aspirator vertical jimmy jv 63/65

13
Aspirator vertical Jimmy JV 63/65 Manual de utilizare Citiți acest manual cu atenție înainte de utilizare și păstrați-l pentru a-l consulta ulterior.

Upload: others

Post on 29-Nov-2021

6 views

Category:

Documents


0 download

TRANSCRIPT

Page 1: Aspirator vertical Jimmy JV 63/65

Aspirator vertical Jimmy JV 63/65

Manual de utilizareCitiți acest manual cu atenție înainte de utilizare

și păstrați-l pentru a-l consulta ulterior.

geek_
Evidenţiere
Citeste acest manual cu atentie inainte de utilizare si pastreaza-l pentru a-l consulta ulterior.
Page 2: Aspirator vertical Jimmy JV 63/65

2

Inainte de folosireDespachetareSe desigileaza cutia, se inlatura materialele de protectie ale produsului si se scot toate accesoriile impreuna cu aspiratorul din cutie. Se scot din ambalajele de plastic si se pastreaza pentru cazul in care aspiratorul va fi trimis ulterior in service.

1 Buton pornire/oprire2 Buton deschidere recipient praf3 Buton detasare tub aspirare4 Tub metalic5 Buton detasare perie parchet

6 Perie electrica parchet7 Cablu alimentare8 Suport incarcare9 Accesoriu 2 in 1 pentru tapiterie

10 Accesoriu 2 in 1 pentru colturi

11 Conector 12 Furtun extensibil 13 Perie electrica saltele14 Capat perie aspirare15 Perie covor

1

7

8

9

10

11

12

13

14

15

2

3

4

5

6

Page 3: Aspirator vertical Jimmy JV 63/65

3

Nume Produs JV 63 JV65Aspirator de mana x xPerie pardoseala x xTub aspirare x xAccesoriu 2in1 tapiterie x xPerie saltele x xAccesoriu 2in1 colturi x xPerie covor x xFurtun extensibil xPerie moale xConector x xAdaptor x xCablu alimentare x xManual instructiuni x x

Lista produse:

Asamblarea produsului:Conecteaza peria electrica de podea la tubul metalic. Tine peria de podea cu mana stanga, foloseste mana dreapta pentru a introduce tubul metalic vertical in perie, aliniaza cu acul conductor, apoi apasa manerul pana cand se aude un sunet „click”.Atentie: Mentine manerul si capul podelei in aceeasi directie si acul conductor se va alinia cu mufa.

Asambleaza peria electrica, tubul metalic si aspiratorul de manaMai intai, asambleaza peria de podele si tubul metalic conductiv in acelasi fel in care ai asamblat peria electrica de podea si tubul de metal conductiv. In al doilea rand, aliniaza acul conductor al tubului de metal conductiv cu conducta de aspiratie si impinge in sus pana cand se aude un „click”.

acul conductor

tub metalic

tub metalic

peria electrica

peria electrica

aspiratorul de mana

Page 4: Aspirator vertical Jimmy JV 63/65

4

Name/Model JV 63 JV 65

Accesoriu 2 in 1 colturi

Perie electrica saltele

Accesoriu 2 in 1 colturi

Furtun extensibil

Perie moale

Conector

Instalare suport incarcare Indeparteaza banda adeziva de pe spatele suportului si lipeste suportul de un perete neted la inaltimea de 1-1.1m fata de podea. (Se recomanda ca inaltimea suportului sa fie determinata in functie de inaltimea suportului de pe sol dupa ce aspiratorul a fost pus in suport). Apas-o timp de 5 secunde cu forta de 50 N pentru a se lipi bine de perete. Este recomandat ca aspiratorul de mana sa fie pus dupa fiecare folosire in suportul de perete. (Foto: aspiratorul vertical si suportul de incarcare pe perete)

Folosire accesoriiPentru o utilizare usoara, aspiratorul de mana este echipat cu accesorii speciale. Aspiratorul de mana se poate conecta la diferite instrumente pentru diverse scopuri de curatare.

