14001 - câmpinade acord fara rezerve cu termenii si conditiile contractuale prevazute tn...

3
ROMANIA JUDETUL PRAHOVA PRIMAR1A MUNICIPIULUI CAMPINA Adresa: Bd. Cullurii iir.18.Tel. 0244336134. Fa.x: 0244371458 rttflcat NrtM513 Email: webiW'primariacainpiiia.ro www.primariacampina.ro CorjipartJment Achizitii Publice ISO 14001 ANUNT - INVITATIE DE PARTICIPARE depunere oferta pentru achizitie de: Servicii de dirigentie privind obiectivele de investitii: - LotuI 1- ,,Modernizare strada Parcului"; - LotuI 2- ,,Amenajare skate pare". Primaria municipiului Campina, cu sediul in Campina, b-dul Culturii, nr. 18, cod postal 105600, telefon 0244-336134, fax 0244-371458, e-mail: [email protected], va invita sa depuneti oferta in scopul incheierii unui contract de prestari servicii pentru: Servicii de dirigentie privind obiectivele de investitii: - LotuI 1- ,,Modernizare strada Parcului"; - LotuI 2- ,,Amenajare skate pare". l.Obiectivul general este: prestarea serviciilor de dirigentie de santier pe durata contractelor de executie a lucrarilor pentru obiectivele de investitii rnentionate mai sus. 2. Sursa de finantare: Bugetul local 3. Procedure de atribuire: achizitie directa 5. Tip contract: servicii 6. Cod CPV:- 71520000-9- Servicii de supraveghere a lucrarilor (Rev.2). 7. Valoarea estimata totala este 12,700,00 lei exclusiv TVA, ce reprezinta 1% din valoarea lucrarilor de construct!!, din care: - LotuI 1- ,,Modernizare strada Parcului"- 9.000,00 lei exclusiv TVA; - LotuI 2- ,,Amenajare skate pare"- 3.700,00 lei exclusiv TVA . 8. Criteriul de atribuire: "prejul eel mai scazut" pe fiecare lot. 9.Condi^ii de participare: Documented de calificare solicitate sunt urmatoarele: - Declarable privind neincadrarea in prevederile art. 164, art. 165 si art. 167 din Legea nr. 98/2016 - formulare atasate; - Declarable privind neincadrarea in art. 59,60 din Legea nr. 98/2016 - formular atasat; - Certificat constatator eliberat de ORC din care sa reiasa corespondent^ obiectului de activitate cu obiectul contractual - in original sau copie lizibila cu men^iunea "conform cu originalul". Obiectul contractului trebuie sa aiba corespondent in codul CAEN din certificatul constatator emis de ONRC. Informa^iile cuprinse in certificate constatator trebuie sa fie reale / actuale la data limita de depunere a ofertelor; - Informat;ii generale - formular atasat; - Declarable privind respectarea pe toata durata de execute a contractului a legislate! referitoare la conditjiile de munca si masurile privind protectia muncii, a condi^iilor de mediu, sociale si cu privire la relatiile de munc^ - formular ata§at; - Ofertantii trebuie sa prezinte autorizatie valabila la data depunerii ofertelor, astfel: LotuI 1- ,,Modernizare strada Parcului" pentru domeniul de autorizare: "Drumuri, poduri, tunele, piste de aviatie, transport pe cablu- de interes judetean".

Upload: others

Post on 30-Mar-2021

1 views

Category:

Documents


0 download

TRANSCRIPT

Page 1: 14001 - Câmpinade acord fara rezerve cu termenii si conditiile contractuale prevazute Tn Documentatia de atribuire si consimtim ca, in cazul in care oferta noastra este stabilita

ROMANIAJUDETUL PRAHOVA

PRIMAR1A MUNICIPIULUI CAMPINAAdresa: Bd. Cullurii iir.18.Tel. 0244336134. Fa.x: 0244371458 P»rttflcat NrtM513

Email: webiW'primariacainpiiia.ro www.primariacampina.ro

CorjipartJment Achizitii Publice

ISO 14001

ANUNT - INVITATIE DE PARTICIPAREdepunere oferta pentru achizitie de: Servicii de dirigentie privindobiectivele de investitii:- LotuI 1- ,,Modernizare strada Parcului";- LotuI 2- ,,Amenajare skate pare".

