anunt de presa demarare proiect rom.pdf

Post on 16-Sep-2015

216 Views

Category:

Documents

0 Downloads

Preview:

Click to see full reader

TRANSCRIPT

  • Programul Operaional Sectorial Creterea Competitivitii EconomiceProiect cofinanat prin Fondul European de Dezvoltare Regional

    Investiii pentru viitorul dumneavoastr

    ANUNT PRIVIND DEMARAREA PROIECTULUI CU TITLUL:MBUNATATIREA EFICIENTEI ENERGETICE LA ELECTROLIZA CU MEMBRANA LA

    CHIMCOMPLEX S.A. BORZESTI

    ONESTI, 13 IANUARIE 2012

    Chimcomplex SA Borzesti, cu sediul n str. Industriilor, nr. 3, Onesti, jud. Bacau,deruleaz, ncepnd cu data de 6 ianuarie 2012, proiectul Imbunatatirea eficienteienergetice la electroliza cu membrana, cofinanat prin Fondul European de DezvoltareRegional, n baza contractului de finanare ncheiat cu Ministerul Economiei, Comertuluisi Mediului de Afaceri - Autoritatea de Management pentru AP 4, DMI 1, Operatiunea a).Sprijinirea investitiilor n instalatii si echipamente pentru ntreprinderi din industrie, care saconduca la economii de energie, n scopul mbunatatirii eficientei energetice.

    Valoarea total a proiectului este de 54.886.366 lei, din care asistena financiarnerambursabil este de 18.316.484 lei. Proiectul se implementeaz n cadrul societatii, in localitatea Onesti, jud. Bacau pe o duratde 22 luni.

    Obiectivul proiectului este cresterea eficientei energetice si obtinerea uneieconomii de energie de 17%, prin investitia n echipamente de ultima generatie.

    Detalii suplimentare putei obtine de la: Nume persoan contact : ing. Duca Dorin.Functie: manager proiectTel. : 0234 - 302 350Fax : 0234 - 302 102 e-mail: duca@chimcomplex.ro.

    UNIUNEA EUROPEANFondul European de Dezvoltare Regional

    GUVERNUL ROMNIEIMINISTERUL ECONOMIEI, COMERULUI I MEDIULUI

    DE AFACERI

    Programul Operaional SectorialCreterea Competitivitii Economice

    2007-2013

top related