jurnal 13.05.2011

2
jurnal 13 mai 2011 Bun gasit la jurnalul Student TV. Sunt ….. [1] INTRO – festival folk <Baladele Dunarii> vor rasuna din nou la Galati. Cea de-a 15-a editie a festivalului national de muzica folk organizat anual de Casa de Cultura a Studentilor va avea loc pe 20 si 21 mai. Sunt asteptati concurenti din toata tara, care vor fi evaluati de un juriu exigent, condus pe Nicu Alifantis. [2] Dumistracel O cariera stralucita, rasplatita cu titlul de Doctor Honoris Causa, la Galati. Senatul Universitatii Dunarea de Jos i-a acordat aceasta distinctie academica profesorului universitar doctor STELIAN- TRAIAN DUMISTRĂCEL, pentru intreaga activitate didactica si de cercetare. Decernarea titlului a avut loc in cadrul festivitatilor de deschidere a conferintei “Paradigmele discursului Ideologic”, organizata de Facultatea de Litere. [3] rufe Fara rufe si alimente atarnate la ferestrele caminelor. Decizia a fost luata recent de administratia Campusului Alexandru Ioan Cuza si i-a revoltat pe unii chiriasi ai caminelor. In conditiile in care nu au unde sa isi usuce hainele si nu au frigidere pentru pastrarea mancarii, hotararea, evident, ii nemultumeste. [4] vacanta New York, Paris, Viena, Milano, in muntii Fagaras sau poate chiar la tara, la bunici! Cand vine vorba de

Upload: mimi

Post on 20-Dec-2015

213 views

Category:

Documents


1 download

DESCRIPTION

jurnal 13.05.2011

TRANSCRIPT

Page 1: jurnal 13.05.2011

jurnal 13 mai 2011Bun gasit la jurnalul Student TV. Sunt …..

[1] INTRO – festival folk <Baladele Dunarii> vor rasuna din nou la Galati. Cea de-a 15-a editie a festivalului national de muzica folk organizat anual de Casa de Cultura a Studentilor va avea loc pe 20 si 21 mai. Sunt asteptati concurenti din toata tara, care vor fi evaluati de un juriu exigent, condus pe Nicu Alifantis.

[2] DumistracelO cariera stralucita, rasplatita cu titlul de Doctor Honoris Causa, la Galati. Senatul Universitatii Dunarea de Jos i-a acordat aceasta distinctie academica profesorului universitar doctor STELIAN-TRAIAN DUMISTRĂCEL, pentru intreaga activitate didactica si de cercetare. Decernarea titlului a avut loc in cadrul festivitatilor de deschidere a conferintei “Paradigmele discursului Ideologic”, organizata de Facultatea de Litere.

[3] rufeFara rufe si alimente atarnate la ferestrele caminelor. Decizia a fost luata recent de administratia Campusului Alexandru Ioan Cuza si i-a revoltat pe unii chiriasi ai caminelor. In conditiile in care nu au unde sa isi usuce hainele si nu au frigidere pentru pastrarea mancarii, hotararea, evident, ii nemultumeste.

[4] vacantaNew York, Paris, Viena, Milano, in muntii Fagaras sau poate chiar la tara, la bunici! Cand vine vorba de alegerea unei destinatii de vacanta studentii au gusturi si posibilitati diferite. Si, ca sa fie in ton cu preferintele lor, agentiile de turism nu intarzie sa vina cu oferte cat mai atragatoare si... potrivite tuturor buzunarelor.

[5] paDragii mei, acesta a fost jurnalul Student TV de astazi. Nu uitatzi, <un om informat e intotdeauna cu un pas inainte>. Ramaneti cu Student TV.