(55457 unread) - fmicu - yahoo mail.pdf

4
20.02.2016 (55457 unread) fmicu Yahoo Mail https://usmg6.mail.yahoo.com/neo/launch?.rand=8trd0mhqlng1n#2985768531 1/4 Noul dispozitiv are mere Execs panica sar putea să nu credem că ceea ce sunteți pe cale de a vedea este real, dar te asigur video a fost lăsat needitat. Nu există efecte speciale și nici înșelăciune această tehnologie există în prezent, și este pe cale de a transforma întreaga industrie de tehnologie pe capul său. Cu fir revista spune că va "schimba modul în care interacționează cu lumea." Mark Zuckerberg spune că va fi utilizat zilnic de "miliarde de oameni de pe tot globul". Și am descoperit de $ 7 firma tech ceea ce face totul posibil. Aceasta este o oportunitate unică în aviață nu doriți să pierd. Apple este Lupta pentru drepturile tale Prin Geoffrey Pike | Vineri nouăsprezece/2/2016 Apple este în prezent întro luptă cu un tribunal din California asupra confidențialității clienților săi. Acesta devine rapid o dezbatere clasic între cei care sunt în favoarea mai multă putere guvernului de a realiza o mai mare securitate împotriva celor care sunt în favoarea intimitate. Apple este invocând în esență citat atribuit lui Ben Franklin că cei care ar comerciale libertate pentru siguranta va primi nici. În timp ce renunțarea la intimitatea clienților ar putea ajuta guvernul prinde mai mulți infractori, acesta are, de asemenea, potențialul de a da criminali mai mult acces la date oamenilor. În plus, acesta are potențialul de a da guvernului mai multă putere pentru posibile abuzuri și corupție. Cazul de față se învârte în jurul împușcăturile San Bernardino, ceea ce face probabil această problemă de confidențialitate și mai discutabilă, deoarece implică un caz de profil înalt. Unul dintre shootere avut un iPhone că FBI este acum încearcă să hack, în scopul de a obține date. Datele în discuție, evident, nu sar rezolva cazul, deoarece se crede că toate shootere au fost deja identificate. Informațiile ar putea fi valoroase în determinarea un motiv, precum și orice altă informație posibilă dacă altcineva știa de el. Problema pentru FBI este că datele de pe iPhone sunt criptate și nu pot fi accesate. Sistemul de operare actual creează o întârziere de fiecare dată când o parolă este introdus incorect. În cazul în care există 10 încercări parolă incorectă întrun rând, atunci cheia de criptare este șters, iar datele stocate pe iPhone devine, în esență, inaccesibile pentru totdeauna. Instanța vrea Apple pentru a dezvolta o modalitate de a forța o parolă hack pentru a "elibera" iPhone. Acest lucru ar necesita o modificare în sistemul de operare și ar fi, în esență, un backdoor permanent pentru accesul la datele cuiva iPhone. Problema este că acest lucru ar face clienților vulnerabili la care au datele lor tocat. Deci, nu este doar o chestiune de mere ajuta sau nu ajuta autoritățile cu acest caz particular. În scopul de a ajuta cu acest lucru un caz, aceasta ar implica compromite intimitatea fiecăruia. Publicitate Proiectul final Steve Jobs "?

Upload: florianis

Post on 13-Apr-2016

213 views

Category:

Documents


0 download

TRANSCRIPT

Page 1: (55457 unread) - fmicu - Yahoo Mail.pdf

20.02.2016 (55457 unread) ­ fmicu ­ Yahoo Mail

https://us­mg6.mail.yahoo.com/neo/launch?.rand=8trd0mhqlng1n#2985768531 1/4

Noul dispozitiv are mere Execs panica

s­ar putea să nu credem că ceea ce sunteți pe cale de a vedea este real, dar te asigur video a fost lăsat needitat.

Nu există efecte speciale și nici înșelăciune ­ această tehnologie există în prezent, și este pe cale de a transformaîntreaga industrie de tehnologie pe capul său.

Cu fir revista spune că va "schimba modul în care interacționează cu lumea."

Mark Zuckerberg spune că va fi utilizat zilnic de "miliarde de oameni de pe tot globul".

