s3 - formulare anexa fisa de date ps1 - 03.02.2015

97
SECTIUNEA III Numar formular Denumire Formularul nr. 1 Model scrisoare de inaintare Formularul nr. 2 Model declaratie initiala privind indeplinirea cerintelor de calificare Formularul nr. 3 Certificat de participare la licitatie cu oferta independenta Formularul nr. 4 Model solicitare de clarificari catre autoritatea contractanta Formularul nr. 5 Declaratie privind eligibilitatea-neincadrarea in situatiile prevazute la art. 180 din OUG 34/2006 Formularul nr. 6 Declaratie privind neincadrarea in situatiile prevazute la art. 181 din OUG nr. 34/2006 Formularul nr. 7 Declaratie privind neincadrarea in prevederile art. 69¹ din O.U.G. 34/2006 Formularul nr. 8 Informatii generale si declaratie privind cifra de afaceri globala aferenta ultimilor 3 ani Formularul nr. 9 Declaratie privind lista principalelor lucrari executate similare in ultimii 5ani Formularul nr. 10 Certificare de buna executie Formularul nr. 11 Formular Personalul utilizat pentru executia contractului Formularul nr. 12 Experienta profesionala a personalului – CV Formularul nr. 13 Declaratie de disponibilitate Formularul nr. 14 Declaratie privind respectarea reglementãrilor naþionale de mediu Formularul nr. 15 Sanatate si protectia muncii 1

Upload: ramonagiurumescu

Post on 14-Jul-2016

24 views

Category:

Documents


1 download

DESCRIPTION

Formulare fisa de date licitatie

TRANSCRIPT

Page 1: S3 - Formulare Anexa Fisa de Date PS1 - 03.02.2015

SECTIUNEA III

Numar formular Denumire

Formularul nr. 1 Model scrisoare de inaintare

Formularul nr. 2 Model declaratie initiala privind indeplinirea cerintelor de calificare

Formularul nr. 3 Certificat de participare la licitatie cu oferta independenta

Formularul nr. 4 Model solicitare de clarificari catre autoritatea contractanta

Formularul nr. 5 Declaratie privind eligibilitatea-neincadrarea in situatiile prevazute la art. 180 din OUG 34/2006

Formularul nr. 6 Declaratie privind neincadrarea in situatiile prevazute la art. 181 din OUG nr. 34/2006

Formularul nr. 7 Declaratie privind neincadrarea in prevederile art. 69¹ din O.U.G. 34/2006

Formularul nr. 8 Informatii generale si declaratie privind cifra de afaceri globala aferenta ultimilor 3 ani

Formularul nr. 9 Declaratie privind lista principalelor lucrari executate similare in ultimii 5ani

Formularul nr. 10 Certificare de buna executie

Formularul nr. 11 Formular Personalul utilizat pentru executia contractului

Formularul nr. 12 Experienta profesionala a personalului – CV

Formularul nr. 13 Declaratie de disponibilitate

Formularul nr. 14 Declaratie privind respectarea reglementãrilor naþionale de mediu

Formularul nr. 15 Sanatate si protectia muncii

Formularul nr. 16 Model declaratie subcontractanti (daca este cazul)

Formularul nr. 17 Declaratie pe proprie raspundere a subcontractantului (daca este cazul)

Formularul nr. 18 Informatii privind asocierea (daca este cazul)

Formularul nr. 19 Model acord de asociere (daca este cazul)

Formularul nr.20 Declaratie pe proprie raspundere (daca este cazul)

Formularul nr. 21 Angajament privind sustinerea tehnica si profesionala a ofertantului/grupului de operatori economici (daca este cazul)

Formularul nr. 22 Declaratie tert sustinator tehnic si profesional-personal pus la dispozitie (daca este cazul)

Formularul nr. 23 Angajament tert sustinator financiar (daca este cazul)

Formularul nr. 24 Declaratie tert sustinator economic si financiar- suma de bani pusa la dispozitie

1

Page 2: S3 - Formulare Anexa Fisa de Date PS1 - 03.02.2015

Formularul nr. 25 Declaratie tert sustinator economic si financiar-cifra de afaceri globala (daca este cazul)

Formularul nr. 26 Angajament privind sustinerea tehnica si profesionala a ofertantului/grupului de operatori economici-experienta similara (daca este cazul)

Formularul nr. 27 Declaratie tert sustinator tehnic si profesional- experienta similara (daca este cazul)

Formularul nr. 28 Declaratie privind neincadrarea tertului sustinator la prevederile art. 69ˆ1, art. 180 si 181 lit a,cˆ1,d din OUG 34/2006. (daca este cazul)

Formularul nr. 29 Model de instrument de garantare pentru participare cu oferta la procedura de atribuire a contractului de achizitie publica

Formularul nr. 30 Scrisoare de garantie bancara de buna executie

Formularul nr. 31 Formular de oferta –lucrari

Formularul nr. 32 Anexa la Formularul de lucrari

Formularul nr.33 Lista preturi unitare

Formularul nr. 34 Imputernicire de a reprezenta ofertantul/asocierea in cadrul sedintei de deschidere a ofertelor

Formularul nr. 35 Formular imputernicire generala de reprezentare

Formularul nr. 36 Declaratie privind incadrarea intreprinderii in categoria intreprinderilor mici si mijlocii (daca este cazul)

Formularul nr. 37 Declaratie cuprinzand – informatiile considerate confidentiale

Formularul nr. 38 Formular cuprinzand informatii privind criteriul de atribuire

Formularul nr.39 Declaratie garantie tehnica

Formularul nr. 40 Opisul propunerii tehnice

Formularul nr. 41 Opisul propunerii financiare

Formularul nr. 42 Opisul documentelor de calificare

Formularul nr. 43 Declaratie de acceptare a conditiilor contractuale

2

Page 3: S3 - Formulare Anexa Fisa de Date PS1 - 03.02.2015

FORMULAR NR. 1– Model scrisoare de inaintare

Inregistrat la sediul autoritatii contractante nr.________________data_______________ora_____________

Operator economic...............................(denumirea/numele)

Scrisoare de inaintare a ofertei

Catre .......................................................................................... (denumirea autoritatii contractante si adresa completa)

Ca urmare a anuntului de participare publicat in SEAP nr ................. din......................... (ziua/luna/anul), privind aplicarea procedurii pentru atribuirea contractului....................................... …………………………………….(denumirea contractului de achizitie publica), noi .................................................................. (denumirea/numele ofertantului) va transmitem alaturat urmatoarele:

1. Coletul sigilat si marcat in mod vizibil, continand, un original si un numar de ....... copii:a) oferta;b) documentele care insotesc oferta inclusiv gocumentul ______________________(tipul, seria/numarul, emitentul) privind garantia pentru participare, in cuantumul si in forma stabilita de dumneavoastra prin documentatia de atribuire;c) mostre, schite dupa caz.

2. Persoana de contact (pentru aceasta procedura)NumeAdresaTelefonFaxE-mail

Avem speranta ca oferta noastra este corespunzatoare si va satisface cerintele.Cu stima,

Semnatura ofertantului sau a reprezentantului ofertantului .............................................Numarul imputernicirii reprezentantului pt semnrea ofertei ............................................Numele si prenumele semnatarului ............................................Capacitate de semnatura ...........................................Detalii despre ofertant Numele ofertantului ...........................................Tara de resedinta .....................................................Adresa ....................................................Adresa de corespondenta (daca este diferita) ....................................................Telefon / Fax .................................................... Data ....................................................

3

Page 4: S3 - Formulare Anexa Fisa de Date PS1 - 03.02.2015

FORMULAR NR.2– Model declaratie initiala privind indeplinirea cerintelor de calificareOperator economic...............................(denumirea/numele)

Declaratie*initiala privind indeplinirea cerintelor de calificare

Subsemnatul, .............. reprezentant imputernicit al ......................... (denumirea operatorului economic), in calitate de:- ofertant unic (cu oferta individuala)- ofertant asociat (cu oferta comuna) la procedura de ................. (se mentioneaza procedura) pentru atribuirea contractului de achizitie publica avand ca obiect ....................... (denumirea produsului, serviciului sau lucrarii), codul CPV .............organizata de ............ (denumirea autoritatii contractante), la data de................ zi/luna/an),

declar pe propria raspundere, sub sanctiunea excluderii din procedura si sub sanctiunile aplicabile faptei de fals in acte publice, ca indeplinesc criteriile de calificare astfel cum au fost solicitate in documentatia de atribuire, dupa cum urmeaza :

Situatia personalaCapacitatea de exercitare a activitatii profesionaleSituatia economico-financiaraCapacitatea tehnica si/sau profesionalaStandarde de asigurare a calitatiiStandarde de protectie a mediului.(se bifeaza dupa caz)

Subsemnatul declar ca informatiile furnizate in prezenta declaratie precum si Anexa acesteia sunt complete si corecte in fiecare detaliu si inteleg ca autoritatea contractanta are dreptul de a solicita, in scopul verificarii si confirmarii declaratiilor, orice documente doveditoare potrivit prevederilor legale.

Totodata, declar ca am luat la cunostinta de prevederile art. 326 « Falsul in Declaratii » din Codul Penal referitor la « Declararea necorespunzatoare a adevarului, facuta unei persoane dintre cele prevazute la art. 175 sau unei unitati in care aceasta isi desfasoara activitatea in vederea producerii unei consecinte juridice, pentru sine sau pentru altul, atunci cand, potrivit legii ori imprejurarilor, declaratia facuta serveste pentru producerea acelei consecinte, se pedepseste cu inchisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amenda »

Data completarii ……………………………….Semnatura ofertantului sau a reprezentantului ofertantului .............................................Numarul imputernicirii reprezentantului pt semnrea ofertei ............................................Numele si prenumele semnatarului ............................................Capacitate de semnatura ...........................................Detalii despre ofertant Numele ofertantului ...........................................Tara de resedinta .....................................................Adresa ....................................................Adresa de corespondenta (daca este diferita) ....................................................Telefon / Fax .................................................... Data

...................................................................................................

4

Page 5: S3 - Formulare Anexa Fisa de Date PS1 - 03.02.2015

ANEXA 1 la Declaratia initiala privind indeplinirea cerintelor de calificare

Subsemnatul, .............. reprezentant imputernicit al ......................... (denumirea operatorului economic), in sustinerea DECLARATIEI mentionez succinct modul concret de indeplinire a documentelor* asa cum au fost solicitate in documentatia de atribuire de catre autoritatea contractanta:

A Situatia personala:-se va face referire la fiecare document solicitat-indicandu-se modul in care ofertantul indeplineste cerintele•....................................•………………………•………………………•……………………….•………………………

B Capacitatea de exercitare a activitatii profesionale: se va face referire la fiecare document solicitat indicandu-se modul in care ofertantul indeplineste cerintele•....................................•………………………•………………………•……………………….•………………………

C Situatia economico-financiara:- se va specifica cifra de afaceri realizata pe fiecare an solicitat indicandu-se modul in care ofertantul indeplineste cerintele•....................................•………………………•………………………•……………………….•…………………………. D Capacitatea tehnica si/sau profesionala:- se va face referire la fiecare document solicitat indicandu-se modul in care ofertantul indeplineste cerintele•………………………•………………………•……………………….•………………………….

E Standarde de asigurare a calitatii: •....................................•………………………•………………………•……………………….•…………………………. F Standarde de protectie a mediului:•....................................•………………………•………………………•……………………….•………………………….

* NOTA: daca au fost solicitate se completeaza inclusiv cu diverse valori, cantitati sau alte asemenea.

5

Page 6: S3 - Formulare Anexa Fisa de Date PS1 - 03.02.2015

Inteleg ca in cazul in care primesc din partea autoritatii contractante o solicitare de a prezenta/completa certificatele/documentele edificatoare care probeaza/confirma indeplinirea cerintelor de calificare prezentate mai sus, ma oblig sa le prezint in termenul stabilit.

Totodata, declar ca am luat la cunostinta de prevederile art. 326 « Falsul in Declaratii » din Codul Penal referitor la « Declararea necorespunzatoare a adevarului, facuta unei persoane dintre cele prevazute la art. 175 sau unei unitati in care aceasta isi desfasoara activitatea in vederea producerii unei consecinte juridice, pentru sine sau pentru altul, atunci cand, potrivit legii ori imprejurarilor, declaratia facuta serveste pentru producerea acelei consecinte, se pedepseste cu inchisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amenda »

Data completarii

Semnatura ofertantului sau a reprezentantului ofertantului .............................................Numarul imputernicirii reprezentantului pt semnrea ofertei ............................................Numele si prenumele semnatarului ............................................Capacitate de semnatura ...........................................Detalii despre ofertant Numele ofertantului ...........................................Tara de resedinta .....................................................Adresa ....................................................Adresa de corespondenta (daca este diferita) ....................................................Telefon / Fax ....................................................Data ....................................................

