zn braila - galati 13 noiembrie 2015

40
GALAŢI, BRĂILA, FOCȘANI 13 - 26 NOIEMBRIE 2015 AGENDA TA DE TIMP LIBER SUNTECH tel. 0754 30 53 43 instalații electrice ∏ branșamente iluminat public ∏ prize de pământ

Upload: zile-si-nopti

Post on 24-Jul-2016

235 views

Category:

Documents


5 download

DESCRIPTION

 

TRANSCRIPT

Page 1: Zn Braila - Galati 13 noiembrie 2015

GALAŢI, BRĂILA, FOCȘANI13 - 26 NOIEMBRIE 2015

AGENDA TA DE TIMP LIBER

SUNTECHtel. 0754 30 53 43

instalații electrice ∏ branșamenteiluminat public ∏ prize de pământ

Page 2: Zn Braila - Galati 13 noiembrie 2015
Page 3: Zn Braila - Galati 13 noiembrie 2015

CITY STORIESCOVERSTORY

3

CUM SĂ CONCEPI UN MENIU DE RESTAURANT (II)PASUL 2: DEZVOLTĂ ELEMENTELE DIN MENIU

Există anumiți factori pe care trebuie să-i iei în considerare atunci când alegi elementele din meniu:

Conceptul și tipul operațional. În cazul în care conduci un restaurant de tip quickservice sau fast casual, va trebui să te gândești la factorul viteză atunci când decizi felurile de mâncare. De asemenea, ia în considerare conceptul restaurantului. Subtilitățile conceptului de brand vor fi elemente cheie în stabilirea a ceea ce trebuie să incluzi în meniu.

Expertiza chef-ului. În majoritatea cazurilor, chef-ul este cel care va dezvolta meniul. Fie că dezvoltă rețete noi, unice, sau că va folosi rețete tradiționale, chefii ar trebui să fie siguri că sunt capabili să le execute bine și eficient. Potrivirea abilităților chef-ului cu meniul va avea ca rezultat rețete gustoase. De exemplu, dacă chef-ul este specializat în fructe de mare, nu îi cere să creeze un meniu fără pește. Profită de cunoștințele sale.

Bugetul și diversitatea ingredientelor: Creează un meniu care va optimiza costurile viitoare cu alimentele. De exemplu, evită să ai în meniu un singur fel de mâncare cu mango proaspăt, dacă nu ști sigur că acel preparat va fi popular. Creând un meniu în care fiecare ingredient este folosit la mai multe feluri de mâncare, vei reduce costurile, prin cumpărarea unor cantități mai mari, și vei reduce șansele de a irosi materia primă.

Factori demografici și publicul țintă. Dezvoltă preparate de care publicul tău țintă se va bucura. De exemplu, dacă te adresezi persoanelor eco-conștiente, oferă-le preparate realizate cu ingrediente locale, de sezon.

Competiția. Asigură-te că meniul tău e diferit de cel al competiției. Fă puțină cercetare la restaurantele din zonă care au un concept similar.

Înainte să decizi elementele finale din meniu, testează modul în care va reacționa publicul țintă la acestea.

PASUL 3: FIXEAZĂ PREȚUL ELEMENTELOR DIN MENIU

Stabilirea prețurilor este un aspect foarte important pentru succesul restaurantului. Dacă fixezi prețuri prea mari va fi greu să vinzi și invers, dacă pui prețuri prea mici riști ca preparatele să fie percepute ca având o calitate scăzută. Ia în considerare următoarele aspecte atunci când stabilești prețurile:

- Venitul mediu al publicului țintă

- Costurile directe, precum cele cu alimentele (care vor fluctua)

- Costurile indirecte, precum forța de muncă și chiria

- Prețurile practicate de competitori

- Nivelul serviciilor pe care le oferi

Cheia la stabilirea prețurilor este de a găsi echilibrul între accesibilitate și profitabilitate.

PASUL 4: SCRIE ȘI SCHIȚEAZĂ MENIUL

Meniul este instrumentul tău de marketing numărul 1. Un meniu bine conceput va încorpora designul de brand și va scoate în evidență cele mai profitabile preparate din restaurant. Atunci când concepi meniul, ia în considerare să:

- Eviți aglomerarea- Aranjezi elementele din

meniu strategic- Incluzi insert-uri pentru

ofertele speciale- Ai grafică de calitate și

fotografii profesioniste.Pe lângă designul meniului,

descrierile vor introduce clienților felurile de mâncare. Un meniu bine scris va ajuta la ghidarea clienților în efectuarea comenzii. Atunci când realizezi meniul asigură-te că folosești formulări vii și că ai grijă la ortografie și gramatică.

Informațiile au fost oferite de revista Horeca, parte a grupului Bilancia.

