invitatie descopera rowmania galati 2015

3
10 august 2015 INVITAŢIE Îmi face deosebită plăcere să vă invit să participați la a treia ediție a competiţiei de vâslit în canotci de 10+1, parte a campaniei Descoperă Rowmania, organizată împreună cu Primăria Municipiului Galaţi, sâmbătă, 15 august, începând cu ora 11:00, pe Faleza inferioară, în dreptul Hotelului Vega. Vă invităm să vă alăturați campaniei noastre (indiferent de vârstă, constituție sportivă şi experiență) şi să formați echipajul de 11 campioni la vâslit cu care să luați startul în competiția Descoperă Rowmania – concurs de vâslit viteză, în canotci de 10+1 locuri. Câştigătorii din fiecare ediție locală vor intra în finala națională Descoperă Rowmania, care se va desfăşura în cadrul Festivalului Rowmania, pe 30 august, la Tulcea. Descoperă Rowmania – România naturală văzută din barcă este o campanie națională de promovare a patrimoniului național şi urmăreşte descoperirea României naturale, prin promovarea mişcării în aer liber. Obiectivul acestei campanii este să reapropie oamenii de natură şi să-i reconecteze la aceasta, având ca instrument canotca şi ca activitate vâslitul. Canotca, o „invenţie” a Asociaţiei „Ivan Patzaichin – Mila 23”, va fi folosită drept vehicul de competiţie şi va fi pusă la dispoziția echipei dvs. în cadrul evenimentului. Construită din dorința de a promova mesteşugul românesc, canotca este denumită aşa după lotcă - de la care preia materialul, şi după canoe, de la care preia liniile dinamice. Este un produs integral "made in Romania", cu un design unicat, făcută din lemn, preluând meşteşugul marangozilor din Delta Dunării.

Upload: ene-adrian

Post on 12-Jan-2016

8 views

Category:

Documents


4 download

DESCRIPTION

invitatie

TRANSCRIPT

Page 1: Invitatie Descopera Rowmania Galati 2015

10 august 2015

INVITAŢIE

Îmi face deosebită plăcere să vă invit să participați la a treia ediție a competiţiei de vâslit în canotci de 10+1, parte a campaniei Descoperă Rowmania, organizată împreună cu Primăria Municipiului Galaţi, sâmbătă, 15 august, începând cu ora 11:00, pe Faleza inferioară, în dreptul Hotelului Vega.

Vă invităm să vă alăturați campaniei noastre (indiferent de vârstă, constituție sportivă şi experiență) şi să formați echipajul de 11 campioni la vâslit cu care să luați startul în competiția Descoperă Rowmania – concurs de vâslit viteză, în canotci de 10+1 locuri.

Câştigătorii din fiecare ediție locală vor intra în finala națională Descoperă Rowmania, care se va desfăşura în cadrul Festivalului Rowmania, pe 30 august, la Tulcea.

Descoperă Rowmania – România naturală văzută din barcă este o campanie națională de promovare a patrimoniului național şi urmăreşte descoperirea României naturale, prin promovarea mişcării în aer liber. Obiectivul acestei campanii este să reapropie oamenii de natură şi să-i reconecteze la aceasta, având ca instrument canotca şi ca activitate vâslitul.

Canotca, o „invenţie” a Asociaţiei „Ivan Patzaichin – Mila 23”, va fi folosită drept vehicul de competiţie şi va fi pusă la dispoziția echipei dvs. în cadrul evenimentului. Construită din dorința de a promova mesteşugul românesc, canotca este denumită aşa după lotcă - de la care preia materialul, şi după canoe, de la care preia liniile dinamice. Este un produs integral "made in Romania", cu un design unicat, făcută din lemn, preluând meşteşugul marangozilor din Delta Dunării.

În speranța că veți da curs invitației noastre, vă rugăm să ne transmiteți confirmarea de participare până pe 14 august, la numărul de telefon 0756.024.155 sau la adresa de e-mail [email protected] . Vă rugăm să găsiți ataşat şi programul competiției.

Vă aştept cu drag,

Ivan PatzaichinPreşedinte

Page 2: Invitatie Descopera Rowmania Galati 2015

Program

Descoperă Rowmania / România naturală văzută din barcăpe Dunăre, la Faleza Inferioară, în dreptul Hotelului Vega

Sâmbătă, 15 august

11:00 - 13:00 Înscrierea participanţilor (echipe)

12:30 - 13:45 Acomodarea cu ambarcaţiunile și demonstraţie de vâslit efectuată de Ivan Patzaichin

13:45 - 14:00 Stabilirea ordinii de intrare în concurs și ședinţa tehnică (instructaj)

14:00 - 16:45 Desfășurarea concursului de canotcă 10+1 (pe serii, semifinale, finala)

17:00 – 17:30 Festivitatea de premiere a concursului de canotcă 10+1

Descoperă Rowmania Galaţi este un eveniment organizat de Asociaţia „Ivan Patzaichin – Mila 23” împreună cu Primăria Municipiului Galaţi.

Cu sprijinul: Yacht Club Monaco, Aqua Carpatica, Administraţia Naţională “Apele Române”, Apa Nova București și Radio România.