6

Page 7: S3 - Formulare Anexa Fisa de Date PS1 - 03.02.2015

FORMULAR NR.3- Certificat de participare la licitatie cu oferta independentaOperator economic...............................(denumirea/numele)

Certificatde participare la licitatie cu oferta independenta

I.Subsemnatul/Subsemnatii, ........................., reprezentant/reprezentanti legali al/ai ............................., intreprindere/asociere care va participa la procedura de achizitie publica organizata de ............................., in calitate de autoritate contractanta, cu nr. .......................... din data de ........................, certific/certificam prin prezenta ca informatiile continute sunt adevarate si complete din toate punctele de vedere. II. Certific/Certificam prin prezenta, in numele ................................., urmatoarele: 1. am citit si am inteles continutul prezentului certificat; 2. consimt/consimtim descalificarea noastra de la procedura de achizitie publica in conditiile in care cele declarate se dovedesc a fi neadevarate si/sau incomplete in orice privinta; 3. fiecare semnatura prezenta pe acest document reprezinta persoana desemnata sa inainteze oferta de participare, inclusiv in privinta termenilor continuti de oferta; 4. in sensul prezentului certificat, prin concurent se intelege oricare persoana fizica sau juridica, alta decat ofertantul in numele caruia formulam prezentul certificat, care oferteaza in cadrul aceleiasi proceduri de achizitie publica sau ar putea oferta, intrunind conditiile de participare; 5. oferta prezentata a fost conceputa si formulata in mod independent fata de oricare concurent, fara a exista consultari, comunicari, intelegeri sau aranjamente cu acestia; 6. oferta prezentata nu contine elemente care deriva din intelegeri intre concurenti in ceea ce priveste preturile/tarifele, metodele/formulele de calcul al acestora, intentia de a oferta sau nu la respectiva procedura sau intentia de a include in respectiva oferta elemente care, prin natura lor, nu au legatura cu obiectul respectivei proceduri; 7. oferta prezentata nu contine elemente care deriva din intelegeri intre concurenti in ceea ce priveste calitatea, cantitatea, specificatii particulare ale produselor sau serviciilor oferite; 8. detaliile prezentate in oferta nu au fost comunicate, direct sau indirect, niciunui concurent inainte de momentul oficial al deschiderii publice, anuntata de contractor. III. Sub rezerva sanctiunilor prevazute de legislatia in vigoare, declar/declaram ca cele consemnate in prezentul certificat sunt adevarate si intrutotul conforme cu realitatea.

Semnatura ofertantului sau a reprezentantului ofertantului .............................................Numarul imputernicirii reprezentantului pt semnrea ofertei ............................................Numele si prenumele semnatarului ............................................Capacitate de semnatura ...........................................Detalii despre ofertant Numele ofertantului ...........................................Tara de resedinta .....................................................Adresa ....................................................Adresa de corespondenta (daca este diferita) ....................................................Telefon / Fax .................................................... Data ....................................................

7

Page 8: S3 - Formulare Anexa Fisa de Date PS1 - 03.02.2015

FORMULAR NR. 4 – Model solicitare de clarificari catre autoritatea contractanta Operator economic...............................(denumirea/numele)

Solicitari de clarificari

Catre,_________________________________

(denumire autoritate contractanta)

In atentia: SERVICIUL DE ACHIZITII PUBLICE

Referitor la procedura de ____________________ (tip procedura) pentru atribuirea contractului de achizitie publica/incheierea acordului-cadru ___________________ cod CPV ________________, va adresam urmatoarea solicitare de clarificari cu privire la:

……………………………………………………………………………..…………………………………………………………………………….…………………………………………………………………………….

Fata de cele de mai sus, va rugam sa ne prezentati punctul dumneavoastra de vedere cu privire la aspectele mentionate mai sus.

Cu considerate,

Semnatura ofertantului sau a reprezentantului ofertantului .............................................Numarul imputernicirii reprezentantului pt semnrea ofertei ............................................Numele si prenumele semnatarului ............................................Capacitate de semnatura ...........................................Detalii despre ofertant Numele ofertantului ...........................................Tara de resedinta .....................................................Adresa ....................................................Adresa de corespondenta (daca este diferita) ....................................................Telefon / Fax .................................................... Data ....................................................

8

Page 9: S3 - Formulare Anexa Fisa de Date PS1 - 03.02.2015

FORMULAR NR. 5- Declaratie privind eligibilitateaOperator economic...............................(denumirea/numele)

Declaratie privind eligibilitatea

Subsemnatul, reprezentant imputernicit al ........................ (denumirea/numele si sediul/adresa operatorului economic), declar pe propria raspundere, sub sanctiunea excluderii din procedura si sub sanctiunile aplicate faptei de fals in acte publice, ca nu ma aflu in situatia prevazuta la art. 180 din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 34/2006 privind atribuirea contractelor de achizitie publica, a contractelor de concesiune de lucrari publice si a contractelor de concesiune de servicii, aprobata cu modificari si completari prin Legea nr.337/2006, respectiv in ultimii 5 ani nu am fost condamnat prin hotarare definitiva a unei instante judecatoresti pentru participarea la activitati ale unei organizatii criminale, pentru coruptie, frauda si/sau spalare de bani.Subsemnatul declar ca informatiile furnizate sunt complete si corecte in fiecare detaliu si inteleg ca autoritatea contractanta are dreptul de a solicita, in scopul verificarii si confirmarii declaratiilor, orice documente doveditoare de care dispun.

Totodata, declar ca am luat la cunostinta de prevederile art. 326 « Falsul in Declaratii » din Codul Penal referitor la « Declararea necorespunzatoare a adevarului, facuta unei persoane dintre cele prevazute la art. 175 sau unei unitati in care aceasta isi desfasoara activitatea in vederea producerii unei consecinte juridice, pentru sine sau pentru altul, atunci cand, potrivit legii ori imprejurarilor, declaratia facuta serveste pentru producerea acelei consecinte, se pedepseste cu inchisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amenda »

Semnatura ofertantului sau a reprezentantului ofertantului .............................................Numarul imputernicirii reprezentantului pt semnrea ofertei ............................................Numele si prenumele semnatarului ............................................Capacitate de semnatura ...........................................Detalii despre ofertant Numele ofertantului ...........................................Tara de resedinta .....................................................Adresa ....................................................Adresa de corespondenta (daca este diferita) ....................................................Telefon / Fax .................................................... Data ....................................................

...........

9

Page 10: S3 - Formulare Anexa Fisa de Date PS1 - 03.02.2015

FORMULAR NR. 6 –Declaratie privind neincadrarea in situatiile prevazute la art. 181 din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 34/2006Operator economic...............................(denumirea/numele)

Declaratie privind neincadrarea in situatiile prevazute la art. 181 din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 34/2006

Subsemnatul declar ca informatiile furnizate sunt complete si corecte in fiecare detaliu si inteleg ca autoritatea contractanta are dreptul de a solicita, in scopul verificarii si confirmarii declaratiilor, orice documente doveditoare de care dispun.

Subsemnatul, ................................. reprezentant imputernicit al ............. (denumirea operatorului economic), in calitate de candidat/ofertant/ofertant asociat/tert sustinator al candidatului/ofertantului, la procedura de ................. (se mentioneaza procedura) pentru atribuirea contractului de achizitie publica avand ca obiect ....................... (denumirea produsului, serviciului sau lucrarii), codul CPV ............., la data de ................ (zi/luna/an), organizata de ............ (denumirea autoritatii contractante), declar pe propria raspundere sub sanctiunea excluderii din procedura de achizitie publica si sub sanctiunile aplicabile faptei de fals in acte publice, ca nu ma aflu in situatia prevazuta la art. 181 din Ordonanta de Urgenta a Guvernului nr.34/2006 privind atribuirea contractelor de achizitie publica, a contractelor de concesiune de lucrari publice si a contractelor de concesiune de servicii, cu modificarile si completarile ulterioare, aprobata prin Legea nr. 337/2006 respectiv:a) nu am intrat in faliment ca urmare a hotararii pronuntate de judecatorul-sindic;b) mi-am indeplinit obligatiile de plata a impozitelor, taxelor si contributiilor de asigurari sociale catre bugetele componente ale bugetului general consolidat, in conformitate cu prevederile legale in vigoare in Romania sau in tara in care sunt stabilit pana la data solicitata;c) in ultimii 2 ani, am indeplinit integral obligatiile contractuale si nu am produs grave prejudicii beneficiarilor;d) nu am fost condamnat, in ultimii 3 ani, prin hotararea definitiva a unei instante judecatoresti, pentru o fapta care a adus atingere eticii profesionale sau pentru comiterea unei greseli in materie profesionala.e) Nu prezint informatii false si ma angajez sa prezint informatiile solicitate de catre autoritatea contractanta, in scopul demonstrarii indeplinirii criteriilor de calificare si selectieSubsemnatul declar ca informatiile furnizate sunt complete si corecte in fiecare detaliu si inteleg ca autoritatea contractanta are dreptul de a solicita, in scopul verificarii si confirmarii declaratiilor, orice documente doveditoare de care dispun.Inteleg ca in cazul in care aceasta declaratie nu este conforma cu realitatea sunt pasibil de incalcarea prevederilor legislatiei penale privind falsul in declaratii.

Totodata, declar ca am luat la cunostinta de prevederile art. 326 « Falsul in Declaratii » din Codul Penal referitor la « Declararea necorespunzatoare a adevarului, facuta unei persoane dintre cele prevazute la art. 175 sau unei unitati in care aceasta isi desfasoara activitatea in vederea producerii unei consecinte juridice, pentru sine sau pentru altul, atunci cand, potrivit legii ori imprejurarilor, declaratia facuta serveste pentru producerea acelei consecinte, se pedepseste cu inchisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amenda »Semnatura ofertantului sau a reprezentantului ofertantului .............................................Numarul imputernicirii reprezentantului pt semnrea ofertei ............................................Numele si prenumele semnatarului ............................................Capacitate de semnatura ...........................................Detalii despre ofertant Numele ofertantului ...........................................Tara de resedinta .....................................................

10

Page 11: S3 - Formulare Anexa Fisa de Date PS1 - 03.02.2015

Adresa ....................................................Adresa de corespondenta (daca este diferita) ....................................................Telefon / Fax .................................................... Data ....................................................

11

Page 12: S3 - Formulare Anexa Fisa de Date PS1 - 03.02.2015

FORMULAR NR. 7 - Declaratie privind neincadrarea in prevederile art. 69¹ din O.U.G. 34/2006Operator economic ................................ (denumirea/numele)

Declaratie privind neincadrarea in situatiile prevazute la art. 691

din Ordonanta de Urgenta a Guvernului nr. 34/2006 cu modificarile si completarile ulterioare

Catre _________________________________________ (denumirea autoritatii contractante si adresa completa)Procedura de atribuire____________________Nr. invitatie / anunt de participare________________Data limita pentru depunerea ofertei______/______/20_ _

Subsemnatul___________________, reprezentant legal al ___________________, (denumirea/numele si sediul/adresa operatorului economic), declar pe propria raspundere, sub sanctiunea excluderii din procedura si a sanctiunilor aplicate faptei de fals in acte publice, ca nu ne aflam in situatia prevazuta la art. 69 1 din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 34/2006 privind atribuirea contractelor de achizitie publica, a contractelor de concesiune de lucrari publice si a contractelor de concesiune de servicii, aprobata si cu modificarile si completarile ulterioare, respectiv ofertantul/ofertantul asociat/candidatul/subcontractantul/tertul sustinator (se alege cazul corespunzator si se inscrie numele) _____________________ nu are drept membri in cadrul consiliului de administratie/organ de conducere sau de supervizare si/sau nu are actionari ori asociati persoane care sunt sot/sotie, ruda sau afin pana la gradul al patrulea inclusiv sau care se afla in relatii comerciale, astfel cum sunt acestea prevazute la art. 69 lit. a) din OUG nr. 34/2006 cu modificarile si completarile ulterioare, cu persoane ce detin functii de decizie in cadrul autoritatii contractante.

Subsemnatul declar ca informatiile furnizate sunt complete si corecte in fiecare detaliu si inteleg ca autoritatea contractanta are dreptul de a solicita, in scopul verificarii si confirmarii declaratiilor orice documente doveditoare de care dispunem.

Totodata, declar ca am luat la cunostinta de prevederile art. 326 « Falsul in Declaratii » din Codul Penal referitor la « Declararea necorespunzatoare a adevarului, facuta unei persoane dintre cele prevazute la art. 175 sau unei unitati in care aceasta isi desfasoara activitatea in vederea producerii unei consecinte juridice, pentru sine sau pentru altul, atunci cand, potrivit legii ori imprejurarilor, declaratia facuta serveste pentru producerea acelei consecinte, se pedepseste cu inchisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amenda ».

Semnatura ofertantului sau a reprezentantului ofertantului .......................................Numele si prenumele semnatarului ........................................Capacitate de semnatura ..........................................Detalii despre ofertant ..........................................Numele ofertantului .......................................... Tara de resedinta ..........................................Adresa . .........................................Adresa de corespondenta (daca este diferita) ..........................................Telefon / Fax ..........................................Data ..........................................

