id63315_revelion la praga-2016

3
Revelion la Praga Bonus: Galla Dinner cu meniu bogat si variat, muzica si voie buna la restaurantul hotelului DUO 4* ! BONUS - Tur de oras – Viena si Bratislava Ziua 1(29.12.2015) | Bucuresti - Budapesta Plecare din Bucuresti ora 5:00 de la restaurantul Cina. Seara, optional, croaziera pe Dunare si cina la Budapesta, unde puteti admira cele mai deosebite monumente: Podurile peste Dunare, Palatul Regal, Catedrala Regala de Incoronare (Matei Corvin), Parlamentul, Citadella, Monumentul Libertatii, Insula Margareta, Palatele medievale care se gasesc pe ambele maluri ale Dunarii. Cazare in Budapesta hotel 3*. Ziua 2 (30.12.2015) | Budapesta – Viena - Praga Mic dejun, plecare spre Praga. Tur panoramic cu autocarul in Viena de unde se pot admira : Muzeul de Arta, Muzeul de Istorie Naturala, Statuia Mariei Tereza, Palatul Hofburg, Parlamentul, Primaria, Teatrul Burg, si pietonal Catedrala Sf. Stefan (2 ore). Cazare la Hotel Top 4* sau similar. Ziua 3 (31.12.2015) | Tur de oras & Cina festiva de Revelion Mic dejun. Deplasare cu autocarul catre centrul istoric al orasului si plimbare pietonala in Praga pentru a admira: Castelul Hradcany (printre cele mai vechi fortarete din Europa), Catedrala Sf. Vit, Orasul Vechi (Ceasul astronomic, Catedrala, Primaria), Aleea de Aur, Podul Carol. Cazare la acelasi hotel. BONUS: cina festiva de Revelion – la restaurant cu program special si meniu traditional.

Upload: anonymous-ie5occvj

Post on 09-Dec-2015

3 views

Category:

Documents


1 download

DESCRIPTION

id63315_Revelion la Praga-2016

TRANSCRIPT

Page 1: Id63315_Revelion La Praga-2016

Revelion la PragaBonus: Galla Dinner cu meniu bogat si variat, muzica si voie buna la restaurantul

hotelului DUO 4* !

BONUS - Tur de oras – Viena si Bratislava

Ziua 1(29.12.2015) | Bucuresti - Budapesta Plecare din Bucuresti ora 5:00 de la restaurantul Cina. Seara, optional, croaziera pe Dunare si cina la Budapesta, unde puteti admira cele mai deosebite monumente: Podurile peste Dunare, Palatul Regal, Catedrala Regala de Incoronare (Matei Corvin), Parlamentul, Citadella, Monumentul Libertatii, Insula Margareta, Palatele medievale care se gasesc pe ambele maluri ale Dunarii. Cazare in Budapesta hotel 3*.

Ziua 2 (30.12.2015) | Budapesta – Viena - Praga Mic dejun, plecare spre Praga. Tur panoramic cu autocarul in Viena de unde se pot admira : Muzeul de Arta, Muzeul de Istorie Naturala, Statuia Mariei Tereza, Palatul Hofburg, Parlamentul, Primaria, Teatrul Burg, si pietonal Catedrala Sf. Stefan (2 ore). Cazare la Hotel Top 4* sau similar.

Ziua 3 (31.12.2015) | Tur de oras & Cina festiva de RevelionMic dejun. Deplasare cu autocarul catre centrul istoric al orasului si plimbare pietonala in Praga pentru a admira: Castelul Hradcany (printre cele mai vechi fortarete din Europa), Catedrala Sf. Vit, Orasul Vechi (Ceasul astronomic, Catedrala, Primaria), Aleea de Aur, Podul Carol. Cazare la acelasi hotel. BONUS: cina festiva de Revelion – la restaurant cu program special si meniu traditional.

