săpun - refan · prin urmare, sapunurile refan nu sunt doar sapunuri obisnuite. pastrand traditia...

Post on 29-Jan-2021

3 Views

Category:

Documents

0 Downloads

Preview:

Click to see full reader

TRANSCRIPT

  • SăpunSăpunurile ca un agent de spălare, prevină toate altele preparate detergente. Au o acțiune igienizantă și favorabilă pentru sănătate, și anume, de-a corecta mirosul corpului și de-a acționa în mod profilactic cu privire la păr. Au niște calități cu mult mai apropiate de pielea noastră decât celelalte substanțe detergente.Săpunurile din setul Refan sunt un produs de manufactură – un produs unic, care depășește limitele unui agent igienic, ci prezintă un produs estetic și cosmetic.

    Produse

    Săpunuri de plante - STEP TO NATURE - AROMATHERAPYPielea sanatoasa este cea mai mare podoaba a omului. Ingrijirea acesteia necesita o utilizare rezonabila a agentilor de curatare moderni. Creat cu secole in urma, sapunul a fost imbunatatit de repetate ori in numele unui singur obiectiv – acesta curata, fara a deteriora, deoarece ca si compozitie este cel mai apropiat de pielea umana.

    Prin urmare, sapunurile REFAN nu sunt doar sapunuri obisnuite. Pastrand traditia veche, acestea mangaie pielea, o curata in mod delicat si usor, iar ingredientele lor o fac moale si mirosind a sanatate si puritate. Aroma imbatatoare a sapunurilor si aspectul lor va vor cuprinde imediat si vor introduce o nota de prospetime si emotii pozitive in viata de zi cu zi.

    Săpunuri vrac la kilogram

    Săpunuri specializateCu ingrediente naturale și uleiuri esențiale

    PEELING SĂPUN BURETE

    Săpunuri lichide

    www.refan.com

    http://www.refan.com

top related