12

Page 13: S3 - Formulare Anexa Fisa de Date PS1 - 03.02.2015

Nota: Toate campurile trebuie completate de ofertant sau dupa caz, de catre reprezentantul ofertantului.Aceasta declaratie, in cazul asocierii, se va prezenta de catre fiecare membru in parte, iar in cazul in care ofertantul declara ca intentioneaza sa subcontracteze o parte a serviciilor, va fi completata si de catre sub-contractor/sub-contractori si va fi semnata de reprezentantul legal al operatorului economic/(al fiecarui asociat/sub-contractant).

13

Page 14: S3 - Formulare Anexa Fisa de Date PS1 - 03.02.2015

FORMULAR NR. 8 - Informatii generale si declaratie privind cifra de afaceri globala aferenta ultimilor 3 aniOperator economic.................................. (denumirea/numele)

Informatii generalesi declaratie privind cifra de afaceri globala

aferenta ultimilor 3 ani

1. Denumirea/numele:2. Codul fiscal:3. Adresa sediului central:4. Telefon:

Fax:E-mail:

5. Certificatul de inmatriculare/inregistrare ...................................(numarul inmatriculare/inregistrare, data)

6. Obiectul de activitate, pe domenii: __________________________ (in conformitate cu prevederile din statutul propriu)6.1. Activitati CAEN pentru care exista autorizare..................................(se va atasa , certificatul constatator conform caruia operatorul economic indeplineste conditiile de functionare specifice pentru activitatea CAEN in care se inscrie obiectul contractului de achizitie)

Birourile filialelor/sucursalelor locale, daca este cazul: 1._______________________________________________________(adrese complete, telefon/fax, certificate de inmatriculare/inregistrare)2._______________________________________________________3._______________________________________________________4._______________________________________________________7. Identificare financiara: Cont bancar___________________________________ deschis la___________________Cont trezorerie_________________________________ deschis la___________________8.Principala piata a afacerilor :9. Cifra de afaceri globala pentru ultimii 3 ani :

Cifra de afaceri globala pentru ultimii 3 ani

Anul ValoareMoneda

Curs de schimb Echivalent LEI

Media anuala a cifrei de afaceri

14

Page 15: S3 - Formulare Anexa Fisa de Date PS1 - 03.02.2015

Informatiile furnizate trebuie sa faca referire la cifra de afaceri anuala a ofertantului sau a fiecarui membru al asocierii pentru fiecare an financiar incheiat sau in curs. Valorile vor fi prezentate in lei la cursul mediu de referinta pentru fiecare an aferent perioadei solicitate, publicat de Banca Centrala Europeana.

Semnatura ofertantului sau a reprezentantului ofertantului .............................................Numarul imputernicirii reprezentantului pt semnrea ofertei ............................................Numele si prenumele semnatarului ............................................Capacitate de semnatura ...........................................Detalii despre ofertant Numele ofertantului ...........................................Tara de resedinta .....................................................Adresa ....................................................Adresa de corespondenta (daca este diferita) ....................................................Telefon / Fax ....................................................Data ....................................................

15

An Curs de schimb RON/EUR

2012 4,512013 4.432014 4,42

Page 16: S3 - Formulare Anexa Fisa de Date PS1 - 03.02.2015

FORMULAR NR. 9- Declaratie privind lista principalelor lucrari executate in ultimii 5 aniOperator economic................................(denumirea/numele)

Subsemnatul, reprezentant imputernicit al .......................................................... (denumirea/numele si sediul/adresa candidatului/ofertantului), declar pe propria raspundere,sub sanctiunile aplicate faptei de fals in acte publice, ca datele prezentate in tabelul anexat sunt reale.

Subsemnatul declar ca informatiile furnizate sunt complete si corecte in fiecare detaliu si inteleg ca autoritatea contractanta are dreptul de a solicita, in scopul verificarii si confirmarii declaratiilor, situatiilor si documentelor care insotesc oferta, orice informatii suplimentare in scopul verificarii datelor din prezenta declaratie.

Subsemnatul autorizez prin prezenta orice institutie, societate comerciala, banca, alte persoane juridice sa furnizeze informatii reprezentantilor autorizati ai ................................................................. (denumirea si adresa autoritatii contractante) cu privire la orice aspect tehnic si financiar in legatura cu activitatea noastra.

Totodata, declar ca am luat la cunostinta de prevederile art. 326 « Falsul in Declaratii » din Codul Penal referitor la « Declararea necorespunzatoare a adevarului, facuta unei persoane dintre cele prevazute la art. 175 sau unei unitati in care aceasta isi desfasoara activitatea in vederea producerii unei consecinte juridice, pentru sine sau pentru altul, atunci cand, potrivit legii ori imprejurarilor, declaratia facuta serveste pentru producerea acelei consecinte, se pedepseste cu inchisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amenda »

Operatorul economic

Semnatura ofertantului sau a reprezentantului ofertantului .............................................Numarul imputernicirii reprezentantului pt semnrea ofertei ............................................Numele si prenumele semnatarului ............................................Capacitate de semnatura ...........................................Detalii despre ofertant Numele ofertantului ...........................................Tara de resedinta .....................................................Adresa ....................................................Adresa de corespondenta (daca este diferita) ....................................................Telefon / Fax ....................................................Data ....................................................

....................................................

16

Page 17: S3 - Formulare Anexa Fisa de Date PS1 - 03.02.2015

Nr crt.

Obiectul contractului

Codul CVP

Beneficiarul/ClientulDenumirea si Adresa

Calitatea executantului(1)

Pretul total al contractului

Procent executat(%)

Cantitatea(U.M.)

Perioada de derulare a contractului(2)

1 2 3 4 5 6 7 812

1) Se precizeaza calitatea in care a participat la indeplinirea contractului, care poate fi de contractant unic sau contractant conducator (lider de asociatie); contractant asociat; subcontractant.2) Se va preciza data de incepere si de finalizare a lucrarilor.

Operator economicSemnatura ofertantului sau a reprezentantului ofertantului .............................................Numarul imputernicirii reprezentantului pt semnrea ofertei ............................................Numele si prenumele semnatarului ............................................Capacitate de semnatura ...........................................Detalii despre ofertant Numele ofertantului ..........................................Tara de resedinta .....................................................Adresa ....................................................Adresa de corespondenta (daca este diferita) ....................................................Telefon / Fax ...................................................Data ....................................................

Nota: Toate rubricile sunt obligatorii!!!!!

17

Page 18: S3 - Formulare Anexa Fisa de Date PS1 - 03.02.2015

FORMULAR NR. 10- Certificare de buna executie

(denumire beneficiar lucrare)................................................Nr inregistrare.....................................................

Certificare de buna executie

Prin prezenta, noi SC..................... reprezentata prin reprezentant legal......................., in calitate de beneficiar al contractului nr..... din data de...... incheiat cu SC..........., recomandam SC................................, pentru realizarea lucrarii ................................................................................... care face obiectul licitatiei, cu precizarea ca noi sc....................... in calitate de beneficiar , am derulat un contractul de lucrari nr.... din data de.... conform datelor de mai jos:

1.Denumirea si obiectul contractului:............................................................................. 2.Numarul si data contractului:.....................................................................................3.Calitatea de participant al SC................... la indeplinirea contractului: (se bifeaza obtiunea corespunzatoare) contractant unic contractant conducator (lider de asociatie)- cu un procent de.........% din asociere si realizand lucrari constand in.................. in valoare de......................... lei fara tva contractant asociat)- cu un procent de.........% din asociere si realizand lucrari constand in.................. in valoare de......................... lei fara tvasubcontractant)- in procent de.........% din totalul lucrarilor si realizand lucrari constand in.................. in valoare de......................... lei fara tva4. Intervalul periodic de desfasurare a contractului (data de inceput/data de sfarsit):5. Locul executiei lucrarilor:6. Modul de indeplinire a obligatiilor contractuale pe parcursul derularii contractului respectiv: Lucrarile au fost executate in conformitate cu normele profesionale in vigoare si au fost finalizate: [ ] da [ ] nu

Daca pe parcursul realizarii lucrarii au fost inregistrate:[ ] neconformitati care au condus la refaceri partiale sau totale de executii;

[ ] cazuri de accidente produse din vina exclusiva a executantului;[ ] receptii amanate sau respinse din cauza nerespectarii legislatiei in vigoare.

7. Tipurile de lucrari executate in baza contractului, precum si alte aspecte relevante prin care ofertantul isi sustine experienta similara:..............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

Intelegem ca autoritatea contractanta are dreptul de a efectua verificari si de a ne solicita documente edificatoare care probeaza/confirma cele mentionate in prezenta.

18

Page 19: S3 - Formulare Anexa Fisa de Date PS1 - 03.02.2015

Totodata, declaram ca am luat la cunostinta de prevederile art. 326 « Falsul in Declaratii » din Codul Penal referitor la « Declararea necorespunzatoare a adevarului, facuta unei persoane dintre cele prevazute la art. 175 sau unei unitati in care aceasta isi desfasoara activitatea in vederea producerii unei consecinte juridice, pentru sine sau pentru altul, atunci cand, potrivit legii ori imprejurarilor, declaratia facuta serveste pentru producerea acelei consecinte, se pedepseste cu inchisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amenda »

semnatura reprezentant legal beneficiar_______________stampila_______data___________

Nota: prezenta a fost intocmita conform art. 188 alin 3 lit. a din OUG 34/2006.

19

Page 20: S3 - Formulare Anexa Fisa de Date PS1 - 03.02.2015

FORMULAR NR.11- Personalul utilizat pentru executia contractuluiOperator economic...............................(denumirea/numele)

Subsemnatul ________________________, reprezentant legal al ________________ (denumire operator economic), declar pe propria raspundere ca pentru lucrarea ”_______________________________________________________” (se trece numele procedurii), voi folosi urmatorul personal:

Pozitie solicitata Nume Nationalitate Specializare/calificare

Manager de proiect/coordonator

Sef de santier – inginer constructii civile, industriale si agricole

Sef de santier – inginer instalatii pentru contructiiSef de obiectiv(responsabil/coordinator pe obiectiv/amplasament)Responsabil tehnic cu executia in domeniul lucrari edilitare si de gospodarire comunalaResponsabil tehnic cu executia in domeniul lucrari edilitare si de gospodarire comunalaResponsabil tehnic cu executia in domeniul lucrari edilitare si de gospodarire comunalaResponsabil tehnic cu executia in domeniul lucrari edilitare si de gospodarire comunalaResponsabil tehnic cu executia in domeniul lucrari edilitare si de gospodarire comunalaResponsabil tehnic cu executia in domeniul lucrari edilitare si de gospodarire comunalaResponsabil tehnic cu executia in domeniul lucrari de constructii civile si, industrial, agrozootehnice, energetice, telecomunicatii

20

Page 21: S3 - Formulare Anexa Fisa de Date PS1 - 03.02.2015

Responsabil tehnic cu executia in domeniul lucrari de constructii civile si, industrial, agrozootehnice, energetice, telecomunicatiiResponsabil tehnic cu executia in domeniul lucrari de constructii civile si, industrial, agrozootehnice, energetice, telecomunicatiiResponsabil tehnic cu executia in domeniul lucrari de constructii civile si, industrial, agrozootehnice, energetice, telecomunicatiiResponsabil tehnic cu executia in domeniul lucrari de constructii civile si, industrial, agrozootehnice, energetice, telecomunicatiiResponsabil tehnic cu executia in domeniul lucrari de constructii civile si, industrial, agrozootehnice, energetice, telecomunicatiiElectrician autorizat ANRE grad IIB sau echivalentElectrician autorizat ANRE grad IIB sau echivalentManager calitate

Manager calitate

Manager calitate

Manager calitate

Manager calitate

Manager calitate

Manager mediu

Responsabil tehnic cu sudura (RTS)

Responsabil tehnic cu sudura (RTS)Responsabil in materie de sanatate si securitate in muncaResponsabil in materie de sanatate si securitate in muncaDulgher

Dulgher

21

Page 22: S3 - Formulare Anexa Fisa de Date PS1 - 03.02.2015

Betonist

Betonist

Zidar

Zidar

Zidar

Zidar

Zidar

Zidar

Tamplar

Tamplar

Tinichigiu de santier

Tinichigiu de santier

Pavator

Pavator

Sudor PEHD

Sudor PEHD

Zugrav vopsitor

Zugrav vopsitor

Zugrav vopsitor

Zugrav vopsitor

Zugrav vopsitor

Zugrav vopsitor

Instalator apa-canal

Instalator apa-canal

Instalator sanitar

Instalator sanitar

Instalator sanitar

22

Page 23: S3 - Formulare Anexa Fisa de Date PS1 - 03.02.2015

Instalator sanitar

Instalator sanitar

Instalator sanitarMontator sistem tamplarie termoizolantaMontator sistem tamplarie termoizolantaMontator sistem tamplarie termoizolantaMontator sistem tamplarie termoizolantaMontator sistem tamplarie termoizolantaMontator sistem tamplarie termoizolanta

Totodata, declar ca am luat la cunostinta de prevederile art. 326 « Falsul in Declaratii » din Codul Penal referitor la « Declararea necorespunzatoare a adevarului, facuta unei persoane dintre cele prevazute la art. 175 sau unei unitati in care aceasta isi desfasoara activitatea in vederea producerii unei consecinte juridice, pentru sine sau pentru altul, atunci cand, potrivit legii ori imprejurarilor, declaratia facuta serveste pentru producerea acelei consecinte, se pedepseste cu inchisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amenda »

Semnatura ofertantului sau a reprezentantului ofertantului .............................................Numarul imputernicirii reprezentantului pt semnrea ofertei ............................................Numele si prenumele semnatarului ............................................Capacitate de semnatura ...........................................Detalii despre ofertant Numele ofertantului ..........................................Tara de resedinta .....................................................Adresa ....................................................Adresa de corespondenta (daca este diferita) ....................................................Telefon / Fax ....................................................Data ...................................................