LA MULTI ANI 2016! Ziua 4 (01.01.2016) | Optional, excursie la Dresda, cel mai frumos oras baroc al GermanieiMic dejun. Timp liber in Praga la dispozitia turistilor. Optional, excursie la Dresda ( cel mai frumos oras baroc din Germania renumit pentru Palatul Zwinger, celebra Opera, catedrala, Balconul Europei, portelanul Meissen si centrul istoric).Seara puteti petrece timpul liber la cel mai renumit club din Cehia – Karlovy Lazne ( dispus pe 4 nivele unde puteti asculta toate genurile de muzica) sau sa participati la o croaziera pe Vltava . Cazare la acelasi hotel.

Page 2: Id63315_Revelion La Praga-2016

Ziua 5 (02.01.2016) | Optional, excursie la Karlovy Vary Mic dejun. Optional, vizita la Karlovy Vary vestita statiune balneo-climaterica cu renumite izvoare termale dar si cu fabrici de sticla si portelanuri fine, si magazine de sticla si portelanuri fine, unde vom vizita: Hotelul Termal, colonadele si izvoarele termale, Teatrul, Hotelul Pupp .Cazare la acelasi hotel.

Ziua 6 (03.01.2016) | Praga – Bratislava - BudapestaMic dejun. Plecare catre Budapesta cu bonus: tur de oras – Bratislava unde vom admira: Catedrala Sf. Martin ( loc de incoronare a Mariei Theresa), Palatul Grassalkovich (resedinta presedintelui Slovaciei). Seara cazare in Budapesta, hotel 3*. Seara, optional cina de bun ramas cu program folcloric si degustare de vin la Crama Borkatakomba. (Tarif: 35 €/persoana)

Ziua 7 (04.01.2016) | Budapesta - Bucuresti Mic dejun. Plecare spre Bucuresti si sosirea in functie de trafic si formalitatile vamale.

Pretul include: Pretul nu include: transport cu autocar, clasificat 3*; 6 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3* si 4*; vizitele cuprinse in program; tur de oras Viena si Bratislava; ghid insotitor din partea agentiei pe traseu (insotitorul nu are dreptul de a oferi explicatii la obiectivele turistice din strainatate); Cina festiva de Revelion la restaurantul hotelului.

asigurari (storno, medicala); intrarile la obiective si serviciile de ghizi locali; excursiile optionale (minim 20 participanti): Karlovy Vary (35 Eur/pers), croaziera la Budapesta cu cina (35 Eur/pers), Cina la un local cu specific – Cramele Borkatacomba (35 eur/pers), excursie la Dresda (35 eur/pers);

Nota : Pretul este calculat pentru un grup minim 35 pers Repartitia camerelor se face de catre receptia hotelului. Camerele triple pot fi: cu 3 paturi de acelasi fel; 2 paturi de acelasi fel si unul pliant; un pat matrimonial si unul pliant. Structura camerelor triple se stie numai la fata locului; Deoarece legislatia din tarile vizitate nu permite decat ghizilor din aceste tari (ghizi locali) sa ghideze in muzee si la celelalte obiective turistice, ghidul roman va face o prezentare in autocar .Conducatorul de grup poate modifica programul in functie de anumite conditii obiective urmand ca pana la sfarsitul excursiei programul sa se efectueze in integralitatea lui ; Unitatile de cazare sunt clasificate conform normelor de clasificare locale

PRET: 465 Euro/pers in camera dublaSupliment camera single: 159 Euro/pers;

Al treilea adult in camera tripla, pat suplimentar: 405 eur/pers

Locuri de imbarcare de pe traseu:Program 1: Bucuresti( fostul rest. Cina) - Pitesti (Petrom-Bascov) – Ramnicu Valcea (Benzinaria Dacos) – Sibiu ( fostul Hotel Continental) – Sebes (Casa de Cultura) - Deva (gara) – Arad (gara)

Program 2: Bucuresti( fostul rest. Cina) - Bucuresti – Ploiesti (Petrom-Metro) – Brasov (Carrefour) – Sibiu ( fostul Hotel Continental) – Sebes (Casa de Cultura) - Deva (gara) – Arad (gara)