Aspiratorul de mana

Suport de incarcare

geek_
Evidenţiere
A
Page 5: Aspirator vertical Jimmy JV 63/65

5

Accesorii:Conecteaza aspiratorul manual cu accesorul de tapiterie 2-in-1. Introdu conectorul periei de tapiterie 2 in 1 in orificiul de admisie a aspiratorului de mana si apasa pana cand s-a fixat perfect.Atentie: La aspiratorul de mana se pot conecta si alte accesorii: peria electrica pentru saltele/ accesoriul 2 in 1 pentru colturi / conector / furtunul extensibil / peria moale.Conectarea aspiratorului de mana prin intermedul furtunului extensibilAliniaza aspiratorul de mana cu furtunul extensibil , apoi se introduce furtunul in aparat si se impinge pana cand cele doua s-au fixat perfect. Conecteaza celalalt capat al furtunului si cu accesoriile.Atentie: Aspiratorul de mana se poate conecta la toate aceste accesorii: peria pentru colturi 2 in 1, 2-in-1 instrument de tapiterie, conector, perie moale. Metoda de conectare este aceeasi cu cea descrisa mai sus.

Accesoriu 2 in 1 colturi

Corp aspirator de mana

Corp aspirator de mana

Furtun extensibil

Accesoriu 2 in 1 colturi

geek_
Evidenţiere
2 in 1
geek_
Evidenţiere
scoatem spatiul
geek_
Evidenţiere
2 in 1
Page 6: Aspirator vertical Jimmy JV 63/65

6

Utilizarea aspiratoruluiIncarcareDaca in timpul utilizarii aspiratorului, indicatorul luminos incepe sa clipeasca in rosu, inseamna ca aparatul trebuie sa fie pus la incarcat. Cand nu va mai avea suficienta energie aspiratorul se va opri automat pentru a proteja bateria. Asadar, aparatul trebuie pus la incarcat.Indeparteaza dopul de cauciuc de pe spatele produsul, apoi se introduce alimentatorul in aspirator pentru a se incarca. Sprijna aspiratorul de suportul de incarcare. Indicatorul devine rosu cand incepe sa se incarce si devine verde cand se finalizeaza incarcarea.Durata de incarcare este de aproximativ 5 ore. Cand indicatorul de incarcare a aspiratorului de mana se face din rosu in verde inseamna ca aparatul este complet incarcat. Iti recomandam sa-l lasi la incarcat inca jumatate sau o ora pentru a fi sigur ca s-a incarcat perfect. Dupa incarcare, deconecteaza incarcatorul pentru a opri procesul. Atentie: 1. Cand folosesti aspiratorul pentru prima data, bateria nu poate fi utilizata la capacitate maxima asa ca fie pui aparatul in statia de incarcare, fie scoti bateria si o pui la incarcat. 2. Cand folosesti aspiratorul pentru prima oara, incarca si descarca complet bateria inainte de a doua incarcare. In acest fel vei creste durata de viata a bateriei.

Indicator incarcare

Adaptor prizaMufa alimentare cu protectie din cauciuc

Page 7: Aspirator vertical Jimmy JV 63/65

7

Utilizarea aspiratorului de manaIa aspiratorul de mana de pe suportul de incarcare, apasa butonul de pornire / oprire pentru a porni si opri aspiratorul. Indicatorul verde se aprinde atunci cand aparatul este pe modul normal. Apasa butonul de control al vitezei pentru a alege modul turbo; butonul de control al vitezei poate fi comutat cu usurinta intre modurile turbo si normal.Atentie: Aspiratoarele JV63 si JV65 au trei moduri de functionare: normal / semi / turbo.

Utilizarea periei electrice pentru pardoseliPeria electrica poate curata mocheta, pardoseala sau podeaua de gresie.Atentie: Peria electrica se opreste daca in timp ce functioneaza un corp strain mare, un ghem de fibre sau alte asemenea obiecte ajung la ea. Acest lucru se intampla atat pentru a-i proteja pe oameni cat si pentru a evita o deteriorare a motorului periei electrice.