Page 4: Zn Braila - Galati 13 noiembrie 2015

CITY CULT4CARTE

MOARTE LA BRESLAUMAREK KRAJEWSKI1933ÎN VAGONUL UNUI TREN AFLAT ÎN GARA DIN BRESLAU, FOSTUL NUME GERMAN AL ACTUALULUI ORAȘ POLONEZ WROCLAW, SUNT DESCOPERITE DOUĂ FEMEI FĂRĂ VIAȚĂ.

O crimă bestială care, însă, devine de neînțeles

atunci când anchetatorii des-coperă prezența scorpionilor, mișunând prin măruntaiele ca-davrelor și o stranie inscripție indescifrabilă.

Inspectorul Mock, ajutat de asistentul său, Herbert Anwaldt, trebuie să găsească adevărul într-o societate aflată deja în ghearele Gestapou-lui, în care miniștrii corupți îi torturează pe comercianții evrei ca să le smulgă mărturii mincinoase, iar francmasonii își protejează secretele prin șantaj și violență.

Pe fundalul unui oraș deja adâncit în teroare, vânătoa-rea de ucigași a lui Mock și Anwaldt ajunge până în vre-mea cruciadelor, epoca în care societățile secrete practicau omorul ritualic.

lansare: 2015 preț carte: 34,00 lei

MAREK KRAJEWSKI (N. 1966) Unul dintre cei mai cunoscuți autori polonezi contemporani, tradus în peste 20 de limbi, este publicat pentru prima dată în România. „Moarte la Breslau”, romanul cu care a debutat, face parte dintr-o serie al cărei protagonist e comisarul Eberhard Mock.

CRIME SCENE PRESS Singura editură din țară cu un program dedicat în exclusivitate literaturii mystery & thriller. Selecția titlurilor demonstrează că există cărți valoroase indiferent de genul literar.

DESPRE “Krajewski are ochiul atent la detaliu al lui Mankell dar, în plus, are sistem de referințe mult mai sofisticat, care îi poate intriga pe fanii lui Umberto Eco sau Boris Akunin… Moarte la Breslau este un roman elegant, inteligent și original.”

_ FINANCIAL TIMES MAGAZINE

Page 5: Zn Braila - Galati 13 noiembrie 2015
Page 6: Zn Braila - Galati 13 noiembrie 2015
Page 7: Zn Braila - Galati 13 noiembrie 2015
Page 8: Zn Braila - Galati 13 noiembrie 2015

CITY FILMSPREMIERE

8

Jocurile foamei: Revolta - Partea a II-a

Titlu orignal: The Hunger Games: Mockingjay - Part 2Regie: Francis LawrenceCu: Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, Liam HemsworthGen: Acțiune, aventuri, dramăPremiera în România: 20 noiembrieDistribuit în România de Forum Film

VEZI TRAILER:

„E mai multă acțiune, totul are scop, sunt mai multe emoții și, mai ales, acest film duce povestea spre concluzia finală”

_FRANCIS LAWRENCE regizorul filmului

PREMIERĂ: JOCURILE FOAMEI: REVOLTA – PARTEA A II-AULTIMUL CAPITOL AL FRAN-CIZEI THE HUNGER GAMES, MOCKINGJAY – PART 2, PRE-ZINTĂ BĂTĂLIA FINALĂ A EROINEI KATNISS EVERDEEN ÎMPOTRIVA PREȘEDINTELUI SNOW.

Din 20 noiembrie, începe ultima bătălie, cea

care va decide soarta tuturor locuitorilor ținutului Panem! Katniss Everdeen (Jennifer Lawrence) va conduce o misiune plină de primejdii, care nu se va sfârşi fără victime, alături de cei mai apropiați prieteni, inclusiv Gale (Liam Hemsworth), Finnick (Sam Claflin) și Peeta (Josh Hutcherson). Lupta nu este dusă doar pentru supraviețuire, ci pentru a asigura un viitor pașnic pentru toți cei care sunt alături de Katniss. Regizorul Francis Lawrence

spune: „În acest film, Katniss ia problema în propriile mâini și pleacă personal să îl prindă pe Snow și să-i curme viața. E mai multă acțiune, totul are scop, sunt mai multe emoții și, mai ales, acest film duce povestea spre concluzia finală.” Capcanele mortale, inamicii, precum şi alegerile morale sfâşietoare ce o aşteaptă pe Katniss o vor testa mai dur decât orice provocare pe care a trebuit să o înfrunte în arenele din Jocurile Foamei. Katniss Everdeen și-a adjudecat locul de lider și formează o adevărată armată pentru a porni revoluția împotriva Capitoliului. Oare focul ce arde în Katniss îl va putea înfrânge pe Snow?

CE POT ÎNVĂŢA DE LA KATNISS VIITOARELE FEMEI-LIDER (CONFORM REVISTEI WIRED)

- Găsește-ți adevărata putere și, odată cu ea, va veni și agilitatea mentală.– Perseverenţa în circumstanţe dificile te face puternică.– E necesar să te desprinzi de interese-le egoiste și să te integrezi în echipă.