23

Page 24: S3 - Formulare Anexa Fisa de Date PS1 - 03.02.2015

FORMULAR NR.12 – Experienta profesionala a personalului - Model Curriculum vitae

Curriculum vitae[Functia propusa in proiect]

1. Nume de familie:2. Prenume:3. Data nasterii:4. Nationalitate:5. Stare civila:6. Studii:

Institutia (de la ..... pana la .........) Grade sau diplome obtinute

7. Limbi straine: competenta de la 1 la 5 (1 – excelent, 5 – satisfacator)

Limba Citit Vorbit Scris

8. Membru in asociatii profesionale:9. Alte aptitudini:10. Functia actuala11. Daca lucreaza in administratia publica:12. Experienta in firma:13. Calificari cheie relevante pentru proiect:14. Experienta specifica in regiune:

Tara Perioada: de la ...... pana la .........

15. Experienta profesionala (se vor mentiona si proiectele elaborate, implementate, monitorizate, expertizate sau evaluate in coloana „Descriere”

Perioada(de la ... pana la ...)

Compania(tara, localitate) Investitia Descrierea

investitiei

Functia detinuta in cadrul proiectului

16. Alte informatii relevante (publicatii, participari la seminarii, etc)Nume, prenumeData, semnatura

24

Page 25: S3 - Formulare Anexa Fisa de Date PS1 - 03.02.2015

FORMULAR NR.13 – Declaratie de disponibilitate

Declaratie de disponibilitate

Titlu proiect/achizitie publica:

Subsemnatul __________________________ declar ca sunt de acord sa particip la procedura de achizitie publica organizata pentru achizitionarea lucrarilor/serviciilor/produselor_______________.

De asemenea, in cazul in care oferta companiei va fi desemnata castigatoare, declar ca sunt capabil si disponibil sa lucrez pe pozitia pentru care mi-a fost inclus CV-ul in oferta in perioada:

De la Pana laData semnarii contractului

Data finalizarii contractului si restituirea garantiei de buna executie

Subsemnatul declar ca informatiile furnizate sunt complete si corecte in fiecare detaliu si inteleg ca autoritatea contractanta are dreptul de a solicita, in scopul verificarii si confirmarii declaratiilor, orice documente doveditoare de care dispun.

Inteleg ca in cazul in care aceasta declaratie nu este conforma cu realitatea sunt pasibil de incalcarea prevederilor legislatiei penale privind falsul in declaratii.

Totodata, declar ca am luat la cunostinta de prevederile art. 326 « Falsul in Declaratii » din Codul Penal referitor la « Declararea necorespunzatoare a adevarului, facuta unei persoane dintre cele prevazute la art. 175 sau unei unitati in care aceasta isi desfasoara activitatea in vederea producerii unei consecinte juridice, pentru sine sau pentru altul, atunci cand, potrivit legii ori imprejurarilor, declaratia facuta serveste pentru producerea acelei consecinte, se pedepseste cu inchisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amenda »

Nume persoana care oferta angajamentul de participareSemnaturaData

Numarul imputernicirii reprezentantului pt semnrea ofertei ............................................Numele si prenumele semnatarului ............................................Capacitate de semnatura ...........................................Detalii despre ofertant Numele ofertantului ..........................................Tara de resedinta .....................................................Adresa ....................................................Adresa de corespondenta (daca este diferita) ....................................................Telefon / Fax ....................................................Data ...................................................

25

Page 26: S3 - Formulare Anexa Fisa de Date PS1 - 03.02.2015

NOTA!!!!!! Se va completa de catre personalul responsabil pentru indeplinirea contractului.Atentie! Declaratiile de disponibilitate se vor prezenta in original, vor fi semnate de persoana in cauza si contrasemnate de reprezentantul ofertantului.

26

Page 27: S3 - Formulare Anexa Fisa de Date PS1 - 03.02.2015

FORMULARUL NR.14 - Declaratie privind respectarea reglementarilor nationale de mediuOperator economic...............................(denumirea/numele)

Declaratie privind respectarea reglementarilornationale de mediu

Prin aceastã declaraþie subsemnat(ul)/a ……………………………….. reprezentant legal al …………………………………………., participant la licitaþia pentru executia: (obiectivul de investitie)

Declar pe propria raspundere, sub sanctiunile aplicate faptei de fals si uz de fals in declaratii, cã vom respecta si implementa executia lucrãrilor cuprinse in ofertã conform reglementãrilor nationale de mediu si standardele UE in domeniu.

Totodata, declar ca am luat la cunostinta de prevederile art. 326 « Falsul in Declaratii » din Codul Penal referitor la « Declararea necorespunzatoare a adevarului, facuta unei persoane dintre cele prevazute la art. 175 sau unei unitati in care aceasta isi desfasoara activitatea in vederea producerii unei consecinte juridice, pentru sine sau pentru altul, atunci cand, potrivit legii ori imprejurarilor, declaratia facuta serveste pentru producerea acelei consecinte, se pedepseste cu inchisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amenda »

Numarul imputernicirii reprezentantului pt semnrea ofertei ............................................Numele si prenumele semnatarului ............................................Capacitate de semnatura ...........................................Detalii despre ofertant Numele ofertantului ..........................................Tara de resedinta .....................................................Adresa ....................................................Adresa de corespondenta (daca este diferita) ....................................................Telefon / Fax ....................................................Data ...................................................

27

Page 28: S3 - Formulare Anexa Fisa de Date PS1 - 03.02.2015

FORMULAR nr.15 - Sanatate si protectia muncii

Operator economic...............................(denumirea/numele)

Sanatate si protectia muncii

Subsemnatul ……………………............................... (nume si prenume in clar a persoanei autorizate), reprezentant al ………………………............................................ (denumirea ofertantului) declar pe propria raspundere ca ma angajez sa indeplinesc contractul, in conformitate cu regulile obligatorii referitoare la conditiile de munca si de protectie a muncii, care sunt in vigoare in Romania.

De asemenea, declar pe propria raspundere ca la elaborarea ofertei am tinut cont de obligatiile referitoare la conditiile de munca si de protectie a muncii si am inclus costul pentru indeplinirea acestor obligatii.

Totodata, declar ca am luat la cunostinta de prevederile art. 326 « Falsul in Declaratii » din Codul Penal referitor la « Declararea necorespunzatoare a adevarului, facuta unei persoane dintre cele prevazute la art. 175 sau unei unitati in care aceasta isi desfasoara activitatea in vederea producerii unei consecinte juridice, pentru sine sau pentru altul, atunci cand, potrivit legii ori imprejurarilor, declaratia facuta serveste pentru producerea acelei consecinte, se pedepseste cu inchisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amenda »

Numarul imputernicirii reprezentantului pt semnrea ofertei ............................................Numele si prenumele semnatarului ............................................Capacitate de semnatura ...........................................Detalii despre ofertant Numele ofertantului ..........................................Tara de resedinta .....................................................Adresa ....................................................Adresa de corespondenta (daca este diferita) ....................................................Telefon / Fax .................................................... Data ...................................................

28

Page 29: S3 - Formulare Anexa Fisa de Date PS1 - 03.02.2015

FORMULAR NR. 16 – Model declaratie subcontractanti Operator economic...............................(denumirea/numele)

Listacu subcontractantii

si specializarea acestora

Subsemnatul .................................................... ofertant/candidat/reprezentant imputernicit al ........................................ (denumirea/numele si sediul/adresa candidatului/ofertantului), declar pe propria raspundere, sub sanctiunile aplicabile faptei de fals in acte publice, ca datele prezentate in tabelul de mai jos sunt reale.

Nrcrt

Denumire /nume subcontractant

Datele de recunoastere ale subcontractantilor

Specializare Partea/partile din contract ce urmeaza a fi subcontractate/tipul si valoarea operatiunilor subcontractate

Operator economicNumarul imputernicirii reprezentantului pt semnrea ofertei ............................................Numele si prenumele semnatarului ............................................Capacitate de semnatura ...........................................Detalii despre ofertant Numele ofertantului ..........................................Tara de resedinta .....................................................Adresa ....................................................Adresa de corespondenta (daca este diferita) ....................................................Telefon / Fax .................................................... Data ...................................................

29

Page 30: S3 - Formulare Anexa Fisa de Date PS1 - 03.02.2015

FORMULAR NR.17 - Declaratie pe proprie raspundere-subcontractantOperator economic...............................(denumirea/numele)

Declaratie privind neincadrarea in situatiile prevazute la art. 691

din Ordonanta de Urgenta a Guvernului nr. 34/2006 cu modificarile si completarile ulterioare

Catre _________________________________________ (denumirea autoritatii contractante si adresa completa)Procedura de atribuire____________________Nr. invitatie / anunt de participare________________Data limita pentru depunerea ofertei______/______/20_ _

Subsemnatul___________________, reprezentant legal al ___________________, (denumirea/numele si sediul/adresa operatorului economic), declar pe propria raspundere, sub sanctiunea excluderii din procedura si a sanctiunilor aplicate faptei de fals in acte publice, ca nu ne aflam in situatia prevazuta la art. 69 1 din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 34/2006 privind atribuirea contractelor de achizitie publica, a contractelor de concesiune de lucrari publice si a contractelor de concesiune de servicii, aprobata si cu modificarile si completarile ulterioare, respectiv ofertantul/ofertantul asociat/candidatul/subcontractantul/tertul sustinator (se alege cazul corespunzator si se inscrie numele) _____________________ nu are drept membri in cadrul consiliului de administratie/organ de conducere sau de supervizare si/sau nu are actionari ori asociati persoane care sunt sot/sotie, ruda sau afin pana la gradul al patrulea inclusiv sau care se afla in relatii comerciale, astfel cum sunt acestea prevazute la art. 69 lit. a) din OUG nr. 34/2006 cu modificarile si completarile ulterioare, cu persoane ce detin functii de decizie in cadrul autoritatii contractante.

Subsemnatul declar ca informatiile furnizate sunt complete si corecte in fiecare detaliu si inteleg ca autoritatea contractanta are dreptul de a solicita, in scopul verificarii si confirmarii declaratiilor orice documente doveditoare de care dispunem.

Totodata, declar ca am luat la cunostinta de prevederile art. 326 « Falsul in Declaratii » din Codul Penal referitor la « Declararea necorespunzatoare a adevarului, facuta unei persoane dintre cele prevazute la art. 175 sau unei unitati in care aceasta isi desfasoara activitatea in vederea producerii unei consecinte juridice, pentru sine sau pentru altul, atunci cand, potrivit legii ori imprejurarilor, declaratia facuta serveste pentru producerea acelei consecinte, se pedepseste cu inchisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amenda »Semnatura ofertantului sau a reprezentantului ofertantului .......................................Numele si prenumele semnatarului ........................................Capacitate de semnatura ..........................................Detalii despre ofertant ..........................................Numele ofertantului .......................................... Tara de resedinta ..........................................Adresa ..........................................Adresa de corespondenta (daca este diferita) ..........................................Telefon / Fax ..........................................Data ..........................................

30

Page 31: S3 - Formulare Anexa Fisa de Date PS1 - 03.02.2015

Nota: Toate campurile trebuie completate

31

Page 32: S3 - Formulare Anexa Fisa de Date PS1 - 03.02.2015

FORMULARUL NR. 18 - Informatii privind asocierea

Informatii privind asociere

Catre _________________________________________ (denumirea autoritatii contractante si adresa completa)

Procedura de atribuire____________________Nr.invitatie / anunt de participare________________Data limita pentru depunerea ofertei______/______/20_ _

Subsemnatul(a)............................................................................................(nume/prenume) ........................................................ (date de identificare), reprezentant imputernicit al ............................................................................................................................................................ (denumirea / numele ofertantului)

in calitate de ofertant la procedura de licitatie deschisa pentru atribuirea contractului de achizitie publica declar pe proprie raspundere sub sanctiunile aplicate faptei de fals in acte publice, ca informatiile de mai jos sunt reale.

1. Denumirea liderului .....................................................................,

2. Agentie/filiala/sucursala a liderului in tara Autoritatii Contractante, daca este cazulAdresa sediului.............................................................................................................................................................................Telefon ..............................Fax..............................E-mail.............

3. Denumirea, adresa si datele de contact (telefon, fax, e-mail) ale membrilor din asocierea) ..............................................................................................b) ..............................................................................................c) ..............................................................................................Etc. ..............................................................................................

Semnatura ofertantului sau a reprezentantului ofertantului .....................................................

Numele si prenumele semnatarului......................................................

Capacitate de semnatura .......................................................