Buton alimentare Buton pornire / oprire

Page 8: Aspirator vertical Jimmy JV 63/65

8

Utilizarea accesoriilor

Peria 2-in-1: Este potrivita pentru curatarea colturilor si a altor zone inguste.

Instrument de tapiterie 2 in 1: Este potrivita pentru curatarea prafului de pe dulap, canapea, pervaz si suprafata mesei.

Perie electrica pentru saltele: Inlatura si aspira praful, acarienii si alergeogenii de pe canapea si pat. Furtun extensibil: Conecteaza furtunul extensibil la aspiratorul de mana precum si accesoriile potrivite pentru a curata zonele greu accesibile.

Peria moale este potrivita pentru aspirarea mobilierului usor zgariat, cum ar fi biblioteca, diverse rafturi etc.

geek_
Evidenţiere
geek_
Evidenţiere
taiem e
Page 9: Aspirator vertical Jimmy JV 63/65

9

Curatarea si inlocuirea pieselorAtentie:1. Filtrul HEPA este disponibil pentru cumparare la distribuitorii locali.2. Se recomanda curatarea recipientului de praf dupa fiecare utilizare; Cand recipientul de praf este plin sau filtrul HEPA este infundat, trebuie curatat si, daca este necesar, inlocuit. S-ar putea ca dupa o folosire indelungata peria electrica de podea sa fie blocata cu fire de par. In acest caz trebuie curatata pentru ca aspiratorul sa poata functiona corespunzator.

Curatare sistem de filtrareTine filtrul HEPA si roteste in directia indicata de sageata. Scoate filtrul HEPA; Roteste ansamblul de aspirare in directia indicata de sageata astfel incat sa poti scoate intregul ansamblu. Curata sau spala fitrul HEPA, filtru de spuma, ansamblul de aspirare.

Dupa ce HEPA si filtrul de spuma sunt spalate, trebuie uscate complet pentru a fi folosite din nou. (Daca este necesar inlocuieste-le). Dupa curatare, asambleaza toate piesele in directia opusa demontarii.Atentie: Filtrul HEPA filtrul de spuma trebuie sa fie complet uscate inainte de asamblare.

Curatarea recipientului de prafElibereaza butonul, roteste si inlatura recipientul de praf in directia indicata de sageata.Goleste praful din recipientul de praf si apoi repeta toate actiunile dar in sens invers.

buton eliberare recipient praf

sageata ce indica sensul pentru desfacerea recipientului de praf

geek_
Evidenţiere
Majuscula
geek_
Evidenţiere
Majuscula
geek_
Evidenţiere
,
Page 10: Aspirator vertical Jimmy JV 63/65

10

Curatare perie electricaScoate peria pentru a o putea curata.1. Apasati butonul de eliberare a periei, iar aceasta se va desprinde usor.2. Prinde peria de partea laterala si scoate-o in directia indicata de sageata (asa cum se vede in fotografie).3. Dupa curatare si inlocuire, reasambleaz-o invers decat ai demontat-o.

Depozitarea aspiratoruluiDemonteaza peria electrica de podea si tubul metalic.Cand depozitezi sau curati aspiratorul si trebuie sa demontezi peria electrica: apasa butonul apoi trage in sus tubul metalic.

Demonteaza aspiratorul de mana si tubul metalicTine maneta, apasa butonul de eliberare a tubului metalic, scoate-l.

