cum sa printezi la imprimanta hp c3180

1
Cum sa printezi la imprimanta HP C3180 1. Alege pagina de pe internet pe care vrei sa o printezi sau ceea ce se gaseste pe ecran. 2. Mergi sus stanga unde se gasesc meniurile (File, Edit , View, Options, Help…..etc.) si alege FILE, mergi cu cursorul in jos pana ajungi la PRINT si click pe el. O sa iti apara o fereastra in care vezi imprimanta HP Photosmart C3100 series selectata cu albastru. 3. Doar apesi click pe dreptunghiul PRINT si iti printeaza pagina (sau paginile). Daca vrei sa fi sigura ca pagina va fi printata pe alb si negru, atunci dupa pasul 2, cand se deshide fereastra, in loc sa click pe PRINT mergi intai la dreptunghiul PREFERENCES si click pe el. Acolo te uiti sus la meniuri (Advanced, Printing Shortcuts, Features…) si alegi COLOR, apoi selectezi PRINT in GREYSCALE si click OK. Dupa ce ti se inchide fereastra, click din nou pe APPLY si apoi PRINT (pasul 3)

Upload: mcschliemann

Post on 24-Jul-2015

119 views

Category:

Documents


2 download

TRANSCRIPT

Page 1: Cum Sa Printezi La Imprimanta HP C3180

Cum sa printezi la imprimanta HP C3180

1. Alege pagina de pe internet pe care vrei sa o printezi sau ceea ce se gaseste pe ecran.

2. Mergi sus stanga unde se gasesc meniurile (File, Edit , View, Options, Help…..etc.) si alege FILE, mergi cu cursorul in jos pana ajungi la PRINT si click pe el. O sa iti apara o fereastra in care vezi imprimanta HP Photosmart C3100 series selectata cu albastru.

3. Doar apesi click pe dreptunghiul PRINT si iti printeaza pagina (sau paginile).

Daca vrei sa fi sigura ca pagina va fi printata pe alb si negru, atunci dupa pasul 2, cand se deshide fereastra, in loc sa click pe PRINT mergi intai la dreptunghiul PREFERENCES si click pe el. Acolo te uiti sus la meniuri (Advanced, Printing Shortcuts, Features…) si alegi COLOR, apoi selectezi PRINT in GREYSCALE si click OK. Dupa ce ti se inchide fereastra, click din nou pe APPLY si apoi PRINT (pasul 3)