JENNIFER LAWRENCE a spus că personajul Katniss i-a schimbat viața și nu va putea renunța niciodată la el. Probabil la fel consideră și fanii producției care au cheltuit până acum 2,3 miliarde de dolari ca să vadă filme-le din seria The Hunger Games.

ÎN 3D ȘI IMAX

BILETELE S-AU PUS ÎN VÂNZARE!

Page 9: Zn Braila - Galati 13 noiembrie 2015
Page 10: Zn Braila - Galati 13 noiembrie 2015

CITY FILMSPREMIERE

10

Titlul original: SNOW QUEEN(Crăiasa Zăpezii)

Regie: Maksim Svesh-nikov, Vladlen BarbeCu: Erin Fitzgerald, Wendee Lee, Cindy RobinsonAnimație, aventuri. Durata: 80 minute

sale, Gerda se confruntă cu multe obstacole, dar cunoaşte şi noi prieteni de nădejde. Condusă de dorinţa de a construi o nouă lume, în care puritatea albului să înlocuiască emoţiile şi gerul polar să îngheţe sufletele oamenilor, Crăiasa Zăpezii va face orice pentru a-şi păstra împărăţia şi a distruge toţi artiştii care nu sunt de acord cu viziunea ei.

CRĂIASA ZĂPEZII

Condusă de dorinţa de a

construi o nouă lume, în care puritatea albului să înlocuiască emoţiile şi gerul polar să îngheţe sufletele oamenilor, Crăiasa Zăpezii va face orice pentru a-şi păstra împărăţia şi a distruge toţi artiştii care nu sunt de acord cu viziunea ei. Animaţia prezintă călătoria plină de aventuri a micuţei Gerda care încearcă să îşi găsească fratele ţinut prizonier undeva în vasta întindere albă din ţinutul vrăjit de Crăiasa Zăpezii. De-a lungul călătoriei

VociCunoscuta cântăreaţă Elena Gheorghe debutează pe marile ecrane, cu o interpretare de zile mari a micuţei Gerda, personajul principal din animaţia ,,Crăiasa Zăpezii”, care va avea premiera în cinematografele româneşti pe 13 noiembrie. Cunoscut prezentator tv, blogger de succes şi un tată devotat, Dan Cruceru acceptă şi el o nouă provocare în cariera sa şi debutează în dublajul de animaţie cu interpretarea regelui din celebra animaţie, distribuită la cinema de Freeman Entertainment.

Page 11: Zn Braila - Galati 13 noiembrie 2015
Page 12: Zn Braila - Galati 13 noiembrie 2015

CITY FILMSPREMIERE

12

GOOSEBUMPS Regie: Rob Letterman Cu: Jack Black, Dylan Minnette, Odeya Rush Gen: Aventuri, Come-die, Fantastic Durata: 103 minute

(Jack Black), autorul seriei de succes, Goosebumps. Când Zach începe să afle tot felul de lucruri despre vecinii săi, el descoperă că Stine are un secret periculos: creaturile pe care le-a creat şi cu care a populat cărţile sale sunt reale, iar Stine îşi protejează citi-torii ţinându-le închise în cărţile unde au apărut fiecare. Când creaţiile lui Stine sunt eliberate neintenţionat dintre paginile ma-nuscriselor, viaţa lui Zach devine de-a dreptul ciudată.

În Goosebumps, ado-lescentul Zach Cooper

(Dylan Minnette), supărat că a trebuit să se mute dintr-un oraş mare într-unul mic, întrevede o rază de speranţă când întâlneşte o fată frumoasă din vecini, pe nume Hannah (Odeya Rush) şi leagă o nouă prietenie cu Champ (Ryan Lee). Dar fiecare lucru bun are şi partea lui întuneca-tă, aşa că Zach află destul de repede că misteriosul tată al lui Hannah este de fapt R.L. Stine

trivia:

CARTEAScholastic a

tipărit peste 400 milioane de cărţi

Goosebumps în 32 de limbi, de la lansarea seriei în 1992,

bucurându-se de aprecierile criticii

şi dominând listele inter-naţionale ale

celor mai bine vândute volume. R.L. Stine a fost recunoscut ca

fiind unul dintre cei mai buni scri-itori pentru copii

din istorie.

PREMIERĂ: GOOSEBUMPS: ÎŢI FACEM PĂRUL MĂCIUCĂ

Page 13: Zn Braila - Galati 13 noiembrie 2015
Page 14: Zn Braila - Galati 13 noiembrie 2015

CITY LIFESTYLE SPORT

14

PROGRAM EVENIMENTE SPORTIVE

FOTBALLiga a II-a

Oțelul Galați va evolua în prima etapă a returului sezonului regulat, pe teren propriu, împotriva echipei Academica Clinceni. În tur echipa noastră a pierdut cu 0-3 și este dornică să-și ia revanșa. Locul de desfașurare înca nu s-a fixat, termenul de folosire a stadionului Oțelul expirând de curând. Astfel singurele variante ar fi stadionul Dunărea sau chiar cel din Brăila. Locul de desfășurare și ora se vor stabili ulterior.

