raspuns mai ref reorganizari 24-04-2015

Upload: spr-diamantul-s13

Post on 02-Nov-2015

218 views

Category:

Documents


0 download

DESCRIPTION

MAI - despre reorganizari

TRANSCRIPT

MINISTERUL AFACERILOR INTERNEDIRECIA INFORMARE I RELAII PUBLICECENTRUL DE PRES

Bucureti, 24.04.2015Nr. 4518930

Domnului Firicel Alexandru,

n legtur cu solicitarea dumneavoastr, nregistrat la Direcia Informare i Relaii Publice cu numrul de mai sus i la Direcia Secretariat General i Protocol cu nr. 38760 din 06.04.2015, v aducem la cunotin punctul de vedere al structurii de specialitate din cadrul Aparatului Central al M.A.I., dup cum urmeaz:

Prin organizare/reorganizare se nelege totalitatea activitilor realizate, de personalul cu atribuii n domeniu, n vederea folosirii cu maximum de eficien a resurselor umane, financiare i materiale pe care le are la dispoziie o anumit instituie/structur.

n contextul prevederilor H.G. nr. 416/2007 privind structura organizatoric i efectivele M.A.I., cu modificrile i completrile ulterioare, nu se poate afirma c la nivelul instituei noastre exist structuri operative/neoperative sau posturi operative/neoperative, aceste noiuni nefiind definite n niciun act normativ.

Numrul posturilor de poliiti prevzute n structurile M.A.I. este de aproximativ 81.000 (inclusiv Poliia Romn).

Referitor la ultima ntrebare, privind cauzele migraiei excesive n rndurile personalului poliienesc, considerm c nu solicitai de informaie de interes public ci un punct de vedere la o opinie personal, acest lucru excednd competenelor noastre de soluionare.

Responsabil de informarea publicComisar ef de poliie Gabriel Mitroiu