new microsoft office word document

Post on 28-Jan-2016

223 Views

Category:

Documents

0 Downloads

Preview:

Click to see full reader

DESCRIPTION

fghj

TRANSCRIPT

Va trimit atasat situatia subiectelor alese pentru tema de casa ladisciplina "Controlul calitatii produselor biotehnologice" cu rugaminteaca aceia dintre dvs. care nu si-au stabilit inca un subiect sa sehotarasca si sa imi transmita, pe e-mail, tema aleasa in cursul saptamaniiviitoare.

Alegeti subiectul temei de casa, respectiv un produs/supliment alimentarsi prezentati:-    Fluxul tehnologic /diagrama de flux tehnologic.-    Analizele de laborator specifice pentru produsul ales (analizefizico-cimice, analize microbiologice, analiza senzorială).-    Defectele produsului.-    Limitele prevăzute în standarde/în legislaţie pentruindicatorii urmăriţi şi determinaţi prin analizele delaborator.-    Buletinul de analize de laborator pentru produsul ales.-    Referinţele bibliografice consultate.

-    Studenţii pot să formeze grupuri de câte 2-3 persoane caresă lucreze împreună la o temă aleasă.-    Tema de proiect se va prezenta în power point (maxim 15 slide-uri) decătre toţi membrii echipei, în zilele stabilite împreună cucadrul didactic.

top related