VOLEILiga I

Într-un meci contând pentru liga natională de volei masculin, Arcada Galați va întâlni pe Dinamo București, miercuri 25 noiembrie, în Sala Sporturilor din Galați. Meciul va începe la ora 18:00, voleibaliștii gălățeni sperând într-un rezultat bun.

FOTBALLiga a II-a

Dacia Unirea Brăila va evolua, sâmbătă 21 noiembrie, pe teren propriu împotriva Cs. Bacău într-un meci din a doua etapă a returului seriei I din liga a II-a. Meciul e unul important, ambele echipe vizând play-off-ul la sfârșitul sezonului regulat. El va incepe de la ora 11:00 și va avea loc pe stadionul municipal din Brăila.

HANDBAL MASCULINLiga I

În etapa a 13-a a ligii naționale de handbal masculin, Universitatea Danubius Galați va evolua împotriva echipei din Turda, pe teren propriu. Partida va avea loc pe data de 22 noiembrie în Sala Sporturilor Galați și va începe la ora 18:00

HOCHEILiga I

Campioana Dunărea Galați va juca o dublă manșă pe teren propriu împotriva celor de la Progym Gheorghieni, în campionatul național de hochei. Echipa noastră are un sezon excelent, traversând o perioadă fastă. Cele doua meciuri se vor disputa pe 20 respectiv 21 noiembrie, pe patinoarul din Galați, începând cu ora 17:30.

Page 15: Zn Braila - Galati 13 noiembrie 2015
Page 16: Zn Braila - Galati 13 noiembrie 2015

CINEMA CITY BRĂILAPromenada Mall Brăila, Rezervări: 0239 60 67 67www.cinemacity.ro

