aspectările anului 2016

1
Aspectările anului 2016 Citeam azi despre frecvenţa cifrei 9 sub care, se zice, planeta noastră se roteşte în acest an, şi cum ne influenţează ea destinul. Îmi plac cifrele, ele ascund multe mistere. Îmi place şi astrologia – ca idee. Adică în sensul „toate sunt legate de toate”. Noi de planete şi sori, ele de noi. De aici şi până la a ne simplifica existenţa şi a fi, chiar şi un an, sub şablonul unei singure vibraţii dominatoare, este însă o distanţă. Pe care azi nu vreau să o parcurg. Fiecare om este unic în multe privinţe. De exemplu am un CNP unic. Astrele însă ne aspectează şi sunt, probabil,un fel de anotimp cosmic. Am reflectat timp de zece minute la ce înseamnă anul de frecvenţă nouă pentru un om venit pe lumea asta într- un an de frecvenţă cinci.La final mi-am dorit un fel de rezumat. Pe care l-am găsit şi l-am postat.Pe româneşte: „dacă ceva simţi că nu merge, schimbă (te)!” sau „when nothing goes right... go left!” .Pace şi bucurii mai departe!

Upload: vancioc

Post on 13-Jul-2016

212 views

Category:

Documents


0 download

DESCRIPTION

Astrologie

TRANSCRIPT

Page 1: Aspectările anului 2016

Aspectările anului 2016

Citeam azi despre frecvenţa cifrei 9 sub care, se zice, planeta noastră se roteşte în acest an, şi cum ne influenţează ea destinul.

Îmi plac cifrele, ele ascund multe mistere. Îmi place şi astrologia – ca idee. Adică în sensul „toate sunt legate de toate”. Noi de planete şi sori, ele de noi.

De aici şi până la a ne simplifica existenţa şi a fi, chiar şi un an, sub şablonul unei singure vibraţii dominatoare, este însă o distanţă.

Pe care azi nu vreau să o parcurg. Fiecare om este unic în multe privinţe. De exemplu am un CNP unic. Astrele însă ne aspectează şi sunt, probabil,un fel de anotimp cosmic.

Am reflectat timp de zece minute la ce înseamnă anul de frecvenţă nouă pentru un om venit pe lumea asta într-un an de frecvenţă cinci.La final mi-am dorit un fel de rezumat. Pe care l-am găsit şi l-am postat.Pe româneşte: „dacă ceva simţi că nu merge, schimbă (te)!” sau „when nothing goes right... go left!” .Pace şi bucurii mai departe!