Primaria municipiului Campina, cu sediul in Campina, b-dul Culturii, nr. 18,cod postal 105600, telefon 0244-336134, fax 0244-371458, e-mail:[email protected], va invita sa depuneti oferta in scopul incheieriiunui contract de prestari servicii pentru: Servicii de dirigentie privind obiectivelede investitii:

- LotuI 1- ,,Modernizare strada Parcului";- LotuI 2- ,,Amenajare skate pare".

l.Obiectivul general este: prestarea serviciilor de dirigentie de santier pedurata contractelor de executie a lucrarilor pentru obiectivele de investitii rnentionatemai sus.

2. Sursa de finantare: Bugetul local3. Procedure de atribuire: achizitie directa5. Tip contract: servicii6. Cod CPV:- 71520000-9- Servicii de supraveghere a lucrarilor (Rev.2).7. Valoarea estimata totala este 12,700,00 lei exclusiv TVA, ce reprezinta

1% din valoarea lucrarilor de construct!!, din care:- LotuI 1- ,,Modernizare strada Parcului"- 9.000,00 lei exclusiv TVA;- LotuI 2- ,,Amenajare skate pare"- 3.700,00 lei exclusiv TVA .8. Criteriul de atribuire: "prejul eel mai scazut" pe fiecare lot.9.Condi^ii de participare: Documented de calificare solicitate sunt

urmatoarele:- Declarable privind neincadrarea in prevederile art. 164, art. 165 si art. 167 din

Legea nr. 98/2016 - formulare atasate;- Declarable privind neincadrarea in art. 59,60 din Legea nr. 98/2016 - formular

atasat;- Certificat constatator eliberat de ORC din care sa reiasa corespondent^

obiectului de activitate cu obiectul contractual - in original sau copie lizibila cumen^iunea "conform cu originalul". Obiectul contractului trebuie sa aiba corespondentin codul CAEN din certificatul constatator emis de ONRC. Informa^iile cuprinse incertificate constatator trebuie sa fie reale / actuale la data limita de depunere aofertelor;

- Informat;ii generale - formular atasat;- Declarable privind respectarea pe toata durata de execute a contractului a

legislate! referitoare la conditjiile de munca si masurile privind protectia muncii, acondi^iilor de mediu, sociale si cu privire la relatiile de munc^ - formular ata§at;

- Ofertantii trebuie sa prezinte autorizatie valabila la data depunerii ofertelor,astfel:

LotuI 1- ,,Modernizare strada Parcului" pentru domeniul de autorizare:"Drumuri, poduri, tunele, piste de aviatie, transport pe cablu- de interes judetean".

Page 2: 14001 - Câmpinade acord fara rezerve cu termenii si conditiile contractuale prevazute Tn Documentatia de atribuire si consimtim ca, in cazul in care oferta noastra este stabilita

ROMANIAJUDETUL PRAHOVA

PRIMARIAMUNIC1PIULUI CAMPINAAdresa: Bd. Cullurii nr.18. Tel. 0244336134. Fax: 0244371458

Email: web^primaruicampina.ro wwAv.priiiiariacampina.ro

Lotul 2- ,,Amenajare skate pare" pentru domeniile de autorizare:"Drumuri,poduri, tunele, piste de aviatie, transport pe cablu- de interes judetean" si "Instalatiielectrice".

- Experience similara: Ofertantui indeplineste cerinta de experienta similara prinprezentarea unei liste a principalelor servicii prestate in cursul unei perioade careacopera eel mult ultimii 3 ani-raportati la data limita de depunere a ofertelor- din caresa reiasa ca au fost prestate servicii similare cu cele care fac obiectul contractului cese va atribui. Se vor prezentaxopia contractelor similare, procese verbale de predare-primire/recomandari din partea beneficiarului/documente constatatore.