Depozitare produsDaca produsul nu este folosit pentru o lunga perioada de timp, impacheteaza-l in mod corespunzator si pastraza-l intr-un rece si uscat. Totodata ai grija sa eviti intrarea in contact direct cu razele soarelui sau expunerea la un mediu umed.

buton de eliberare perie

buton de eliberare perie

electrica

tub metalic

Buton eliberare tub metalic

Corp aspirator

geek_
Evidenţiere
taiem ti
geek_
Evidenţiere
Majuscula
geek_
Evidenţiere
Majuscula
geek_
Evidenţiere
Majuscula
geek_
Evidenţiere
,
Page 11: Aspirator vertical Jimmy JV 63/65

11

Note de sigurantaAcest aspirator este conceput pentru uz casnic. Nu-l folosi in scopuri comerciale sau in alte scopuri asemanatoare.Citeste cu atentie acest manual de instructiuni inainte de utilizare, salveaza-l si pastreaza-l in mod corespunzator pentru utilizari viitoare.Nu pune aspiratorul aproape de foc sau de alta instalatie care degaja de temperaturi inalte. Nu folosi si nu depozita dispozitivul in conditii nefavorabile, ca de exemplu, temperaturi extreme. Se recomanda utilizarea in interior intre temperaturi de 5 ° C si 40 ° C. Depoziteaza aspiratorul in loc uscat si evita sa intre in contact direct cu lumina soarelui.Incarca complet bateria inainte de prima utilizare sau dupa o depozitare indelungata.Inainte de a utiliza aspiratorul, asigura-te ca are montata peria pentru ca altfel ar putea atrage un obiect care sa blocheze ventilatorul motorului, provocand arderea sa.Te rugam sa nu folosesti aparatul pentru a aspira detergent, ulei, zgura de sticla, ace, scrum de tigara, praf umed, apa, chibrituri etc.Te rugam sa nu folosesti aparatul pentru a aspira ciment, praf de gips, praf de perete sau obiecte mari, cum ar fi cocoloase de hartie, care pot provoca defectiuni, precum blocarea si arderea motorului.Evitati blocarea intrarii aerului in aspirator intrucat ar putea provoca defectarea motorului.Nu introduce mana sau piciorul in orificiul periei electrice de podea pentru a evita ranirea corpului.Nu turna sau stropi cu apa sau alte lichide aspiratorul pentru ca exista riscul de scurtcircuit si arderea aparatului.In cazul in care peria electrica nu functioneaza, te rugam sa verifici este infundata cu par sau alte fibre lungi. Curat-o inainte de a aparea probleme mai mari.Daca aparatul nu va fi utilizat pentru o vreme, asigura-te ca are bateria incarcata complet inainte de a-l depozita si pune-l la incarcat cel putin o data la fiecare trei luni.Deconecteaza aparatul inainte de a-l curata sau repara. Tine cu grija incarcatorul cand il conectezi/ deconectezi si nu trage de cablul de incarcare.Foloseste o carpa uscata pentru a curata aspiratorul. Lichidele precum benzina, alcoolul, diluantul vor cauza defectarea sau decolorarea aparatului.Daca aspiratorul nu functioneaza dupa incarcarea completa, trebuie verificat si reparat in centrele noastre oficiale. Te rugam sa nu demontezi aparatul de unul singur.Cand renunti la aparat, te rugam sa apasi butonul pentru a elibera bateria, scoate bateria, asigura-te ca masina este deconectata de la energie si manevrata corect. Nu o arunca in foc, apa sau pe sol.In cazul exista o problema la cablul de alimentare si trebuie reparat sau inlocuit este indicat sa mergi la un centru acreditat de reparatii.

DepanareTe rugam sa verifici urmatoarele probleme inainte de a trimite aparatul la birourile de reparatii desemnate.

SIMPTOM CAUZA POSIBILA SOLUTIE

Aspiratorul nu functioneazaBateria nu are putere Incarca aspiratorulTubul metalic, peria electrica, setul de acumulatori nu sunt asamblate corect pe corpul principal.

Verifica daca accesoriile sunt asamblate corect pe corpul principal.

Aspiratorul se opreste in timpul functionarii

Motorul s-a supraincalzit si s-a activat mecanismul de protectie

Lasa aspiratorul sa se raceasca si incearca sa-l pornesti dupa 5-10 minute.Verifica daca trebuie sa inlocuiesti asamblul turbo al aspiratorului.

Peria electrica de podea se opreste in timpul functionarii

Peria este suprasolicitate (ai aspirat suprafete mari- covoare, mochete etc) si supraincarcata: cu par, mizerie etc.