Și am descoperit de $ 7 firma tech ceea ce face totul posibil. Aceasta este o oportunitate unică în a­viațănu doriți săpierd.

Apple este Lupta pentru drepturile talePrin Geoffrey Pike | Vineri nouăsprezece/2/2016

Apple este în prezent într­o luptă cu un tribunal din California asupra confidențialitățiiclienților săi. Acesta devine rapid o dezbatere clasic între cei care sunt în favoarea maimultă putere guvernului de a realiza o mai mare securitate împotriva celor care sunt înfavoarea intimitate.

Apple este invocând în esență citat atribuit lui Ben Franklin că cei care ar comercialelibertate pentru siguranta va primi nici. În timp ce renunțarea la intimitatea clienților ar

putea ajuta guvernul prinde mai mulți infractori, acesta are, de asemenea, potențialul de a da criminalimai mult acces la date oamenilor. În plus, acesta are potențialul de a da guvernului mai multă puterepentru posibile abuzuri și corupție.

Cazul de față se învârte în jurul împușcăturile San Bernardino, ceea ce face probabil această problemăde confidențialitate și mai discutabilă, deoarece implică un caz de profil înalt.

Unul dintre shootere avut un iPhone că FBI este acum încearcă să hack, în scopul de a obținedate. Datele în discuție, evident, nu s­ar rezolva cazul, deoarece se crede că toate shootere au fost dejaidentificate. Informațiile ar putea fi valoroase în determinarea un motiv, precum și orice altă informațieposibilă dacă altcineva știa de el.

Problema pentru FBI este că datele de pe iPhone sunt criptate și nu pot fi accesate. Sistemul de operareactual creează o întârziere de fiecare dată când o parolă este introdus incorect. În cazul în care există 10încercări parolă incorectă într­un rând, atunci cheia de criptare este șters, iar datele stocate pe iPhonedevine, în esență, inaccesibile pentru totdeauna.

Instanța vrea Apple pentru a dezvolta o modalitate de a forța o parolă hack pentru a "elibera"iPhone. Acest lucru ar necesita o modificare în sistemul de operare și ar fi, în esență, un backdoorpermanent pentru accesul la datele cuiva iPhone.

Problema este că acest lucru ar face clienților vulnerabili la care au datele lor tocat. Deci, nu este doar ochestiune de mere ajuta sau nu ajuta autoritățile cu acest caz particular. În scopul de a ajuta cu acestlucru un caz, aceasta ar implica compromite intimitatea fiecăruia.

Publicitate

Proiectul final Steve Jobs "?

Page 2: (55457 unread) - fmicu - Yahoo Mail.pdf

20.02.2016 (55457 unread) ­ fmicu ­ Yahoo Mail

https://us­mg6.mail.yahoo.com/neo/launch?.rand=8trd0mhqlng1n#2985768531 2/4

Apple a fost de lucru pe un proiect top­secret într­o instalație de top­secret în apropierea Sunnyvale, California.

Angajații au fost chiar spus să transforme insigne oficiale ale companiei în jurul atunci când intră în instalația.

Steve Jobs a discutat proiectul într­un interviu în 2008, dar compania nu au avut resursele în momentul pentru oastfel de întreprindere.

Astăzi, se a angajat peste o mie de ingineri, programatori de software, precum și alte jucători pentru acest efort. Șisurse din interiorul spune că este mult dincolo de stadiul de concept.

Nu e pentru un nou calculator, tabletă, ceas, sau o nouă versiune a iPhone. Dar are potențialul de a­le pe toate eclipsa.

Faceți clic aici pentru întreaga poveste.

Tim Cook se ridică

Trebuie să recunosc că nu am fost tot ceea ce a impresionat cu Tim Cook, ca CEO Apple a pânăacum. El a avut niște pantofi greu de acoperit după ce Steve Jobs.

În acest caz, Tim Cook a luat o poziție fermă împotriva instanțele în numele clienților săi.