Detalii despre ofertant Numele ofertantului .....................................................Tara de resedinta

.....................................................Adresa .....................................................Adresa de corespondenta (daca este diferita)

.....................................................

32

Page 33: S3 - Formulare Anexa Fisa de Date PS1 - 03.02.2015

Telefon / Fax .....................................................Data .....................................................

33

Page 34: S3 - Formulare Anexa Fisa de Date PS1 - 03.02.2015

FORMULARUL NR. 19– Model Acord de asociere

Acord de asocierein vederea participarii la procedura de atribuire a contractului de achizitie publica

Prezentul acord de asociere are ca temei legal art. 44, alin. 1 din O.U.G. nr. 34/2006, cu modificarile si completarile ulterioare, aprobata prin legea nr.337/2006.

1. Partile acordului :_______________________, reprezentata prin................................, in calitate de.............. (denumire operator economic, sediu, telefon)si ________________________ reprezentata prin..............................., in calitate de.............. (denumire operator economic, sediu, telefon)

2. Obiectul acordului:2.1 Asociatii au convenit sa desfasoare in comun urmatoarele activitati:a) participarea la procedura de achizitie publica organizata de ................................... ................................(denumire autoritate contractanta) pentru atribuirea contractului /acordului cadru ...........................................................(obiectul contractului/acordului-cadru) b) derularea in comun a contractului de achizitie publica in cazul desemnarii ofertei comune ca fiind castigatoare.

2.2 Activitati ce se vor realiza de fiecare membru al asocierii in parte: 1. ___________________________________2. ___________________________________… ___________________________________

2.3 Contributia financiara/tehnica/profesionala a fiecarei parti la indeplinirea contractului de achizitie publica este:

1._______ % S.C. ___________________________2._______ % S.C. ___________________________

2.4 Repartizarea beneficiilor sau pierderilor rezultate din activitatile comune desfasurate de asociati se va efectua proportional cu cota de participare a fiecarui asociat, respectiv:

1._______ % S.C. ___________________________2._______ % S.C. ___________________________

2.5 Modalitatea de decontare a lucrarilor efectuate de fiecare asociat in cadrul acordului-cadru

1._________________________________________

3. Durata asocierii

34

Page 35: S3 - Formulare Anexa Fisa de Date PS1 - 03.02.2015

3.1 Durata asocierii constituite in baza prezentului acord este egala cu perioada derularii procedurii de atribuire si se prelungeste corespunzator cu perioada de indeplinire a contractului ( in cazul desemnarii asocierii ca fiind castigatoare a procedurii de achizitie).

4. Conditiile de administrare si conducere a asociatiei:4.1 Se imputerniceste SC..............................., avand calitatea de lider al asociatiei pentru intocmirea ofertei comune, semnarea si depunerea acesteia in numele si pentru asocierea constituita prin prezentul acord. 4.2 Se imputerniceste SC..............................., avand calitatea de lider al asociatiei pentru semnarea contractului de achizitie publica in numele si pentru asocierea constituita prin prezentul acord, in cazul desemnarii asocierii ca fiind castigatoare a procedurii de achizitie).

5. Incetarea acordului de asociere5.1 Asocierea isi inceteaza activitatea ca urmare a urmatoarelor cauze:

a) expirarea duratei pentru care s-a incheiat acordul;b) neindeplinirea sau indeplinirea necorespunzatoare a activitatilor prevazute la art. 2 din

acord;c) alte cauze prevazute de lege.

6. Comunicari6.1 Orice comunicare intre parti este valabil indeplinita daca se va face in scris si va fi transmisa la adresa/adresele ......................................................., prevazute la art..........6.2 De comun acord, asociatii pot stabili si alte modalitati de comunicare.

7 Litigii7.1 Litigiile intervenite intre parti se vor solutiona pe cale amiabila, iar in caz de nerezolvare vor fi solutionate de catre instanta de judecata competenta.

8. Alte clauze:____________________________________________Prezentul acord a fost incheiat intr-un numar de.....exemplare, cate unul pentru fiecare parte, astazi............................(data semnarii lui)

Liderul asociatiei:

______________________(denumire autoritate contractanta)

ASOCIAT 1,___________________

ASOCIAT 2,___________________Nota!: Prezentul acord de asociere constituie un model orientativ si se va completa in functie de cerintele specifice ale obiectului contractului/contractelor.

35

Page 36: S3 - Formulare Anexa Fisa de Date PS1 - 03.02.2015

FORMULARUL NR.20 - Declaratie pe proprie raspundere

Nr. Inregistrare:……………….Unitatea………………………..

Declaratie pe proprie raspundere

Noi, ...(denumirea completa a ofertantului ) ........., ......... (sediul) ................, cu Certificat de inregistrare……………………….. in calitate de lider in asocierea cu……………………………………., (denumirea completa si datele de identificare ale asociatului), asiguram, garantam si declaram pe propria raspundere, ca in cazul in care asocierea va fi declarata castigatoare, pana la data semnarii contractului privind achizitia______________________________________”, vom prezenta la solicitarea achizitorului, acordul de asociere in forma legalizata . Legalizarea semnaturii se va face de catre un notar public, conform legii 36/1995 actualizata.

Operator economic,Numarul imputernicirii reprezentantului pt semnrea ofertei ............................................Numele si prenumele semnatarului ............................................Capacitate de semnatura ...........................................Detalii despre ofertant Numele ofertantului ..........................................Tara de resedinta .....................................................Adresa ....................................................Adresa de corespondenta (daca este diferita) ....................................................Telefon / Fax .................................................... Data ...................................................

36

Page 37: S3 - Formulare Anexa Fisa de Date PS1 - 03.02.2015

FORMULAR NR. 21 – Angajament privind sustinerea tehnica si profesionala a ofertantului/grupului de operatori economici..........................(denumirea)

Angajamentprivind sustinerea tehnica si profesionala

a ofertantului/candidatului/grupului de operatori economici

Catre, ..............................................(denumirea autoritatii contractante si adresa completa)

Cu privire la procedura pentru atribuirea contractului ...................... (denumirea contractului de achizitie publica), noi ............. (denumirea tertului sustinator tehnic si profesional), avand sediul inregistrat la .......... .............(adresa tertului sustinator tehnic si profesional), ne obligam, in mod ferm, neconditionat si irevocabil, sa punem la dispozitia.............. (denumirea ofertantului/grupului de operatori economici) toate resursele tehnice si profesionale necesare pentru indeplinirea integrala si la termen a tuturor obligatiilor asumate de acesta/acestia, conform ofertei prezentate si contractului de achizitie publica ce urmeaza a fi incheiat intre ofertant si autoritatea contractanta.

Acordarea sustinerii tehnice si profesionale nu implica alte costuri pentru achizitor, cu exceptia celor care au fost incluse in propunerea financiara.

In acest sens, ne obligam in mod ferm, neconditionat si irevocabil, sa punem la dispozitia .......... (denumirea ofertantului/candidatului/grupului de operatori economici) resursele tehnice si/sau profesionale de ................................................ ..................................................................necesara pentru indeplinirea integrala, reglementara si la termen a contractului de achizitie publica.

Noi, ....................... (denumirea tertului sustinator tehnic si profesional), declaram ca intelegem sa raspundem, in mod neconditionat, fata de autoritatea contractanta pentru neexecutarea oricarei obligatii asumate de ....................... (denumire ofertant/candidatului/grupul de operatori economici), in baza contractului de achizitie publica, si pentru care ................ (denumire operatorul/candidatului/grupul de operatori economici) a primit sustinerea tehnica si profesionala conform prezentului angajament, renuntand in acest sens, definitiv si irevocabil, la invocarea beneficiului de diviziune sau discutiune.

Noi, .................. (denumirea tertului sustinator tehnic si profesional), declaram ca intelegem sa renuntam definitiv si irevocabil la dreptul de a invoca orice exceptie de neexecutare, atat fata de autoritatea contractanta, cat si fata de ................. (denumire ofertant/grupul de ofertanti), care ar putea conduce la neexecutarea, partiala sau totala, sau la executarea cu intarziere sau in mod necorespunzator a obligatiilor asumate de noi prin prezentul angajament.

37

Page 38: S3 - Formulare Anexa Fisa de Date PS1 - 03.02.2015

Noi,.................................. (denumirea tertului sustinator tehnic si profesional), declaram ca intelegem sa raspundem pentru prejudiciile cauzate autoritatii contractante ca urmare a nerespectarii obligatiilor prevazute in angajament.

Prezentul reprezinta angajamentul nostru ferm incheiat in conformitate cu prevederile art.190 alin.(2) din OUG nr.34/2006 cu modificarile si completarile ulterioare, care da dreptul autoritatii contractante de a solicita, in mod legitim, indeplinirea de catre noi a anumitor obligatii care decurg din sustinerea tehnica si profesionala acordata .............................................................. (denumirea ofertantului/lcandidatului/grupului de operatori economici).

Data completarii, Tert sustinator,........................... .....................(semnatura autorizata)

38

Page 39: S3 - Formulare Anexa Fisa de Date PS1 - 03.02.2015

FORMULAR NR. 22 – Declaratie tert sustinator tehnic si profesional-personal pus la dispozitieTert sustinator tehnic si profesional..........................(denumirea)

Declaratie

Subsemnatul, reprezentant imputernicit al ........(denumirea tertului sustinator tehnic si profesional), declar pe propria raspundere, sub sanctiunile aplicabile faptei de fals in acte publice, ca datele prezentate in tabelul anexat privind efectivul mediu anual al personalului angajat si al cadrelor de conducere si care urmeaza a fi efectiv alocat pentru indeplinirera contractului de achizitie publica.................................................... sunt reale.

LISTAprivind personalului care urmeaza a fi efectiv

alocat pentru indeplinirea contractului de achizitie publica

Nume, prenume personal efectiv alocat pentru indeplinirea contractului

Activitatea pe care o va realiza

Anexez declaratiei, documentele solicitate prin fisa de date a achizitiei pentru demonstrarea indeplinirii cerintei.

Subsemnatul declar ca informatiile furnizate, referitoare la experienta anterioara, capacitatile tehnice si personalul angajat si cel de conducere sunt complete si corecte in fiecare detaliu si inteleg ca autoritatea contractanta are dreptul de a solicita, in scopul verificarii si confirmarii declaratiilor, situatiilor si documentelor care insotesc oferta, orice informatii suplimentare in scopul verificarii datelor din prezenta declaratie.

Subsemnatul autorizez prin prezenta orice institutie, societate comerciala, banca, alte persoane juridice sa furnizeze informatii reprezentantilor autorizati ai ........... (denumirea si adresa autoritatii contractante) cu privire la orice aspect tehnic si financiar in legatura cu activitatea noastra.

Prezenta declaratie este anexa la „Angajamentul ferm” privind sustinerea noastra tehnica si profesionala oferita .............................................. ....................................(denumirea ofertantului/candidatului/grupului de operatori economici).

Data completarii, Tert sustinator,(semnatura autorizata)

39

Page 40: S3 - Formulare Anexa Fisa de Date PS1 - 03.02.2015

FORMULAR NR. 23 –Angajament tert sustinator financiar

Tert sustinator financiar..........................(denumirea)

ANGAJAMENTprivind sustinerea financiara

a ofertantului/candidatului/grupului de operatori economici

Catre, ................................................................................(denumirea autoritatii contractante si adresa completa)

Cu privire la procedura pentru atribuirea contractului .............................. (denumirea contractului de achizitie publica), noi .......................(denumirea tertului sustinator financiar), avand sediul inregistrat la .................. (adresa tertului sustinator financiar), ne obligam, in mod ferm, neconditionat si irevocabil, sa punem la dispozitia ................ (denumirea ofertantului/candidatului/grupului de operatori economici) toate resursele financiare necesare pentru indeplinirea integrala si la termen a tuturor obligatiilor asumate de acesta/acestia conform ofertei prezentate si contractului de achizitie publica ce urmeaza a fi incheiat intre ofertant si autoritatea contractanta.

Acordarea sustinerii financiare nu implica alte costuri pentru achizitor, cu exceptia celor care au fost incluse in propunerea financiara.

In acest sens, ne obligam in mod ferm, neconditionat si irevocabil, sa punem la dispozitia .......... (denumirea ofertantului/candidatului/grupului de operatori economici) suma de .................................................................. (valoarea totala/partiala din propunerea financiara), necesara pentru indeplinirea integrala, reglementara si la termen a contractului de achizitie publica.

Noi, ............................................ (denumirea tertului sustinator financiar), declaram ca intelegem sa raspundem fata de autoritatea contractanta pentru neexecutarea oricarei obligatii asumate de ..... (denumire ofertant/grupul de operatori economici), in baza contractului de achizitie publica si pentru care ...... (denumirea ofertantului/candidatului/grupului de operatori economici) a primit sustinerea financiara conform prezentului angajament, renuntand in acest sens, definitiv si irevocabil, la invocarea beneficiului de diviziune sau discutiune.