Lasa peria sa se raceasca si incearca sa o pornesti dupa 5-10 minute.Verifica daca peria trebuie curatata.

geek_
Evidenţiere
ce
geek_
Evidenţiere
taiem ti
geek_
Evidenţiere
daca
geek_
Evidenţiere
a
geek_
Evidenţiere
spatiu intre mari si -
geek_
Evidenţiere
geek_
Evidenţiere
.
geek_
Evidenţiere
geek_
Evidenţiere
.
geek_
Evidenţiere
.
geek_
Evidenţiere
Page 12: Aspirator vertical Jimmy JV 63/65

12

Atentie: Daca au aparut alte defectiuni, care necesita folosirea unor instrumente profesionale, pentru a evita pericolul, aspiratorul trebuie reparat sau inlocuit de catre producator sau de profesionistii acreditati oficial.

SIMPTOM CAUZA POSIBILA SOLUTIE

Aspiratorul trece automat de la modul turbo la cel normal

Sistemul turbo de aspirare s-a blocat si s-a activat sistemul de protectie al vitezei aspiratorului.

Curata recipientul de praf si ansamblul turbo de aspirare al aparatului.

Aspiratie scazuta

Recipientul de praf este plin.Goleste recipientul de praf si curata ansamblul turbo de aspirare.

Filtru HEPA este blocat de praf. Curata sau inlocuieste filtrul HEPA.

Perie de podea blocata. Curata peria de podea.Indicatorele de incarcare (rosu si verde) licare alternativ in timpul incarcarii

Contactul aspiratorului sau a suportului de incarcare.

Contactul aspiratorului sau a suportului de incarcare.

Se descarca rapid dupa o incarcare

Bateria nu este incarcata in totalitate.

Urmeaza instructiunile din manual pentru a pune bateriile la incarcat.

Bateria trebuie inlocuita. Cumpara o baterie noua.

Specificatii produsParametri tehnici

Numar model JV63 JV65

Tensiune alimentare 25.2V 28.8V

Putere nominala 450W 500W

Sursa alimentare a adaptorului 100-240V ~ 50-60 Hz 100-240V ~ 50-60Hz

Tensiune de iesire a adaptorului 30V 600mA 34.2V 600mA

Modelul perie electrica podea JV63 JV65

Puterea nominala a periei electrice podea 30W 30W

Model perie electrica saltea T-CS7.0B T-CS7.0A

Puterea nominala a a periei electrice saltea 20W 20W

Capacitate baterie 2500mAh 2500mAh

Durata de incarcare 5h 5h

Informatii producator: Kingclean Electric Co., LtdAdresa: Nr.1 Soseaua Xiangyang, districtul Suzhou nou, Provincia Jiangsu 215009, China

geek_
Evidenţiere
.
geek_
Evidenţiere
geek_
Evidenţiere
.
geek_
Evidenţiere
geek_
Evidenţiere
a
geek_
Evidenţiere
Verifica contactul...
Page 13: Aspirator vertical Jimmy JV 63/65

13

Diagrama circuit

DispozitiiProdusul, accesoriile si ambalajele trebuie sortate pentru reciclare ecologica.Nu aruncati produsul in deseurile menajere!Doar pentru tarile CE: Conform Ghidului European 2012/19 / UE, aparatul care nu este folosit, si in conformitate cu Ghidul European 2006/66 / CE, are baterii defecta sau epuizata trebuie colectat separat si reciclat intr-o maniera ecologica.

Baterii / baterii:Bateriile integrate pot fi reciclate numai de catre personal calificat.Deschiderea carcasei poate deteriora sau distruge aparatul.Nu arunca pachetul de acumulatori/bateriile in deseurile menajere, foc sau apa. Pachetele de cumulatori/ bateriile trebuie sa fie descarcate (daca este posibil) colectate, reciclate sau aruncate in mod ecologic.Sub rezerva modificarii fara notificare prealabila.

www.blacktech.ro