13 - 19 NOIEMBRIE 2015TITLU FILM ROMÂNĂ / ORIGINAL Rating Gen DIMINEAȚA

10:00 - 13:00DUPĂ-AMIAZĂ13:00 - 17:00

SEARA17:00 - 24:00

AVANPREMIERĂPE MALUL MĂRII 2D / BY THE SEA 2D

N-15 DR J 20:50

AVANPREMIERĂMARATHON HUNGER GAMES MOCKINGJAY / MARATHON HUNGER GAMES MOCKINGJAY

AP-12 AC,AV J 19:00

AVANPREMIERĂJOCURILE FOAMEI:REVOLTA PARTEA A II A $ / HUNGER GAMES: MOCKINGJAY PART II $

AP-12 AC,AV J 19:15, 22:00

PREMIERĂGOOSEBUMPS $ / GOOSEBUMPS $

AP-12 AV,COV, L - J 13:50, 16:00 18:30, 20:40, 22:50

S - D 11:40 13:50, 16:00 18:30, 20:40, 22:50

PREMIERĂBUCURESTI NONSTOP 2D / BUCURESTI NONSTOP 2D

AP-12 CO,DRV - Mi 13:10, 15:00 17:40, 19:40, 21:40

J 13:00 17:10, 19:10, 21:10

PREMIERĂCRĂIASA ZĂPEZII $ DUBLAT / SNOW QUEEN $ DUBBED

AG AN,AV

V, L - Mi 14:30, 16:30 18:30

S - D 11:30, 12:40 14:30, 16:30 18:30

J 14:30, 16:30 18:40

SPECTRE 2D / SPECTRE 2D N-15 AC

V, L - Mi 13:20, 15:10, 16:20 18:10, 19:20, 21:10, 22:20

S - D 11:20, 12:10 13:20, 15:10, 16:20 18:10, 19:20, 21:10, 22:20

J 13:20, 15:10, 16:20 18:10, 19:30, 21:10, 22:30

HOTEL TRANSILVANIA 2 $ DUBBED / HOTEL TRANSYLVANIA 2 $ DUB

AG CO

V, L - Mi 13:20, 15:20 17:20

S - D 11:20 13:20, 15:20 17:20

J 13:00, 15:00 17:00

HOTEL TRANSILVANIA 2 2D DUBBED / HOTEL TRANSYLVANIA 2 2D DUB

AG CO

V, L - Mi 14:30, 16:30 18:30

S - D 11:10, 12:30 14:30, 16:30 18:30

J 14:30, 16:30

INFERNUL DIN AMAZON 2D / THE GREEN INFERNO 2D IM-18 HO V - Mi 18:50

HOTEL TRANSILVANIA 2 $ / HOTEL TRANSYLVANIA 2 $ AG COV - Mi 19:30, 21:30

J 18:45

LUMEA E A MEA 2D / LUMEA E A MEA 2D N-15 DRV - D 21:30

L - Mi 21:20

ULTIMUL VÂNĂTOR DE VRĂJITOARE 2D / THE LAST WITCH HUNTER 2D

AP-12 ACV - Mi 15:30 17:40, 20:00, 22:30

J 14:50 17:10, 20:00, 22:20

SUPER CHEF 2D / BURNT 2D AG CO,DRV - Mi 16:50 19:00

J 15:20 17:40

CUIBUL DRAGONULUI $ DUB / DRAGON NEST:WARRIORS' DAWN $ DUB

AG AN S - D 12:40

CRIMSON PEAK 2D / CRIMSON PEAK 2D N-15 DR

V - D 21:10

L - Mi 21:30

J 21:20

GANGSTERI DE LEGENDĂ 2D / LEGEND 2D N-15 BIV - Mi 20:30

J 18:30

PAN: AVENTURI ÎN ŢARA DE NICĂIERI $ / PAN $ AG AV V - J 14:40

BLINKY BILL: KOALA CEL POZNAŞ 2D DUBLAT / BLINKY BILL THE MOVIE 2D DUBBED

AG ANV, L - J 14:15

S - D 11:00 14:15

MARŢIANUL $ / THE MARTIAN $ AG AC, SF V - J 20:20

EVEREST $ / EVEREST $ AP-12 AV, DR V - J 16:10

MUNE: GARDIANUL LUNII $ DUBLAT /MUNE, LE GARDIEN DE LA LUNE $ DUBBED AG AN

V - MiJ

13:30

13:10

Page 17: Zn Braila - Galati 13 noiembrie 2015
Page 18: Zn Braila - Galati 13 noiembrie 2015

CITY FOOD GASTRONOMIE

18

Page 19: Zn Braila - Galati 13 noiembrie 2015
Page 20: Zn Braila - Galati 13 noiembrie 2015

CITY FOOD GASTRONOMIE

20

BUREK - TRADIȚIA GUSTULUI SURPRINZĂTOR

Povestea plăcintei burek e de demult, din anul 1498, când a

fost gătită de un bucătar turc în orașul sârb Niš. Apoi s-a răspândit în toată Iugoslavia, iar astăzi e gătită și în Turcia, Grecia, Italia și în România. Plăcinta cu mai multe straturi de aluat, umplută cu brânză, carne, legume, spanac și cam tot ce e bun și se poate coace la cuptor e inclusă astăzi în bucătăria tradițională din zona balcanică.

În 2005 s-a stabilit și un record. Mai mulți bucătari iscusiți au făcut un burek cu un diametru de 2 metri, care cântărea 100 de kilograme.

Page 21: Zn Braila - Galati 13 noiembrie 2015
Page 22: Zn Braila - Galati 13 noiembrie 2015

CITY FOOD GASTRONOMIE

22

Page 23: Zn Braila - Galati 13 noiembrie 2015
Page 24: Zn Braila - Galati 13 noiembrie 2015

CITY FOOD GASTRONOMIE

24

Page 25: Zn Braila - Galati 13 noiembrie 2015
Page 26: Zn Braila - Galati 13 noiembrie 2015

CITY BREAK TURISM

26

RESIDENZA DUTZU xxxx

Este prin design, concept şi dotari unicul Boutique Hotel din zona Braila-Galati. Este situat în plin cen-tru istoric al oraşului Brăila, lângă Grădina Publică. Facilităţi: TV, internet wireless, climatizare, cadă hidromasaj, parcare monitorizată.Check in: orele 13.00 - 22.00Check out: 07.00 - 11.00

Adresa: Brăila, Strada Goleşti nr. 55 Tel: 0753044303, 0339111007, 0239611049 E-mail: [email protected]; web: residenzadutzu.ro

HOTEL MAGNUS xxx

Situat situat la intrarea în oraş dinspre Bucureşti şi în apropierea celei mai importante zone comercia-le din oraş, Hotel Magnus oferă clienţilor 23 came-re duble, 24 matrimoniale şi 2 apartamente.Facilităţi: TV, internet wi-fi, climatizare, minibar gratuitCheck in: după ora 12.00Check out: până în ora 12.00

Adresă: Galaţi, Str. Oţelarilor, Micro 20 Tel.: 0236.445545, 0730.624687 (0730.magnus) E-mail: [email protected] web: hotelmagnus.ro

Page 27: Zn Braila - Galati 13 noiembrie 2015

CITY BREAK TURISM

27

HOTELPALACE RRTxxx

Având o istorie de mai bine de 100 de ani și o arhitectura care îi confirmă autenticitatea, Hotel Palace RRT*** Constanța vă propune să-i treceți pragul pentru a retrăi eleganța acelor vremuri într-o îmbinare perfectă între modern și clasic, între nou și vechi, între istorie și prezent. Acest hotel este unic în ceea ce privește serviciile de cazare Constanța, datorită aspectului sau, a locației și a semnificației istorice importante și reprezintă unul dintre cele mai importante hoteluri din Constanța.