Noi, ..................... (denumirea tertului sustinator financiar), declaram ca intelegem sa renuntam definitiv si irevocabil la dreptul de a invoca orice exceptie de neexecutare, atat fata de autoritatea contractanta, cat si fata de ............ (denumire ofertant/candidat/grupul de ofertanti), care ar putea conduce la neexecutarea, partiala sau totala, sau la executarea cu intarziere sau in mod necorespunzator a obligatiilor asumate de noi prin prezentul angajament.

Noi,.................................. (denumirea tertului sustinator financiar), declaram ca intelegem sa raspundem pentru prejudiciile cauzate autoritatii contractante ca urmare a nerespectarii obligatiilor prevazute in angajament.

Prezentul reprezinta angajamentul nostru ferm incheiat in conformitate cu prevederile art.186 alin.(2) din OUG nr.34/2006 cu modificarile si completarile ulterioare, care da dreptul autoritatii contractante de a solicita, in mod legitim, indeplinirea de catre noi a anumitor obligatii care decurg din sustinerea financiara acordata .............................................................. (denumirea ofertantului/candidatului/grupului de operatori economici).

40

Page 41: S3 - Formulare Anexa Fisa de Date PS1 - 03.02.2015

Data completarii...................................

Tert sustinator,(semnatura autorizata)

Nota: Indiferent daca exista un singur sau mai multi sustinatori, cerinta privind cifra de afaceri va fi indeplinita in intregime de catre o singura persoana, respectiv un singur tert sustinator.

41

Page 42: S3 - Formulare Anexa Fisa de Date PS1 - 03.02.2015

FORMULAR NR. 24 – Declaratie tert sustinator economic si financiar – suma de bani pusa la dispozitie

Declaratie tert sustinator economic si financiar

Tert sustinator economic si financiar..........................(denumirea)

Declaratie

Subsemnatul, reprezentant imputernicit al ............................. (denumirea tertului sustinator economic si financiar), declar pe propria raspundere, sub sanctiunile aplicabile faptei de fals in acte publice, ca datele prezentate in tabelul anexat privind resursele economico-financiare de care dispun si care urmeaza a fi efectiv puse la dispozitia ofertantului pentru indeplinirea contractului de achizitie publica............................(denumirea contractului) sunt reale.

Declar de asemenea ca vom disponibiliza aceste resurse neconditionat, in functie de necesitatile care vor aparea pe parcursul indeplinirii contractului de achizitie publica avand ca obiect..........................................................( obiectul contractului).

LISTAprivind resursele economico-financiare care urmeaza a fi efectiv puse la dispozitie ofertantului

pentru indeplinirea contractului de achizitie publica

Nr. crt.

Denumire Valoare Forma de constituire

Prezenta declaratie este anexa la „Angajamentul ferm” privind sustinerea noastra economico-financiara oferita .............................................. ...................................................(denumirea ofertantului/candidatului/grupului de operatori economici).

Data completarii:.....................................

Tert sustinator,……………….

(semnatura autorizata)

42

Page 43: S3 - Formulare Anexa Fisa de Date PS1 - 03.02.2015

FORMULAR NR. 25 – Declaratie tert sustinator economic si financiar-cifra de afaceri globala

Declaratie tert sustinator economic si financiar

Tert sustinator economic si financiar..........................(denumirea)

Declaratie

Subsemnatul, reprezentant imputernicit al ............................. (denumirea tertului sustinator economic si financiar), declar pe propria raspundere, sub sanctiunile aplicabile faptei de fals in acte publice, ca datele prezentate in tabelul anexat privind resursele economico-financiare de care dispun si care urmeaza a fi efectiv puse la dispozitia ofertantului pentru indeplinirea contractului de achizitie publica............................(denumirea contractului) sunt reale.

Declar de asemenea ca vom disponibiliza aceste resurse neconditionat, in functie de necesitatile care vor aparea pe parcursul indeplinirii contractului de achizitie publica avand ca obiect..........................................................( obiectul contractului).

LISTAprivind resursele economico-financiare care urmeaza a fi efectiv puse la dispozitie ofertantului

pentru indeplinirea contractului de achizitie publica

Cifra de afaceri globala pentru ultimii 3 ani :

Cifra de afaceri globala pentru ultimii 3 ani

Anul ValoareMoneda

Curs de schimb Echivalent LEI

Media anuala a cifrei de afaceri

Informatiile furnizate fac referire la cifra de afaceri anuala a tertului sustinator pentru fiecare an financiar incheiat. Valorile sunt prezentate in lei la cursul mediu de referinta pentru fiecare an aferent perioadei solicitate, publicat de Banca Centrala Europeana.

Prezenta declaratie este anexa la „Angajamentul ferm” privind sustinerea noastra economico-financiara oferita .............................................. ...................................................(denumirea ofertantului/candidatului/grupului de operatori economici).Data completarii:.....................................Tert sustinator,……………….(semnatura autorizata)

43

Page 44: S3 - Formulare Anexa Fisa de Date PS1 - 03.02.2015

FORMULAR NR. 26- Angajament ferm privind sustinerea tehnica si profesionala a ofertantului – experienta similara

Tert sustinator al capacitatii tehnice si/sau profesionale

Tert sustinator tehnic si/sau profesional..........................(denumirea)

Angajament Fermprivind sustinerea tehnica si profesionala a ofertantului

-experienta similara..............................................................

Catre, ................................................................................(denumirea autoritatii contractante si adresa completa)

Cu privire la procedura pentru atribuirea contractului ....................................… (se va completa cu denumirea obiectivului), noi ............. (denumirea tertului sustinator tehnic si profesional), avand sediul inregistrat la .......... .............(adresa tertului sustinator tehnic si profesional), ne obligam, in mod ferm, neconditionat si irevocabil, sa punem la dispozitia.............. (denumirea ofertantului/grupului de operatori economici) toate resursele tehnice si profesionale necesare pentru indeplinirea integrala si la termen a tuturor obligatiilor asumate de acesta, conform ofertei prezentate si contractului de achizitie publica ce urmeaza a fi incheiat intre ofertant si autoritatea contractanta. Acordarea sustinerii tehnice si profesionale nu implica alte costuri pentru achizitor, cu exceptia celor care au fost incluse in propunerea financiara. In acest sens, ne obligam in mod ferm, neconditionat si irevocabil, sa punem la dispozitia .......... (denumirea ofertantului) resursele tehnice si/sau profesionale de ................................................ ..................................................................necesare pentru indeplinirea integrala, reglementara si la termen a contractului de achizitie publica. Noi, ....................... (denumirea tertului sustinator tehnic si profesional), declaram ca intelegem sa raspundem, in mod neconditionat, fata de autoritatea contractanta pentru neexecutarea oricarei obligatii asumate de ....................... (denumire ofertant), in baza contractului de achizitie publica, si pentru care ................ (denumire operatorul) a primit sustinerea tehnica si profesionala conform prezentului angajament, renuntand in acest sens, definitiv si irevocabil, la invocarea beneficiului de diviziune sau discutiune. Noi, .................. (denumirea tertului sustinator tehnic si profesional), declaram ca intelegem sa renuntam definitiv si irevocabil la dreptul de a invoca orice exceptie de neexecutare, atat fata de autoritatea contractanta, cat si fata de ................. (denumire ofertant), care ar putea conduce la neexecutarea, partiala sau totala, sau la executarea cu intarziere sau in mod necorespunzator a obligatiilor asumate de noi prin prezentul angajament. Noi,.................................. (denumirea tertului sustinator tehnic si profesional), declaram ca intelegem sa raspundem pentru prejudiciile cauzate autoritatii contractante ca urmare a nerespectarii obligatiilor prevazute in angajament.

Prezentul reprezinta angajamentul nostru ferm incheiat in conformitate cu prevederile art.190 alin.(2) din OUG nr.34/2006 cu modificarile si completarile ulterioare, care da dreptul

44

Page 45: S3 - Formulare Anexa Fisa de Date PS1 - 03.02.2015

autoritatii contractante de a solicita, in mod legitim, indeplinirea de catre noi a anumitor obligatii care decurg din sustinerea tehnica si profesionala acordata .............................................................. (denumirea ofertantului).Data ................................

Tert sustinator,………………………….

(semnatura autorizata si stampila)

Nota: Indiferent daca exista un singur sau mai multi sustinatori, cerinta privind experienta similara va fi indeplinita in intregime de catre o singura persoana, respectiv un singur tert sustinator.

45

Page 46: S3 - Formulare Anexa Fisa de Date PS1 - 03.02.2015

FORMULAR NR. 27

Declaratie tert sustinator tehnic si profesional - experienta similaraTert sustinator experienta similara..........................(denumirea)

Declaratie

Subsemnatul, reprezentant imputernicit al ............................... (denumirea tertului sustinator), declar pe propria raspundere, sub sanctiunile aplicabile faptei de fals in acte publice, ca datele prezentate in tabelul anexat privind experienta similara, …………..pentru indeplinirea contractului de achizitie publica ............................(denumirea contractului) sunt reale.

Lista-principalelor lucrari executate in ultimii 5 ani

Nr. crt.

Obiect contract

Denumirea/nume beneficiar/clientAdresa

Calitatea prestatorului*)*)

Pret contract sau valoarea lucrarilor executate (in cazul unui contract aflat in derulare)

Procent indeplinit de prestator (%)

Perioada derulare contract**)**)

12...

Subsemnatul declar ca informatiile furnizate sunt complete si corecte in fiecare detaliu si inteleg ca autoritatea contractanta are dreptul de a solicita, in scopul verificarii si confirmarii declaratiilor, situatiilor si documentelor care insotesc oferta, orice informatii suplimentare in scopul verificarii datelor din prezenta declaratie.

Prezenta declaratie este anexa la „Angajamentul ferm” privind sustinerea noastra tehnica si profesionala oferita ...................................................................................................(denumirea ofertantului/candidatului/grupului de operatori economici).

Data completarii:..........................

Tert sustinator,*)*) Se precizeaza calitatea in care a participat la indeplinirea contractului, care poate fi de: contractant unic sau contractant conducator (lider de asociatie); contractant asociat; subcontractant.

**)**) Se va preciza data de incepere si de finalizare a lucrarilor.

46

Page 47: S3 - Formulare Anexa Fisa de Date PS1 - 03.02.2015

……………….(semnatura autorizata)

Nota: Indiferent daca exista un singur sau mai multi sustinatori, cerinta privind experienta similara va fi indeplinita in intregime de catre o singura persoana, respectiv un singur tert sustinator.

47

Page 48: S3 - Formulare Anexa Fisa de Date PS1 - 03.02.2015

FORMULAR NR.28 - Declaratie privind neincadrarea tertului sustinator la prevederile art. 69ˆ1, art. 180 si 181 lit a,cˆ1,d din OUG 34/2006.

Declaratie privind neincadrarea tertului sustinator la prevederile art. 69ˆ1, art. 180 si 181 lit a,cˆ1,d din OUG 34/2006.

Subsemnatul, reprezentant imputernicit al _______________________________, (denumirea/numele si sediul/adresa operatorului economic)declar pe propria raspundere, sub sanctiunea excluderii din procedura si a sanctiunilor aplicate faptei de fals in acte publice, ca nu ne aflam in situatia prevazuta la art. 180 din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 34/2006 privind atribuirea contractelor de achizitie publica, a contractelor de concesiune de lucrari publice si a contractelor de concesiune de servicii, respectiv in ultimii 5 ani nu am fost condamnat prin hotarare definitiva a unei instante judecatoresti pentru participarea la activitati ale unei organizatii criminale, pentru coruptie, frauda si/ sau spalare de bani.

Subsemnatul, ................................. reprezentant imputernicit al ............. (denumirea operatorului economic), in calitate de candidat/ofertant/ofertant asociat/tert sustinator al candidatului/ofertantului, la procedura de ................. (se mentioneaza procedura) pentru atribuirea contractului de achizitie publica avand ca obiect ....................... (denumirea produsului, serviciului sau lucrarii), codul CPV ............., la data de ................ (zi/luna/an), organizata de ............ (denumirea autoritatii contractante), declar pe propria raspundere sub sanctiunea excluderii din procedura de achizitie publica si sub sanctiunile aplicabile faptei de fals in acte publice, ca nu ma aflu in situatia prevazuta la art. 181 din Ordonanta de Urgenta a Guvernului nr.34/2006 privind atribuirea contractelor de achizitie publica, a contractelor de concesiune de lucrari publice si a contractelor de concesiune de servicii, cu modificarile si completarile ulterioare, aprobata prin Legea nr. 337/2006 respectiv:a) nu am intrat in faliment ca urmare a hotararii pronuntate de judecatorul-sindic;c^1) nu ma aflu in situatia ca in ultimii 2 ani sa nu nu-mi fi indeplinit sau sa-mi fi indeplinit in mod defectuos obligatiile contractuale, din motive imputabile, fapt care a produs sau este de natura sa produca grave prejudicii beneficiarilor;d) nu am fost condamnat, in ultimii trei ani, prin hotararea definitiva a unei instante judecatoresti, pentru o fapta care a adus atingere eticii profesionale sau pentru comiterea unei greseli in materie profesionala;

Subsemnatul, ................................. reprezentant imputernicit al ............. (denumirea operatorului economic), in calitate de candidat/ofertant/ofertant asociat/tert sustinator al candidatului/ofertantului, la procedura de ................. (se mentioneaza procedura) pentru atribuirea contractului de achizitie publica avand ca obiect ....................... (denumirea produsului, serviciului sau lucrarii), codul CPV ............., la data de ................ (zi/luna/an), organizata de ............ (denumirea autoritatii contractante), declar pe propria raspundere sub sanctiunea excluderii din procedura de achizitie publica si sub sanctiunile aplicabile faptei de fals in acte publice,ca nu ma aflu in situatia prevazuta la art. 69ˆ1 din Ordonanta de Urgenta a Guvernului nr.34/2006 privind atribuirea contractelor de achizitie publica, a contractelor de concesiune de lucrari publice si a contractelor de concesiune de servicii, cu modificarile si completarile ulterioare, aprobata prin Legea nr. 337/2006 respectiv:

48

Page 49: S3 - Formulare Anexa Fisa de Date PS1 - 03.02.2015

Nu avem drept membri in cadrul consiliului de administratie/organ de conducere sau de supervizare si/sau actionari ori asociati, persoane care sunt sot/sotie, ruda sau afin pana la gradul al patrulea inclusiv sau care se afla in relatii comerciale, astfel cum sunt acestea prevazute la art. 69 lit. a), cu persoane ce detin functii de decizie in cadrul autoritatii contractante.