Este logic ca un CEO ar merge la bat în numele clienților săi. Dar știm că în realitate mulți lidericompaniei au nici o problemă, pur și simplu a asculta orice edicte guvernamentale în detrimentulclienților lor. In cele mai multe cazuri care implică o mare companie, compania va laterale mai probabilcu sacrificarea intimitatea clienților, chiar și numai pentru a obține favoruri speciale din parteaguvernului.

De asemenea, considerăm că guvernul poate emite amenzi și chiar închisoare pentru companiile care nucooperează.

Trebuie să spun că am fost plăcut surprins de îndrăzneala Tim Cook. El a emis o declarație care a spus,"FBI vrea să facă o nouă versiune a sistemului de operare iPhone, eludând mai multe caracteristiciimportante de securitate, și să îl instalați pe un iPhone recuperate în timpul investigației."

Cook a continuat: "În mâini greșite, acest software ­ ceea ce nu există în prezent ­ ar avea potențialul dea debloca orice iPhone în posesia fizică a unei persoane. FBI pot utiliza diferite cuvinte pentru a descrieacest instrument, dar fac nici o greșeală. Construirea unei versiuni a iOS care ocolește securitate, înacest fel s­ar crea în mod incontestabil un backdoor "

Gatiti continuă să afirme că schimbarea sistemului de operare, cu un mecanism de by­pass­ar permitecriptarea pentru a fi învins de cineva cu cunoștințe pentru a face acest lucru. De asemenea, el spune căguvernul este greșit în a spune că acest instrument ar putea fi folosit doar o singură dată pe telefon.

Noi nu știm unde acest caz, va merge de aici și, dacă Apple va capitula în cele din urmă, dar estefrumos să aud CEO­ul unei mari companii de picioare pentru clienții săi, în special atunci când estevorba de un caz în care emoțiile sunt difuzate în continuare ridicat.

Publicitate

Acest lucru a bifat Wall Street Off

Un expert bogăția Maryland tocmai a lansat un videoclip ciudat că are o mulțime de oameni de pe Wall Streetsupărat.

Page 3: (55457 unread) - fmicu - Yahoo Mail.pdf

20.02.2016 (55457 unread) ­ fmicu ­ Yahoo Mail

https://us­mg6.mail.yahoo.com/neo/launch?.rand=8trd0mhqlng1n#2985768531 3/4

De ce? Pentru că ea descoperă un secret investiție care ar putea fi biletul de aur pentru o pensionare anticipată ...

În timp ce în același timp, permițându­vă pentru a trage într­un munte de bani de la chiar sub nasul Wall Street.

Nu ai nevoie de conturi speciale sau "coduri pentru" secret pentru a începe.

Du­te aici pentru a viziona gratuit în timp ce este încă on­line.

Nu este un monopol

În 2000, administrația Clinton a mers dupa ce Microsoft, datorită puterilor sale de monopolpresupuse. "Direcția Justitie", a susținut că Microsoft a fost lăsată la concurență cu gruparea InternetExplorer cu sistemul său de operare.

La acel moment, Microsoft a fost practic singurul joc din oraș. Chiar și astăzi, Microsoft Windows estefolosit în cele mai multe birouri din intreaga tara.

Poate că administrația Clinton, a mers dupa ce Microsoft, deoarece grupurile de lobby și intereselespeciale nu au fost bifurcare peste destui bani. Este greu de crezut, având în vedere cât de înrădăcinatăBill Gates este cu stabilirea acum. Poate că învățat lecția de la care nu acordă suficientă atențiepoliticienii și birocrații înainte de 2000.

Indiferent de motivațiile de către funcționari guvernamentali, procesul nu a făcut mult la alte Microsoftdecât costat ceva bani și dureri de cap.

În același timp, în ultimii 15 ani, Apple a demonstrat că nu există nici un punct în îngrijorătoare pesteun monopol presupus, dacă nu este un monopol acordat de guvern. În timp ce Microsoft domina încă înmulte feluri, și­a pierdut cotă de piață semnificativă la Apple. Pot confirma acest lucru ca tip I înMicrosoft Word, utilizând un computer Apple.

Clienții au opțiuni în această lume. Ele sunt de vot în fiecare zi, prin petrecerea sau nu cheltuieli dedolari lor. Atunci când o companie are o cotă de piață mare, are un avantaj în ceea ce priveșteîncrederea clienților și familiarizare a clientului cu produsele. Dar, dacă o companie nu păstrareainovatoare și oferind servicii extraordinare, fondul comercial nu va dura mult.