Str. Remus Opreanu 5-7, Constanţa Tel/fax +40 241 614 696 Mobil: +40788 694 972 www.hotelpalaceconstanta.ro

Page 28: Zn Braila - Galati 13 noiembrie 2015

CITY NIGHTLIFE 28SALOANE DE MASAJ

Page 29: Zn Braila - Galati 13 noiembrie 2015
Page 30: Zn Braila - Galati 13 noiembrie 2015

CITY LIFESTYLE 30FRUMUSETE

Page 31: Zn Braila - Galati 13 noiembrie 2015
Page 32: Zn Braila - Galati 13 noiembrie 2015

CITY CARAUTO

32

realizat punându-se mult mai mult accent pe funcționalitate. În plus față de expresia vizuală a părții frontale în forma unui scut, menită să sporească protecția pasagerilor, luminile de zi dar și luminile semnalizatoare, fac ca mașina să fie mult mai ușor de observat de către pietoni, în timp ce farurile sunt poziționate la capetele barei de protective, pentru a nu deranja mașinile ce circulă din sensul opus sau pietonii.

FOLOSIREA PARBRIZULUI DE TIP AR CE REDUCE ACTIVITATEA SOLICITANTĂ LA NIVELUL OCULAR

Prin intermediul tehnologiei, ce are rolul de supradimensionare a elementelor din exterior, acest tip de parbriz sporește claritatea și vizibilitatea pe tot parcursul condusului. Astfel, șoferul poate observa cu mai multă ușurință schimbările ce apar în câmpul său vizual.

ELEGANȚA UNUI SUV 100% ELECTRIC

Conceptul MITSUBISHI eX întruchipează viziunea unui SUV compact unic, 100% electric și are ca scop creșterea rapidă pe piața SUV-urilor compacte. Acest concept înglobează toate tehnologiile dezvoltate de către MMC, respectiv, tehnologiile de rulare bazate pe electricitate, tracțiunea integrală combinată cu tehnologiile de conducere automatizate, tehnologiile auto de conectivitate și cele de siguranță activă.

Atât exteriorul cât și interiorul indică noua direcție de design abordată de Mitsubishi Motors. Per ansamblu, este evocată imaginea

unui crossover sportiv ce se strecoară cu agilitate prin oraș, îmbinând cu eleganță și stil liniile atractive ale unui SUV compact.

TEHNOLOGIE PLUG IN HIBRID ELECTRICĂ DE ULTIMĂ GENERAȚIE ȘI VERSATILITATE

Zona Outlander PHEV include șasiul PHEV al modelului Outlander care pune în valoare, într-o manieră foarte clară, caracteristicile tehnice ale sistemului Plug-in Hibrid Electric și ale sistemului de tracțiune integrală cu 2 motoare identice.

DYNAMIC SHIELD - PUTERE, DINAMISM ȘI PERFORMANȚĂ ÎN STARE PURĂ

Designul Conceptului eX, a fost

MITSUBISHI EX CONCEPTÎN PREMIERĂ MONDIALĂ CONDUSUL LA SUPERLATIV - ÎNCĂ UN PAS ÎNAINTE CĂTRE VIITOARELE SUV-URI ELECTRICE

Page 33: Zn Braila - Galati 13 noiembrie 2015
Page 34: Zn Braila - Galati 13 noiembrie 2015

CITY BREAK TURISM

34

VILA POTCOAVA xx

Departe de agitația cotidiană, în zona turisti-că Lepșa - Greșu, din Vrancea, se află unitatea noastră. Dispunem de 32 de locuri de cazare în 15 camere cu vedere la munte, TV, si baie proprie. Unitatea are 2 bucătării complet utilate, terasă, curte spatioasa și WI-FI.Scor booking.com: 8/10

Adresă: vecinătatea DN 2D, km 78, Lepșa-Greșu, jud. Vrancea, Romania Tel.: 0767 667 940, 0748 224 650, e-mail: [email protected] fb: facebook.com/potcoavalepsa web: vilapotcoava.ro

FOCȘANIcafenele

LONDON PUB0723.152.760

Str. Popa Sapca, nr. 2 bis

PHOENIX CAFEFOCȘANI, VRANCEA

str. Panduri, nr. 8

SENSE CAFFESENSECAFE.RO

FACEBOOK.COM/SENSECAFE

Lun - Joi: 09:30 - 00:30, Vin - Sâm:

09:30 - 01:30, Dum: 09:30 - 00:30

str. Cuza Voda 11-13

RIX COFFEE LOUNGERIXCOFFEE.RO

Tel.: 0721 749 749 str. Republicii 16 bis

ROCK’NBLUES CAFFE

str. Panduri nr. 7

restauranteAIDA

TEL. 0237.621.936 restaurantaida.ro

Str. Moldovei nr. 13

CASA VRANCEANARESTAURANT: 0237 231 052 CATERING: 0761 413 774 SAU 0237 231 052 casavranceana.ro [email protected] str. Simion Barnutiu nr. 7-9

MAJESTICTEL. 0722.270.342 Bd-ul Bucuresti nr. 29 NON-STOP

GRANDE PIZZAGRANDE-PIZZA.RO TEL. 0769 226 307 Calea Moldovei, nr. 32 Promenada Mall

