transport ul

Post on 16-Dec-2015

215 Views

Category:

Documents

2 Downloads

Preview:

Click to see full reader

TRANSCRIPT

Transportul

Mainile cu motor pe benzin pot fi rsturnate pentru transport, dar nu pot fi ntoarse maideparte pentru c exist posibilitatea ptrunderii uleiului de motor n filtrul de aer. Aceast aciune poate scoate motorul din funciune!Maina poate fi nclinat la maxim 30.

Transportul manual inei utilajul de mnerul de transport i rsturnai-l n spate i deconectai-l.

Transportul pe cele trei puncte ale tractorului

Montai maina la suspendarea n trei puncte i ridicai cu dispozitivul hidraulic de tractare.Dac instalaia de iluminare din spatele autotractorului este acoperit, trebuie aplicat pepartea din spate a mainii o lamp de aparat (de ex. suport magnetic, priz, ...).La transportul pe drumurile publice trebuie respectate regulile de circulaie.Viteza maxim de transport: 25 Km/hDac maina este decuplat de la autotractor, atunci aceasta trebuie aezat pe osuprafa plan i solid.

Transport cu mecanism de rulare

Mecanism de rulare - autoturism Prindei oitea la vehiculul tractor. Cablul de siguran resp. lanul se va lega de vehiculul tractor! Verificai presiunea n pneuri maxim 3,5 bar.La transportul pe drumurile publice trebuie respectate regulile de circulaie.Viteza maxim de transport: 80 Km/hDac maina este decuplat de la vehiculul tractor, atunci aceasta trebuie aezat peo suprafa orizontal, plan i solid.

top related