Ia Microsoft Windows 8 ca un exemplu. A fost un dezastru. Cele mai multe companii au refuzat sătreacă la acea versiune din cauza curbei de învățare abruptă pentru angajați. Microsoft va supraviețuiprobabil ca greșeală, dar în cazul în care aceasta eliberează un alt dezastru în viitor, s­ar putea vedeaconcurenți veni în curând și să ia acele clienții nemulțumiți.

Deci, Tim Cook, de a lua o poziție față de ordine judecătorești este o mișcare de afaceri. El nu o face săsune dur sau pentru a fi necooperant cu autoritățile. El face asta, deoarece unii clienți pasă de intimitate,și el încearcă să arate că Apple ii pasa de clienții săi.

Publicitate

URGENT: Wal­Mart Acum finanțare conturile de retragere secrete

Din punct de vedere obligat să vă plătească în fiecare lună ... indiferent de ce economia este de a face.

Nu contează câți ani ai, de nivelul de venit este, sau ce stare în care locuiți.

Descoperi cum poti deschide o azi pentru doar 30 $.

Click aici pentru detalii complete.

Page 4: (55457 unread) - fmicu - Yahoo Mail.pdf

20.02.2016 (55457 unread) ­ fmicu ­ Yahoo Mail

https://us­mg6.mail.yahoo.com/neo/launch?.rand=8trd0mhqlng1n#2985768531 4/4

Consumatorii satisfacatoare

Recent, familia mea a găsit un iPhone în curtea noastră din față. Noi nu am știut cine a pierdut. Am fostde gând să apelați unul din numerele de contact pentru a localiza persoana, dar telefonul a fost protejatăprin parolă, așa că nu am putut face nimic cu ea.

Acesta sa încheiat bine, pentru că am aflat vecinul nostru l­au pierdut. Dar îmi pot imagina nu setermină bine într­o mulțime de cazuri.

Acesta este un considerent cu privire la eventuala parola proteja telefonul. Esti mult mai probabil să­lfurat sau să­l pierde? Și dacă cineva o găsește, aceștia sunt mai susceptibile de a vă contacteze sau săfure informații de pe telefonul?

Este într­adevăr este de până la fiecare individ de a decide. Dar de confidențialitate este un elementimportant pentru mulți clienți, iar Apple este recunoscând acest lucru. Aceasta nu este doar o chestiunede intimitate versus securitate, ci o chestiune de alegere a consumatorului. Cei mai mulți oameni nudoresc intimitate, deoarece acestea sunt de gând să facă lucruri rele, dar pentru că este o parte a naturiiumane.

Apple are acum un rol dominant în multe sectoare de tehnologie, inclusiv computere, smartphone­uri șitablete. Dar, așa cum era de așteptat, mulți concurenți au imitat produse de Apple în diverse moduri șidus cota de piață.

Într­o piață relativ liberă, nici o companie nu este imuna la clienții pierde, indiferent cât de mare. Appleva trebui să țină inovatoare și satisfacerea nevoilor clienților, în scopul de a rămâne cu succes. În modevident, Apple este de remarcat faptul că intimitatea este foarte de dorit să se un anumit segment bazeide clienți.

Și, ca orice companie, Apple nu este doar vulnerabil la concurență de competitori actuali, dar, deasemenea, vulnerabile la tehnologia de înlocuire.

Smartphone­urile au înlocuitmajoritatea telefoanelor mobile de bază. Ce se va înlocui smartphone­uri? Companiile sunt deja deplanificare cum să bat de pe iPhone.

În cele din urmă, este de până la inovatorii de a dezvolta și îmbunătăți produsele, și este clienții care vordetermina ce se vinde și ce nu. Nu există nici un monopol pe satisfacerea clientului.

Pana data viitoare,

Geoffrey Pike pentru Wealth Daily

ParereȚi‐a plăcut acest articol? Să ne!

Telefoanele mobile au luat locul liniilor de telefon pentru mulți oameni.