WILD WESTTEL.: 0768 923 231 wildwestfocsani.ro str. Câmpului, nr. 13

RESTAURANTWASSERMANTEL.: 0721199791 wassermann.ro NICOLAE BALCESCU NR 18, FOCSANI ORAR:8.00-00.00 AM

ROMAN’SWWW.ROMANS.RO

MALL FOCSANI ORAR:9.00 AM-21.00 PM

SPARTAN FOCSANI0749105120 CALEA MOLDOVEI 32,PROMENADA MALL FOCSANI facebook.com/spartanfocsani

spălătorii autoOMEGAstr. Mureșului 17

cluburiAPOLLO BOWLREZERVĂRI BAR&LOUNGE: 0766.585.556 REZERVĂRI JOCURI: 0766.573.162 Bd. Bucureşti nr. 16 în spatele Universtităţii George Bariţiu

frumusețeRAZVAN STYLETEL. 0769.738.101 Str. Arhitect Ioan Mincu, nr. 10

TEL. 0751.187.706, 0337.107.178 Luni - Vineri: 06:30 - 20:00, Sambata: 07:00 - 17:00 str. Alexandru Golescu nr. 2

RESTAURANT INTIMTEL: 0726.398.197 TEL/FAX 0237-230.021 restaurantintim.ro [email protected] Str. Nicolae Balcescu 2 in Parcul Balcescu

QUEEN PUB0732230854 B-DUL GARII NR 20, FOCSANI ORAR 7.30-1.00AM facebook.com/QueenPub

L’ATELIER0761036381 CUZA VODA NR 47, FOCSANI latelierfocsani.ro/

CORSO CAFÉ0730080287 SIMION BARNUTIU FOCSANI

EXCLUSIVE STUDIO0755072723 CALEA MOLDOVEI 32, PROMENADA

L-V: 9.00-20.00; S: 9.00-18.00

SALON NICOLE’Sstr. Cotesti nr. 1

hoteluriPENSIUNEA MONTECARLOBulevard Bucuresti nr. 15

HOTEL PANDORASPORT 2*STR. CUZA VODA NR. 75 REZERVARI: 0751.272.497 E-mail: [email protected] pandorasport.ro

sănătateCABINETSTOMATOLOGICCMI DR.VIORELA VIZITIU tel. 0742.023.623 Str. Popa Sapca, nr. 2 bis L,Mi-13.00-19.00; Ma,J,Vi:10.00-16.00

piscineESCAPE POOLPISCINA ACOPERITA Strada Cotesti Focsani 0761.997.900

PISCINA AQUALANDFOCSANIDN23, Focșani 0745.035.606

VEZI LISTA COMPLETA A EVENIMENTE-LOR DIN ORAȘ

GO

OG

LE P

LAY

AP

P S

TOR

E

D E S C A R C Ă A P L I C A T I A

CONECTEAZĂ-TECU ORAŞUL!

CITEŞTE ZILE ŞI NOPŢI, REVISTA.WEBSITE.APLICAŢIE

WWW.ZILESINOPTI.RO

#SCARYMOVIE?

Page 35: Zn Braila - Galati 13 noiembrie 2015
Page 36: Zn Braila - Galati 13 noiembrie 2015

36FESTIVAL

CITY SPECIAL EVENTS

Joi,10 decembrie

Vineri, 11 decembrie

Sâmbătă, 12 decembrie

3 ZILE, 9 CONCERTE DE JAZZ & BLUES LA TEATRUL SICĂ ALEXANDRESCU, BRAȘOV

Brașov Jazz & Blues Festival este singurul festival de jazz și blues din Brașov, având invitați la fiecare ediție artiști de renume mondial.

Biletele pentru Brasov Jazz & Blues Festival 2015 s-au pus în vânzare pe www.biletebrasov.ro.

SEBASTIAN SPANACHE TRIO (ROMÂNIA)

face parte din noua generație de tineri muzicieni de jazz românesc.

SOUNDSVILLE (IT/GER)Trio Soundsville înseamnă: Alberto Marsico-orgă (It), Gio Rossi-tobe (It), Lars Kutschke-chitară (Ger).

MARIANO CASTRO & BERTI BARBERA (ARGENTINA/ROMÂNIA)

doi artiști cu origini culturale diferite, dar care împart aceeași pasiune pentru muzică.

EYOT (SERBIA)pot fi recunoscuți printr-un sound eclectic, care jonglează de la rock la jazz, de la impresionism la romantism, toate îmbinate într-o compoziție solidă.

SONNY AND HIS WILD COW (UNGARIA)înseamnă o întoarcere la stilul blues, rhythm-and-blues, rock and roll al anilor ’40 - ’50, cu ușoară aromă de rock-a-billy.

