). Daca face cel putin $800 pe an, daca el a spus '’nu’' la droguri si '’da’' la treburile casei?

De ce s-a casatorit mama ta cu tatal tau?

• 1). Tatal meu face cele mai bune macaroane din lume. Si mama mea mananca mult. 2). Ea a devenit foarte batrana si nu mai putea sa faca nimic fara el. 3). Bunica mea mi-a spus ca mama mea nu a avut sapca gandirii pe cap cand s-a maritat cu tata!

Cine-i boss la voi in casa? 

• 1). Mama mea nu vrea sa fie boasa, dar e nevoita sa fie pentru ca tatal meu e pampalau. 2). Mama e ! Poti sa-ti dai seama dupa cum face inspectia camerei mele. Ea vede orice sub pat. 3). Eu cred ca mama e,  pentru ca are mai multe de facut decat tatal meu.

Care-i diferenta dintre mama si tata?•  

1). Mama lucreaza si la serviciu si acasa, iar tata  numai la serviciu. 2). Mama stie cum sa vorbeasca cu profesorii fara ca sa-i sperie. 3). Tatii sint inalti si puternici, dar mama are o forta reala, pentru ca numai pe ea o intrebi cand vrei sa petreci o noapte acasa la prieteni... 4). Mama are magie, ea te face sa te simti bine fara doctor.

Ce face mama ta in timpul liber?

• 1). Mamele nu au timp liber !!!2). O auzi  zicand ca plateste facturi toata ziua.

Ce ar trebui sa schimbe mama ta, ca sa fie perfecta?

• 1). In interior ea e deja perfecta. Pe dinafara cred ca ar trebui o operatie de frumusete. 2). Dieta.

Daca ai putea schimba ceva la mama ta, ce ai face?

•  1). Ea ma obliga tot timpul sa imi tin camera curata. As sterge asta din ea!2). As face-o mai desteapta! Atunci ea ar recunoaste ca sora mea e cea care a facut prostii, si nu eu. 3) Doresc ca ea sa scape de ochii invizibili de la spatele capului.

D.M.

Text: internet

Muzica: Gh. Zamfir - Ave verum

top related