Subsemnatul declar ca informatiile furnizate sunt complete si corecte in fiecare detaliu si inteleg ca autoritatea contractanta are dreptul de a solicita, in scopul verificarii si confirmarii declaratiilor, orice documente doveditoare de care dispunem.

Inteleg ca in cazul in care aceasta declaratie nu este conforma cu realitatea sunt pasibil de incalcarea prevederilor legislatiei penale privind falsul in declaratii.Prezenta declaratie este valabila pana la data de _______________ (se precizeaza data expirarii perioadei de valabilitate a ofertei Data completarii ......................

Operator economic, (semnatura autorizata)NOTA - se va depune de tertul sustinator conf. prev art 186 alin 2 si 190 alin 2 din oug 34/2006

49

Page 50: S3 - Formulare Anexa Fisa de Date PS1 - 03.02.2015

FORMULAR NR.29 - Model de instrument de garantare pentru participare cu oferta la procedura de atribuire a contractului de achizitie publica

BANCA / SOCIETATEA DE ASIGURARI ..................................................................(denumirea)

Model de instrument de garantarepentru participare cu oferta la procedura de atribuire a contractului

_______________________(denumire emitent garantie)

Catre ___________________________________________(denumirea autoritatii contractante si adresa completa)

Avand in vedere procedura ________________________ pentru atribuirea contractului de furnizare ___________________________ (denumirea contractului), noi ___________________ (denumirea emitentului), avand sediul inregistrat la _____________ (adresa emitentului), ne obligam fata de ____________ (denumirea autoritatii contractante):

[OFERTANTUL ARE DREPTUL DE A ALEGE UNA DINTRE CELE DOUA VARIANTE DE MAI JOS – I. sau II.]I. Sa onoram neconditionat orice solicitare de plata din partea autoritatii contractante, in

limita a _____ din valoarea estimata a contractului, adica suma de ___________ ROL (in litere si in cifre) la prima sa cerere scrisa si fara ca aceasta sa aiba obligatia de a-si motiva cererea respectiva, in situatia in care autoritatea contractanta declara ca suma ceruta de ea si datorata ei este cauzata de culpa ofertantului, fiind incidente una sau mai multe dintre situatiile de la literele a) – c) de mai jos (cazul garantiei care se executa neconditionat conform art.86 alin. (3) lit. b) din H.G. nr. 925/20006);

[SAU]II. Sa onoram conditionat orice solicitare de plata din partea autoritatii contractante, in

limita a _____ din valoarea estimata a contractului, adica suma de ___________ ROL (in litere si in cifre) la prima sa cerere scrisa si dupa constatarea culpei ofertantului in conformitate cu contractul garantat. In cererea sa autoritatea contractanta va preciza ca suma ceruta de ea si datorata ei este din cauza existentei uneia sau mai multora dintre situatiile de la literele a) – c) de mai jos (cazul garantiei care se executa conditionat conform art.86 alin. (3) lit. a) din H.G. nr. 925/20006)

a) ofertantul _____________________ (denumirea/numele), si-a retras oferta in perioada de valabilitate a acesteia;

b) oferta sa fiind stabilita castigatoare, ofertantul ___________________ (denumirea/numele) a refuzat sa semneze contractul in perioada de valabilitate a ofertei;

Prezenta garantie este valabila pana la data de ______________.

50

Page 51: S3 - Formulare Anexa Fisa de Date PS1 - 03.02.2015

In cazul in care partile sunt de acord sa prelungeasca perioada de valabilitate a garantiei sau sa modifice unele elemente ale ofertei care au efecte asupra prezentului angajament, se va obtine acordul nostru prealabil, in caz contrar prezenta scrisoare de garantie isi pierde valabilitatea.Legea aplicabila prezentei garantii de participare este legea romana. Competente sa solutioneze orice disputa izvorata in legatura cu prezenta garantie de participare sunt instantele judecatoresti romane.

Data completarii ............................

Parafata de Banca/Societate de Asigurari __________ in ziua ___ luna ___ anul _______ (semnatura si stampila organismului care elibereaza aceasta garantie de participare).

51

Page 52: S3 - Formulare Anexa Fisa de Date PS1 - 03.02.2015

FORMULAR NR.30 – Model scrisoare de garantie bancara de buna executie Catre: (se va completa adresa)

Denumirea Contractului: ................................... (se va completa cu denumirea obiectivului)

Am fost informati ca (numele si adresa Antreprenorului) (numit in continuare „Principal”) este Antreprenorul dumneavoastra pentru acest Contract, pentru care este prevazut sa obtina o garantie de buna executie.

La cererea Principalului, noi (numele si adresa bancii)_________________________ ne angajam prin prezenta

[OFERTANTUL ARE DREPTUL DE A ALEGE UNA DINTRE CELE DOUA VARIANTE DE MAI JOS – I. sau II.]

I. Sa onoram neconditionat orice solicitare de plata din partea autoritatii contractante, in limita a 10% din valoarea ofertata a contractului, adica suma de ___________ ROL (in litere si in cifre) la prima sa cerere scrisa si fara ca aceasta sa aiba obligatia de a-si motiva cererea respectiva, in situatia in care autoritatea contractanta declara ca suma ceruta de ea si datorata ei este cauzata de culpa antreprenorului, in conformitate cu contractul garantat si cu situatia prevazuta de art 91 din HG 925/2006 (cazul garantiei care se executa neconditionat conform art 90 coroborat cu art.86 alin. (3) lit. b) din H.G. nr. 925/20006);

[SAU]II. Sa onoram conditionat orice solicitare de plata din partea autoritatii contractante, in

limita a 10% din valoarea ofertata a contractului, adica suma de ___________ ROL (in litere si in cifre) la prima sa cerere scrisa si dupa constatarea culpei antreprenorului in conformitate cu contractul garantat si cu situatia prevazuta de art 91 din HG 925/2006 (cazul garantiei care se executa conditionat conform art 90 coroborat cu art.86 alin. (3) lit. a) din H.G. nr. 925/20006)

Orice cerere de plata si declaratie trebuie sa contina semnatura directorului dumneavoastra general, care trebuie sa fie autentificata de catre banca dumneavoastra sau de catre un notar public. Cererea si declaratia autentificate trebuie sa fie primite de catre noi, la adresa noastra si anume__________(adresa bancii emitente a garantiei), la data sau inaintea datei de (____ de zile dupa data estimata de expirare a Perioadei de Notificare a Defectelor pentru Lucrari)________________________ („data de expirare”), moment in care aceasta garantie va expira.Am fost informati ca Autoritatea Contractanta/Beneficiarul poate cere Principalului sa prelungeasca valabilitatea acestei garantii daca Certificatul de Receptie Finala nu a fost emis, potrivit prevederilor Contractului, cu 28 de zile inaintea acestei date de expirare. Ne angajam sa va platim valoarea garantata la primirea de catre noi, in termenul de 28 de zile, a cererii si a declaratiei dumneavoastra scrise mentionand faptul ca Certificatul de Receptie Finala nu a fost emis din motive imputabile Principalului, si ca valabilitatea acestei garantii nu a fost prelungita.

52

Page 53: S3 - Formulare Anexa Fisa de Date PS1 - 03.02.2015

Competenta sa solutioneze orice disputa izvorata in legatura cu prezenta scrisoare de garantie de buna executie revine instantelor judecatoresti din Romania.

Data _______________ Semnatura(semnaturi) _________________________

[stampila organismului care furnizeaza garantia]

FORMULAR NR. 31– Formular de oferta - lucrari

53

Page 54: S3 - Formulare Anexa Fisa de Date PS1 - 03.02.2015

Operator economic................................(denumirea/numele)

Formular de oferta lucrari

Catre …………………………………………………………………………………………

Domnilor,1. Am examinat intreaga Documentatie de Atribuire, am inteles si verificat aceste documente si ne-am asigurat ca nu contin erori sau alte lipsuri, am acceptat prevederile acestora in intregimea lor, fara rezerve sau restrictii din partea noastra.2.Subsemnatii, reprezentanti ai ofertantului _____________________(denumirea/numele ofertantului), ne oferim ca, in conformitate cu prevederile si cerintele cuprinse in documentatia mai sus mentionata, pentru lucrarea _________________________________________________ (denumirea lucrarii)sa executam, sa terminam, sa punem in functiune Lucrarile, sa remediem orice defectiune a acestora in perioada de garantie a lucrarii, pentru suma de__________________lei/euro, la care se adauga taxa pe valoarea adaugata in valoare de _____________________________________ (suma in litere si in cifre) lei/euro, reprezentand .............. (suma in litere si in cifre) lei, la cursul BNR de ....., din data de ..........3. Ne angajam sa mentinem aceasta oferta valabila pana la data _________________ si ea va ramane obligatorie pentru noi si poate fi acceptata oricand inainte de expirarea perioadei de valabilitate.4. Pana la incheierea si semnarea contractului de achizitie publica/acordului-cadru, aceasta oferta, impreuna cu comunicarea transmisa de dumneavoastra, prin care oferta noastra este stabilita castigatoare, vor constitui un contract angajant intre noi. 5. Am inteles si consimtim ca, in cazul in care oferta noastra este stabilita ca fiind castigatoare, sa constituim garantia de buna executie in conformitate cu prevederile din documentatia de atribuire.6. Intelegem ca nu sunteti obligati sa acceptati oferta cu cel mai scazut pret sau orice alta oferta pe care o puteti primi.Data __/__/____

................................, (semnatura), in calitate de .....................legal autorizat sa semnez

oferta pentru si in numele ............. ...................................... (denumirea/numele operatorului economic)

54

Page 55: S3 - Formulare Anexa Fisa de Date PS1 - 03.02.2015

FORMULAR NR.32 - Anexa la formularul de oferta lucrariOperator economic...............................(denumirea/numele)

ANEXA LA OFERTA DE LUCRARI

1 Valoarea maxima a lucrarilor executate de subcontractant (% din pretul total ofertat)

2 Garantia de buna executie va fi constituita sub forma........................in cuantum de(cuantumul garantiei de buna executie este de 10% din pretul total ofertat, fara TVA, respectiv 5% in cazul IMM)

3 Perioada de garantie acordata lucrarii (luni calendaristice)

.....................................................(semnatura autorizata)

L.S.

FORMULAR Nr.33 – Lista preturilor unitare

55

Page 56: S3 - Formulare Anexa Fisa de Date PS1 - 03.02.2015

Operator economic

...............................

(denumirea/numele)

Cod cat Cat. de lucrari

U/M Pret unitar lei fara TVA

Cant. Max Valoare lei fara TVA

1 2 3 4 5 5 x 4C1C2C3......C248

TOTAL lei fara TVA

56

Page 57: S3 - Formulare Anexa Fisa de Date PS1 - 03.02.2015

FORMULAR NR.34 - Imputernicire de a reprezenta ofertantul/asocierea in cadrul sedintei de deschidere a ofertelorOperator economic...............................(denumirea/numele)

Imputernicire de a reprezenta ofertantul/asocierea in cadrulsedintei de deschidere a candidaturilor/ofertelor

C a t r e,_______________________

(denumirea unitatii achizitoare)

Va confirmam prin prezenta ca noi,_________________________(denumirea firmei ofertante sau a asociatiei, numar de inregistrare la Oficiul Comertului, cod unic de inregistrare, adresa, telefon), prin administrator ________________________( denumirea persoanei ce indeplineste functia de administrator) imputernicim pe ______________________(nume, prenume, documente de identificare),sa ne reprezinte in cadrul sedintei de deschidere a ofertelor pentru __________(denumirea achizitiei) din_____________(ziua/luna/anul)

Persoana desemnata este imputernicita sa:

- asiste la desfasurarea sedintei de deschidere a ofertelor;- urmareasca modul de respectare a procedurilor din sedinta de deschidere;- emita eventualele observatii sau contestatii privind modul de desfasurare a sedintei de

deschidere si/sau a procedurilor utilizate;- raspunda la eventualele intrebari ale Comisiei de Licitatie privind modul de

prezentare a ofertei noastre;- prezinte documentele care, din diverse motive nu au putut fi incluse decat in copie in

coletul continand oferta;- semneze Procesul Verbal al Sedintei de Deschidere;- alte imputerniciri cu referire la sedinta de deschidere

Mentionam ca atasam prezentei copia actului de identiatate a reprezentantului.Data completarii ________________ Cu stima,Ofertant/Lider de asociatie, _________________Nume si prenume(semnatura persoanei imputernicite si stampila)_________________Formularul se va completa de catre toti ofertantiiDocumentul se prezinta in timpul sedintei de deschidere.