JAVRA (ROMÂNIA)are la baza un sound și un concept îndrăzneț și imprevizibil. Compozițiile trupei oscilează stilistic între downtempo, jazz, trip hop, funk, neo-soul și dnb.

NICOLAS SIMION QUARTET (RO/SUA/GER/GR)

te face să trăiești experiența etno-jazzului românesc cu sunetul lui deosebit, oriental-exotic, al folclorului românesc și est-european

DUKE ROBILLARD BAND (SUA)Celebrul chitarist american de blues a colaborat de-a lungul anilor cu numeroși artiști de talie mondială: Joe Louis Walker, Todd Sharpville, Tom Waits, Bob Dylan.

MICATONE (GERMANIA)vine în premieră în România la Brașov Jazz & Blues Festival. Trupa germană de nu jazz îi are în componență pe Boris Meinhold, Lisa Bassenge, Paul Kleber și Sebastian Demmin.

Page 37: Zn Braila - Galati 13 noiembrie 2015
Page 38: Zn Braila - Galati 13 noiembrie 2015

CITY LIFESTYLE 38EVENIMENTE

Colaboratori:Marian Căpăţînă

Victor Udreș

Publicitate GalațiCezar Bocioc, 0746.699.123

Publicitate FocșaniIrina Boboc, 0736.988.571

Financiar - contabilitate:Mihaela Anuţoiu

Suplimente lunare Zile şi Nopţi:

Publicitate naţională

Speranța Velicu,

Senior Sales Manager, 0735 777 982,

[email protected]

EDIȚIA de GALAȚI / BRĂILA / FOCȘANIapare bilunar - gratuit, nr. 121 (314);13 - 26 noiembrie, 2015

Contact:e-mail: [email protected]: http://galati.zilesinopti.ro/fb: Facebook.com/zilesinoptigalatioficial

Director Revistă:Cristian Ureche, 0745.524.799

Ediţiile Zile și nopţi în România: 235.000 exemplare lunar.

Săptămânale: Bucureşti, Cluj, Timişoara/Arad. Bilunare: Braşov (Poiana Braşov, Valea Prahovei, Bran-Moeciu), Sibiu (Mediaş), Bacău/Piatra Neamţ/Roman, Baia Mare, Satu Mare, Galaţi/Brăila, Oradea (Felix, 1Mai), Ploieşti (Câmpina, Breaza), Piteşti, Bistriţa, Suceava (Rădăuţi), Iaşi, Tg. Mureș.Lunare: Vâlcea.

Dacă doriţi să semanalţi un eveniment: e-mail [email protected]. Redacţia nu îşi asumă responsabilitatea pentru modificările survenite ulterior.

14.1123:30

PARTY

“KISS KISS IN THE MIX ON TOUR” (DJ

YAANG)Summertime Pub

(Galați)

22:00AFTER SHOW

JAZZ & BLUES JAM SESSION ( WARM UP

BY OVER BAND)Union Jack (Galați)

23:00PARTY

“THE SINNERS” (DJ RAZZ & MIHAI

BEJAN)New York Pub

23:00PARTY

SATURDAY MADNESS PARTY

Soho Pub (Focșani)

15.1122:00AFTER SHOW

JAZZ & BLUES JAM SESSION (WARM UP BY OVER BAND)Union Jack (Galați)

21:00PARTY

ELECTRIC SUNDAYS (HIPPIE BAND)Daily Pub (Galați)

17.1121:00PARTY

GUITARIA (HIPPIE & VICTOR UDRES)90’s Pub ( Galați)

20.1123:00PARTY

BLACKOUT FRIDAY (DJ LIVIU)Daily Pub (Galați)

22.1121:00PARTY

ELECTRIC SUNDAYS (HIPPIE BAND)Daily Pub (Galați)

DESCARCĂ APLICAȚIAZILE ȘI NOPȚI

Conectează-te cu orașul și prin NOUA

APLICAȚIE Zile și Nopți Ursus, disponibilă în Google play și App Store. Acum e mai simplu să afli ce se întâmplă în oraș direct de pe smartphone. Cu un simplu „touch” pe ecran afli evenimentul pe care nu trebuie să îl ratezi, știi primul programul cinematografelor din oraș sau vezi unde poți să mănânci ceva bun la cină. Tot ce e publicat pe site, citești mai ușor pe noua aplicație. Găsești recomandările noastre de timp liber, știrile care te interesează din oraș și lista tuturor serviciilor de care ai putea avea nevoie. Zile și Nopți - revistă, site, aplicație!Aplicația se poate decărca gratuit din Appstore și Google playdetalii pe: www.zilesinopti.ro

CONECTEAZĂ-TECU ORAŞUL! G

OO

GLE

PLA

Y

AP

P S

TOR

E

D E S C A R C Ă A P L I C A T I A

CITEŞTE ZILE ŞI NOPŢI, REVISTA.WEBSITE.APLICAŢIE

Page 39: Zn Braila - Galati 13 noiembrie 2015
Page 40: Zn Braila - Galati 13 noiembrie 2015