lp chenar

Post on 29-Sep-2015

230 Views

Category:

Documents

2 Downloads

Preview:

Click to see full reader

DESCRIPTION

LP chenar

TRANSCRIPT

Introducere

Un portofoliu este o colecie de materiale personalizate. De cele mai multe ori, portofoliile sunt considerate a fi mai caracteristice domeniului artistic, cum ar fi fotografia i design, nefiind foarte folosite n alte domenii de activitate. Portofoliul este cartea de vizit a persoanei, prin intermediul cruia se poate urmrii progresul pe plan professional i atitudinal de-a lungul unui interval anumit de timp. Toi aceti factori enumerai mai sus au dus la alegerea spre realizare anume a acestui produs portofoliu.Figura 1. Reprezentarea conceptual a portofoliului propus spre realizare

ntr-un mediu unde rezultatele muncii sunt de multe ori relaii i atitudini, pare aproape imposibil s i poi ilustra munca prin nite exemple concrete de produse finite. Studenii, absolvenii i chiar cei din poziii de tineri angajai ntmpin deseori probleme atunci cnd trebuie s vorbeasc despre realizrile lor. Foarte multe persoane au impresia c, fr o experien profesional copleitoare, fr o carier de excepie, nu ai cu ce umple paginile unui portofoliu. Total greit. Rolul portofoliului nu este acela de a uimi, ci de a demonstra potenialilor angajatori sau colaboratori abilitile personale profesionale.CV-urile nu mai sunt de mult vreme ndeajuns. Mai ales n cazul celor aflai la nceput de drum. Pline de cliee, cu coninut identic i ataate unor scrisori de intenie care nu spun mai nimic, CV-urile nu reuesc s conving prea mult n privina competenelor reale ale unui candidat la un job. Aici intervine rolul portofoliului.Concluzii:Pentru a determina cerinele consumatorilor sau potenialilor clieni fa de ediia de portofoliu de design grafic care se propune spre realizare s-a utilizat metoda sondajului de opinie. Bibliografie:

1. Definiie a albumului, surs disponibil online: http://ro.wikipedia.org/wiki/Album;2. Afacerea cu imprimarea albumelor, surs disponibil online:http://www.startups.ro/analize/fotografiile-revin-pe-hartie;3. Informaii de marketing, surs disponibil online: http://www.centruldemarketing.ro/orientareacatreclient.html.

PAGE 2 UTM 543.4 454 01.00.00 LP

top related