Ofertantui trebuie sa indeplineasca toate conditiile de participare pentru a puteafi declarat admis.

10.Modul de prezentare a propunerii tehnice: Propunerea tehnica varespecta cerintele din Caietul de sarcini si va cuprinde:

- descrierea serviciilor ce se vor presta;- modelul de contract insus.it si va trebui sa alba mentiunea: "Am citit si suntem

de acord fara rezerve cu termenii si conditiile contractuale prevazute Tn Documentatiade atribuire si consimtim ca, in cazul in care oferta noastra este stabilita ca fiindcastigatoare sa semnam contracul de achizitie publica in conformitate cu prevederiledin Documentatia de atribuire si cu necesitatile autoritatii contractante."

11. Modul de prezentare a propunerii financiare:Propunerea financiara are caracter ferm §i obligatoriu din punctul de vedere al

continutului pe toata perioada de valabilitate. Propunerea financiara se va exprima Tnlei exclusiv TVA, reprezentand ... % din valoarea estimata si se va completa inFormularul de oferta- formular atasat.

Pretui contractului este ferm sj nu se actualizeaza pe toata perioada de derularea contractului.

Ofertantii pot depune oferte pentru un lot sau pentru ambele loturi.

12. Perioada de valabilitate a ofertei: Perioada de valabilitate a ofertei estede 60 de zile de la terrnenul limita de depunere a ofertelor.

13. Garantia de buna executie: 10% din valoarea serviciilor prestate.

Ofertantui va prezenta oferta Tn limba romana care va cuprinde:documentele decalificare, propunerea tehnica si financiara.

Raspunderea pentru modul in care este elaborate oferta va apartine Tnexclusivitate ofertantului.

Oferta va fi transmisa in plic inchis, sigilat si stampilat la adresa: Campina,b-dul Culturii, nr. 18. Plicul va fi insotit de Scrisoarea de inaintare(conformformularului atasat) si va fi marcat cu adresa ofertantului si adresa autoritatii contractante, denumirea contractului pentcu care se depune oferta si cu inscriptia:"A nuse descnide inainte de datdQSLQ%rebJ.fL ora 15:00".

Data limita de depunere a ofertei es te . ^ .y . . ; . / . . . . . . , ora 15:00.

Oferta depusa la o alta adresa, sau dupa data si ora limita de depunere,nu va fi luata in considerare.

In cazul in care Ofertantui declarat castigator este inscris in SEAP, acesta vaposta oferta financiara Tn catalogul electronic - SEAP - dupa primirea comunicarii dinpartea autoritatii contractante Tn acest sens.

Page 3: 14001 - Câmpinade acord fara rezerve cu termenii si conditiile contractuale prevazute Tn Documentatia de atribuire si consimtim ca, in cazul in care oferta noastra este stabilita

ROMANIAJUDETULPRAHOVA

PRIMARIA MUNICIPIULUI CAMPINAAdresa: Bd. Culturii nr,18,Tel. 0244336134. Fax: 0244371458

Email: \veb(fl!priinariacanipina.ro www.primariacampina.ro ISO 14001

Pentru detalii suplimentare va rugam sa ne contactatji la telefon 0244/336134,int.253. Persoana de contact: ing. lonescu Balea Camelia - consilier achizit;ii publice.

Documentatia de atribuire (caiet de sarcini, formulare, propunere contract), seva putea obtine de la sediul autoritatii contractante, in urma unei solicitari scrise: peemail [email protected]. fax nr.0244371458 sau la sediul autoritatiicontractante.

PRIMAR,ing.Tiseanu Horia Laurent

SECRETAR,jr. Molqqyfeanu Elena

NUME SI PRENUME FUNCTIAPUBLICA DATAINTOCMIT lonescu Balea Camelia ConsilierVERIFICAT lonete Mihaela Sef serviciu

VIZAT Oprescu Eliza Director executiv