57

Page 58: S3 - Formulare Anexa Fisa de Date PS1 - 03.02.2015

FORMULAR NR.35 - Formular imputernicire generala de reprezentare Operator economic...............................(denumirea/numele)

Imputernicire generala de reprezentare

Subscrisa ………………………………………………………………, cu sediul in ……………………………………………………………………………………………, inmatriculata la Registrul Comertului sub nr. ………………………, cod unic de inregistrare ………………, reprezentata legal prin ………………………………………………, in calitate de ………………………………………………, imputernicim prin prezenta pe ………………………………………………, specimen de semnatura............................... domiciliat in ……………………………… …………………………………, identificat cu B.I./C.I. seria ……, nr. ………………, CNP …………………………, eliberat de …………………………, la data de …………, avand functia de ……………………………………………, sa ne reprezinte la procedura de achizitii ……………………, organizata de ............................................, in data de ............,ora......in scopul atribuirii contractului …………………………………………………….....................................................................

In indeplinirea mandatului sau, imputernicitul va avea urmatoarele drepturi si obligatii: 1. Sa semneze toate actele si documentele care rezulta de la subscrisa in legatura cu participarea la prezenta procedura; 2. Sa participe in numele subscrisei la procedura si sa semneze toate documentele rezultate pe parcursul si/sau in urma desfasurarii procedurii. 3. Sa semneze raspunsurile la solicitarile de clarificare formulate de catre comisia de evaluare in timpul desfasurarii procedurii. 4. Sa depuna in numele subscrisei contestatiile cu privire la procedura. 5.Sa semneze contractul de achizitie publica 6.Sa participe la sedinta de deschidere a ofertelorPrin prezenta, imputernicitul nostru este pe deplin autorizat sa angajeze raspunderea subscrisei cu privire la toate actele si faptele ce decurg din participarea la procedura. Nota: Imputernicirea va fi insotita de o copie dupa un act de identitate al persoanei/persoanelor imputernicite (buletin de identitate, carte de identitate, pasaport). Data_____________ Denumirea mandantului

S.C. ………………………………… reprezentata legal prin

_______________________ (Nume, prenume)

___________________________ (Functie)

___________________________(Semnatura autorizata si stampila)

FORMULAR NR.36 –Declaratie privind incadrarea intreprinderii in categoria intreprinderilor mici si mijlocii

58

Page 59: S3 - Formulare Anexa Fisa de Date PS1 - 03.02.2015

Operator economic...............................(denumirea/numele)

Declaratieprivind incadrarea intreprinderii in categoria intreprinderilor mici si mijlocii

I. Date de identificare a intreprinderiiDenumirea intreprinderii ............................................................Adresa sediului social ............................................................Cod unic de inregistrare ............................................................Numele si functia ............................................................ (presedintele consiliului de administratie, director general sau echivalent)

II. Tipul intreprinderiiIndicati, dupa caz, tipul intreprinderii: [ ] Intreprindere autonoma. In acest caz, datele din tabelul de mai jossunt preluate doar din situatia economico-financiara a intreprinderii solicitante. Se va completa doar declaratia, fara anexa nr. 2. [ ] Intreprindere partenera. Se va completa tabelul de mai jos pe baza rezultatelor calculelor efectuate conform anexei nr. 2, precum si a fiseloraditionale care se vor atasa la declaratie. [ ] Intreprindere legata. Se va completa tabelul de mai jos pe baza rezultatelor calculelor efectuate conform anexei nr. 2, precum si a fiselor aditionale care se vor atasa la declaratie.

III. Date utilizate pentru a se stabili categoria intreprinderii*1)Exercitiul financiar de referinta*2)Numarul mediu anual de salariati

Cifra de afaceri anuala(mii lei/mii euro)

Active totale(mii lei/mii euro)

Important: Precizati daca, fata de exercitiul [ ] Nu financiar anterior, datele financiare [ ] Da (in acest caz se va completa au inregistrat modificari care si se va atasa o declaratie determina incadrarea intreprinderii referitoare la exercitiul intr-o alta categorie (respectiv financiar anterior) micro-intreprindere, intreprindere mica, mijlocie sau mare).

Semnatura ........................................ (numele si functia semnatarului autorizat sa reprezinte intreprinderea)

Declar pe propria raspundere ca datele din aceasta declaratie si din anexe sunt conforme cu realitatea. Data intocmirii ...........................

59

Page 60: S3 - Formulare Anexa Fisa de Date PS1 - 03.02.2015

Semnatura .................................

*1) Datele sunt calculate in conformitate cu art. 6 din prezenta lege.*2) Datele cu privire la numarul mediu anual de salariati, cifra de afaceri anuala neta si activele totale sunt cele realizate in ultimul exercitiu financiar raportate in situatiile financiare anuale aprobate de actionari sau asociati. In cazul intreprinderilor nou infiintate datele cu privire la numarul mediu anual de salariati, cifia de afaceri anuala neta si activele totale se determina si se declara pe propria raspundere. Declar pe propria raspundere ca datele din aceasta declaratie si din anexe sunt conforme cu realitatea.

Data intocmirii ........................... Semnatura .................................FORMULAR NR. 37 - Declaratie cuprinzand – informatiile considerate confidentiale

60

Page 61: S3 - Formulare Anexa Fisa de Date PS1 - 03.02.2015

Operator economic...............................(denumirea/numele)

Subsemnatul ________________________, reprezentant legal al __________________________________________ (denumire operator economic) , declar pe propria raspundere ca pentru lucrarea ”_______________________________________________________” (se trece numele procedurii),

Urmatoarele informatii cuprinse in oferta sunt confidentiale:

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Numarul imputernicirii reprezentantului pt semnrea ofertei ............................................Numele si prenumele semnatarului ............................................Capacitate de semnatura ...........................................Detalii despre ofertant Numele ofertantului ..........................................Tara de resedinta .....................................................Adresa ....................................................Adresa de corespondenta (daca este diferita) ....................................................Telefon / Fax ....................................................Data ................................................... FORMULAR NR.38 - Informatii criteriu atribuire

61

Page 62: S3 - Formulare Anexa Fisa de Date PS1 - 03.02.2015

Operator economic...............................(denumirea/numele)

Formular

Formular ”declaratie garantie tehnica lucrari de reabilitare termica a blocurilor de locuinte”

Declaratie garantie tehnica

Subsemnatul,.............................................................(numele, prenumele, act identificare),reprezentant legal al SC .................................................................................(denumirea operatorului economic si datele de identificare adresa, nr tel/fax , cui, J......) in calitate de executant al lucrarilor de reabilitare termica a blocurilor de locuinte, declar pe propria raspundere, sub sanctiunile aplicate faptei de fals in acte publice, ca, la procedura de licitatie deschisa organizata de SECTOR 1 BUCURESTI pentru atribuirea acordului –cadru avand ca obiect „executarea lucrarilor de reabilitare termica a blocurilor de locuinte incluse in Programul local multianual de crestere a performantei energetice a blocurilor de locuinte din Sectorul 1 al Municipiului Bucuresti ”, termenul de garantie tehnica acordat pentru sistemul de lucrari de reabilitare termica este de…………... luni.

1)conditiile de asigurare a garantiei :

a) intretinerea, ___________________________________________________________________________________________(se vor indica paginile din propunerea tehnica unde aceasta este tratata)

b) repararea, inlocuirea si termenul de realizare a acestora, ___________________________________________________________________________________________(se vor indica paginile din propunerea tehnica unde aceasta este tratata)

c) inclusiv numele persoanei care va asigura legatura cu autoritatea contractanta pe parcursul termenului de garantie

____________________________________________________________________________________________(se vor indica paginile din propunerea tehnica unde aceasta este tratata)

62

Page 63: S3 - Formulare Anexa Fisa de Date PS1 - 03.02.2015

Totodata, declar ca am luat la cunostinta de prevederile art. 326 « Falsul in Declaratii » din Codul Penal referitor la « Declararea necorespunzatoare a adevarului, facuta unei persoane dintre cele prevazute la art. 175 sau unei unitati in care aceasta isi desfasoara activitatea in vederea producerii unei consecinte juridice, pentru sine sau pentru altul, atunci cand, potrivit legii ori imprejurarilor, declaratia facuta serveste pentru producerea acelei consecinte, se pedepseste cu inchisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amenda »

Data:

Semnatura si stampila:

FORMULAR NR.39 - Declaratie garantie tehnica acordata lucrarilor de reabilitare termica a blocurilor de locuinte.

63

Page 64: S3 - Formulare Anexa Fisa de Date PS1 - 03.02.2015

Operator economic...............................(denumirea/numele)

Declaratie garantie tehnica

Subsemnatul,.............................................................(numele, prenumele, act identificare),reprezentant legal al SC .................................................................................(denumirea operatorului economic si datele de identificare adresa, nr tel/fax , cui, J......) in calitate de executant al lucrarilor de reabilitare termica a blocurilor de locuinte, declar pe propria raspundere, sub sanctiunile aplicate faptei de fals in acte publice, ca, la procedura de licitatie deschisa organizata de SECTOR 1 BUCURESTI pentru atribuirea acordului –cadru avand ca obiect „executarea lucrarilor de reabilitare termica a blocurilor de locuinte incluse in Programul local multianual de crestere a performantei energetice a blocurilor de locuinte din Sectorul 1 al Municipiului Bucuresti ”, ofertez un termen de garantie tehnica pentru lucrarile de reabilitare termica a blocurilor de locuinte de ........... luni.

Totodata, declar ca am luat la cunostinta de prevederile art. 326 « Falsul in Declaratii » din Codul Penal referitor la « Declararea necorespunzatoare a adevarului, facuta unei persoane dintre cele prevazute la art. 175 sau unei unitati in care aceasta isi desfasoara activitatea in vederea producerii unei consecinte juridice, pentru sine sau pentru altul, atunci cand, potrivit legii ori imprejurarilor, declaratia facuta serveste pentru producerea acelei consecinte, se pedepseste cu inchisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amenda »

Data:Semnatura si stampila executant:

Nota: se va intocmi in atatea exemplare cate sunt necesare.

FORMULAR NR.40 - Opisul propunerii tehnice

64

Page 65: S3 - Formulare Anexa Fisa de Date PS1 - 03.02.2015

Operator economic...............................(denumirea/numele)

Opisul propunerii tehnice

Nr crt

Punct solicitat in fisa de date a achizitiei si in caietul de sarcini De la pagina

La pagina

Formular opis propunere tehnica12345678910111213141617

181920

Data:______________________Denumire Ofertant:________________Semnatura reprezentant legal:__________________FORMULAR 41 - Opisul propunerii financiare

65

Page 66: S3 - Formulare Anexa Fisa de Date PS1 - 03.02.2015

Operator economic...............................(denumirea/numele)

Opisul propunerii financiare

Nr crt

Punct solicitat in fisa de date a achizitiei si in caietul de sarcini De la pagina

La pagina

Formular opis propunere FINANCIARA12345678910111213141617

181920

Data:______________________Denumire Ofertant:________________Semnatura reprezentant legal:__________________

FORMULAR 42 - Opisul documentelor de calificare

66

Page 67: S3 - Formulare Anexa Fisa de Date PS1 - 03.02.2015

Operator economic...............................(denumirea/numele)

Opisul documentelor de calificare

Nr crt

Punct solicitat in fisa de date a achizitiei si in caietul de sarcini De la pagina

La pagina

Formular opis documente de calificare12345678910111213141617

181920

Data:______________________Denumire Ofertant:________________Semnatura reprezentant legal:__________________

67

Page 68: S3 - Formulare Anexa Fisa de Date PS1 - 03.02.2015

FORMULARUL NR 43 - Declaratie de acceptare a conditiilor contractualeOperator economic...............................(denumirea/numele)

Declaratie de acceptare a conditiilor contractuale

Subsemnatul …………………….. (nume si prenume in clar a persoanei autorizate), reprezentant imputernicit al ................... (denumirea/numele si sediul/adresa candidatului/ofertantului), in nume propriu si in numele asocierii, declar ca sunt de acord cu toate prevederile contractului publicat in cadrul prezentei proceduri de atribuire si ne obligam sa respectam toate obligatiile mentionate in continutul acestuia.

Data :[ZZ.LL.AAAA](numele si prenume)____________________, (semnatura si stampila), in calitate de __________________, legal autorizat sa semnez oferta pentru si in numele ____________________________________.(denumire/nume operator economic)

68